Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει συμπληρωθεί ο κρίσιμος φάκελος και ήδη ανελήφθησαν οι απαιτούμενες δικονομικές πρωτοβουλίες, από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, για την επιδιωκόμενη άμεση άσκηση ποινικής διώξεως, κατά του κυρίως υπεύθυνου για την σύγχρονη τραγωδία που βιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες και συνεργαζόμενοι της Ασπίς Πρόνοια, κύριου Παύλου Ψωμιάδη, των μελών του Δ.Σ. και κατά παντός υπευθύνου στην εταιρεία.

Χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος και κόπος για την συλλογή των απαραίτητων στοιχείων, προκειμένου να θεμελιωθεί και να αποδειχθεί η διάπραξη των βαρύτατων οικονομικών εγκλημάτων σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και σε βάρος της ασφαλιστικής αγοράς.

Από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί διευκολύνεται σημαντικά το έργο της δικαιοσύνης για την απόδοση των ποινικών ευθυνών.

10 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 10/2 ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ Κ.ΨΩΜΙΑΔΗ.ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΝΙΚΑ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ) ΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ,ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝΕ ΑΛΛΟΥ,ΚΙΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ....ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ??? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΑ ΧΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΛΑΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!!!
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕ
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟΝ GOUGLE ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μια εύλογη (κατά την άποψή μου) απορία.
    Όταν μερικοί συντοπίτες έλεγαν πως επένδυσαν τα κεφάλαιά τους στην ΑΣΠΙΣ με επιτόκιο 7% την στιγμή που το επιτόκιο καταθέσεων στις τράπεζες ήταν της τάξης του 2% τι πρέπει να υποθέσω τώρα που έκλεισε η ΑΣΠΙΣ;
    Πως πρέπει να αποζημιωθούν απο το κράτος, δηλαδή να συμμετάσχω κι εγώ στην τρέλλα τους για να κονομήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νομικός μας σύμβουλος στην συγκέντρωση στις 10/02 είπε ότι το πρόβλημα είναι πρωτίστως πολιτικό (θέμα βούλησης να εφαρμοστούν τα αυτονόητα) και μετά δικονομικό. Η νομική οδός θα ακολοθουθεί φυσικά γιατί υπάρχουν εγκληματικές ευθύνες και για τους βασικούς μετόχους και για την πολιτεία για την διαχρονική πλημμελή εποπτεία αλλά και για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρω που χάνονται καθημερινά επειδή από τις 21/09 η περιουσία της εταιρείας δεν διαχειρίζεται και σωρεύονται μόνο απαιτήσεις. Η νομική οδός όμως δεν προτάσσεται διότι είναι μακροχρόνια και δεν συμφέρει κανέναν. Προτάσσεται η μέθοδος της πολιτικής πίεσης προς πάσα κατεύθυνση. Η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη στις 3/3 (εκτός απροόπτου) είναι μέρος αυτής της στρατηγικής.
    Νίκος Κεχαγιάογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην απορείτε...
    Η Lehman brothers διακινούσε ομόλογα με βάση τα ακίνητα και τα δάνεια επί αυτών με αποδόσεις ανω του 6%. Αγοραστές ήταν εταιρίες όπως η AIG και η ING, παγκόσμιοι κολοσοί και με γνώσεις σαφώς μεγαλύτερες από τους συντοπίτες σας, οι οποίες μετά τα διέθεταν στους πελάτες τους οι οποίοι ήταν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι, έτσι η τρύπα έφτασε τα 500 δις και 40 δις αντιστοιχα, και δεν ήταν οι μόνες...
    Οι έλληνικές τράπεζες δίνουν σήμερα 2% στις καταθέσεις και τις δανείζουν με 9% έως 15%. Θεωρείτε ότι το 2% είναι έντιμο?
    Στις ασφαλιστικές εταιρίες τα χρήματα των πελατών επενδύονται και όλο το κέρδος της επένδυσης εκτός του διαχειριστικού κέρδους της ασφαλιστικής εταιρίας αποδίδεται στον πελάτη της, αν δεν ήταν μιά καλοστημένη κομπίνα δεν θα μπορούσε να δοθεί απόδοση 7% με ομόλογα της Lehman brothers?
    Καλές η απλές απορίες σας και δεκτές, προσέξτε όμως γιατί "κατηγορώντας" τους συντοπίτες σας ή τους εργαζόμενους της εταιρίας χωρίς να το θέλετε εξυπηρετήτε την συγκάλυψη των κυρίως υπαιτίων: του ελληνικού κράτους και των διοικούντων την εταιρία ΑΣΠΙΣ.
    Άθελα σας έτσι τους προσφέρετε προπέτασμα καπνού που τόσο χρειάζονται γιατί οι ευθύνες τους είναι τεράστιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΓΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ 6% ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ .... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡOKTIKO BLOG ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ANASTALISTOS
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΧΘΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαζί σας είμαστε όλοι αγαπητοί συνάδελφοι απλά έχω μερικές απορείες που όποιος έχει την καλοσύνη μου απαντά:
    -μαζί με τους θυγόμενους είναι και αυτοί που ήταν αυλικοί του προέδρου και χρυσοπληρμένοι?
    -αυτοί έχουν ευθύνες η όχι;
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω παλι δεν καταλαβα...αφου,οπως γραφεται, οι 145.000.- ασφαλισμενοι με μικρου υψους συμβολαια καλυπτονται με το ποσο των 150 εκ.ευρω..τοτε ..σημαινει οτι υπαρχουν αυτην τη στιγμη αλλα τοσα στο αποθεματικο ..για αποζημιωσεις των ασφαλισμενων..( απο στοιχεια του εποπτη ).

