Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΓΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ


     Σε χθεσινή εκδήλωση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) με θέμα την εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης και την θωράκιση της από φαινόμενα τύπου ΑΣΠΙΣ δυστυχώς για μία ακόμη φορά επιβεβαιωθήκαμε.
     Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών δήλωσε σαφώς ότι το συνεγγυητικό ταμείο κλάδου ζωής δεν θα έχει αναδρομική ισχύ ώστε να περιλάβει και τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ, απαντώτας έτσι θετικά στο αίτημα του προέδρου της ΕΑΕΕ για την μη αναδρομικότητα του ταμείου. Δήλωσε επίσης ότι εξετάζονται εναλλακτικοι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος της ΑΣΠΙΣ με κύριες όμως παραμέτρους την δεινή οικονομική θέση της ελληνικής οικονομίας και το γεγονός ότι η παρούσα κυβέρνηση κληρονόμησε το πρόβλημα από την προηγούμενη και δεν έχει ευθύνη για τις παραλείψεις που έγιναν. Προσπάθησε έτσι απλά ο κύριος γ.γ. του υπουργείου να ελαχιστοποιήσει τις ευθύνες της ελληνικής πολιτείας και των οργάνων του και να μας προϊδεάσει πάλι για την οικονομικά ανάπηρη λύση που θα προκαλέσει εις βάρος όλων των ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ. Κατόπιν όλων αυτών όλοι έφυγαν χαμογελαστοί...

 Αν διαβάσετε την αμέσως προηγούμενη δημοσίευση μας με τίτλο "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ" η θέση μας, της πρώτης παραγράφου, προβλέπει ακριβώς αυτά που δυστυχώς δηλώθηκαν σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ τις τελευταίας εβδομάδας. Επιμένουμε ότι η τακτική του αρμόδιου υπουργείου είναι να κερδίζει συνεχώς χρόνο εις βάρος μας χωρίς επί της ουσίας να πράττει τίποτα ουσιαστικό για την λύση του προβλήματος.
Εξαιτίας αυτής της απαράδεκτης μέχρι σήμερας αντιμετώπισης αυτού του τεράστιου κοινωνικού προβλήματος από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και μετά από επικοινωνίες με τους νομικούς μας σας ενημερώνουμε για τα εξής
1. Την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί η καταγγελία μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον 8 κατάφορες παραβιάσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας από παράνομες και παράτυπες ενέργειες της εποπτικής αρχής και των πολιτικών προϊσταμένων της.
2. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η  συλλογή των στοιχείων που αφορούν ποινικές και αστικές ευθύνες των υπευθύνων της εταιρίας και του Ελληνικού Δημοσίου, τα στοιχεία έχουν συλλεγεί από περισσότερες της μίας πηγές και είναι συντριπτικά.
3. Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω δικογράφων και πριν αυτά κατατεθούν θα δοθεί press conference όπου θα κλιθούν όλα τα ΜΜΕ και θα τους ανακοινωθούν τα ευρήματα μας και η νομική δράση μας.

Τότε θα διαπιστώσουν όλοι ότι ευθύνες υπάρχουν είναι δε σοβαρότατες και επώνυμες, τότε τα  χαμόγελα θα σταματήσουν και θα παραμείνει το ερώτημα ποιός τελικά θα γελάσει τελευταίος.
 
Από την Διοικούσα Επιτροπή

139 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΑΙΡΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ? ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 1000 ΑΝΤΕ 1200 ΑΤΟΜΑ! ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ... ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΙΩΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ..ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ..ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ..ΔΩΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ κλπ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ..ΕΔΩ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ 250.000 ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100..
    ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..Ο ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ..ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ..ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ..ΜΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ..ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικα δεν εχω κουραγιο να γελασω..γιατι ειναι πολλες οι απαιτησεις που εχουμε και αναρωτιεμαι πώς καναμε τοση υπομονη 5 μηνες.
    Επειδη η οικονομια της χωρας ειναι σε απιστευτα χαλια τι σας κανει να πιστευετε οτι θα θορυβηθουν με μια προσφυγη με υποβολη στοιχειων, τοσο ωστε να ασχοληθουν ΣΟΒΑΡΑ και να δημοσιοποιησουν ενα σοβαρο πλανο δρασης?

    Εσεις που ειστε οι επαγγελματιες του χωρου πιστευετε πραγματικα οτι δεν μπορειτε με ειδικους συμβουλους να εκπονησετε ενα σχεδιο υλοποιησιμο που να εξασφαλιζει τις αποταμιευσεις μας?
    Μονο οι 5-10.000.- ασφαλισμενων που διεκδικουν μεγαλα ποσα θα μπορουσαν να εισφερουν σε ενα κοινο ταμειο ποσα τετοια που να τροφοδοτουσαν ενα συστημα και θα δημιουργουσε απο μονο του ενα κεφαλαιο..
    Καλες οι νομικες διαδικασιες..αυτη ειναι η λυση, αλλα θελει παραλληλες κινησεις ΑΜΕΣΑ, προβολη, διαμαρτυρια, συγκεντρωσεις..ενημερωση.
    Ο κ.Παντελιδης τι ακριβως κανει τωρα? Ο ιδιος δεν επρεπε να ενημρωσει? Δεν επρεπει να κινηθει?
    Το υπουργειο αντιστοιχα τι?
    Γιατι δεν εχουμε ενημερωση και κινησεις?
    Είναι απιστευτα αυτα που συμβαινουν..και ακομα περισσοτερο το ειδος της αντιδρασης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ κλπ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
    ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ e-mails, τηλεφωνα, κλπ να επικοινωνουμε και μεταξυ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαλλον θα πρεπει να καταφυγουμε σε δικους μας δικηγορους, ωστε να δουμε πώς θα συγκεντρωσουμε στοιχεια ασφαλισμενων, εστω με παρεμβαση εισαγγελεα, με δικη μας πρωτοβουλια, ωστε να μπορουμε να συνεννοουμαστε.

    Εχω δεκα μερες που ειδα το μπλογκ και κινητικοτητα μηδεν
    Περιμενουμε να το μαθουν απο πού ολοι αυτοι οι ασφαλισμενοι ανυπαρκτοι?
    Γι αυτο μας εχουν γραμμενους
    Αν αυτοι που μας ειχαν κανει τα συμβολαια ηταν απο διπλα τωρα θα ειχαμε οργανωθει, αλλα ....
    Μοναχος σου χορευε κ οσο θελεις πηδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ. ΑΝ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ -ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΟΛΩΝ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΑΕΕ) Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΙΞΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ BLOGS Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΤΑΜΕΙΑ?
    ΕΤΣΙ..ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΟΣΕΙΣ Η ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ?
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1782292

    εστω..να ακουγεται το ονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ!!! ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KANTE KATI KAI ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΗ ΤΟ BLOG ΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΛΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δείτε τα παρακάτω site:

    http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=135702
    http://www.euro2day.gr/article/570736/ArticleDetails.aspx
    http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=134815
    http://www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=17352
    http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=135218
    http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=8&artid=29538
    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=25685217

