Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!
Έχει προκύψει σημαντικό πρόβλημα με την έδρα του συλλόγου μας η οποία πρέπει άμεσα να μεταφερθεί. Ψάχνουμε διαμέρισμα 40-50 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας πλησίον σε σταθμό μετρό για ευκολία πρόσβασης. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει στο 210-6413902.

8 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΖΩΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΨΗ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 50.000 ΕΥΡΩ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ 2 ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 80.000 ΚΑΙ 160.000 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ <> ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 10.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΡΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ? ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ? ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΜΕΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΦΥΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας

    Παρακαλώ δημοσιεύστε ένα καταστατικό ή κάτι τέλοσπάντων που να μας κατατοπίζει ώς προς το περιεχόμενο της κίνησης αυτής άν υπάρχουν υποχρεώσεις μελών συνδρομές κλπ

    Καλή συνέχεια στον αγώνα
    Δύναμη και Υπομονή

    *Ανήκω στην ΑΕΓΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι ο εφησυχασμος που παρατηρειται προσωρινα...δεν εχει καμια σχεση με αυτο που προκειται να επακολουθησει?
    Δεν αναλογιζονται οτι οταν ο αλλος διαπιστωσει σε λιγο καιρο οτι διακυβευεται η περιουσια του θα χρησιμοποιησει πολλα μεσα για να τη διεκδικησει ?
    Αν υπαρχει καποια προταση συγκεκριμενη, υλοποιησιμη, γιατι δεν δημοσιοποιειται, ωστε να γινει σχετικη εισηγηση, να μελετηθει και τελικα να γινουν διαπιστωσεις για τις προθεσεις των αρμοδιων?
    Το αστειο-προς το παρον- ειναι οτι καποιοι προσπαθουν να ενοχοποιησουν τους ασφαλισμενους- σα να ηταν παικτες στο καζινο- και χανουν τις περιουσιες τους..Αυτο ειναι μεγαλο θεμα..
    Γιατι δεν υπαρχουν εμπεριστατωμενα σχολια στον τυπο?Οι καιροι ειναι δυσκολοι και οι αναγκες τρεχουν. Μηπως πρεπει αλλιως να συνειδητοποιησουν καποιοι το μεγεθος του προβληματος?

    Τι κρυβεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟς.
    ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ TROKTIKO.BLOGSPOT.COM Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ KAI ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ.

    Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙς ΕΙΣΦΟΡΕς ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΠ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ''ΚΡΑΤΟΥΣ''ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ''ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ'',ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ - ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΑ.ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ''.....ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ''.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.ΑΥΤΑ.
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ.....Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..

    ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ..

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ?

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ..


    http://www.hbnews.gr/permalink/26460.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ TROKTIKO.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010
    Blog για όσους έμειναν στον αέρα από την ΑΣΠΙΣ

    "Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα. Τηλ. Επικοινωνίας 210 6413902. Ενημερώστε όσους περισσότερους ασφαλισμένους μπορείτε και αφού έρθετε σε επικοινωνία με τον σύλλογο , γίνετε μέλη του, ώστε όλοι μαζί να πιέσουμε το κράτος για να δώσει το...


    χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

    Επιπλέον για όλους όσους έμειναν στον αέρα μετά το κλείσιμο της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» δημιουργήθηκε ένα νέο blog με την ονομασία ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ"

    http://anasfalistos.blogspot.com/







    Share on Facebook
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:55 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΠΑΤΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΨΕΛΙΣΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.