Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Το πρόβλημα είναι κοινό και αφορά ασφαλισμένους, ασφαλιστές και εργαζόμενους. Τα προϊόντα που όλοι έχουμε αγοράσει από την Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ είναι απολύτως νόμιμα, κυκλοφόρησαν με την έγκριση των αρμόδιων αρχών και γι αυτό διεκδικούμε την κανονική τους ισχύ και την πλήρη απόδοση των παροχών τους. Οι αλληλοκατηγορίες είναι βούτυρο στο ψωμί του υπουργού οικονομικών που μας θέλει διχασμένους. Οι ενέργειές από εδώ και στο εξής κλιμακώνονται με γεωμετρική πρόοδο:

-Η καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη και στέλνεται την Τρίτη στα αρμόδια Κοινοτικά Όργανα με κοινοποίηση σε όλους τους Ευρωβουλευτές. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να ενάγουμε την χώρα μας, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά αφού δεν εφαρμόζεται ο νόμος και ο κόσμος υποφέρει.

-Η μήνυση κατά Ψωμιάδη, μελών Δ.Σ., τράπεζας, holding, ΕΠΕΙΑ και Δ.Σ. αυτής, καθώς και όλων των αρμόδιων υπουργών και υφυπουργών από το 2000 και μετά, είναι έτοιμη και απόλυτα τεκμηριωμένη με ατράνταχτα στοιχεία. Θα κατατεθεί Δευτέρα ή Τρίτη.

-Αμέσως μετά κατατίθεται η Αστική Αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

-Ακολούθως θα μπορέσουμε να καταθέσουμε διαταγές πληρωμών ο καθένας για την προσωπική του υπόθεση.

Θεωρούμε δεδομένη την κινητοποίηση των Κοινοτικών Οργάνων και την άσκηση αφόρητης πίεσης προς την κυβέρνηση για άμεση επίλυση του προβλήματος.

Η κλιμάκωση θα συνεχιστεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις σε όποια κανάλια μας δέχονται. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει με τις γνωριμίες του για την δημοσιότητα του θέματος.

Προβληματιζόμαστε για μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας (τι μορφή θα έχει και πως θα οργανωθεί, αν θα γίνει εργάσιμη ώρα ή απόγευμα κλπ). Ίσως κάνουμε κάποια προσυγκέντρωση για να το συζητήσουμε.

Τα στοιχεία των μελών του Συλλόγου υπάρχουν όλα στα γραφεία μας. Την Τετάρτη θα συλλέξουμε και άλλα.

Το site θα αναμορφωθεί σύντομα. Αν κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει ας τηλεφωνήσει στον Σύλλογο για να κανονιστεί ραντεβού.

Τα έσοδα από τις εισφορές μας, οδηγούν στην καλύτερη οργάνωση και την βελτίωση πολλών πραγμάτων που κοστίζουν. Μέχρι τώρα δεν είχαμε δυνατότητα για πολλά πράγματα. Αυτονόητο είναι ότι όσο περισσότεροι γίνουμε τόσες περισσότερες δυνατότητες θα έχουμε.

Ο Σύλλογος αυτός δημιουργήθηκε από μια χούφτα πεισματάρηδες ασφαλιστές οι οποίοι είδαν εξ αρχής την διάθεση της πολιτείας για διαιώνιση του προβλήματος. Για να φτάσει η υπόθεση ως εδώ έχουμε φτύσει αίμα. Δαπανούμε το 80% του χρόνου μας αφήνοντας δουλειές και οικογένειες γιατί αγαπάμε πολύ τους πελάτες μας και θέλουμε να τιμήσουμε το επάγγελμα που κάνουμε τόσα χρόνια και σκοπεύουμε να το κάνουμε όσο ζούμε. Θα φτάσουμε ως το τέρμα γιατί αυτή είναι η ιερή αποστολή μας. Έχουμε εξαίρετο νομικό επιτελείο, απίθανους συνεργάτες και όλους εσάς με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δεν διεκδικούμε τίποτα παραπάνω από την εφαρμογή του νόμου. Όλα αυτά είναι τα εχέγγυα της τελικής νίκης.
Αρχίζουμε από την Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 3/3/2010 και δεν σταματάμε πουθενά.

Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα λύσουμε το πρόβλημα.



168 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά μας δίνετε κουράγιο!! Καλή δύναμη είστε λεβέντες και λεβέντισες προχωρήστε και θα κερδίσουμε στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια. Είμαι ημιπληγικός και μένω Αλεξανδρούπολη αλλά θα πείσω τον γιο μου να με φέρειστη Θεσ/νίκη την Τετάρτη. Πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε τι θα γίνει ρε παιδιά θα κάνουμε τίποτα ή θα μείνουμε με το πληκτρολόγιο στο χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς πραγματικά είσαστε οι πιο προδομένοι από όλους και γι αυτό πρέπει να σηκώσετε γη και ουρανό για να λυθεί το πρόβλημα και να βοηθήσετε κι όλους εμάς που βρεθήκαμε ξαφνικά χωρίς δραχμή στην τσέπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο σας ..ειστε διπλα μας στα πολυ δυσκολα!Δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα απο τον ασφαλιστη μου. Συνεχιστε ακαθεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο προγραμματισμος φαινεται να ειναι σε καλο δρομο.
    Αυτο που δεν γραφετε, ελπιζοντας ομως οτι ειναι το ζητουμενο της συγκεντρωσης στη θεσσαλονικη, ειναι οι προτασεις προς το υπουργειο οικονομικων.

    Η μαζικοτητα την οποια προωθειτε και στην οποια θα βοηθησουμε ολοι μας ειναι η βασικη προυποθεση, ομως στη συγκεντρωση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, οπως την αντιλαμβανομαστε ολοι μας, προταση που πρεπει να ψηφιστει, εγκριθει απο τα μελη και να επιδοθει ΑΜΕΣΑ στον κ.Σαχινιδη.
    Η πρροσφυγη μας στην Ε.Ε και οι μηνυσεις ειναι παραλληλες ενεργειες.
    ΠΡΟΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΛΥΣΗΣ, που να μην επιβαρυνει το ιδιαιτερα τον κρατικο προυπολογισμο, αλλα που θα μπορουσε να συνδυασει τη συμμετοχη ολων των φορεων ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ επι της αρχης.
    Υποτιθεται οτι δεν παρακαλουμε κανεναν να μας δωσει τα χρηματα μας.Ο δρομος των αγωγων και των μηνυσεων ειναι ευκολος, αλλα η συναινετικη διαδικασια παραλληλα πρεπει να λειτουργει.
    Τα χρηματα που θα δαπανησει καποιος για να ακολουθησει τη δικαστικη οδο (και δεν αναφερομαι στον κ.Ψωμιαδη) ειναι καλυτερα να συγκεντρωνονται για να δημιουργησουν ενα παραλληλο κεφαλαιο δικης μας συμμετοχης στις αποζημιωσεις.
    Το κρατος μπορει να καλυψει ενα μικρο μερος με ομολογα ή κατι τετοιο, δεν ειμαι ειδικος.
    Προτασεις χρειαζονται.
    Ειναι πολυ αργα τωρα πια για συνθηματα και ενθουσιασμο.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ.
    Τα στοιχεια ολων να τα συγκεντρωσουμε την Τεταρτη και να τονισθει οτι ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω ποιος είναι πιο προδωμένος από τον άλλον, αλλά εγώ είμαι οικονομικα κατεστραμμένος.
    Σε ένα μήνα πρέπει απαραιτήτως να πάρω την εξόφληση ενός απο τα συμβόλαιά μου 150.000.- απαραιτήτως.
    Τι να τις κάνω τις προσφυγές και όλα αυτά.
    Μέχρι τότε θα περιμένω.
    Μετά ο καθένας την τύχη του στα χέρια του.
    Με νόμιμα χρήματα και συμβόλαια?
    Κανέναν δε θα σεβαστώ πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚ.ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.