    δεν είναι τα μόνα, μπήκε στο χορό και η ελευθεροτυπία και ο flash και η ert sarelite εκπομπή "Οδύσσεια" η οποία αύριο θα παίξει στις 10:30 μμ το θέμα σε όλο το κόσμο για να δουν και οι ομογενείς τα χάλια μας, στην Ελλαδα βγαίνιε μέσω NOVA. Διαφωνώ με κάποιους προλαλήσαντες ότι δεν έχει πάρει φωτιά το θέμα.
    Συμφωνώ να ζητήσουμε τα ονόματα όλων των ζημιωθέντων από τον επόπτη μέσω εισαγγελέα.
    Πρόταση για λύση έχει δοθεί απο τον σύλλογο στο υπουργείο και είναι άμεση και εφαρμόσιμη, αλλά αυτοί σε άλλα αποσκοπούν.
    Φυσικά και πρέπει να κληθούν οι πολιτικοί στη Θεσσαλονίκη, τολμάνε όμως μετά από το κράξιμο που έγινε στην Αθήνα???
    Αν δεν ήταν αυτοί οι λίγοι που ξεκίνησαν την ιστορία του συλλόγου, των νομικών διεκδικήσεων, την προσφυγή στην ΕΕ, την πίεση σε βουλευτές και κόμματα, τις εκπομπές και τις δημοσιεύσεις, το blog στο διαδύκτιο, ακόμα θα ψάχναμε που να πούμε τον πόνο μας....καλή η κριτική σε όλα αλλά όχι από τον καναπέ ρε παιδιά όχι από τον καναπέ. Ρίξτε καμμία καλή ιδέα και ας τη βάλουμε όλοι μαζί μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αξιότιμοι Κύριοι,
    Προτείνω τη μετονομασία του "Συλλόγου ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια" σε "Σύλλογος εξαπατηθέντων από τον Παύλο Ψωμιάδη" διότι όπως θα μάθατε μπήκε στο παιχνίδι του σφραγίσματος και η Commercial.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παμε καλα συντροφοι,,μπηκε και ο Εισαγγελεας Αρειου Παγου απο σημερα!Ζητα ΑΜΕΣΗ ολοκληρωση της ανακρισης. Το θεμα φουντωνει,,θα ξεμπροστιασουμε πολλους...
    Διαβαστε εδω ,,,http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1110361&lngDtrID=244

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριοι πρέπει να οργανωθούμε πραγματικά! ωραία, θα γίνει συγκέντρωση εδώ πάνω στη Θεσσαλονίκη. Ποιός είναι υπεύθυνος εδώ? Πρέπει να επικοινωνούμε μόνο με τον κ. Κεχαγιάογλου? Εδώ ερχόταν ο απατεώνας με χίλιες κορώνες και τους παρατρεχάμενους του και έλεγε στο Καψής ότι η Β. Ελλάδα κατέχει το 50% της παραγωγής... Για τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω αυτή τη προσπάθεια, να συγκεντρώσω στοιχεία και κόσμο, να αρχίσουμε να ακουγόμαστε! Μόνο έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχως το ειδαμε κ αυτο..
    Απο την αλλη, το θεμα της ΑΣΠΙΣ δεν αφορα σε προσωπικες διαφορες και δοσοληψιες με το συγκεκριμενο ατομο..γι αυτο αλλοι επιλαμβανονται τωρα.
    Μην ξεχνιομαστε..τα δικα μας εχουν να κανουν με ευθυνες διοικησεων, οργανων, κυβερνησεων, θεσμων,,εκει πρεπει να ειμαστε επικεντρωμενοι.
    Τα αλλα τα ξερουμε και ελπιζουμε σε τιμωρια απο εκει που πρεπει.
    Η δουλεια μας ειναι αμεσοτητα και αποτελεσματικοτητα με σωστους χειρισμους, γιατι το θεμα ειναι τεραστιο και οι απαιτησεις μεγαλες.
    Να δουμε ποιος κοροιδευει ποιον επιτελους.
    Με τα χρηματα μας παιζουν.Με τις αποταμιευσεις μας, με ζεστα λεφτα.
    Αυτο πρεπει να το δουμε με σοβαροτητα, αμεσοτητα και αποτελεσματικοτητα.Οχι διαιωνιση καταστασης και απαιτηση για αποζημιωσεις στο 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. απατεώνα ξέρετε ποιον εννοώ... αυτόν που μας κορόιδεψε τόσα χρόνια είτε ως πελάτες, είτε ως εργαζόμενοι του... Αλλά στην πορεία θα βγουνε και άλλα, δεν την έκανε μόνος του τη δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .
    ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπαρχουν πολλοι ομως που δεν εχου προσβαση στο ιντερνετ ή και που δεν μπορουν να ψαχνουν και να ενημερωνονται απο εκει.

    Η ενημερωση ομως πρεπει να γινει αμεσα.Οχι τελευταια στιγμη.

    Οι απατεωνες θα κανουν πολυ καιρο να εντοπιστουν και να αποκαλυφθουν.Παραλληλα αυτα.

    Εμεις τη δουλεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να επικοινωνήσουμε όλοι με το σωματείο και να δώσουμε τα στοιχεία μας όσοι θέλουμε να βοηθήσουμε, να μας δώσετε email να στείλουμε τα στοιχεία επικοινωνίας μας γιατί το τηλέφωνο μιλάει την περισσότερη ώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολλοι το εχουμε ηδη δωσει απο πριν.
    Ας δινουν λοιπον απο το συλλογο ο τι τους δηλωνεται απο εμας..σε οσους θελουν.
    Αλλιως αναγκαστικα καποιος πρεπει να μεταφερει πληροφοριες.
    Και απο τη στιγμη που στη θεσσαλονικη υπαρχει πολυς κοσμος, θα πρεπει ο καθενας μας να παρακινησει ακομα κ αυτους που εχουν και πολυ μικρες απαιτησεις.
    Τηλεφωνα και ενημερωση και απο μονοι μας.

    Το μπλογκ του τροκτικου κ εγω δεν μπορω να το ανοιξω.τι εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι τρωκτικο δεν το εφαγε η γατα,,χαχα,,μην ανησυχειτε,,απλα λογου ογκου αναρτησεων εχει ενα τεχνικο θεμα και θα ανοιξει σε καμμια ωρα,τη διορθωνουν τεχνικοι τησ google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ο.κ ευχαριστω..
    μια μανια καταδιωξης την επαθα τελευταια..μετα απ ολα αυτα.
    λογικο ειναι..ακουμε φωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάει και η Commercial????????????

    http://www.nextdeal.gr/press_item.php?therid=3448

    Τώρα μόλις από 1000000 γίναμε 1200000
    Ελπίζω όταν φτάσουμε τα 10000000 να μας ακούσει και καννένας υπουργός (αν υπάρχει γιατί δεν τον είδαμε πουθενά τελευταία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν παιδιά, τα γερμανικά @#%$δάχτυλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΛΕΝΕ
    ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 560 ΕΚΑΤ.ΠΕΡΙΠΟΥ
    ΕΛΛΕΙΜΜΑ 320 ΕΚΑΤ.ΠΕΡΙΠΟΥ
    ΓΙΑ 250.000.- ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
    ΔΗΛ. ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ 2.000.- ΕΥΡΩ?

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ..ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και βεβαιως εχει η κυβερνηση τεραστια προβληματα.

    Αν το σκεφτειτε ομως, μας φερονται οπως αυτους οι γερμανοι που λετε.

    Κοροιδία και αδιαφορια.
    Μια μικρογραφια αυτης της καταστασης ειμαστε.
    Ας τους δανεισουμε λοιπον τις απαιτησεις μας για ενα χρονο, απο τα αποταμιευτικα προγραμματα με χαμηλο επιτοκιο.
    Ας βρουν τροπο να μεταφερθουν και να τους τα δανεισουμε ...

