Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ!!


ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ!


Αγαπητοί συνάδελφοι
Η Τετάρτη 11/11/2009 είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα. Αυτή είναι η ημερομηνία κατά την οποία έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται η Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Φέτος δεν θα εορταστεί επειδή μια ιστορική εταιρεία έκλεισε. Για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα, το γεγονός αυτό δεν είναι ελάσσονος σημασίας. Για όποιον έχει πολλά χρόνια δουλειάς μπροστά του πρέπει να δει πέρα από την επείγουσα εκκρεμότητα της ημέρας. Πρέπει να δει πίσω από την κουρτίνα και να αντιληφθεί πως τα συμβάντα τον αφορούν άμεσα.

Το μέγεθος ή η αίγλη μιας εταιρείας δεν εξασφαλίζουν τίποτα.



Οι γίγαντες καταρρέουν σαν πύργοι στην άμμο!



Οι ανατροπές είναι ραγδαίες.



ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!



Γιατί αρρωσταίνει.


Γιατί χτυπάει.


Γιατί γερνάει.


Γιατί πεθαίνει.





Συνάδελφοι μην περιμένετε το επόμενο τσουνάμι που θα μπει στην αυλή σας. Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία να πούμε στους πάντες ότι είμαστε όλοι μαζί και το πάθος μας για τον θεσμό είναι ίδιο και δυνατότερο από ποτέ. Χωρίς την ασφάλιση ο κόσμος θα ήταν πολύ μικρότερος σε αξία.



Ελάτε όλοι την Τετάρτη 11/11/2009 στις 12:00μ στο Σύνταγμα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7) να προστατεύσουμε το αύριό μας. Ελάτε να επαναφέρουμε και να διατηρήσουμε την αίγλη του επαγγέλματός μας εκεί που αξίζει.



Φέρτε μαζί και τους πελάτες σας. Κάντε κομμάτι της δουλειάς σας να φέρετε ο καθένας 5-10 ασφαλισμένους σας. Ας δείξουμε τη δύναμή μας για να έχουμε ένα αξιοπρεπές αύριο ανεξαρτήτως εξελίξεων. Είναι στα χέρια μας. Πιστέψτε το!



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ


5 σχόλια:

  1. Να φέρουμε τους ασφαλισμένους μας αλλά και τα αντίγραφα των συμβολαίων ζωής, να τα δώσουμε στον υπουργό μπας και καταλάβει ότι δεν μπορούν να παίζουν με την ζωή μας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανεργος ασφαλιστης6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:13 μ.μ.

    Πρεπει να κατεβουμε ολοι στο Συνταγμα για να υψωσουμε την φωνη μας απεναντι στους μεγαλοσχημους ιδιοκτητες των ασφαλιστικων εταιριων και στην κεντρικη εξουσια που συναινει μαζι τους.Το σκανδαλο της ΑΣΠΙΣ ειναι μεγαλυτερο απο αυτο του Χρηματιστηριου.Υπουργεια και υπουργοι? ηταν ασφαλισμενοι εκει.Που ηταν ο ελεγχος και η εποπτεια ολα αυτα τα χρονια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι,

    Καλώς ήρθατε στο club !!!
    (της ηλεκτρονικής επικοινωνίας εννοώ)
    Είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος της Ιθάκης.
    Κουράγιο, Δύναμη και Δυνατή Φωνή
    Που θα πάει θα μας ακούσουν...........
    Μία εργαζόμενη της Aspis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι δίνουμε έναν πολύ μεγάλο και σημαντικό αγώνα ενάντια σε χρόνιες καταστάσεις και παγιωμένες αντιλήψεις. Δεν φταίνε οι άλλοι αν δεν αλλάξει τίποτα. Ίσως δεν θέλουν ίσως δεν έχουν καταλάβει. Θα φταίμε εμείς που ξέρουμε, αν δεν τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή. Όλοι στο Σύνταγμα με όλους όσους μπορούμε να επηρεάσουμε, είτε αυτοί είναι πελάτες είτε συνάδελφοι. Η Ασπίδα είναι μόνο η αφορμή. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την συμπαράστασή τους, κι εμείς θα είμαστε αρρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από έναν υπάλληλο της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ έχω να σας πω ότι είμαστε δίπλα σας. Για μεγαλύτερη κινητοποίηση ανθρώπων επικοινωνήστε και με την συντονιστικη επιτροπή αγώνα των υπαλλήλων της ΑΣΠΙΔΑΣ ώστε να κλιμακώσουμε των αγώνα μας

    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.