    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ!!! ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ??
    ΓΕΛΑΣΑΜΕ!
    ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ.Παντελιδης ειπε για το ελλειμμα περι τα 300 εκ.ευρω.μεσα στα οποια ειναι οι αποζημιωσεις ολων μας, ασφαλισμενων και ασφαλιστων, απ ο τι καταλαβαινω.

    Ελπιζω την τεταρτη να εχουμε μια αναλυση στοιχειων για να καταλαβουμε σε τι συνισταται το πραγμα.
    Και τι μπορει να καλυψει το κρατος-εστω και με ομολογα- και η ασφαλιστικη αγορα, που οπως διαβαζω σημερα εχει επιπεσει στα ορφανα τα καινουργια.
    Ωραια η ελευθερη αγορα.Αλλα ολα αυτα της ΑΣΠΙΣ και της ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ πρεπει να φυγουν πακετο, γιατι μας κοροιδευουν?
    ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ?
    ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΤΑΣ ΦΟΒΗΖΕΙ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ - ΣΥΣΩΜΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε μου λέτε ρε παιδιά το aspis real estate του λαμόγιου δεν είναι? Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν είναι τότε πιθανότατα τα λεφτά μας να έχουν γίνει οικοπεδάκια προς πώληση. Έχει γεμίσει διαφημίσεις σε πολλά sites.

    http://www.aspis-realestate.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΜΑΣΤΕ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ
    ,ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ,ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ.ΓΙ΄΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

    ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ , ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η Β,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνω.Θα καταληξουμε στην αυτοδικια εν τελει.

    Δεν το βλεπουν που ερχεται? ουτε αυτο?
    Αντε να μαζεψω εγω και ποσοι αλλοι τα χρηματα που μας δεσμευσαν ..στους καιρους που ζουμε.

    Ειναι αστειο να μου κραταν τα χρηματα μου.

    Τους εδωσα τα χρηματα μου..ταχα εγγυημενα και καλυτερα απο τις εγγυησεις της τραπεζας και ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΥΣ 50 ΧΡΟΝΩΝ ..ΤΙ ΛΕΝΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ 'ΠΑΙΖΕΤΕ' ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ,ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΜΕΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ?
    ΕΚΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ 10-20 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ..ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οι ληστεs στουs δρομουs σκοτωνουν για εκατο ευρω.εμαs που δε μαs δινουν τα λεφτα μαs που τα βγαλαμε με το αιμα μαs τι πρεπει να κανουμε; επειδη φερομαστε κοσμια το εκμεταλλευονται; η υπομονη μαs εχει εξαντληθει.ολοι μαζι ενωμενοι θα τα καταφερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ..ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΝΗΣΕΙ

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝ

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ..
    ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΑΥΤΙΑΣ κλπ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ..ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ..
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ..ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ..
    ΑΛΛΑ ΣΤΟ 1/10 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σωστα..αλλα θα πρεπει πρωτα να εξασφαλισουμε πανω απο 3000 ατομα συμμετοχη..τοτε..ολα ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΣΧΟΛΙΑ.ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα καναλια και τα δημοσιευματα εξαντλουνται μονο σε απλα γεγονοτα.
    ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
    ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ?

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ..ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΟΥΝ.
    ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΑΑΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ 350 ΕΚΑΤΟΜ.ΑΑΑΑΝ

    ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ?
    ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο θεμα αυριο θα εχει στο πρωτοσελιδο μια παραινεση του Ρεστη.."ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΥΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "..

    Να μια καλη....προταση!! ας αναλαβουν το μεριδιο της ευθυνης που τους αναλογει κ εμεις..προθυμοι να δανεισουμε ..τα οφειλομενα σε μας..ή μερος αυτων ..στο κρατος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΤ !!!
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ - ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΩΣ ΠΧ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΠΟΣΟΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΟΛΟΙ !!! ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΑΖΙ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ , ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΜΑΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ?
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΙΣΗ ΑΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νομίζω ότι είναι ένα κλασσικό καλοστημένο κόλπο πυραμίδας μεταξύ κράτους και του απατεώνα επιχειρηματία με θύματα τους ασφαλισμένους. Βάζουμε όσο μπορούμε περισσότερους μέσα, αρπάζουμε τα λεφτά τους και εξαφανιζόμαστε κλείνοντας την εταιρία. Δεν θα τους περάσει όμως. Πυραμίδες κομμένες με τις ζωές και τις περιουσίες των ελλήνων. Τ' ακούς σαχινίδη και παπακωσταντίνου. Η κομπίνα σας δεν θα περάσει.

    Λένε ότι φταίνε οι προηγούμενοι. Ου να χαθείτε ζώα όρθια. Μετρημένες θα είναι οι ώρες σας στην εξουσία αν δεν αποζημιωθούμε στο 120% για τη ζημιά που μας κάνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαλο κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους μας. Ο δρόμος είναι μακρύς. Ελπίζω όμως στο τέλος να δικαιωθούμε. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους οι οποίοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση της Αθήνας δυστυχώς όμως λόγω οικονομικών δυσχεριών δεν μπόρεσαν να εγγραφούν ώς μέλη (εκεί μας καταντήσανε ο Ψωμιάδης και η συντροφιά του, να μην έχουμε ούτε 100 ευρώ). Με αυτούς που εγγράφησαν απλώς ως φίλοι τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εδώ πάμε να χάσουμε τις περιουσίες μας, τα εκατό ευρώ μας μαράνανε. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε. Ακόμα και αυτοί που έχουν χάσει μικρά ποσά ή δεν έτυχε να έχουν μεγάλο πρόβλημα. Διακυβεύεται ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης. Ο καθένας μας θα έχει και αλλού άλλα ασφαλιστικά προγράμματα. Βοηθήστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μη δρομολογειστε ακομα στα δικαστηρια.
    Λυση-προταση πρεπει να κατατεθει.
    Παραλληλα Ε.Ε και δημοσιοτητα.

    Αυτο ειναι το ζητουμενο..

    Τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ε ΝΑΙ..ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ
    ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
    ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ.

    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ..ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πώς θα γινει να συγκεντρωθουν πολλα άτομα?
    Έχουμε βρει τροπους να γνωστοποιηθει σε πολυ κοσμο η συγκεντρωση?
    Ο καθενας οσους γνωστους εχει και μπορει, αλλα κυριως αγγελιες και ανακοινωσεις, τηλεοραση, ραδιοφωνο και εφημεριδες.
    Οσα σάιτ και μπλογκς επισης δεχονται αναρτησεις μεχρι την τεταρτη και βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η συγκεντρωση χρηματων ειναι απαραιτητη.
    Οσοι εχουν τη δυνατοτητα ,,ειναι υποχρεωση.
    Αλλιως θα εχουμε λιγα μεσα για ανταποκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΄Εχω να πω ομως, οτι σημερα και χθες, στο κεντρο της Θεσσαλονικης,απο τους ανθρωπους που συναναστραφηκα και το συζητησα, κανενας δεν ηξερε για τη συγκεντρωση, αν και ενα 10% ειχε καποιο ή καποια συμβολαια και εκ των πραγματων ενδιαφεροταν.

    Ελπιζω η ενημερωση να γινεται και μεσω των ασφαλιστων που εσεις τους ξερετε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οσο για τη συγκεντρωση της αθηνας που λετε. θα φανει το πραγμα και απο τη θεσσαλονικη, αλλα καλα θα ηταν να γινοταν κατα τις 4 μμ , για να εχουν την ευχερεια οι εργαζομενοι να ερθουν.
    Δεν προκειται για διαμαρτυρια ενος κλαδου εργασιας να μπορουν να λειψουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.ΝΟΜΑΡΧΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=19&artId=317379&dt=27/02/2010

    μ αρεσε το τελευταιο σχολιο καποιου της επεια που λεει οτι οι ασφαλισμενοι της κομμερσιαλ δε θα ειναι σαν αυτους της ασπιδας, γιατι οι πρωτοι θα μπορεσουν να παρουν ενα μερος του κεφαλαιου του.

    ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ..ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΚΟΜΑ.ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ...

    ΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ...ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. http://www.express.gr/news/diethnisoz_oikonomia/271439oz_20100227271439.php3

    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ....
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΖΩΕΣ..
    ΑΑΝ ΚΑΙ ΟΟΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ..ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ..ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΩΝΙΑ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. εχω ενα ερωτημα προς ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ στην υπόθεση μας.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ "ΛΟΥΚΕΤΟΥ"ΤΗΣ
    COMMERCIAL ,ΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ Χ/Φ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ??? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ,ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,ΤΟΥ ΤΙ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΔΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΕΓΑ,ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ?
    Vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ενα καλό μέσο ενημέρωσης του κόσμου της Θεσσαλονίκης για την συγκέντρωση στις 3/3, ειναι ολοι οι συνεργάτες της Βορείου Ελλάδος να ενημερώσουν τους πελάτες τους.
    Vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προφανως δεν προβλεπεται ουτε θεωρητικα αυτο.Υπαρχουν σχετικοι νομοι..αλλα και πρακτικα..

    Ας απαντησει καποιος απο τους ασφαλιστες..

    Μακαρι να γινοταν.

    Ολα θα ηταν πιο ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΦΙΛΕ, ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ή ΟΧΙ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΤΕ
    ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΜΙΛΑΜΕ?ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ?Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ COMMICION ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ '09,ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ?ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ?ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ!!!!
    Vakis.(εννοείται οτι ειμαι ασφαλιστής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αναφερομουν σε νομο σχετικα με τη δυνατοτητα αναβιωσης της εταιρειας και επαναλειτουργιας της.

    Οι προθεσμιες ανακλησης της παυσης λειτουργιας εχουν περασει, σ αυτο αναφερομουν.
    Αν υπαρχουν αλλες λυσεις, αυτο περιμενουμε να ακουσουμε για να πιεσουμε προς τα εκει.
    Σκεφτειτε ομως πριν προσφυγουμε στην Ε.Ε οτι θα πρεπει να εχουμε κοινοποιησει την προθεση μας αυτη στο υπουργειο και τον πρωθυπουργο.
    Αυτες οι κινησεις πρεπει να εγκριθουν απο τα μελη του συλλογου και να γνωστοποιηθουν.
    Βεβαιως και αυτο πρεπει να γινει στο τελος, αλλα πρεπει να προηγηθει μια-αστειο φαινεται- καλης πιστης γνωστοποιηση στο υπουργειο.
    Εξαλλου νομικοι τα χειριζονται, γνωστα τους ειναι αυτα.
    Εγω μεχρι τωρα προταση δεν ακουσα.
    Αυτο περιμενω και θα ανεβω και θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η υπουργικη αποφαση του Παπαθανσιου δεν ηταν αντικοινοτικη.θα ηταν αντιθετη μονο αν η εταιρια λειτουργουσε κανονικα.Σε εταιρια υπο εκκαθαριση δεν υπαρχει κανενα προβλημα
    Θα επρεπε να αναλαβει το κρατος.
    Και με τις παρουσες συνθηκες, επειδη το κρατος βρισκεται στη δεινη αυτη κατασταση. ισως να αρκουσε και αυτο που απαιτουμε να ασχοληθουν, να ακουσουν, να εγγυηθουν την εξευρεση ΛΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ .
    ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ .
    ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ (ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ),ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΞΩΜΙΑΔΗ , ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ, ΥΠΟΨΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
    ΟΤΙ ΔΗΛ.ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 550 εκ.ευρω
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 250.000 ΚΑΙ
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 320 εκ.ευρω

    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ Η ΟΧΙ, Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ναι κ εγω το ακουσα και το διαβασα οτι δεν υπαρχει σχετικη απαγορευση, αν η εταιρια δεν ειναι σε λειτουργια και οτι το "αντικοινοτικο" αφορα εταιριες σε λειτουργια οχι σε εκκαθαριση.
    Δεν ξερω ομως τι πιεση μπορουν να ασκησουν απο Ε.Ε
    Προφανως στη θεσσαλονικη θα ενημερωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΩΤ'ΑΠ'ΟΛΑ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΣ!Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ COMMISION ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ"ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΚΛΕΙΝΕ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΓΥΟΤΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ".ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΜΕ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ!!!.ΤΩΡΑ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ "ΛΟΥΚΕΤΟΥ",ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΑΝΟΙΓΜΑ"ΤΟΣΑ ΕΚ? ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 1)ΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ, ή ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΟΠΩΣ.ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΩΝ,ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,(ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ),ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ,ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
    ΠΡΙΝ ΤΙΣ 21/9/09, ΒΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑΤΟΣ(ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ).ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ "ΚΑΙΡΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΩΝ",ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ.ΕΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ,ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ,ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. O ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009,ΗΤΑΝ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ",ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ
    ΠΑΡΘΗΚΕ 21/9/2009.ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ?
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ,ΕΝΝΟΩ ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ,ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ??ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,3/3.
    Vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλες πληροφοριες αυτες και οι σκεψεις, αλλα ηδη δεν εχουν μεταφερθει πολλα συμβολαια σε αλλες ασφαλιστικες? και εννοω συμβολαια που τους συμφερουν.Εχει κανεις εικονα του ποια εχουν μεινει? εγω θα σκεφτομουν οτι εμειναν αυτα που εχουν αμεσες απαιτησεις ή σε σχετικα συντομο χρονο και που δεν εχουν αλλες καταβολες.
    Το να συμμετασχει το κρατος με πενταετη ομολογα, εμεις οι ασφαλισμενοι να περιορισουμε κατα ενα ποσοστο τις απαιτησεις μας και να αναλαβουν και οι ασφαλιστικες? δε βγαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μαλλον ο φιλος του 54ου σχολίου δεν μας τα λεει καλά.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ", ΑΛΛΑ ΓΙΑ "ΓΛΥΚΙΣΜΕΝΟ"!!!ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ .......
    Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ
    Η ΕΤΑΙΡΙΑ, Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ.ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥ,ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ".ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ,ΘΑ
    ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΠΑΡΑ ΤΑ "ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ"!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ. (GIANNIS - LAVRIO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΔΗΛ.ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? Ή ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. (GIANNIS - LAVRIO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλα, εδω οι εφημεριδες γραφουν οτι καθε μερα μεγαλωνει το ελλειμμα και τετοια ..ο τι ναναι λενε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ
    "GIANNIS-LOVRIO".Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΤΥΠΟ". ΕΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ Χ/Φ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΕΔΩ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο CEO ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ", ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ "ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ" ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ,ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΑΡΗ" ΚΑΙ "ΑΝΗΔΙΟΤΕΛΗΣ"!!!!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΤΟ Υ.ΟΙΚ. ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΙΣΤΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΘΕΝΩΣ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ. ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ,ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ COMMERCIAL,ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝΕ!ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΛΥΣΗ!ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 50000 ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ?ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ?ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΕΣΗΣ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ.
    ΤΑ ΜΕΧΡΙ 50.000.- ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 50 ΧΙΛ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ.
    ΟΛΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ποσο δυσκολο ειναι να γινει αυτη η καταγραφη>
    Δεν αρκουν τοσοι μηνες>?
    Γιατι πρεπει να περναει ετσι ο καιρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. εαν τα ασφαλιστήρια των Ελληνικών εταιριών εγραφαν στους Ορους,οτι σε περίπτωση πτώχευσης το Ελληνικό Δημόσιο θα εγγυάτο εως 50000ε κεφάλαιο,θα το δεχόμουν.Ειναι λοιπόν παράνομη αυτή η απόφαση, οταν δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο,σε συμβόλαια που επενδύθηκαν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΚΑΤΟΜΎΡΙΑ?(βλέπε ΖΑΓΟΡΑΚΗ!!!).Τουλάχιστον την Τετάρτη στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης,ας μιλήσει ο ΑΡΧΗΓΟΣ,ΓΙΑΤΊ ΠΙΣΤΕΎΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ, ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ειναι θεμα του ασφαλιστη και των γνωστων να πιεσουν επωνμους που σιγουρα υπαρχουν πολλοι.
    Ο καθενας πρεπει να το φροντισει,ισως ειναι μεγαλυτερη ευκαιρια η θεσσαλονικη , επειδη ειναι πιο συγκεντρωμενα τα πραγματα εδω.
    Τοπικα ΜΜΕ και επωνυμοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. μέχρι την Τετάρτη,3/3, ειναι στο χέρι των συναδέλφων της Βορείου Ελλάδος,απο τον κάμπο και πάνω, να ειδοποιήσουν τους πελάτες τους,να παρευρεθούν στην συγκέντρωση-διαδήλωση!Αυτή δε θα
    πρέπει να γίνει σε υπαίθριο χώρο ,εαν ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ π.χ Η "ΤΟΥΜΠΑ", τότε να γίνει εκεί!Γιατί εαν δεν δουλέψουν οι συνάδελφοι,(που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!),και δεν γίνει ΣΕΙΣΜΟΣ ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΝΔΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ποια τουμπα??
    τι λεμε?
    εδω εγω ξερω ανθρωπους που εχουν αποταμιευσει μεγαλα ποσα και ντρεπονται πραγματικα να εμφανιστουν, γιατι, δεν ξερω εσεις τι λετε, αλλα πολυς κοσμος κοροιδευει για τις επιλογες μας.
    Σε θεωρουν απο την αρχη θυμα και παραπλανημενο...
    ελπιζω να συγκεντρωθει κοσμος..αλλα ο κοσμος ειναι και οργισμενος και πικραμενος.
    Κακα τα ψεματα, τον ασφαλιστη ειχε μπροστα του και οταν φοβαται για την περιουσια του, αρχιζει και τα βλεπει διαφορετικα.
    Αν δει οτι δε λυνεται το θεμα, ποιος τον εμποδιζει να κανει αλλα?
    Παντως πραγματικα , θα πρεπει ο καθενας να κανει την καλυτερη προσπαθεια για η συγκεντρωση.
    Δεν ξερω ποσων ατομων ειναι η αιθουσα στο ξενοδοχειο, αλλα νομιζω οτι θα γεμισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ SITE ΕΓΚΥΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ
    ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ, ΤΟΥ NEXT DEAL, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ
    ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ COMMERCIAL.ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΠΗΚΕ
    27/2/2010.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΗΜ/ΝΙΑ, 16/12/2009!!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ 300.000
    εΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ??
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προφανως το αφησε να το τακτοποιησουν...οι κλητηρες...
    Μια χαρα παμε...\
    Εμεινε καμια αλλη να κλεισει?
    Αυτη που ενδιαφερει τον Κοντομηνα ???εχει καμια σχεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Από ενημέρωση του εκκαθαριστή έμαθα ότι MONO τα aspis asset είναι 400μύρια τουλάχιστον. Τ' ακούτε? Τα αποθεματικά είναι ΤΟ ΠΟΛΥ 220. Και με όλα τα έξοδα της εκκαθάρισης θα γίνουν πολύ λιγότερα. Υπάρχουν και άλλα 200 τα οποία είναι ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ. Τ' ακούτε? Να είναι καλά τα ρεμάλια του δημοσίου για τους ελέγχους που έκαναν.