    Το θεμα ειναι η αδιαφορια για τις αναγκες τοσου κοσμου.Η προκλητικοτητα και η απαξιωση.
    Η ενοχοποιηση μας, ο εμπαιγμος , με τα δικα μας τα χρηματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εχετε δίκιο γιατί τα 700000 είναι συμβόλαια αυτοκινήτων, που κι αυτοί έχασαν χρήματα κυρίως σε ασφάλιστρα αλλά και σε ζημιές που δεν καλύπτει το επικουρικό. Απο την άλλη μεριά οι 200000 ασφαλισμένοι στη ζωή έμεσα επηρεάζουν και την οικογένεια τους άρα είναι πολλοί περισσότεροι οι ζημιωθέντες, όσοι και να είμαστε σίγουρα είμαστε περισσότεροι απο την τρίτη μεγαλύτερη Ελληνική πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι..ετσι ειναι..Αλλα πώς γινεται τα 200.000 ατομα να εχουν απαιτησεις 560 εκ.μονο απο συμβολαια ζωης? εγω κατι δεν καταλαβαινω?

    Εδω υπαρχουν συμβολαια 50,100,200 και βαλε χιλιαδων ευρω..και οχι λιγα.πώς γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συντροφοι,δεν πρεπει να ξεχναμε οτι τα νοσοκομειακα συμβολαια εχουν δημιουργησει και ενα μαθηματικο αποθεμα -αξια εξαγορας -εδω και χρονια το οποιο ως επι το πλειστον δεν θα ζητηθει, καθοτι ειναι μικρο για καθε ενα συμβολαιο που εχει ηδη μεταφερθει σε αλλη εταιρεια.Νομιζω οτι η αυριανη συνατηση θα εχει ενδιαφερον ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νομίζω ότι είναι μια πολύ βρώμικη υπόθεση που θα κρατήσει πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τους άχρηστους καρεκλοκένταυρους να δώσουν λύση. Νομίζω ότι υπάρχει δόλος. Υπάρχουν πολλές λύσεις αλλά αρνούνται πεισματικά να τις προχωρήσουν.

    Το ανύπαρκτο κράτος γιατί δεν αποδέχεται τις ευθύνες του?

    Η δικαιοσύνη τι κάνει?

    Το εγγυητικό γιατί να μην έχει αναδρομική ισχύ?

    Γιατί στην αρχή είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για μεταβίβαση και μετά το άλλαξαν?

    Είναι ξεδιάντροποι να κοροιδεύουν τόσο κόσμο για τόσο μεγάλο διάστημα. Δεν ντρέπονται? Αν ήταν δικό τους πρόβλημα τι θα έκαναν? Αίσχος για το ανύπαρκτο κράτος που έχουμε.

    ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΡΕΖΙΛΕΨΤΕ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΜΗΔΕΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ, ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ Α ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
    ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
    ΟΧΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.
    ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΩΝΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΣΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ.

    ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ.

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 100.000 ΜΕ 200.000 ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ? ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ!!!!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΜΕ ΕΝΑ ΕΦΙΚΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ? Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ!!!! ΠΑΙΡΝΕΙ 5500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΏΝ ΖΩΗΣ ΒΑΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΒΑΡΑΕΙ. ΑΙΣΧΟΣ. Ο ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ 3000 ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 100% ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ξυπνάτε παιδιά όσοι ακόμη κοιμούνται και όσο υπάρχει χρόνος. Θέλει κινητοποίηση. Σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί νομοσχέδιο και τότε θα είναι αργά!!! Μην περιμένετε από καναπέδες να γίνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ COMMERCIAL ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ,ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ COMMERCIAL ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ??? ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 300? ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΕΕ Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. kala..h commercial ekleise gia hari ths tapezas..gia ti epiviosi ths..emeis akoma...perimeoume...as kleisei k alli meta..emeis akoma tha dialogizomaste k tha exyphretoume athela mas -emeis oi asfalismeoi toulahisto- alla symferoda.
    hara stis alles asfalistikes. k alla symbolaia..k horis diapragmateush..toso hazoi eimaste..toso afeleis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ BLOG ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!! ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εγω ξερω οτι το 2011 οι απαιτησεις μου απο την ΑΣΠΙΣ απο προγραμματα 25 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ θα ειναι 300.000.- ευρω..αποταμιευτικα, συνταξιοδοτικα,.οπου τα 9/10 των χρηματων εχουν ηδη καταβληθει.
    Οποιος το ακουει ..λεει..ωραιο ασφαλιστη ειχες..
    Περα απο οτιδηποτε αλλο..και επειδη τα χρηματα αυτα τα προοριζα για τα 3 μου παιδια..υπαρχει αμφιβολια οτι θα σταματησω στα τυπικα, τα νομικα, τα ενδεδειγμενα?

    Υπαρχουν και αλλοι τροποι ..και οταν χανεται η περιουσια σου και χορευουν ολοι τοτε δεν υπαρχει καλο ή κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Η ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ .
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.
    5 ΜΗΝΕΣ? ΠΟΣΟ ΧΟΡΤΟ ΤΡΩΜΕ..
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ.
    ΖΗΤΩ ! ΜΠΡΑΒΟ! ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η ΑΣΠΙΣ εχει λεει το 35% της κομερσιαλ.
    ΩΡΑΙΑ! απαξιωνεται και ενα ακομα κομματι των αποθεματικων τη στιγμη που σταματαει τη λειτουργια της.

    Εγω ενα ξερω και αυτο το καταλαβα καλα, αλλα ακομα αναρωτιομαστε ολοι.

    Οταν το ελλειμμα επισημως ηταν 200 εκατομ.
    και ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ σε ασφαλιστικες και ξερουμε πώς και τι, τοτε επρεπε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΑ να απαιτησουν ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, με μια οικονομοτεχνικη μελετη με διαδικασιες που ειναι γνωστες στο χωρο.
    Τωρα, οσο παει, θα λεμε ..πω πω μεγαλωσε το ελλειμμα, ο Παντελιδης ειπε οτι μεγαλωσε κ αλλο, η χωρα δεν εχει, οι ασφαλιστικες δεν μπορουν οι καημενες.

    Θελω να καταληξω στο εξης.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ
    ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ 5.000.- ευρω που δεν εχουν μεγαλη διαθεση λεει να πανε..
    αλλα οχι κοροιδίες.
    ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ και εκει πρεπει να βοηθησουν οι διοργανωτες και η επιτροπη.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
    Αλλιως,,ναχαμε να λεγαμα
    Θα παμε στον Ομπαμα κ εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΑΛΛΕΣ 100.000.- ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ..ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ .
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΜΟΥ Τ ΑΡΠΑΖΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ! ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ.
    ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ..ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ. ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑΛΛΟΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ.
    ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ειμαι της προσωπικης αποψης οτι πρεπει να γινουν πια ασφαλιστικα μετρα αρχικα κατα παντος υπευθυνου και αγωγες αποζημιωσης για πολλα αλλα.
    Υπαρχει αστικη και ποινικη ευθυνη.
    Απο τον αδικαιολογητο πλουτσιμο..εως καιπολλα αλλα που τωρα δεν ειναι σκοπιμο να αναφερω.
    Ο θεος να δωσει να μην καταληξουμε ετσι.
    Οι δκηγοροι ειναι η επομενη ομαδα που θα χαρει ιδιαιτερως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ωραία όσα γράφονται και λέγονται από όλους μας. Αλλά μου θυμίζει την παροιμία:
    "πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα".
    Επί της ουσίας δεν βλέπω καμμία εξέλιξη. Υπάρχει ένα κράτος προκλητικά αδιάφορο, ένας απατεώνας ελεύθερος και εμείς οι αμέτρητοι "κακομοίρηδες", μεροκαματιάρηδες που τους κυνηγούν τα γραμμάτια και οι υποχρεώσεις. Μήπως πρέπει να γίνουν πιό δραστικές κινήσεις ;; Μήπως να βγούμε στους δρόμους ; Εδώ και 6 μήνες υποφέρουμε οικονομικά και ουδείς λαμβάνει μέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πάει και η Commercial. Την φάγανε και αυτή λόγω προσωπικής κόντρας του πέτσα με τα στελέχη της εταιρίας.

