Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

21η Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer! Οι Ζημιωθέντες της Ασπίς όμως δεν ξεχνούν

21η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ALZHEIMER!
ΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ
Είναι να γελάει κανείς ή να κλαίει με την ειρωνική συγκυρία της ταυτόχρονης ''εορτής'' της παγκόσμιας ημέρας για την νόσο Alzheimer σε συνδυασμό με τα έβδομα γενέθλια από την ημέρα ανάκλησης της Ασπίς Πρόνοια (21/09/2009).
Ο Σύλλογός μας τιμώντας την ημέρα  θέλει  να ευχηθεί  Χρόνια Πολλά σε όλους τους νοσούντες από την βαρύτατη αυτή νόσο: 

  • Στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι οποίες δημιούργησαν, εξέθρεψαν και συντήρησαν τον Όμιλο Ασπίς μέχρι εκεί που εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους ''ξεχνώντας'' ότι πίσω από αυτόν υπήρχαν περίπου 1εκκατομύριο ασφαλισμένοι πολλοί εκ των οποίων είχαν εναποθέσει τις ελπίδες μιας ζωής σε μια κραταιά και σίγουρη ασφαλιστική εταιρεία, λειτουργούσα στα πλαίσια ενός ευνομούμενου κράτους. 
  • Στην νυν κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προεκλογικά είχε σκίσει τα ιμάτιά της για τους ασφαλισμένους υποσχόμενη σίγουρη και άμεση επίλυση του προβλήματος ''ξεχνώντας'' το αμέσως μετά την τελετή παραλαβής των υπουργείων. Έκτοτε αγνοείται η τύχη της.
  • Στον προηγούμενο και στον νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος οι οποίοι ως εποπτεύοντες τον ασφαλιστικό χώρο και υπεύθυνοι για την απρόσκοπτη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς έχουν ''ξεχάσει'' μια σημαντική λεπτομέρεια η οποία όσο δεν λύνεται τόσο παραμένει ως πυώδης ανίατη πληγή στα πλευρά της εποπτευόμενης ασφαλιστικής αγοράς.
  • Στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, πολλά μέλη της οποίας έσπευσαν ως άλλοι γύπες και κόρακες να ξεσκίσουν το κουφάρι της Ασπίς και της Commercial Value ''ξεχνώντας'' να αναδεχθούν τους άρρωστους, τους υπερήλικες και τους αποταμιευτές, δημιουργώντας μια τεράστια κρίση αναξιοπιστίας στην ασφαλιστική αγορά την οποία πληρώνουν ως σήμερα και θα συνεχίσουν να πληρώνουν όσο κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και επενδύουν στην λήθη.
  • Στους εκκαθαριστές του Ομίλου οι οποίοι απολαμβάνοντας την θέα από τα καλύτερα γραφεία της Αθήνας, έχουν ''ξεχάσει'' τι σημαίνει σεβασμός του μόχθου και του ιδρώτα του απλού πολίτη - ασφαλισμένου εφευρίσκοντας συνεχώς τρόπους για να μειώσουν ή να εξαφανίσουν την περιουσία του, προσφέροντας ταυτόχρονα πολύ καλά αμειβόμενη εργασία σε έναν στρατό δικηγορικών γραφείων που εν μέσω κρίσης έχουν ανακαλύψει την χρυσοτόκο όρνιθα
.
Ο Σύλλογός μας όμως ευτυχώς δεν έχει ακόμα προσβληθεί από την ασθένεια αυτή και υπόσχεται ότι δεν θα αφήσει κανέναν να παίζει με τις περιουσίες και τον ιδρώτα των ασφαλισμένων, προασπιζόμενος με κάθε νόμιμο τρόπο την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Καλούμε όλους τους ζημιωθέντες σε αγωνιστική εγρήγορση  και συσπείρωση έτσι ώστε να εμποδίσουμε κάθε ενέργεια που θα είναι αντίθετη στις νόμιμες διεκδικήσεις μας.  Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση. Όλοι είμαστε απαραίτητοι στον δύσκολο και ανορθόδοξο αυτό πόλεμο που δεχόμαστε.


Το ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

5 σχόλια:

  1. Aυτα ειναι για εσωτερικη καταναλωση. Επι της ουσιας τι;Μετα απο τοσα χρονια ολα ειναι γραφικα.Αποφασεις βγαινουν,αναφορα στα ασσετ δεν κανετε,τι θα γινει τελικα;γερασαμε στο εν τω μεταξυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 22 Κ 23 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΓΙΕΝΕ ΚΑΤΙ? ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.skai.gr/news/greece/article/326927/arhizoun-oi-pliromes-gia-aspis-pronoia-kai-commercial-value-epta-hronia-meta-to-skandalo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1455319/tte-moirazei-hrhma-se-asfalismenoys-aspis-pronoia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης η ευθύνη ενημέρωσης του κοινού εξαντλείται στην ενημέρωση από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο?Όταν οι άνθρωποι πλήρωναν το ασφάλιστρο ήξεραν τις διευθύνσεις τους και έστελναν τα σφαλιστήρια.Ο εκκαθαριστής δεν μπόρεσε να τα βρει ακι να ενημερώσει.Τελικά το μόνο που μένει στον κάθε ταλαίπωρο είναι να πει πως θα αποδοθεί η διακαιοσύνη στον άλλο κόσμο για τον καθένα και από την κάθε πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.