    Ελπίζω να υπάρχει σχέδιο σοβαρό και εφαρμόσιμο από τα παιδιά του σωματείου γιατί καήκαμε. Τα 50 χιλιάρικα που ακούστηκαν είναι αντισυνταγματικά (ενάντια στην ισότητα των πολιτών) και επιπλέον δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν αυτή τη στιγμή αλλά σε βάθος χρόνου.

    Μπορεί κάποιος να λύσει το αίνιγμα της σφίγγας (υπουργείο οικονομικών) που λέει τα εξής:

    "Προβλέπεται ειδική μεταβατική ρύθμιση αποκλειστικά και μόνο για την περαίωση των εκκρεμών περιπτώσεων" (ασπίς, commercial). Το αναλυτικό άρθρο βρίσκεται στην σελίδα του υπουργείου:

    http://www.mnec.gr/el/press_office/DeltiaTypou/articles/article1243.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Οι κύριοι ασφαλιστές να κινηθούν γρήγορα για να πάρουμε τα λεφτά μας. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ! Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ.

    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. http://www.hbnews.gr/permalink/27023.html

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 50 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ..

    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    Η ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
    ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλα..εδω καραβια χανονται.βαρκουλες αρμενιζουν.
    Πού ειναι οι προτασεις τα σχεδια λυσης που διαβαζουμε συνεχεια εδω?
    Γιατι δεν καταγραφονται καπου, γιατι δε δινονται στη δημοσιοτητα?
    Στην ελλαδα ζουμε,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα πια?
    Ο πρωθυπουργος ειπε οτι συνανταει πολιτες που του λενε..εγω και το μισθο μου να δωσω για την ελλαδα..Κανεναν ασφαλισμενο της ασπις δεν εχει συναντησει?
    Τι τραγωδιες ειναι αυτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Άμεσα επίσης, οι εργαζόμενοι αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή για ανάκληση της απόφασης της Επ.Ε.Ι.Α. για κλείσιμο της εταιρίας.

    Εκκρεμεί επίσης αίτημαά τους για συνάντηση με το σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Ζαρειφόπουλο, όπου θα ζητήσουν ξεκάθαρη απάντηση επί του σχεδίου που έχουν υποβάλλει για διέξοδο με πώληση μετά από κάποιο διάστημα της Commercial Value.

    ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ..ΣΗΜΕΡΙΝΟ
    ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ?
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΠΙΕΣΗ..ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ.
    ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΣΦΙΣΜΕΝΟΣ? Η ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ?\
    ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ? ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ..
    Η ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ας μην κοροιδευόμαστε. Όχι ότι θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά μάλλον λύση να περιμένουμε σε κανά χρονάκι που θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με ψωμιάδηδες, νομοθετικά πλαίσια, ασφαλιστικές εταιρίες, δικαστήρια κτλ.

    Υπομονή σε όλους και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Απαισιοδοξια το λετε εσεις αυτο, το να πιστευετε οτι σε κανενα χρονο θα παρουμε τα χρηματα μας?
    αυτο ειναι υπεραισδιοδοξια.
    Εδω μιλουν για ελλειμμα που οσο παει και μεγαλωνει και συγχρονως αδρανουν..

    Εκτος αν ερθει το Αμπουνταμπι και σε μας, μετα το Σκαραμαγκα και βαλει 500 εκατομ. και σωσει την κατασταση.
    Τοτε να περιμενουμε και 3 χρονια..αρκει να ειναι σε υγιη φορεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Είπα 1 χρόνο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και για τη λύση έβαλα και το "μάλλον". Δηλ τίποτα σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΣΩΣΤΑ,,ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ Θ ΞΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ξεχάστε τον επενδυτή με 350 εκατομμύρια μαύρη τρύπα που συνεχώς αυξάνει.

    Είναι καθαρά θέμα κράτους να αναλάβει τις ευθύνες του και να ασχοληθεί με την κατάσταση δεσμευόμενο για κάλυψη των ασφαλισμένων. Πάνω απ΄ όλα ο πολίτης δεν λένε? Τι έχουν να πουν σ' αυτή τη περίπτωση?

    Βλέπω όμως να μην το κάνει και να οδηγούμαστε σε μακρά και επίπονη νομική διαδικασία. Ας το αναλάβει η επόμενη κυβέρνηση λένε. Εκτός και εάν τα παιδιά του σωματείου με τους άξιους νομικούς τους έχουν κάποιο άσσο στο μανίκι σύρουν το κράτος σε αναγκαστική κάλυψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ, ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ,ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ,ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΩΡΑ,ΛΟΙΠΟΝ ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?

    300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3000 ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ?

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ?