    http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=62056

    Δεν ντρεπόμαστε λίγο. Τώρα γίναμε περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το οτι ειμαστε πολλοι απο μονο του δε λεει τιποτα.
    Θα ηταν θετικο αν υπηρχε η αναλογη κινητοποιηση και η προβολη.Αν δειτε τα δελτια ειδησεων, σε ορισμενα αναφερεται σαν ενα απλο γεγονος και σελιγο καιρο παλι γαργαρα.
    Ειναι αρνητικο ομως, επειδη τα ποσα ειναι πολυ μεγαλα και ρευστο δεν υπαρχει και εγγυησεις επισης δυσκολα.
    Αργησαμε παρα πολυ.
    Ο κ. Παντελιδης εχει να μας πει τι ακριβως περιμενουμε?
    Δεν υπαρχει σχετικη υποχρεωση? Ομερτά..μου θυμιζει.
    Σχεδιο υπαρχει? αν ναι να δημοσιοποιηθει, να γνωστοποιηθει, να το ξερουμε.Δεν πρεπει να υπαρξει καθυστερηση και με τα συνθηματα δεν κανουμε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Την προσωπική κόντρα μεταξύ της ΕΠΕΙΑ και Ψωμιάδη την πληρώνουν οι ασφαλισμένοι. Σε τι χώρα ζούμε παιδιά?

    Επανάσταση είναι η μόνη λέξη. Είμαστε απροστάτευτοι. Χάνονται οι περιουσίες μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. http://troktiko.blogspot.com/2010/02/commercial-value_3579.html

    NA TI KANEI O PANTELIDIS
    LES KAI OLA HTAN TAKTOPOIHMENA STHN ASPIS.

    AYTOI EXOYN POLLI PLAKA. ME THN PERIOYSIA MAS PAIZOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://www.capital.gr/News.asp?id=915625

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ?
    ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ?????
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ: ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ - ΜΑ ΟΛΟΙ - ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ;;; ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ 'Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ;;; ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΡΑΣΗΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ & ΠΟΡΕΙΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ & ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!» ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ» ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ;;; ΕΙΝΑΙ π.χ. ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ… ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠ’ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ π.χ. ΖΩΗΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ κλπ.
    (ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ Μ@#*ΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ, κλπ» ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ και…και… ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ).

    ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ‘Η ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ (COPY / PASTE) ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Σ’ ΕΝΑ Email ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η δήλωση του Υπουργείου για την Commercial
    Ωστόσο, το υπουργείο, λαμβάνοντας υπόψη, ότι η παραπάνω εταιρεία αποτελεί μία εκ των σημαντικών ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών, αποφασίστηκε να μην τεθούν σε ασφαλιστική εκκαθάριση τα χαρτοφυλάκια ζωής της εταιρείας και να εξακολουθήσει η λειτουργία τους, με σκοπό την αναδιοργάνωση και μεταβίβασή τους σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να διασφαλιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο οι ασφαλισμένοι όσο και οι εργαζόμενοι.

    Δηλαδή εμείς είμαστε μικροί και τιποτένιοι... Όλοι στο MACEDONIA PALACE την Τετάρτη και μην τολμήσει εκεί να εμφανιστεί κανένα λαμόγιο (διευθυντής-επιθεωρητής) του Ψωμιάδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ..ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!

    ΑΥΤΗ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ..ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ..ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.

    ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ
    ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΛΥΣΗΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ, ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ, ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ , ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ..Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο Σαχινιδης αισθανεται οτι εχει μπει αυτοματος πιλοτος στο θεμα ή οτι ειμαστε τριτοκοσμικοι?

    Απο την αρχη φανηκε, ειδε αδρανεια και τωρα κρυβεται πισω απο τα οικονομικα της ελλαδας.

    Εμεις δεν πρεπει να προβαλουμε την αδρανεια αυτη?
    Δε λειπουν απο την τσεπη του..ισα ισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δεν καταλαβα τωρα τι γινεται.Ο Παντελιδης αναλαμβανει εποπτης χαρτοφυλακιου ζωης στην κομερσιαλ..Υποτιθεται οτι ειχε μια δυσκολη δουλεια να κανει με το χαρτοφυλακιο της ΑΣΠΙΣ .!

    Θα ασχοληθει με τη μεταφορα του χαρτοφυλακιου αυτου και εμεις θα γελαμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Ο κύριος Παντελίδης έχει πολύ ελεύθερο χρόνο (πάει τα απογεύματα μόνο στην ασπίς) και του αναθέτουν και την commercial.

    Το πρόβλημα ωστόσο διογκώνεται και περίπτωση λύσης δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δεν καταλάβατε. Ο κύριος σαχινίδης είναι στη θέση αυτή όχι για να λύνει προβλήματα αλλά για να δημιουργεί όπως και όλοι τους. Νομίζω ότι η κοροιδία έχει φτάσει στο αποκορύφωμα και δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ.[ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΕΝΝΟΩ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ), ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΕΠΟΠΤΕΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.

    ΑΛΛΙΩΣ, ΑΝ ΑΝΑΛΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ..

    ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ.
    ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ωραία, ενημερωθήκαμε και απο το ΣΚΑΙ,,και τονίσθηκε ότι δεν υπάρχει φως και πως όλα είναι θολά και πως οι ασφαλισμένοι χάνουν τα λεφτά τους.
    Το μάθαμε, το χωνέψαμε και συνηθίσαμε να ζούμε μ αυτό.

    Ε, τελικά θα κάνουμε τις αγωγές και τις μηνύσεις που έγραφε κάποιος.Αφού δεν υπάρχει αλλος τρόπος θα στραφούμε ο ένας κατά του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Οι μονοι που μπορουν να συγκεντρωσουν τα στοιχεια των ασφαλισμενων ειναι οι διαμεσολαβουντες.
    Θελει πια ονομαστικη συγκεντρωση, να εχουμε στοιχεια, να ειναι γνωστα και αναρτημενα σε καποιο σαιτ, ωστε να συντονιζομαστε.
    Σ αυτο πρεπει αρχικα να δοθει λυση και πριν απο την τεταρτη.
    Με ελαχιστη συνεισφορα, αν ειμαστε πολλοι, μπορει να μαζευτει ενα κεφαλαιο επισης σημαντικο και για αλλα πραγματα.Ιδεες να υπαρχουν και αμεση κινητοποιηση, με αρχη τη γνωστοποιηση ονοματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. πρεπει να συγκεντρωθουμε ολοι εξω απο το υπουργειο ,να κατασκηνωσουμε εκει και να μη φυγουμε αν δε μασ δωσουν θετικεσ απαντησεισ. δε βλεπεται οτι δεν ιδρωνει το αυτι τουσ;το θεμα ομωσ ειναι πωs θα ενωθουμε. οι ασφαλιστεs μαs κρατανε σε αποσταση μεταξυ μαs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 10%.[ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΜΕ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ (τα μαθαμε ολα τελευταια (.
    ΠΟΣΟ ΣΥΝΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ?

