Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Παρακαλούμε όλους τους με οποιοδήποτε τρόπο ζημιωθέντες απο την ΑΣΠΙΣ να αποστείλουν έγγραφη και επώνυμη καταγγελεία στο εξής email της ΕΕ: Markt-Info@ec.europa.eu , με σημείωση να κοινοποιηθούν στον αρμόδιο αξιωματούχο κο Thomas Kukal ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί από την αντιπροσωπεία μας και αναμένει τις καταγγελείες των Ελλήνων καταναλωτών.
Οι καταγγελείες μας μπορούν να γραφτούν στα Ελληνικά και θα υπάρξει μία σχετική καθυστέρηση από το μεταφραστικό τμήμα της ΕΕ. Σε περίπτωση που γράψετε στα Αγγλικά τότε η απάντηση τους θα είναι συντομότερη. Παρακαλούμε να μην επιχειρήσετε να γράψετε σ 'αλλη γλώσσα εκτός της Ελληνικής αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αποδώσετε το νόημα με πληρότητα και σαφήνεια.
Σημειώστε ότι οπωσδήποτε σε κάθε καταγγελεία πρέπει να περιλαμβάνονται τα εξής:
1. Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση 5 μηνών όπου δεν έχει γίνει το παραμικρό σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας που προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία με αποτέλεσμα να μην έχετε την παραμικρή έγκυρη απάντηση για το μέλλον του συμβολαίου σας και τα δικαιωματά σας.
2. Την ανυπαρξία οποιασδήποτε εξυπηρέτησης από πλευράς εκκαθαριστή και Ελληνικής Πολιτείας με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχετε καμμία παροχή από το συμβόλαιο σας.
3. Συνοπτική και ακριβής αναφορά του προβλήματος που ειδικά εσείς αντιμετωπίζετε σε απλή γλώσσα όπως γράφει ένας απλός πολίτης.
4. Την επι σειρά ετών σοβαρότατη αμέλεια των ελέγχων της Ελληνικής Πολιτείας όπου αντί το πρόβλημα να λυθεί όταν ήταν μικρό, αφέθηκε να γιγαντωθεί και σήμερα να είναι εξαιρετικά δύσκολο να λυθεί.
5. Την ανυπαρξία πρόνοιας πριν την ανάκληση της άδειας ώστε να μην θιγούν τα δικαιώματα σας παρά μόνο μία ψήφιση νόμου που προέβλεπε εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου που κατόπιν η Ελληνική κυβέρνηση χαρακτήρισε ως αντίθετο με το νομοθετικό πλαισιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Σημειώστε ότι όσο μεγαλύτερος είνια ό αριθμός των καταγγελειών τόσο καλύτερα για όλους μας, ως εκ τούτου μην το αμελήσετε, πρέπει να στείλουμε όλοι !!!

5 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΕΣΤΕΙΛΑ Ε-ΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Thomas Kukal
    ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ !!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ BLOG TROKTIKO ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ !!

    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΛΙ ΜΑΙΛ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ MEDIA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ BLOG. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΚΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΕΦ ΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΟΥΜΕ?
    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΜΕΣΑ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΣΩΝ.

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.