Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ

Στη χθεσινή συγκέντρωση του ύπο ίδρυση «Σωματείου Ζημιωθέντων Ασπίς Πρόνοια», έδωσαν το παρών περισσότεροι από 1.200 άνθρωποι, σε μια ιδιαίτερης έντασης διαμαρτυρία για τις εγκληματικές αμέλειες των υπευθύνων αρχών που είχαν σαν αποτέλεσμα την ανυπολόγιστη μέχρι στιγμή πάσης φύσεως ζημιά 1.000.000 πολιτών.

Τα μηνύματα της συγκέντρωσης αυτής είναι απλά και συγκεκριμένα:

1. Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να αποκαταστήσει όλες τις ζημιές εξ αιτίας της αμέλειας των εποπτικών, νομοθετικών και πολιτικών αρχών της.

2. Να αποδοθούν οι ευθύνες γιά όλες τις παράνομες πράξεις του κύριου μετόχου σε ποινικό και αστικό επίπεδο και να περιοριστεί άμεσα με παρέμβαση της Δικαοσύνης η δυνατότητα του για μελλοντικές πράξεις που θίγουν τις απαιτήσεις των ζημιωθέντων.

3. Να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην διαδικασία επόπτευσης και εκκαθάρισης της εταιρίας και να αποδοθούν ευθύνες προς κάθε υπαίτιο που απο σοβαρή αμέλεια, τους πέντε αυτούς μήνες από το κλείσιμο της εταιρίας, επέφερε επιπλέον ζημιά στους ασφαλισμένους της εταιρίας.

4. Να εφαρμοστεί άμεσα λύση που θα ικανοποιεί όλες τις παροχές των ασφαληστηρίων συμβολαίων στο 100% των παροχών τους.

5. Να καταγγελθεί το πρόβλημα στα αρμόδια Ευρωπαϊκά όργανα και να προκληθεί η παρέμβαση τους ώστε να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες, παλινωδίες και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη λύση του προβλήματος.

6. Να αναλάβει η ένωση ασφαλιστικών εταιριών τις ευθύνες της και να συμμετάσχει ενεργά στην επίτευξη άμεσης και δίκαιης λύσης.

7. Τελευταίο αλλά και σημαντικότερο όλων, αμεσα να ενεργοποιηθούν οι παροχές περίθαλψης των συμβολαίων υγείας για τους ανθρώπους με προβλήματα υγείας.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα όλους εκείνους που θέλησαν να γίνουν μέλη του Σωματείου. Ήδη από την επόμενη μέρα δεχόμαστε δεκάδες αιτήματα για προσχώρηση νέων μελών. Η ευθύνη μας για την λύση του προβλήματος είναι πλέον μεγαλύτερη από κάθε άλλη στιγμή του αγώνα μας. Θα δικαιωθούμε γιατί έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας και είμαστε ενωμένοι με κοινούς στόχους. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σωματείο να αφήνουν email ή όποιο άλλο στοιχείο επικοινωνίας επιθυμούν ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους.





Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς





Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

26 σχόλια:

  1. "Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ" ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΝΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΠΕΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια.
    Ειμαι ενας απο αυτους που εχουν γραφτει στο Συλλογο.
    Η αισθηση που μου εμεινε ,απο οσα ακουσα στην πολυ πετυχημενη συγκεντρωση της Τεταρτης,ειναι οτι μας εχουν προγραψει ,εχουν αποφασισει να διαιωνιζεται το θεμα μεχρι να κουραστουμε και να τα παρατηρουσουμε.
    Γιατι εαν ηθελαν να ληθει το θεμα ,θα ειχε ληθει.
    Αλλα δυστυχως εχουμε να κανουμε με ενα ακομη ΣΚΑΝΔΑΛΟ,και οπως γνωριζεται τα σκανδαλα μενουν παντα Ατιμωρητα στην Ελλαδα.
    Ομως εμεις πιστευω οτι για την τιμη των οπλων πρεπει να δωσουμε την μαχη μεχρι εσχατων.
    Καλη δυναμη και καλο κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!

    ΟΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους, και σ αυτούς που διατύπωσαν άποψη και σ αυτούς που φώναξαν και με το δίκιο τους και σ αυτούς που το ξεκίνησαν και σ αυτούς που ενεργοποιήθηκαν μετά σε όλους όσους ήρθαν ακόμα και αν διαφωνούσαν σε κάτι από όλα αυτά, συγχαρητήρια και σ αυτούς που ήθελαν και δεν μπόρεσαν. Για μένα το βασικό συμπέρασμα είναι ότι είναι κοινό πρόβλημα για χιλιάδες ανθρώπους και αν συσπειρωθούν τότε θα καούν όλοι εκείνοι που το δημιούργησαν γιατί οργή λαού φωνή Θεού...
    Και ένα νέο καλο (?): καταργήθηκε η ΕΠΕΙΑ και αναλαμβάνει η Τράπεζα Ελλάδας, εύχομαι κανείς από τους υπαλλήλους της να μη μείνει άνεργος, τώρα για τους υψηλά ιστάμενους αν μείνουν χωρίς δουλειά θα πρότεινα να τους κάνουμε επίτιμα μέλη του σωματείου μας αφου είναι και αυτοί ζημιωθέντες από το σκάνδαλο ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ !!!
    (πλάκα κάνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τη συγκέντρωση βγήκε ένα μεγάλο συμπέρασμα: ότι όλοι οι πολίτες που εμπιστεύτηκαν μια κατά τα άλλα μεγάλη και ελεγχόμενη από την Ελληνική πολιτεία δικαίου(;), ασφαλιστική εταιρία, είναι Εξοργισμένοι. Ζητούμε δικαίωση και κάλυψη από ένα κράτος στο οποίο ζούμε και το οποίο μας επιφυλάσσει, καθημερινά, δυσάρεστες εκπλήξεις. Δεν θα επιτρέψουμε να μας φάνε ούτε εάν ευρώ.
    Συγχαρητήρια στους διαμεσολαβητές που οργάνωσαν αυτή την εκδήλωση καθώς και όλους όσοι παραβρέθηκαν σε αυτήν. Η δύναμη και η αποφασιστικότητα, που θα επιδείξουμε όλοι συλλογικά, μπορεί να φέρει την ανατροπή της αδιαφορίας και του ‘δε βαριέσαι’ αυτού του έρμου Ελληνικού κράτους που κυβερνάται από ‘αδιάφθορους’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμουν και εγώ στην πρώτη συγκέντρωση των πονεμένων της ασπίδας μετά το εγκεφαλικό του Σεπτεμβρίου
    Πρέπει να ακούγεται το πρόβλημα μας στα media – εφημερίδες – ραδιόφωνα κτπλ
    Από μόνος μου στέλνω ε-μαιλ και στο mega ζήτησαν να πάω να μιλήσω στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου
    Φυσικά δεν είμαι και ο ειδικός αλλά περισσότερη μαζί καλύτερο αποτέλεσμα
    Είμαστε πολλές χιλιάδες , πρέπει να γίνουν και άλλες συγκεντρώσεις να ακουστούμε
    Οι μέρες περνάν γρήγορα και πρέπει από το σωματείο να γίνουν κινήσεις άμεσα !
    Στην Διάθεση σας ! mathios9@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις μια μέρα μετά το Υπουργειο Οικονομικών ανακοινώνει στο υπουργικό συμβούλιο την κατάθεση τριών σχεδίων νόμων.Ενας απο αυτούς αφορά την ασφαλιστική αγορά.
    1ον.Τέρμα, ο πρώτος ...αδέκαστος ακατανομαστος.Ο ελεγχος της αγοράς θα γινει πραγματικα αξιόπιστος και μακριά απο ..πνευματικές και λοιπές συγγένειες.
    2ον Επιτέλους σπάζουν ταυγά, δημιουργείτε Επικουρικό Κεφάλαιο Ζωής.
    3ον. Ορίζεται εγγύηση δημοσίου εως 50.000€ σύμφωνα με τα πρότυπα της Γηραιας Αλβιόνας(Αγγλία).
    4ον.Το πιο σημαντικό για μας,ορίζονται ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ που ελπίζω και εύχομαι να αφορούν την Ασπις (αναδρομικότητα,ποσο κάλυψης των ασφ.συμβολαίων, κ.λ.π.)
    Συμπάσχοντες φιλοι, όλοι εμείς που καταθέτουμε κάθε μερα ενα κομμάτι της ψυχής μας ίσως είμαστε μπροστά σε μια ακόμη πρόκληση.Στα πλαίσια της διαβούλευσης, που ελπίζω να έχει και το προαναφερόμενο σχέδιο νόμου ,να παρέμβουμε και να καταχωρίσουμε την δική μας θέση για την δικαίωση όλων των ανθρώπων που πιστέψανε σεμας.
    Η ιστορική πρόκληση-πρόσκληση είναι μπροστά μας.Τώρα θα φανεί πόσο άξιοι,ικανοί και ουσιαστικοί θα είμαστε για να κατοχυρώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.Ας είναι η 21/9/09 η δική μας μέρα που θαλλάξουμε τον ασφαλιστικο κόσμο προς το καλύτερο.Στο χέρι μας και ...στο μυαλό μας είναι.!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια σε όλους για την μαζική και άκρως επιτυχημένη συγκέντρωση.