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ? ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΓΝΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ? ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Δυστυχώς το πρόβλημα διογκώνεται. Αδυνατώ όμως να χωνέψω ότι οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής χαθήκανε.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Αρκετός χρόνος χάθηκε. Μας κοροιδεύουν. Δεν το βλέπετε ;;; ΄Οποιος συμφωνεί ας γράψει για να οργανωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ειναι επισφαλες να δωσεις στοιχεια ετσι.
    Στη συγκεντρωση να αναλαβουν οι διοργανωτες να συγκεντρωσουν τα στοιχεια.
    Δε χρειαζεται να καταχωρισουν τιποτα οι ιδιοι.
    Να εχουμε ετοιμα γραμμενα σε ενα χαρτι τα στοιχεια μας και να γραφουμε οτι δεχομαστε να δοθουν σε μελη αντιστοιχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 1.000.000.- ασφαλισμενοι ψηφοφοροι, πραγματικα.Οχι κομμα, κυβερνηση γινεται.
    Απο 1.000.- ευρω καθε ασφαλισμενος ..ποσοι ειμαστε λεει? 250.000.- ωραια.250 εκατομ.ευρω

    Μεχρι που καλυπτουμε και το ελλειμμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ 'ΠΝΙΞΟΥΝ' ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΦΑΓΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. πωs ομωs θα οργανωθουμε;πρεπει ολοι να γραφουμε τα στοιχεια μαs και τηλεφωνα για να ερθουμε σε επικοινωνια.οι διαμεσολαβουντεs αυτο δεν το θελουν γιατι θα βγουν ολα τα απλυτα τουs στη φορα. ηξεραν και δεν μιλαγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Κυριοι του συλλογου,

    Ανακοινωστε μεσω του μπλογκ, να ενημερωθει ενας αριθμος που σιγουρα μικρος θα ειναι, να εχει ετοιμα τα στοιχεια του ο καθενας και να τα δωσει στη γραμματεια στη συναντηση.

    Πρεπει να εχουμε προσβαση στα στοιχεια των μελων και οσων ασφαλισμενων καταγραφουν, για να επικοινωνουμε μεταξυ μας.

    Και επειδη ο συντονισμος πρεπει να ειναι αμεσος, ο τι μπορει να γινει απο τωρα να γινει.
    Θα ειναι κριμα την τεταρτη να κανουμε μονο διαπισωσεις, να φωναξουμε, να τσιριξουμε και να φυγουμε.
    Συγκεντρωστε για κοινη χρηση στοιχεια ασφαλισμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

    ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟ ΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΡΕΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Στον φιλο πελατη που μιλαει για απλυτα ασφαλιστων προτεινω να ξεχωρισει το δεντρο απο το δασος.
    Να του υπενθυμισω οτι η κινηση για το μελλον των συμβολαιων γινεται απο διαμεσολαβουντες ασφαλιστες - να ειναι σιγουρος οτι εκτος απο ασφασλιστες ειναι και πελατες -
    Ας μεινουμε στις πραγματικες ευθυνες,να καταλογιστουν στο κρατος και στην ΕΠΕΙΑ, εκει που πρεπει και οχι σε ασκοπο αλληλοφαγωμα.
    Χρειαζομαστε ολους τους πελατες διπλα μας. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ε, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ .

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Απ' ότι κατάλαβα από τις ειδήσεις και τους δημοσιγράφους σε extra και skai δεν υπάρχει κανένας νόμος που να καλύπτει τους ασφαλισμένους, δεν υπάρχει καμία διάθεση για κάλυψη, ο φορολογούμενος πολίτης τι φταίει να πληρώνει, οι ασφαλιστικές είναι αμέτοχες (και γιατί να μην είναι) και τελικά οι ασφαλισμένοι φταίνε και ας πρόσεχαν που τοποθετούν τα λεφτά τους.

    Πρόκειται για μια απλή ιδιωτική εταιρία από την οποία θα αποζημιωθεί ο κόσμος μετά το πέρας της εκκαθάρισης (σε καμιά 10αρια χρόνια) και με ότι ψύχουλο έχει περισσέψει. Έτσι απλά θέλουν να κλείσουν το πρόβλημα και να πάνε όλοι ήσυχοι για ύπνο. Δυστυχώς.

    Ξυπνήστε όλοι και οργανωθείτε χάνουμε τα λεφτά μας και τους κόπους μιας ζωής το καταλαβαίνετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. η γραμματεια στη συναντηση την τεταρτη θα ειναι απο τουs σφαλιστεs. αυτοι ετσι κι αλλιωs τα εχουν τα στοιχεια μασ.μεταξυ μασ οι ασφαλισμενοι πρεπει να οργανωθουμε. εμεισ χασαμε τισ περιουσιεσ μασ αυτοι τοσα χρονια τρωγαν απο τα δικα μασ τα λεφτα.πωσ ομωσ θα οργανωθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Θελουμε και ενα παραρτημα συλλογου στην Θεσ/νικη, για να δραστηριοποιουμαστε.Πρεπει να παρουμε την αποφαση οτι θα δικαιωθουμε απεναντι στο 'ΣΑΠΙΟ' κρατοs που καποιοι το θελουν ετσι,για να εξυπηρετουν τα δικα τουs συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δεν είναι καιρός να φαγωθούμε μεταξύ μας. Εδώ ο αγώνας είναι κοινός και θα είναι δύσκολος και βρώμικος. Μην βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Θα προσπαθήσουν να μας διχάσουν και διασπάσουν με διάφορους τρόπους. Μην τους κάνουμε το χατίρι.

    Κακά τα ψέμματα χωρίς τους διαμεσολαβούντες θα είμασταν στο 0. Τα συμφέροντα είναι κοινά, καθώς όλοι έχουν χάσει τις αποταμιεύσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Υπαρχουν ευθυνες πολλων που εμπλεκονται.
    Το αποθεματικο μπορει να μην επαρκει, ομως με καταλληλους χειρισμους και οχι βεβαια με εκποιηση περιουσιακων στοιχειων και μεχρι το τελος της χρονιας θα μπορουσαν ολα να τακτοποιηθουν.
    Υποτιθεται οτι αυτο παμε να ακουσουμε και να μπουνε τα πραγματα σε μια σειρα.
    Ζητουμενο ειναι να μη φυγουμε χωρις σημεια επικοινωνιας και να περιμενουμε κοιτωντας τον ουρανο,γιατι μετα θα γινουν οι αγωγες που λεγαμε και αυτο δεν ειναι ο τι καλυτερο, ειναι αποσυνθεση.
    Αν λοιπον υπαρχουν τα στοιχεια στη γραμματεια, τοτε θα ζητηθει απο ολους μας να βγουν φωτοτυπιες για οποιους απο τους ασφαλισμενους θελουν να παρουν.
    Αυτο προυποθετει συναινεση ολων, κατι που μπορει να λυθει επιτοπου, αφου θα παρισταμεθα ολοι.
    Αν το αφησουμε τοτε θα χαθουν.
    Ιδιωτικη εταιρια, μεσα στο πλαισιο ενος κρατους που με τους φορεις του ασκει ελεγχο και εποπτεια.
    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΑΓΩΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ.

    ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1471&la=1&cat_id=12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Απ'οτι φαινεται η commercial θα 'τακτοποιηθει',αυτο ανοιγει [θελω να πιστευω] τον δρομο και για μαs.Εκτοs αν ειμαστε σε αλλη χωρα εμειs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ........
    ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ................
    ΒΡΕ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ.....