    Γιατι γραφεται οτι λειπουν αλλα 300.- εκ.ευρω?

    Τα 150.- εκ ευρω διαφορα τι ειναι ? Ποιους εχουμε ακομα να πληρωσουμε? Το αποθεματικο ειναι αποθεματικο..δεν ειναι προς διαθεση σε τριτους..
    Λειπει η ενημερωση,η οποια πρεπει να ειναι συνεχης και ακριβης, με οδηγιες και πλανο.
    Λεμε οτι ειμαστε εκατονταδες χιλιαδες..Το 1/10 να συγκεντρωθει..θα αρχισουν να ασχολουνται..Αλλιως με 100 ατομα..αδιαφορουν.

    Στο τρωκτικο θα πρεπει να μπει ανακοινωση τελικα..γιατι αυτο διαβαζεται καθε λεπτο απο πολλους..και αναδημοσιευεται..και επαναλαμβανεται..
    Οσο και αστειο να φαινεται αποτελει μεσον πιεσης..γιατι δε βλεπω να γινεται αμεσα κατι πιο πιεστικο..
    Και πραγματικα..υπαρχει καποια επισημη, εμπεριστατωμενη προταση για τη λυση του προβληματος?
    Διαβαζω οτι υπαρχουν ανθρωποι του χωρου που εχουν λυση που μπορει να υλοποιηθει..
    Τετοιες δημοσιευσεις πρεπει να γινονται..και ας ειναι και στο τρωκτικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν ένα σφαλιστικό -επενδυτικό προϊόν ρίχνεται στην αγορά παίρνει την έγκριση του ελεγκτικού μηχανισμού"υποτίθεται" για να παίξει στην αγορά.Αν αυτός ο μηχανισμός ασκεί πλημμελή έλεγχο ή καθόλου έλεγχο, είναι ευθύνη του κάθε ανυποψίαστου πολίτη το που θα επενδύσει? Ή ζούμε στην Ελλάδα ή στην Γουαδελούπη...........Το Υπουργείο που είναι? Η ΕΠΕΕΙΑ που είναι? Οι άλλοι ασφαλιστικοί φορείς που είναι? Ο Ψωμιάδης δεν ενεργούσε ανέντιμα? Γιατί δεν καταγγέλθηκε από πουθενά? Ο κατασταλτικός έλεγχος και τα μέτρα εκ των υστέρων είναι σταγόνα στον ωκεανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΠΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ,ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ (ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!!!!!ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ) ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕ!ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΒΑΖΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.