Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ




Σήμερα στάλθηκε η παρακάτω επιστολή στην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κα Ρόδη Κράτσα, η οποία πρόσφατα, με ερώτησή της στο Ευρωκοινοβούλιο, έθεσε το ζήτημα της εφαρμογής του Solvency II και πώς αυτή θα επηρεάσει την Ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά. Με αφορμή την συγκεκριμένη ερώτηση, ο Σύλλογος επικοινώνησε με το πολιτικό γραφείο της κ. Κράτσα ώστε να την ενημερώσει για το ζήτημα της Ασπίς Πρόνοια. Ακολουθεί η επιστολή:

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA

Αύριο το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του Mega καλεσμένος θα είναι ο Φίλιππος Σαχινίδης. Ήδη ο Σύλλογος Ζημιωθέντων επικοινώνησε με τον παρουσιαστή κ. Μανώλη Αναγνωστάκη και έχει θέσει ερώτημα για τον υφυπουργό ώστε να συζητηθεί το θέμα της Ασπίς Πρόνοια και η μη ανάληψη πρωτοβουλίας του για την επίλυση του προβλήματος.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΚΟΥΡΕΑ"

"Μετά από την μακρά σύσκεψη 2 ωρών με τον Διευθυντή της Δ.Ε.Ι.Α κ. Χ.Βογιατζή, τον νομικό σύμβουλο κ. Ν.Παυλόπουλο και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Λ.Λουκά σας παραθέτουμε τα συμπεράσματα της συνάντησης.Στην συγκεκριμένη περίοδο, την ευθύνη των αναγραφομένων στους καταλόγους των ασφαλισμένων των δυο εταιρειών, την έχει ο επόπτης χαρτοφυλακίου ζωής κ.Παντελίδης και μόνο αυτός,με ότι συνεπάγεται.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση με τις εποπτικές αρχές στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Ο πρόεδρος κ. Πετρίδης, ο οργανωτικός γραμματέας κ. Κεχαγιάογλου καθώς και ο εκπρόσωπος από την Κρήτη κ. Δερμιτζάκης είχαν σύσκεψη με τον διευθυντή της Δ.Ε.Ι.Α. κ. Βογιατζή καθώς και με τον νομικό σύμβουλο της ΤτΕ κ. Παυλόπουλο. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τα μέλη του ΔΣ παρέδωσαν τις προτάσεις του Συλλόγου για επίλυση του προβλήματος και εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους για την διαφαινόμενη εξαίρεση ορισμένων προγραμμάτων από την ανάρτηση που "φαίνεται να γίνεται" την επόμενη εβδομάδα. Τα συνολικά αποτελέσματα της συνάντησης θα αναρτηθούν σύντομα. Ακολουθεί η επιστολή που παραδόθηκε στον κ. Βογιατζή:

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο βουλευτής ΝΔ Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή ως απάντηση στις προτάσεις του Συλλόγου για άμεση επίλυση του προβλήματος. Μέσα από την επιστολή γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρος ο τρόπος που αντιμετωπίζεται αυτό το τεράστιο κοινωνικό ζήτημα από το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Μετάθεση ευθυνών και ανυπαρξία πολιτικής βούλησης οδηγούν 1 εκατομμύριο ασφαλισμένους σε αδιέξοδο.