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ????????
    ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
    ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ
    Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ....ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...
    Η ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ...ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ
    ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ .......
    ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. κ εγω πιστευω οτι κατι θα γινει.
    το αποθεματικο μαζι με τις πληρωμες αποζημιωσεις των εργαζομενων κλπ που ειναι παρα πολλα λεφτα επισης,,μπορει να καλυψει πανω απο το 1/3 των απαιτησεων.

    Με μια επιβαρυνση των ασφαλιστικων και εναν καλο χειρισμο του κρατους..φαινεται οτι θα λυθει.

    αυτο με την προυποθεση οτι τους πιεζουμε ομως.οχι νωθροτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο παντελίδης είναι διακοσμητικό στοιχείο. Ξεχάστε τον. Πάει τα απογεύματα και ασκεί το hobby του ο ανθρωπος παίζοντας με τις περιουσίες μας. Μου θυμίζει την monopoly που παίζαμε μικροί. Τρώει και 5500 τουλάχιστον το μήνα από τα αποθεματικά και είναι ωραίος.

    Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για παιδικό παιχνίδι αλλά για τις περιουσίες μας, το αίμα μας. Είναι απίστευτο ανέλαβε και την commercial. Δεν του έφτανε ένα hobby θέλει και δεύτερο.

    Παιδιά μας κοροιδεύουν και πρέπει να δώσουν λύση ΑΜΕΣΑ. Το δημόσιο δημιούργησε το πρόβλημα και πρέπει να το λύσει στο 120% ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ με νομικίστικα τερτίπια και εσκεμμένες καθυστερήσεις.

    Τα παιδιά τους έχουν και λύση έτοιμη κάνοντας την δική τους δουλειά. Στο πιάτο όλα. Γιατί τους πληρώνουμε όλους τους άχρηστους καρεκλοκένταυρους, τεμπέλιδες για να τους δίνουμε έτοιμες λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούν. Απίστευτα πράγματα. Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους δεν είναι απαιτητό σήμερα αλλά σταδιακά. Με έναν σωστό προγραμματισμό όλα γίνονται. Και οι ασφαλιστικές δεν εποφελήθηκαν από την ιστορία αυτή? Δεν έχουν ιερή υποχρέωση να συνεισφέρουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αυτοι δεν εχουν σχεση με ηθικη και δεοντολογια.
    Μονο απο υποχρεωση ξερουν, εφ οσον αυτη τους επιβληθει.
    Και αυτο πρεπει να κανουμε εμεις.Να πιεσουμε τα πραγματα ετσι, ωστε και αυτοι να υποχρεωθουν.Κυριως αυτοι που παρουσιασαν,,ω του θαυματος ...αυξηση πραγωγης...
    Αν ειναι δυνατον..σε μια νεκρη αγορα..αυξηση παραγωγης..απο πού> απο τα πτωματα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Νομίζω ότι είναι ένα κλασσικό καλοστημένο κόλπο πυραμίδας μεταξύ κράτους και του απατεώνα επιχειρηματία με θύματα τους ασφαλισμένους. Βάζουμε όσο μπορούμε περισσότερους μέσα, αρπάζουμε τα λεφτά τους και εξαφανιζόμαστε κλείνοντας την εταιρία. Δεν θα τους περάσει όμως. Πυραμίδες κομμένες με τις ζωές και τις περιουσίες των ελλήνων. Τ' ακούς σαχινίδη και παπακωσταντίνου. Η κομπίνα σας δεν θα περάσει.

    Λένε ότι φταίνε οι προηγούμενοι. Ου να χαθείτε ζώα όρθια. Μετρημένες θα είναι οι ώρες σας στην εξουσία αν δεν αποζημιωθούμε στο 120% για τη ζημιά που μας κάνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΕΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Με το να γράφουμε και να συζητάμε μεταξύ μας δεν βγαίνει αποτέλεσμα. Θα χάσουμε το παιχνίδι και θα τραβάμε τα μαλλιά μας. Κύριοι Ασφαλιστές και Διαμεσολαβούντες, έχετε ονόματα και τηλέφωνα ασφαλισμένων. Οργανώστε ΤΩΡΑ συγκέντρωση έξω από τη βουλή και το υπουργείο. ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. Πριν είναι αργά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ COMMERCIAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. που ειναι το κρατοs προνοιαs; πανω απ ολα ο πολιτηs λεγανε πριν τιs εκλογεs .που ειναι τωρα ολοι τουs κρυμμενοι;στη θεσσαλονικη πρεπει να βρεθει οπωσδηποτε λυση αλλιωs ραντεβου ξανα εξω απο το υπουργειο. να κατασκηνωσουμε εκει για να καταλαβουν οτι το προβλημα ειναι τεραστιο και πανω απ ολα κοινωνικο.τι φταιμε ολοι εμειs να περναμε τοσο δυσκολεs ωρεs; χανουμε τα λεφτα μαsτο καταλαβαινετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΡΚΙΝΟ,ΥΠΕΡΤΑΣΗ,ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...ΑΜΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ !!
    Τετάρτη η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, Πέμπτη απόγευμα εξω από το υπουργείο. Άντε ας ξυπνήσουμε επιτέλους, γράφουμε γράφουμε και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ. Και μην παραμυθιαζόσαστε με την commercial. Tα ίδια έλεγαν και για μας στην αρχή ότι τα συμβόλαια θα μεταφερθούν. Τα ίδια λένε και τώρα για να μην ξεσηκωθούν οι ασφαλισμένοι της COMMERCIAL. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΛΟΓΙΕΣ. ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. Αλλιώς χαθήκαμε (για να μην πω ότι ήδη είμαστε χαμένοι λόγω της καθυστέρησης μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Συμφωνώ να γίνει συγκέντρωση. Αλλη λύση δεν υπάρχει. Πρέπει να βγούμε στο δρόμο αλλιώς χαθήκαμε. Αν συνεχίσουμε να μένουμε απαθής το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τους χαρίζουμε και άλλο χρόνο να παίζουν εις βάρος μας. Εχουμε γραμμάτια, δάνεια, παιδιά με υποχρεώσεις και αυτή τη στιγμή ΦΥΤΟΖΩΟΥΜΕ. Πόσο ακόμα ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. να γινει συγκεντρωση εξω απο το υπουργειο και να μη φυγουμε απο κει μεχρι να μαs δωσουν γραπτεs εγγυησειs. θελει ομωs σωστη οργανωση και πολυ κοσμο.τα λεφτα μαs θελουμε δεν τουs γυρευουμε επιδοτησειS.αs βλεπαν το θεμα απο την αρχη πιο 8εστα.και τωρα υπαρχουν λυσειs αρκει να ενδιαφερθουν.που ειναι το κρατοs προνοιαs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Η ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ..
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΝΑ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.

    Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. NΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΠΥΡΟΣ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ολοι παιζουν καποιο παιχνιδι .
    Δεν μπορει τοσο καιρο να μην μπορεσε ουτε ενας να πλησιασει το σαχινιδη να του μιλησει για ΤΗ ΛΥΣΗ!!
    Στον εκτο μηνα ειμαστε...
    Βρε μπας τελικα και μας κοροιδευουν ολοι?

    ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΝ?

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ,, Κ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ..
    ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΕΣΗ ΘΕΛΟΥΝ..
    ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ..ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ..ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ..
    ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ κλπ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗΣ ΑΣΠΙΣ?
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ?
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ..