    Η ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ..
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ κλπ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ή ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ..ΕΜΕΙΣ ..ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ...ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ?
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ?
    ΑΦΟΥ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΟΣ ΨΙΛΟΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ..ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ
    ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝ Ο ΕΤΑΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10 'η 50 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ..ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ...
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..
    ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ Κ ΡΑΤΟΣ?
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ????
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΙΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ Π... ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Παντως παρα το γεγονος οτι τοσοι πολλοι ειναι οι θιγομενοι, ο κοσμος, αλλα και αρκετα μεσα, ειρωνευονται πολλες φορες και διαμαρτυρονται σε καποια σχολια, λεγοντας οτι δεν προκειται να επωμισθουν οι ελληνες πολιτες επιλογες καποιων που επενδυσαν σε εταιρεια απατεωνων.
    Και με δεδομενη την οικτρη κατασταση των οικονομικων της χωρας, δε θα ειναι καθολου ευκολο να εχεις την κοινη γνωμη με το μερος σου.
    Απο την αλλη, ισως με την κομμερσιαλ, να θορυβηθουν και αλλοι για τη δικη τους τυχη.
    Και αυτο πρεπει να τονισθει. Οτι αυτο που λειπει και μας εχει κανει "κακομοιρηδες" ειναι η ελλειψη νομοθετικου πλαισιου ή καλυτερα ή υποτιμηση της σπουδαιοτητας του σεβασμου των νομων στην ασφαλιστικη αγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Δεν καταλαβαινουν το μεγεθοs τηs κaταταστροφηs που μαs δημιουργουν.Δεν παιζειs με την περιουσια των πολιτων,ειδικοτερα εαν εισαι η πολιτεια,και μαλιστα οταν εμπλεκεσαι στο προβλημα αμεσα.Πρεπει
    να συνειδητοποιησουν την σοβαροτητα τηs καταστασηs και να δωσουν αμεση λυση,υπαρχουν συνανθρωποι μαs,οπου επηρεαζεται αμεσα η ιδια τουs η ζωη,ειναι σαν να τουs αφαιρειs την ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΜΕΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ COMMERCIAL ΤΟΥ Χ/Φ ΖΩΗΣ,ΠΑΝΕ ΘΑ "ΘΑΨΟΥΝ" ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΤΗΝ "ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ"!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μα πώς θα θαφτει? γινεται? απλως τους ευνοει η κατασταση ..της οικονομιας..και επισης σε μεγαλο βαθμο το γεγονος οτι τα ΜΜΕ επικεντρωνονται στις απατεωνιες του ψωμιαδη..πώς και τι εκανε..και οχι ποια ειναι η λυση και τι κανει το κρατος ως θεματοφυλακας της καλης λειτουργιας της ασφαλιστικης αγορας.

    Και στις προθεσεις τους να ειναι να το "θαψουν", οταν σε λιγο καιρο θα δουν τη βια δικαστηριακη και μη σε ολο της το μεγαλειο ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ?
    ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΟΙ 300.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,(ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ COMMERCIAL)
    (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ),ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! Ε..ΡΕ..ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ "ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ", ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?"ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ,ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ"!!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ 200 ΧΙΛ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ..
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ( ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΤΟΥ!!) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ..
    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ 800 ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΝΕΤ, ΤΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ"ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ"!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ...Π...Η ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ"?ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!!ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ?ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΜΕΓΑΣ,ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ REAL ESTATE ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ REAL ESTATE. ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΑΥΤΟ ΤΟ "ΛΑΜΟΓΙΟ"Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...ΞΕΡΕΤΕ Ο "εισαγγελεας", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ?ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ "ΠΑΝΩ",ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Εγω παντως περιμενω να ακουσουμε και τραγικα πραγματα.υπαρχουν ανθρωποι καθημερινοι και φιλοτιμοι, νοικοκυρηδες, που μαζευανε τον κοπο τους και βαζαν λεφτα..μου τηλεφωνησε μια φιλη και λεει οτι παραμιλανε..συμβολαια ζωης λεει..
    πού να το φανταστουμε..
    τι τους νοιαζει ομως..
    την κανανε ολοι τη δουλεια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ?
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΓΙΝΕ?
    ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ??
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΕΚΑΝΕ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Καλησπέρα σας, εμείς κάναμε συμβόλαια σπουδών των παιδιών πριν από πολλά χρόνια με την citibank και ανακαλύψαμε μόλις εδώ και λίγες μέρες που έληξαν τα συμβόλαια, δηλαδή την περασμένη Πέμπτη, ότι ενώ μας τα είχε κάνει με μια ασφαλιστική την Nordstern colonia hellas, αυτή αγοράστηκε από τον Ψωμιάδη και μετά τα συμβόλαια μεταφέρθηκαν στην commercial value και σήμερα αγνοείται και η τύχη τους και τα λεφτά μας μαζί. Όσο για την τράπεζα citibank...σφυρίζει αδιάφορα... Όταν ήταν να πουλήσει το προιόν το πούλησε μια χαρά, χωρίς καν να ενημερώσει ότι θα μας έκανε συμβόλαιο με άλλη ασφαλιστική. Όλα τα έντυπα έγραφαν ''citibank' επάνω...για να φτάσουμε μετά από 12 χρόνια να ψάχνουμε πού έφαγε τα λεφτά μας ο κάθε απατεώνας...

    Καλή τύχη σε όλους μας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Να προσθέσω στο πιο πάνω σχολιό μου, ότι η Τράπεζα Citibank, είχε δικο της κλάδο ασφαλειών, την citibank insurance agent sa και παρουσίαζαν το συμβόλαιο που σου πουλούσαν σαν να το έκανες με την Τράπεζα, δεν άφηναν περιθώριο να σκεφτεί ο πελάτης ότι αυτοί το κάνουν με εταιρεία του ομίλου Ψωμιάδη...Από λογαριασμό που είχαμε στην τράπεζα τραβούσαν κάθε μήνα τα λεφτά της καταβολής για την ασφάλεια, υπάλληλος της τράπεζας citibank έπαιρνε και ενημέρωνε, όλα καλά μέχρι που έφθασε η ποθητή στιγμή να λήξουν τα συμβόλαια να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω...Τώρα διαχώρισαν ξαφνικά τη θέση τους και μας συμβούλευσαν ''φιλικά'' (σαν να μην είχαν συμμετοχή στην εξαπάτησή μας, να περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών σε σχέση με τις ασφαλιστικές του Ομίλου Ψωμιάδη.

    Μήπως αυτές οι συμβουλές για αναμονή, εξυπηρετούν μόνο Τράπεζες και Ασφαλιστικές??? Γιατί να περιμένουμε αλήθεια??? Υπάρχει περίπτωση να αγοράσει κάποιος χρεωκοπημένες ασφαλιστικές???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ!ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ,ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΤΟ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ;; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΧΑΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΨΑΝ ΜΕΛΗ. ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ...... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. TΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΤΕ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ Ε MAILS ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Το λαμόγιο δεν έκλεβε μόνο αλλά είχε δημιουργήσει και μεγάλες έχθρες στην ασφαλιστική αγορά. Τώρα που αποχώρησε πανυγηρικά το μίσος του κλάδου έχει πέσει σε μας τους ασφαλισμένους. Επουδενί δεν πρόκειται να βοηθήσουν.

    Μην ελπίζετε σε καμία βοήθεια. Το αντίθετο. Το κράτος από την άλλη έκανε και αυτό τη δουλειά του και τώρα έχει παραπέμψει το θέμα σε νομική οδό. Λες και δεν ευθύνεται το ίδιο? Το πρόβλημα είναι κοινωνικό και πολιτικό κύριε παντελίδη και όχι νομικό.

    Είμαστε μόνοι μας, οι πόρτες είναι κλειστές πάρτε το χαμπάρι και πρέπει να δράσσουμε συλλογικά αλλά και σβέλτα. Θέλει αφόριτη πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_02/03/2010_392534

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΑΓΑΠΗΤΟΙ “ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ “ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ( ASSET, MEGA KAI PLUS) TA ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΥ (ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ) Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ;
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. kyrrioi tou syllogou ypotithetai oti ayrio tha ehoume th sygedreosi sti thessal. peite kati, ti paizei, halarosame..eimaste horis plirofories.kaigomaste.oi asfalistes mas mas xehasa alla tha tous thymhthoume emeis ama de pparroume ta lefta mas..autous pou adiaforou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Μήπως να κινηθούμε μόνοιμας ;;; Αλλιώς δεν βλέπω φως. Τι κάνουν οι ασφαλιστές ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. as doume ti tha eipothei aurio kai meta xeroume.. mia fora koroida arkei.kai emeis afisame tis douleies mas kai katastafikame.. pos tha mazepsoume tosa lefta...kai prromitheia kai polla kai tora polloi asfalistes afadoi...tha doume aurio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Άμεση ενημέρωση για το τί μέλλει γενέσθαι από όλους τους εμπλεκομένους φορείς αλλοιώς πρέπει να μπουκάρουμε στη βουλή μέσα. Θα γίνει ολοκαύτωμα.

