Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο ‘’Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια’’ καλεί όλους τους θιγόμενους από την ανάκληση άδειας της ασφαλιστικής εταιρείας, σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3/3/2010 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη.

Οι τραγικές καθυστερήσεις πάνω σε ένα θέμα από το οποίο κρέμονται ανθρώπινες ζωές, αξιοπρέπεια και περιουσίες έχουν φέρει σε απόγνωση περίπου 1.000.000 πολίτες οι οποίοι επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από το πρόβλημα.

Η πολιτεία θα πρέπει να δηλώνει παρούσα και να μην αρνείται τις διαχρονικές της ευθύνες για την πλημμελή εποπτεία του υπερευαίσθητου χώρου των ασφαλειών ζωής, ο οποίος προσφέρει τεράστια άμεσα και έμμεσα οφέλη στην εθνική οικονομία.

Οι προτάσεις μας είναι συγκεκριμένες δημιουργικές και άμεσα εφαρμόσιμες αρκεί να υπάρξει η απαραίτητη βούληση από όλους τους φορείς για την εφαρμογή τους. Σας καλούμε να τις ακούσετε και να συμβάλλετε με όποιον τρόπο μπορείτε στην επίλυση του προβλήματος.

Δύναμή μας η συμμετοχή όλων!
ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Πληροφορίες Κων/νος Βαλαβάνης 2310-316631, Νίκος Κεχαγιάογλου 210-9902900, Θεοχάρης Πετρίδης 2310-226702

5 σχόλια:

  1. το υπουργειο οικονομικων ανακοινωσε,σχετικα με την ανακληση τηs commercial, ΜΕΤΑΦΟΡΑ σε αλλεs ασφαλισtικεs.ΜΕ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου πεντε μηνες και ειμαστε πειραματοζωα.
    Ολα ειναι καλοσχεδιασμενα.
    Η δικη μας αντιδραση ομως ανυπαρκτη.
    Να δουμε μηπως κατι κινηθει απο μεθαυριο, ομως, αν παμε ετσι, ετεροχρονισμενοι, σα να εγινε χθες...λυπαμαι..αλλα ΧΑΣΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεχεια απο το προπροηγουμενο.Ακουστηκε στιs ειδησειs του MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω πληρώσει 19 χρόνια,υπολειπονται άλλα 6 χρόνια για να πληρώσω.Η πληρωμή γίνεται μέσω πισρωτικής κάρτας.Τί πρέπει να κάνω;Να καταργήσω την πιστωτική κάρτα ή αίτηση εξαγοράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ 400 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟ SMARTAKI ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.