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Κ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ), ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κλπ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ..ΟΥΣΙΑΣ..ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ..ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
    ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ..ΑΦΟΥ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ?? ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ !! ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ??
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ..
    Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μια παρασταση θελει κατ εξαιρεσιν και κατευθειαν στον πρωθυπουργο..στο συμβουλιο αυτο.
    Να αναφερθει στο θεμα, να ενημερωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Προτείνω συγκέντρωση έξω από του Μαξίμου. Να επιληφθεί του θέματος ο πρωθυπουργός. Ο Σαχινίδης ΅αδυνατεί΅. Ας καταλάβουν τέλος πάντων ότι δεν ζητάμε δανεικά, ζητάμε τα λεφτά που με κόπους ετών μαζέψαμε. ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ για να καταλάβουν ότι έχουμε δύναμη. Μην ξεχνάνε ότι εκτός από εξαπατηθέντες της ΑΣΠΙΣ είμαστε και ψηφοφόροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Σωστα..και πρεπει να τονιστει οτι αυτο που ενδιαφερει ειναι να ακουσουν..οχι να βαλουν χρηματα...να ακουσουν..

    Αμεσα..το χανουμε το παιχνιδι
    Αυτα για δικαστηρια..θα μας πανε δεκαετια..προσεξτε το..αυτα ειναι παραμυθια..
    Αν φτασουμε σε δικαστηρια, θα εχουμε ηδη εξοντωθει απο αρρωστιες καιδυστυχια.
    Τα δικαστηρια ειναι αλλης φασης ενεργειες.
    Πιεση και συγκεντρωσεις μαζικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Τοσοι κυβερνητικοι παραγοντες, κανενας δεν ξερει, κανενας δεν ακουει?
    Κατι δεν παει καλα.
    ΑΠΟ ΤΑ 250.000.-ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ κανενας της κυβερνησης???
    ΑΠΟ ΤΑ 250.000.-ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ κανενας δεν μπορει να πιεσει ?
    ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ?
    ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ,
    ολοι με τη Μερκελ ασχολουνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Μάλλον ο Ψωμιάδης έκανε καλά την δουλέιά του. Εφαγαν πολλοί γι΄αυτό δεν μιλάνε.
    Ας αφήσουμε στην άκρη τα δικαστήρια, διότι γνωρίζω ότι τραβούν σε μάκρος και είναι άνευ αποτελέσματος για εμάς και ας προχωρήσουμε με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο ή το Μαξίμου. ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. Από αύριο το σωματείο που έχει τα τηλέφωνα όλων μας ας αρχίσει δουλειά. Μέσα στην εβδομάδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ. Μπήκε Μάρτιος και ούτε στην αρχή δεν είμαστε. ΑΡΓΗΣΑΜΕ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Kαλά δεν το βλέπετε ότι μας κοροιδεύουν ;;;
    ΄Οτι πάνε να κερδίσουν χρόνο για να ξεχαστεί το ζήτημα ;;;
    Aυτό που προτάθηκε παραπάνω δηλαδή να πάμε στου Μαξίμου είναι το καλύτερο. Ο σύλλογος ας το οργανώση ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. Θα το μετανιώσουμε αν δεν δράσουμε ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΩΡΑΙΑ.Αν φαγανε τοσοι πολλοι,τοτε απο αυριο να αρχισουμε να καταθετουμε αγωγες και μηνυσεις μεταξυ μας, εναντιον οποιων ξρουμε , μηπως και αυτοι ταρακουνησουν αλλους που φαγαν ταρακουνηθουν και οι ιδιοι. ΄Ετσι γινεται?
    Και για τη διεκδικηση των χρηματων μας,να ψαξουμε να βρουμε αμεσους ισως πιο αποτελεσματικους τροπους.
    Απο κει που ειμασταν αξιοπρεπεις και κυριοι της περιουσιας μας ,γιναμε επαιτες και ζητουλες.

    Μπραβο σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.ΜΟΝΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΒΓΑΖΑΝΕ.ΤΩΡΑ? ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ,Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ.
    Η ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ...ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ..ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ..ΔΗΛ.ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΑΜΕ ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΒΓΑΖΑΝΕ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΟΣΗ ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ, ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ..ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ο Δ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ[ΠΡΟΕΔ.ΕΑΕΕ] ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Γ.Γ.ΥΠΟΥΡ.ΟΙΚΟΝ.ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛ.ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500ΕΚΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ?
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ? ΕΜΕΝΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Απ ο τι ακουγεται στη θεσσαλονικη και γενικα στη β.ελλαδα υπαρχουν πολλα συμβολαια, ισως και περισσοτερα απο αθηνα.Δεν ξερω αν ευσταθει.
    Γι αυτο μακαρι ολοι να φροντισουν να καλεσουν και ανθρωπους επωνυμους, που ακουγονται που φαινονται γενικοτερα, οχι μονο πολιτικους.
    Σιγουρα θα υπαρχουν ανθρωποι απ ολους τους χωρους που θα προβαλουν το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. "Τα παιδιά του σωματείου" να λάβουν γρήγορα πρωτοβουλίες. Αρκετός καιρός χάθηκε. Δεν πήρατε είδηση ότι η καθυστέρηση είναι σε βάρος μας. Η πρόταση που έγινε για συγκέντρωση έξω από το υπουργείο και το Μαξίμου είναι η καλύτερη. "Τα παιδιά" θα την οργανώσουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Συμφωνώ και εγώ. Συγκέντρωση έξω από του Μαξίμου για να διευθετηθεί το θέμα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο και δεν αντέχουμε άλλο αυτή τη ταλαιπωρία. Λύση τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ποιός θα αναλάβει να την οργανώσει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. 'Αμα περιμένουμε να την οργανώσουμε "φέξε μου και γλίστρησα".... ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ. 'Ολοι έξω από του Μαξίμου την Πέμπτη το απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Έχουμε να κάνουμε με ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ προβλήματα που έχουν ξεσπάσει ποτέ σ' αυτή τη χώρα μάλλον το μεγαλύτερο. Μιλάμε για καταθέσεις 600 εκατομμυρίων, για περιουσίες που είχαν μαζευτεί με αίμα και ιδρώτα, για ανυπέρβλητα προβλήματα υγείας του κοσμάκη και καθόμαστε 5 μήνες άπραγοι να χαζεύουμε το θέατρο του παραλόγου.

    Το ξέρουμε το κόλπο της μετάθεσης ευθυνών και των δήθεν τσακωμών στα τηλεπαράθυρα ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ.

    Δεν με νοιάζει τι θα κάνει το κράτος με το λαμόγιο, τι θα κάνει η ΕΑΕΕ, τι θα κάνει ο Παντελίδης που επικαλείται νομικό χάος.

    Λύση ΑΜΕΣΑ για τους ασφαλισμένους και ταλαιπωρημένους έλληνες για πλήρη αποζημείωση.