    Δεν μπορούν να παίζουν με τις περιουσίες μας. Τέλος οι πλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Tι να δούμε αύριο ; Και στην συγκέντρωση της Αθήνας είδαμε, και ;;; Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Με το να γράφουμε και να ξαναγράφουμε το μόνο που κάνουμε είναι να μοιρολογάμε. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ?? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΥΠΟΥ 'ΤΡΩΚΤΙΚΟ' ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Απο προηγουμενες συζητησεις ειπωθηκε οτι στην αυριανη συγκεντρωση-ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ- θα υπηρχαν στοιχεια των μελων-ασφαλισμενων και θα μπορουσαμε να τα παρουμε ωστε να δουμε την πορεια μας, αν φανι οτι δεν ευδοκιμει το πραγμα.
    Μεχρι τοτε ομως περιμενετε,ηδη δημοσιευτηκε στον αγγελιοφορο και στο τροκτικο και σε εφημεριδες ως ειδηση..οχι ως ανακοινωση του συλλογου.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1199463&nt=103

    Ο ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΔΚΤΥΟ..

    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ...ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=137288

    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. παρακαλω ας μου πει καποιος αν γνωριζει εκτος απο το ανοιγμα των 250εκ.ποσα ειναι συνολικα σε τιμημα τα συμβολαια ?γνωριζει κανεις?και μετα εγγυηθηκε τελικα για αυτα το ελληνικο δημοσιο η οχι?εδω ο καθενας λεει οτι θελει!ασπρο μαυρο να ξερουμε τι γινεται τελικα!! πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωση.οι ασφαλιστες καποιοι δηλαδη μας ελεγαν να μην ανησυχουμε ,τι αλλαξε δηλ.τωρα? ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ???? ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Κανένας δεν εγγυάται τίποτα. Ας προσέχατε λένε. Η μαύρη τρύπα είναι από 350 έως 500 για να χαιρόμαστε.

    Θα βγει νομοθετική διάταξη σε λίγο καιρό για εγγυητικό ταμείο και εκεί θα δείτε τι παίρνουμε...δεν το γράφω γιατί πρέπει να είμαστε και κόσμιοι.

    Για δείτε και το παρακάτω:
    http://www.nextdeal.gr/press_item.php?therid=3487

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Δεν κατάλαβα. Τι θα πει να προσέχαμε; Δεν επενδύσαμε ούτε στο χρηματιστήριο,ούτε σε κανέναν τοκογλύφο που δούλευε στα κρυφά κρυμμένος σε καταγώγιο. Επενδύσαμε κατά τα λεγόμενα των ασφαλιστών μας στην 2η μεγαλύτερη εταιρεία της Ελλάδας που λειτουργούσε φερέγγυα και καθόλα νόμιμα - αφού οι εποπτικές αρχές την έλεγχαν. 'Αρα το καλά να πάθουμε ή το να προσέχαμε και τα συναφή να τα πουν αλλού. Παρεπιπτόντως πριν από λίγο διάβασα σε οικονομικο site ότι η Εθνική Ασφαλιστική πέτυχε τον μήνα Φεβρουάριο, νέο μεγάλο ιστορικό αποτέλεσμα στην παραγωγή Ζωής αγγίζοντας τα 6.670.000 € . Με το φτωχό μου το μυαλό φαντάζομαι ότι και οι υπόλοιπες ασφαλιστικές θα είχαν ανάλογη αύξηση των κερδών τους. Από που προήλθαν άραγε αυτά τα κέρδη ; Mήπως εν μέρει και από πρώην ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ; Λογικό είναι λοιπόν αφού οι ασφαλιστικές βοηθήθηκαν από εμάς να το ανταποδώσουν. Η ίδρυση του εγγυητικού ταμείου ζωής να έχει αναδρομική κάλυψη για όλους εμάς και συμβολή από όλο τον ασφαλιστικο κλάδο. Πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι δεν ζητιανεύουμε. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Είτε το θέλουν είτε όχι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε πίσω το αίμα μας (μεταφορικά και κυριολεκτικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΑΝΑΑΚΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ..

    ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ..ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ.

    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ..ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 100 ΑΤΟΜΑ ..

    ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

    ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ..ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ..

    ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ..
    ΠΡΩΤΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ..
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ Κ ΕΜΕΙΣ..

    ΕΣΠΑΣΕ ..ΛΕΕΙ..ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ..Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ...

    http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/28450.html

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ..ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ..
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕς ΤΟ ΑΛΛΟ..

    ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ..
    ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

    ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. πρεπει αυριο,πρωί-πρωί ο σύλλογος να μας ενημερώσει στο blog για την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, γιατί εως αργά το βράδυ κανένα κανάλι δεν αξιώθηκε να ασχοληθεί!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. θα πρέπει ο σύλλογος αύριο να μας ενημερώσει για
    την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης,γιατί εως αργά το βράδυ κανένα κανάλι δεν ειπε τίποτα!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. η συγκεντρωση ηταν παρα πολυ μαζικη...
    παρα πολυς κοσμος..δε μετρησα αλλα εντυπωσιακα πολυς..
    γεμισε η αιθουσα..και ηταν πιτα στους ορθιους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Να ενημερώσω εγώ που βρέθηκα στη συγκέντρωση; Πρώτα από όλα από άποψη οργανωσης και συμμετοχής ήταν άψογη. Η μεγαλύτερη αίθουσα του Μακεδονία Παλάς αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει περισσότερους από 1200 ανθρώπους. Από ότι κατάλαβα, η στρατηγική είναι να εφαρμοστεί ο νόμος Παπαθανασίου και να μεταφερθούν τα συμβόλαια σε άλλες εταιρίες. Το πιο σημαντικό νέο κατά τη γνώμη μου είναι οι γέφυρες που προσπαθεί να ρίξει ο Σαχινίδης με το σύλλογο. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Πετρίδης χθες επικοινώνησαν από το γραφείο του Σαχινίδη για να στείλουν το σχέδιο νόμου που ετοιμάζουν. Υπήρχε πολύς κόσμος που προσπαθούσε να αδράξει λίγη ελπίδα και νομίζω ότι κάτι έγινε. Λυπήθηκα με τους ασφαλιστές, αυτούς που γνωρίζω, τους αγνούς, που εξαναγκάστηκαν να πάνε σε μια εταιρεία που δεν τους αρέσει και προσπαθούν από τα συντρίμμια να χτίσουν ένα όνομα, μια φήμη προσωπική που καταστράφηκε. Λυπήθηκα επίσης που κάποιοι μεγαλοδιευθυντάδες, φίλοι του Ψωμιάδη τόλμησαν να ξεμυτίσουν και να εμφανιστούν. Πρέπει επίσης να έγιναν πάνω από 700 εγγραφές νέων μελών. Άντε να δούμε, ας είμαστε αισιόδοξοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΑ ΝΕΑ.ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
    aegaio.blogspot.com, ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ.ΛΑΦΑΖΑΝΗ,
    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 26/2/10.ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο Κ.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ.ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Κ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ..ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ..
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ..
    ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ..ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
    ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ Η ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Συμφωνώ απόλυτα για τις κρισεις για την παρεμβαση Λαφαζανη..
    Αν πιασει καποιος ενα ενα τα σημεια του..εχει πιασει το προβλημα σε ολες του τις εκφανσεις..και η αναλυση βοηθαει στην επιλυση..

    Ας ελπισουμε...

    Απο αυριο τηλεφωνηματα και ιμειλ σε σαχινιδη, επεια και παντελιδη...και σε σταθμους και μπλογκς
    αλυπητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΙς 9,30 ΠΕΡΙΠΟΥ..
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ..