    Κάναμε ένα πρώτο βήμα (το πιο σημαντικό) και σύμφωνα με τις ειδήσεις της επόμενης μέρας νοιώθω ότι θα υπάρχουν σύντομα θετικές εξελίξεις.

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σας
    μια απορια εχω, τι θα γινει με αυτους που ζουν στο εξωτερικο δηλ. Ελληνες του εξωτερικου, που εχουν συμβολια Ζωης κανει με την ΑΣΠΙΣ
    που μπορουνε να ενημεροθουν

    Φιλικα
    Γιωργος απο Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους φάνηκε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των διαμεσολαβούντων. Όση λάσπη και να ριχτεί για αποπροσανατολισμό, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι ευθύνες είναι τεράστιες για την κατάντια της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς, από όλους αυτούς που εμφανίζονται ως "σωτήρες" και προσπαθούν συντονισμένα να μεταθέσουν τις ευθύνες τους σε αυτούς που τους εκθέτουν.
    Μας υποτίμησαν παρα το γεγονός ότι χωρίς τους διαμεσολαβούντες δεν θα υπήρχαν.
    Μακάρι να είναι η απαρχή θεσμικών και ουσιαστικών αλλαγών, προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να εμπιστευθεί επιτέλους τον θεσμό που τόσο ανάγκη τον έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κρίμα είναι οτι μέρες περνάν και δεν έχουμε νέα καθόλου κάντε κατι σας παρακαλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. έγινε το σωματείο γραφτήκαμε αυτό ήταν ?? ενημερώστε μας τι κάνουμε να βγούμε ολοι μαζί να φωνάξουμε να μας ακούσουν έτσι πως πάμε τα χάνουμε όλα τρέξτε στα κανάλια να ακουστούμε
    Δεν τα έχω με σας αλλό κάτι να γίνει είμαι ένας που έχασα πλέων την ηρεμία του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νίκος Νικολουδάκης / nickldks@yahoo.gr17 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:31 π.μ.

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΖΗΜΕΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ???
    ΒΑΛΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ/Email ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΜΩ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 50,000 ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΘΕΜΑ 2 ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ Ε-ΜΑΙΛ ΣΤΟ ΓΝΩΤΣΟ BLOG TROKTIKO ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ vmathios@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριοι είμαστε αρκετοί από επαρχία. Πως θα γίνουμε μέλη του συλόγου?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ(ΣΔΑΕ)ΣΤΟ ΤΗΛ.2310226702 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 10ΠΜ ΜΕ 2ΜΜ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ.
    ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΤΗΛ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΤΟ 2106413902.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ...ΚΡΥΦΟΙ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ..ΜΕΓΕΘΟΣ, ΠΛΗΘΟΣ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ..
    ΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ

    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ

    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ..
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ.

    ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΡΟΝΟΣ
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ 50.000.- ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΣ
    ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα ήθελα να γίνω μέλος φυσικά του συλλόγου.Αλλά ενημερώστε μας ρε παιδιά! Mail επικοινωνίας, συνδρομές , σκοποί σωματείου, μελλοντικές ενέργειες κ.ο.κ Η ομαδικότητα μόνο θα αποδώσει nickymoutros@yahoo.gr NIKOS ΔΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προερχομαι απο επαρχια. Θελω να έχω ενημερωση για το τι γινεται και αν πρεπει να κανω κατι γι αυτο. σιγουρα αν κινηθουμε ομαδικα θα ειναι καλλιτερα. Η διευθυνση μου για ενημερωση ειναι
    forensic@med.uoc.gr Αν υπάρχει διευθυνση που να υπαρχουν πληροφοριες θα ειναι καλο ειδικα για εμας που ειμαστε μακρια και δεν μπορουμε να συμμετεχομε σε συναντησεις. Σακης Μαρια Ηρακλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαι "ανασφάλιστος" της Commercial value, θυγατρική της "ΑΣΠΙΣ". Ενδιαφέρεστε και για εμάς;
    Να γίνω μέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα ήθελα να γίνω μέλος του συλλόγου.Αλλά ενημερώστε ! Mail επικοινωνίας, συνδρομές , σκοποί σωματείου, μελλοντικές ενέργειες κ.ο.κ fuman@sch.gr.
    κ Μανόλης Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειμαι η μαρια και θα επιθυμουσα και εγω να εγγραφω στο συλλογο.Ειναι ευκολο να γραφουν καπου οι λεπτομερειες για τις επιμερους ενεργειες που πρεπει να κανω;ευχαριστω.maria_larisaia@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλησπερα.με λενε κατερινα και θα ηθελα να γραφτω στο συλλογο σας.πως ειναι εφικτο?
    katia1984@windowslive.com

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπερα ειμαι ο Δημητρης και ευχομαι καθε επιτυχεια.Το κρατος πρεπει να εχει συνεχεια να αναλαβει τις ευθεινες του,δεν γινεται απο τη μια να δινει πιστοποιητικα φερεγγιοτητας ανα διμηνο οτι η εταιρια ειναι ελεγμενη και μπορει να λειτουργει,και απο την αλλη ξαφνικα τη κλεινει και για 6 μηνες σιγη βοοντος.
    -Ποιοι υπογραφανε?
    -Γιατι οταν ακομα η εταιρια λειτουργουσε,δεν εβγαλαν καποιες ανακοινωσεις οτι προσεξτε κατι δε παει καλα προκειμενου να προστατευσει τους υποψηφιους μελλοντικους πελατες?
    -Γιατι ενω ο κ. Παπαθανασιου ειχε βγαλει μια τροπολογια που ψηφιστηκε στη βουλη και απο την τοτε αντιπολιτευση και η οποια προστατευαι τους ασφαλισμενους,αντι να εφαρμοστει και να προωθηθει τωρα κουφευουνε?
    -Γιατι ο προεδρος των ιδιοτικων ασφαλισεων δεν προεβει σε μια ανακοινωση οτι υπηρχαν υπονοιες κακης λειτουργειας της εταιρειας η εστω να ενημερωσει επισημα το κρατος με αριθμο προτοκολλου? Αν δεν ηξερε τοτε τι προεδρος ειναι? αν ηξερε γιατι δεν προστατευσε το θεσμο της ιδιοτικης ασφλειας ως οφειλε?
    -Αν αυριο μεθαυριο πεθανουν καποιοι συνανθρωποι μας λογω ανενεργων συμβολαιων υγειας ποιος θα ευθηνεται κ. Υπουργε της οικονομιας
    -Αν αυριο μεθαυριο χαθουνε λευτα απο ασφαλιστηρια ζωης που ειχαμε για τα παιδια μας σε καιρο τετοιας κρισης ποιος θα ευθηνεται κ.Υπουργε της οικονομιας?
    -Αν για ολα αυτα αυριο μεθαυριο καταδικαστει η Ελλαδα απο το Ευροπαικο δικαστηριο και με τοκους και με ψυχικες οδεινες και ενδεχομενος με θανατους ποιος θα ευθηνεται κ.Υπουργε?
    -Ας σοβαρευθουμε επιτελους πριν να ειναι αργα. Το δικαιου αισθημα νικα ολα τα εμποδια
    ας ειμαστε εντιμοι επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ,Κ ΑΣ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΑΦΟΡΑ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΠΙΔΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ Κ ΔΙΚΑΙΩΣ!ΣΤΗΡΙΞΤΕ Ο Λ Λ Ο Ι ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα ήθελα να γίνω μέλος του συλλόγου παρότι εργάζομαι κατά κανόνα στο εξωτερικό - θύμα Commercial value. Παρακαλώ επικοινωνήσατε μαζί μου
    ioannidisioa@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.