    Η συγκέντρωση έξω από το μαξίμου πρέπει να γίνει άμεσα αλλά όχι ανοργάνωτα. Πρέπει να μεταβιβαστεί στα παιδιά του σωματείου το αίτημα και να μας οργανώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Τα σχόλια που γράφουμε δεν τα διαβάζουν τα παιδιά του σωματείου ; Η πρόταση για συγκέντρωση έξω από του Μαξίμου γράφεται από χθές. Τι έχει γίνει ; O χρόνος περνάει και κυλάω κατά υμών. Δεν είδατε τι έγινε με την commercial. Παραιτήθηκε ο Κόρμαλης. 'Αλλα πανηγύρια από κει. Μόνο που από ότι φαίνεται οι ασφαλιστές της κινούνται πιο γρήγορα από τους δικούς μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ..
    ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ>
    ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ?
    ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ..Η ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
    ΗΔΗ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ 2 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Δεν ξ ρω αν μας θεωρουν ασχετους και αγραμματους επειδη σαν τους βλακες εμπιστευτηκαμε καποια πραγματα.
    Δεν ειμαστε για κταναλωση των τηλεοπτικων εκπομπων και των εφημεριδων για να ανεβαζουν την κυκλοφορια και την ακροαματικοτητα τους.
    Πραγματι ενας ασφαλιστης δε βρεθηκε να φτασει μεχρι τον πρωθυπουργο μεχρι τον υπουργο?
    Δεν μπορεσε κανενασ ασφαλισμενος να κανει τιποτα μεχρι τωρα?
    Ας δουμε την τεταρτη στη θεσσαλονικη τι θα γινει και μετα υπαρχουν και αλλες διαδικασιεσ.
    Εμεις αυτα που χασαμε ειναι αποταμιευσεις συνταξεων για 20 χρονια.180-240.000.- ευρω, πληρωμενα λεφτα, γιατι να με νοιαζει τιποτα?
    οταν εδινα τα λεφτα μου ολοι ηταν εκει στο κορόιδο διπλα .
    Και βεβαιως ξερω κ αλλες διαδικασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Αν θελετε τα σχολια σας κατω απο το πιο προσφατο κειμενο το πρωτο που βγαινει.
    Ηδη καποιοι προσεφυγαν στον αρειο παγο για τη μεταφορα των συμβολαιων τους.
    Ας παρουμε στοιχεια μεταξυ μας να κανουμε μια ομαδικη αγωγη και μηνσυσεις..τωρα ομως.
    Οχι κρυμμενοι λειτουργοι και υποδειξεις προσωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ.

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,6ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ.ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΛΗΜΑ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ,ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΩΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΤΟ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ;; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΧΑΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΨΑΝ ΜΕΛΗ (ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ)ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;; ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ. EXOYN KAI AYTOI EΥΘΥΝΕΣ..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ. ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. !!!!!!!!!! ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΦΑΓΕ ΟΛΑ!!!!! ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΜΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΘΑΝ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ.
    ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΣΑΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΜΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ...... ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΩΝ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΙΑ...........!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΝΟΙΑ....ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ Κ.Λ.Π......ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΛΑΛΙΣΤΕΣ ΔΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΟΜΕΣΙΤΕΣ ΝΑΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ..............ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕΣΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ....Ε!!! ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΓΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΟΜΕΣΙΤΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ Κ.Λ.Π!!!!
    ΗΔΗ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ, Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΡΒΕΣΣΟ, ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ. ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΠΙΣΗΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΥΧΟΥΣΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!! ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ Κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΗΔΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ Κ,. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ....
    ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΣΦΛΑΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΘΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΑ ΤΩΝ ΑΣΦΛΑΙΤΩΝ, ΕΠΙ ΤΟΣ5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΣ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΝΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΟΥΣ...ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636 ΚΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟ.
    ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ-ΑΣΦΛΑΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΕΣΙΤΕΣ Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΨΩΜΑΙΑΔΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ !!!!ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΘΙΕ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΚΤΗ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ......ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...............ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΤΗΝ Κ. ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.....ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ !!!!!!!!!!!!
    ΜΑΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΦΛΑΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ...Ε
    ΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΑΓΑ!!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΟΥΜΕ..........
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..........
    ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!
    ΣΤΟ ΤΗΛ 6944946636

    ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ................. 02 Μαρτίου 2010 8:07 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ!!!!ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...... ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ3, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ REAL FM ΡΑΔΙΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΤ!!!!ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΤΑΝΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΥΟΜΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥ ΘΑ ΒΓΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ. ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ !!!!!!!ΤΟ ΤΩΡΑ........... ΞΕΣΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...,
    ΑΓΩΝΕΙΣΘΕΙΤΕ, ΠΑΛΕΨΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.!!!!!, ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ......
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ..........ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ...ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ...
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ....ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΧΗΘΟΥΜΕ..ΠΑΝΤΟΥ.......
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ...ΧΘΕΣ, ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ...
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΑΛΛΟ...........
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ........
    ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. συμφωνω. πρεπει ολοι εμειs οι χαμενοι να στηριξουμε την κυρια σιδερη.πρεπει ολοι να απαιτησουμε τα λεφτα που μαs φαγανε.νακανουμε διαμαρτυρια εξω απο το υπουργειο μεχρι να μαs ακουσουν.δε ζητιανευουμε τα λεφτα MAS ζηταμε.να επικοινωνησουμε μαζι τηs για να μπορεσουμε να συγκεντρωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? 2ΣΥΛ/ΣΩΜΑΤ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ.ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Τελικα στη συγκεντρωση της θεσσαλονικης θα συμμετασχουν ολοι? γιατι ετσι πρεπει..
    φροντιστε να ειστε εκει ωστε να αποφυγουμε διασπασεις και ιστοριες.Να ξεκαθαρισουν και μερικα πραγματα απ αυτα που λετε..
    γιατι πραγματικα ειναι ασυλληπτη αυτη η αδρανεια 6 μηνων..
    φωναζουμε και ξαναφωναζουμε..και ακομα δεν εχουμε καταλαβει γιατι 6 μηνες..
    πραγματι οι πρωτες αποζημιωσεις αφορουν εργαζομενους και διαμεσολαβητες..ετσι φαινεται..
    και κανενας δε λεει οι υπαλληλοι της εταιριας να παρουν τις αποζημιωσεις τους.
    οι διαμεσολαβητες ομως οφειλουν να σεβαστουν το ψωμι που τους ταίζαμε και να προταξουν την αναγκη να παρουμε την περιουσια μας πισω.
    αλλα φροντιστε να εκπροσωπηθειτε στη συγκεντρωση της θεσσαλονικης.
    Αυτο που χρειαζεται ειναι λυσεις αμεσες και υλοποιησιμες.Σκεφτειτε οτι το κρατος ΔΕΝ μπορει να δωσει χρηματα.Ειναι λοιπον θεμα προτασεων ειδικων σε συνεργασια με φορεις κλπ.που θα ασχοληθουν με το θεμα και θα προτεινουν ρεαλιστικα πραγματα και αμεσα.
    Αλλα μη διασπατε τα πραγματα.Αν εχετε πραγματα να πειτε πειτε τα αμεσα στη συγκεντρωση στη θεσσαλονικη να ξεκαθαριζει το τοπιο και να δουμε φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ !!! ΟΧΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. Ο στόχος είναι κοινός : NA ΠΑΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. 'Οχι να στραφούμε ο ένας εναντίον του άλλου. Το μόνο που θα επιτύχουμε έτσι είναι να αφήσουμε και άλλο χρόνο να χαθεί και αυτοί που μας εξαπάτησαν να γελάνε εις βάρος μας. ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΧΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ. Ας συννενοηθούν οι 2 πρόεδροι των σωματείων για να έχουμε αποτέλεσμα. Αλλιώς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Περα απο το θυμο και την αγανακτηση που νοιοθουμε ολοι πρεπει να συστρατευθουμε απο ολη την Ελλαδα με την ελπιδα οτι κατι να κερδισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. αs μαs απαντησουν οι διοργανωτεs τηs συγκεντρωσηs στη θεσσαλονικη αν βγηκε κατι θετικο απ ολο αυτο.μηπωs δεν εχει γινει τιποτα ουσιαστικο και κοροιδευομαστε; επιτελουs πρεπει να πεσουν οι μασκεs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.