Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση του Τμήματος Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για την Ασπίς



Δημοσιοποιούμε τις εκτιμήσεις και τις θέσεις μας για τις υπό εκκαθάριση ασφαλιστικές εταιρίες όπως έχουν διαμορφωθεί στο τμήμα χρηματοπιστωτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κρίσιμα λάθη στον ασφαλιστικό κλάδο εντοπίζονται στη δεκαετία 2000-2010 με επιτομή τη διετία 2009-2010. Αυτά τα λάθη δημιούργησαν τεράστιο έλλειμμα εμπιστοσύνης του καταναλωτή προς την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της ασφαλιστικής αγοράς. Τα λάθη της συγκεκριμένης διετίας στιγμάτισαν τη σχέση καταναλωτή και ασφαλιστή. 

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ



Επαφές με όλα τα κόμματα τα οποία είναι πιθανόν να συμμετάσχουν στην επόμενη κυβέρνηση, έκαναν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας, εκθέτοντας και απαριθμώντας με σαφήνεια τα τεράστια  προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους χιλιάδες ασφαλισμένους των εταιρειών του Ομίλου Ασπίς, αλλά και τις προτάσεις μας για άμεση λύση του προβλήματος.
Πιο συγκεκριμένα, οι επαφές πραγματοποιήθηκαν:

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέντευξη για το θέμα της Ασπίς στο Εγνατία TV (βίντεο)




Συνέντευξη του οργανωτικού γραμματέα του Συλλόγου Κωνσταντίνου Βαλαβάνη για το θέμα της Ασπίς Πρόνοια  στο Εγνατία TV. (Δείτε το βίντεο από το 1:28:50)




Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εκλογές και η έκτη επέτειος της Ασπίς. Τραγική ειρωνεία που απαιτεί άμεση λύση!



ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ!
Αποτελεί τραγική ειρωνεία για τους 260.000 ασφαλισμένους στον κλάδο ζωής των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value το γεγονός ότι οι επόμενες εκλογές συμπίπτουν χρονικά με την 6η επέτειο της ανάκλησης άδειας της Ασπίς Πρόνοια. Γενέθλια που στέκονται σαν ερινύα  πάνω από την πολιτική ζωή  του τόπου η οποία σύρεται και δέρνεται όλα αυτά τα χρόνια λες και είναι καταραμένη να μην ορθοποδήσει αν δεν λυθεί πρώτα το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της νεότερης ιστορίας της χώρας μας.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΣ ΤΗΝ 17η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Σας υπενθυμίζουμε ότι η τελική ημερομηνία για την κατάθεση αναγγελιών απαιτήσεων των ασφαλισμένων σε Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value είναι η 17η Σεπτεμβρίου 2015.