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ..
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.

    ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ γιατί είμαι από αθήνα. Συγχαρητήρια σε όλους για την οργάνωση και επιτυχία της συγκέντρωσης. Αύριο φαντάζομαι θα βγουν και σχετικές ανακοινώσεις από το σύλλογο.

    Εγώ σήμερα παρακολούθησα την εκπομπή του παπαγιάννη στον extra3 όπου για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στο θέμα ασπίς και τις μηνύσεις, ασφ μέτρα στο λαμόγιο. Ακούστηκαν και απόψεις από βουλευτές της αντιπολίτευσης.

    Ενδιαφέρον είχε η άποψη του κυρίου πλεύρη του λαος ο οποίος δήλωσε ότι σε περίπτωση δικαίωσης μας από την ευρωπαική ένωση το δημόσιο είναι υποχρεωμένο να καλύψει. Ισχύει?

    Συγχαρητήρια και πάλι για την μεγάλη μάχη που δίνουμε όλοι, κυρίως συγχαρητήρια στους εκπληκτικούς νομικούς και στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Ελπίζω στο τέλος να δικαιωθούμε γιατί μαχόμαστε για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. πραγματικα πολυ ωραια παρουσιαση ..για πρωτη επαφη που ειχαμε, ηταν εξαιρετικη..
    Καλη οργανωση, επιχειρηματολογια και...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φαινεται να υπαρχει ενα σχεδιο δρασης.

    Οι νομικοι πολυ ενημερωμενοι..

    Περιμενουμε ενημερωση και δικη μας οργανωση..
    Μην αφηνετε να περνουν μερες χωρις να ενημερωνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΕΓΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙς 2500..

    ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ

    ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ..
    ΠΙΕΣΗ..ΣΥΝΕΧΗ ΠΙΕΣΗ ΘΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. το δημοσιο ειναι υποχρεωμενο να εφαρμοσει το νομο..
    θελει παραλληλες ενεργειες..να εξαναγκασθουν να εφαρμοσουν τον ελληνικο νομο χωρις υπεκφυγες..
    παραλληλα απ ο τι μας ειπαν περιμενουν στο τελος του μηνος το αργοτερο απαντηση απο ΕΕ , απ οπου προφανως θα τους ασκηθουν οι αναμενομενες πιεσεις..

    εμεις ομως δεν περιμενουμε..πιεζουμε..καθε σαχινιδη,παντελιδη κλπ..
    πλουτζιουν εις βαρος μας τα διαπλεκομενα και διογκωνεται το ελλειμμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ειχε πολυ κοσμο οντως καλη η σελιδα αλλα οχι αρκετα ενημερωτικη απλα βοηθα σε ανταλαγη αποψεων σημειωτεον οτι λιγοι την γνωριζουν και λιγοτεροι ξερουν να χρησ/ποιουν το διαδυκτιο αρα χανουμε κοσμο που εχει πληγει!!μπραβο στους διοργανωτες οχι ομως μπραβο σε ολους τους ασφαλιστες τις ΑΣΠΙΣ και σιγουρα συνφωνητε ολοι...ο νοων νοητω...γιατι καποιοι ειχαν και το θρασος να εμφανιστουν στην συγκεντρωση σαν να μην τρεχει τιποτα .. ο κος πετριδης απεδειξε για ακομη μια φορα οτι ειναι επαγγελματιας και οχι καλοπαιδο ( εσεις αλαξτε το γραμμα) το κοσμιο μας χαλαει οτι μας δουλευαν και μας εκλεψαν δεν μας πειραζει...μπραβο παντως και οχι ευχολογια στους διοργανωτες...ΠΡΟΣΟΧΗ !!!ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ο ενημερωμενος πολιτης ειναι το καλυτερο οπλο που θα εχουμε,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. η ηλεκτρονική διεύθυνση του κ.Σαχινίδη, ειναι
    philippos@sachinidis.gr.
    Πρέπει τα μηνύματα να ειναι ευπρεπή,κόσμια,και
    κυρίως να εκφράζουν τα συναισθήματα του καθενός.
    Η εποχή ειναι δύσκολη,σκεφτείτε οτι εχουν τα σοβαρότατα προβλήματα της εθνικής οικονομίας,και
    εαν με ωραίο τρόπο του ζητήσουμε να βγεί δημοσίως να λάβει θέση για το πρόβλημα,θα ειναι μεγάλη επιτυχία.Τέλος καλό θα ειναι ο καθένας μας,με λίγα λόγια να αναφέρει το προβλημα του,γιατί ειναι νέος στα "πραγματα",μην τον "διώξουμε" απο κοντά μας!ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. τελευταια νεα.ΜΟΝΟ Η ΕΤ3 ΕΙΧΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Υπάρχει μια δημοσιογράφος εκεί πολύ αξιόλογη η οποία κανόνισε για την προβολή της συγκέντρωσης. Βάκη σε ευχαριστούμε για τα στοιχεία, εγώ έστειλα ήδη ένα email στον αξιότιμο κύριο υφυπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΙΜΕΙΛΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ -ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΧΛΟΥΜΕ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΝ ..ΛΕΜΕ..ΑΝ ΠΑΜΕ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε...ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=4813


    σημερινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Φτανουν πια οι ερωτήσεις. Απαντήσεις θέλουμε και εξελίξεις οι οποίες δεν φαίνοναι στον ορίζοντα. Δυστυχώς.

    Ενημερώστε μας για το τι μέλλει γενέσθαι από δω και στο εξής γιατί δεν βλέπω να ενδιαφέρονται έστω και στο ελάχιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Το πρόβλημα είναι γενικό και πολύ μεγάλο στον κλάδο. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η αλήθεια είναι πικρή. Όλα κρέμμονται σε τεντωμένο σχοινί.

    Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο υπάρχουν πολλές εταιρίες με μεγάλες ελλείψης αποθεματικών. Όμως μόνο με το λαμόγιο τα βαλάνε και τον έκλεισαν.

    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1539&la=1&cat_id=4

    Εδώ λένε να σφραγίσουν όλες τις ασφαλιστικές μπας και το υπουργείο ανοίξει διάλογο. Γιατί άραγε δεν τον ανοίγει? Μήπως φοβάται γιατί είναι πέραν τον δυνατοτήτων του? Πότε σκοπεύει να το ανοίξει? Ως ποτε θα στρουθοκαμιλίζει?

    Πάντως αν περιμένει να λύσει άλλα προβλήματα για να ασχοληθεί με αυτό πιστεύω ούτε σε 10 χρόνια δεν θα το έχει αγγίξει.

