Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Προσκαλούμε όλους εκείνους που ζημιώθηκαν από την ανάκληση της άδειας της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ να προσέλθουν την Τετάρτη 10/02/2010 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ στο Σύνταγμα. Στην συγκέντρωση έχουν προσκληθεί όλοι οι Έλληνες βουλευτές, οι Ευρωβουλευτές, οι φορείς των καταναλωτικών οργανώσεων, οι φορείς της ασφαλιστικής αγοράς και όλοι όσοι σχετίζονται με το πρωτόγνωρο και σοβαρότατο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.

Στην συγκέντρωση θα ανακοινωθεί η ίδρυση του Σωματείου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια στο οποίο καλείστε όλοι να γίνεται μέλη.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται κρίσιμη, διότι απειλείται το θεσμικό κύρος της ιδιωτικής ασφαλιστικής αγοράς, αφού απειλούνται καίρια τα δικαιώματα που απορρέουν από τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά μας.(Η έδρα του σωματείου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Εφόσον υπάρχει κάποιος χώρος που μπορεί να μας διατεθεί και είναι κοντά στο κέντρο ή σε σταθμό μετρό θα μπορούσαμε να τον δούμε)


7 σχόλια:

 1. Τελικά η μόνη λύση για μας που ταλαιπωρούμαστε με τα ασφαλιστήρια ζωής της ΑΣΠΙΣ, είναι ο δικαστικός αγώνας εναντίον του αναξιόπιστου κράτους και του Ψωμιάδη, που σε αγαστή συνεργασία ορμήσαν σαν αρπακτικά στις οικονομίες μας. Ο νόμος Παπαθανασίου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με το Κοινοτικό Δίκαιο. Δεν προβλέπει ενίσχυση εταιρείας, αλλά διατήρηση συμβολαίων εκκαθαρισθείσας εταιρείας, όπως έγινε και στην Ευρώπη σε παρόμοιες περιπτώσεις. Ο Νόμος αυτός ΠΡΕΠΕΙ να ισχύσει άμεσα και το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες της σκανδαλώδους εποπτείας της ΑΣΠΙΣ για πολλά χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Christos [ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΕΓΚΛΗΜΑ] ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρωπη δεν εχει συμβει αυτο που συμβαινει με την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,ειναι ξεκαθαρο οτι η ευθυνη βαρυνει τιs Ελληνικεs εποπτικεs αρχεs.Παρακαλουμε, το κρατοs να αναλαβει τιs ευθυνεs του, και να λυσει το προβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εχει γίνει ήδη πρώτη επαφή με τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ελπίζουμε σε παρέμαβαση τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παρακαλω πολυ πρεπει να γινη ενημερωση σε ολον τον κοσμο που εχει ζημειωθη απο την ΑΣΠΙΔΑ μετα απο πλημελεις ελεγχους που εκαναν οι αρμοδιες εποπτικες αρχες.Μηπως πρεπει να στραφουμε και εναντιων ολων αυτων των καρεκλοκενταυρων που μπορει να τ'απαζαν και τα βγαζαν ολα λαδι????
  Παρακαλω γραφετε τηλεφωνα διευθυνσεις να ελθωμε ολοι σε επικοινωνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Βάσει αυτών που είπε ο προηγούμενος, δεν είναι δυνατόν να καταγγέλλω από πέρυσι το Γενάρη απάτη σε βάρος μου και πλαστογραφία με σκοπό υπεξαίρεση στην ΕΠΕΙΑ από πράκτορα για έκδοση νέου συμβολαίου έπειτα από εξαγορά και να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Εμείς μόνο ένα πρόστιμο μπορούμε να ρίξουμε κύριε μου έλεγαν. Είναι και αυτοί συνένοχοι. Ήξεραν.

  Είχα υποπτευθεί την απάτη αλλά ήμουν απελπιστικά μόνος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τα λεφτά έχουν κάνει φτερά από παντού στην ελλάδα. Δεν υπάρχει σάλιο που λένε. Μακάρι να υπήρχε άλλη λύση αλλά φοβάμαι ότι ο δικαστικός αγώνας κατά του ελληνικού δημοσίου πρέπει να θεωρείται μονόδρομος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αν έχει ξεκινήσει η λειτουργία των γραφείων του Σωματείου βάλτε βρε παιδιά τα στοιχεία επικοινωνίας & τηλέφωνα να το διαδώσουμε σ' όλους τους ενδιαφερόμενους γιατί όσο περισσότεροι τόσο πιο δυνατή θα είναι η φωνή μας.
  Νίκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.