    Εμείς οι φτωχοί ασφαλισμένοι στο μόνο που ελπίζουμε πλέον είναι στην ενεργή συμμετοχή της ευρωπαικής ένωσης μπας και κουνηθούν γρανάζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΟΛΟΙ ΕMAIL ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΑΠΟ ΤΙΣ 27-2-2010 ΈΧΟΥΜΕ Ε ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 60 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ (ΠΕΛΑΤΕΣ), ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ 8,6 ΕΚ.
    ΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ;
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΜΟΥ ΚΡΑΤΙΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ .ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ;ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΣΗΜΕΡΑ, 4/2/10,ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΜΕ
    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ.ΟΙΚ. κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ GOOGLE , EVIAPORTAL.GR.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Γιατί τέτοια σιωπή από ΅τα παιδιά΅ του σωματείου; Καμμία ενημέρωση εδώ και 5 ημέρες. Παρεπιπτόντως από ότι έμαθα υπάρχει και δεύτερος σύλλογος μόνο των ασφαλισμένων και επενδυτών με επικεφαλής κάποια συμβολαιογράφο την Κα Σιδέρη. Ετοιμάζει συνέντευξη τύπου στις 08 Μαρτίου στην αίθουσα ξένων ανταποκριτών και συγκέντρωση στο ξενοδοχείο IMPERIAL (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ) στην Αθήνα στις 20 Μαρτίου. Μήπως να πηγαίναμε και εκεί να δούμε τέλος πάντων τι γίνεται; ΄Αντε κύριοι ασφαλιστές, ξυπνήστε. Τόσο καιρό μας λέγατε ότι δεν ξέρατε τα χάλια του Ψωμιάδη, τώρα που τα μάθατε τι κάνετε ιδρύετε σωματεία και κάνετε μόνο εγγραφές, παίρνοντας και άλλα λεφτά ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!!ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η
    ΕΡΩΤΗΣΗ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ "ΒΑΛΤΟΣ"?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ,ΠΟΣΑ ΛΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΕΣΟΔΟ? ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ "ΒΓΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ,ΔΕΝ "ΒΟΥΤΟΥΝ" ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. 'Οσα σωματεία και να δημιουργηθούν δεν πρέπει κανείς μας να ξεχνάει ότι έχουμε κοινό στόχο : NΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ και εμείς ως ασφαλισμένοι-επενδυτές και οι διαμεσολαβούντες τις προμήθειες τους. Καλό θα ήταν λοιπόν οι πρόεδροι των δύο σωματείων Κα Σιδέρη και Κος Κεχαγιάογλου να συμφωνήσουν και να πορευθούν μαζί, γιατί αν αρχίσουν να αλληλοσυγκρούονται μεταξύ τους κάθε άλλο παρά καλά αποτελέσματα θα έχουν και κατ'επέκταση θα έχουμε και εμείς. Και αυτό δεν συμφέρει κανέναν... Τα κοράκια θα γελάνε εις βάρος μας και εμείς θα είμαστε οι χαμένοι της υπόθεσης. ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. αυτό που λες ειναι καλό και σωστό. Αλλά που την ειδες την σύγκρουση?Εαν εχει γίνει κάποια κίνηση
    οπως λες απο αυτήν την κα Σιδέρη(προφανώς και για προσωπικούς της λόγους,μάλλον ως πελάτισσα και αυτή )καλό ειναι !!ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ? ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΖΙΖΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ,ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ
    (ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ),ΜΑΚΑΚΙΕΣ!!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Εγω δεν ανηκω στα παιδια του Σωματειου που αναφερει ο "πελατης" στο πιο πανω σχολιο. Ειμαι πελατης και ασφαλιστης.
    Δεν εχεις καταλαβει μαλλον τον αγωνα τον οποιο κανουν δεκα ανθρωποι απο το μηδεν αφηνοντας οικογενειες και δουλειες ,κατεστραμμενοι απο την ζημια της πτωχευσης της Ασπις.Να αναφερω οτι δεν ειναι συνδικαλιστικο οργανο ΑΔΕΔΥ η ΓΣΕΕ η ΠΑΜΕ κτλπ. το Σωματειο που ιδρυεται. Καποιοι, κακεντρεχη 'πελατη' πηγαν Βρυξελλες για να παρεις τα λεφτα σου με δικα τους εξοδα και πρωτοβουλια χωρις να εχουν υποχρεωση αν θελεις στην τελικη. Εσυ κααααθεσαιιι και σχολιαζεις. .Πρεπει να καταλαβεις οτι απαιτειται χρονος για συλλογη στοιχειων και τεκμηριωση τους. Η προσπαθεια ειναι κοινη και αφορα ολους.Λιγο σεβασμος φιλε μου σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟς ΤΟΥ ΘΕΟΥ δεν βλαπτει.
    Σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩΝΤΑΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ;;;ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ,ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ .ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΙΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΝΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΑ Υ.Γ1.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΣΠΙΣ ΕΙΧΕ 68 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗ. Υ.Γ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΑΥΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Μηπως θα ηταν δυνατον να ξαναδωσει καποιος τα ιμειλ ή και τηλεφωνα- τα υπολοιπα εκτος του Σαχινιδη- για να κανουμε ολοι μας καμια φιλοτιμη προσπαθεια?

    Υπαρχει κανενας τροπος να μαθουμε την κατηγοριοποιηση των συμβολαιων σε σχεση με το υψος των απαιτησεων και το ληξιπροθεσμο τους?

    Δε θα μπορουσαν να μεταφερθουν σε αλλη ασφαλιστικη ολα, με δικη μας συναινεση, μεταθετοντας το χρονο εξαγορας, προκειμενου να βοηθησουμε τη λυση του πραγματος?
    Ενας οικειοθελης διακανονισμος προς οφειλος και των δυο πλευρων..Λεμε ..τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΧΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ 3000 ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΜΕ 700 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 10-15 ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΤΗΣ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ. ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

    ΥΓ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Με το θεμα των ασφαλιστων,που δεν ασχολουνται με τους ...τεως πελατες τους..
    Υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα δεν ξερουν απο πού να ξεκινησουν και να ερθουν σε επαφη με το συλλογο.Ουτε καν για την υπαρξη του δεν ξερουν..και ψαχνουν ματαια.
    Και λογικο ειναι γιατι ολοι δεν ξερουν πώς και τι να ψαξουν.Ακουν για καποιες κινησεις και δεν ξερουν πού να βρουν τα στοιχεια.
    Αναρωτιεμαι ομως..οι ασφαλιστες τους γιατι δηλωνουν αγνοια? Θα μπορουσαν να διευκολυνουν, εστω φερνοντας τους σε επαφη...εστω..εδω που φτασαμε ολα φαινονται λογικα, αλλα ειναι ασυλληπτης φαντασιας και χειριστου εφιαλτη πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. καποιοι ασφαλιστες ηταν τσιρακια του προεδρου τωρα φαινοντε ξεκαθαρα κυλκωφορουσαν με πολυτελει αυτοκινητα οταν εμεις τους διναμε τις οικονομιες μας για τα γεραματα μας και αυτοι πουλουσαν υποσχεσεις...δεν ειναι αμεμπτοι..και αλλου να πανε πιος τους εμπιστευετε πια???και ακομη αναρωτιεστε?? θαρθει και η σειρα τους..αστους να κρυβοντε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.2106413902
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.2310226702
    (10-2ΜΜ προς το παρον)

    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
    markt@ec.europa.eu
    ΥΠΟΨΗ Κ.THOMAS KUKAL
    (ακόμη και στα ελληνικά)
    Αναφέρουμε απλά και κατανοητά το πρόβλημα με την Ασπίς και την τεράστια χρονική καθυστέρηση λύσης του κοινωνικού προβλήματος.

    ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΩΝ...)
    Διευθύντρια κ.Μ.Αντωνάκη τηλ. 2103334100
    e-mail info@eaee.gr

    ΕΠΕΙΑ (οι ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ)
    Δντης κ.Ι.Βάσσης τηλ.2103272620
    e-mail gvassis@pisc.gr

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΤΗΛ. 210337500
    philippos@sachinidis.gr
    (Ο ΘΕΛΩΝ? ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ)


    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    (Ο ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΠΟΠΤΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ,COMMERCIAL,Κ.Λ.Π)
    Ι.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
    ΤΗΛ. 2106180620 ΓΙΑ ΑΕΓΑ (ΖΩΗΣ)
    ΤΗΛ. 2106180622 ΓΙΑ ΑΕΑΖ
    (ΚΑΙ Ο ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ)
    ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Κ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΗΛ. 2106180647

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ας κανονισθει και πορεια στην θεσ/νικη αν χρειασθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. yfypourgos@glk.officegate.gr,


    δοκιμαστε καλυτερα και αυτο το ιμειλ του σαχινιδη. Το αλλο παρουσιαζει προβληματα ισως προσωρινα, αλλα αυτο προχωραει κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 1% ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΘΑ ΔΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ. ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.... GIANNIS - LAVRIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ..σωστος....αν εχουν να παρουν σιγουρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ EMAILΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ?? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΙΟΣ ΕΣΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΥΠΙΚΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. εχω στειλει το τελευταιο τριμηνο πανω απο πεντε τα οποια πηγαιναν και απαντουσαν τυπικα μεν αλλα και ενημερωτικα με αποσπασματα δηλωσεων του.

    αυτη τη φορα φαινοταν μπλοκαρισμενο το μειλ του....
    μιλω για την τελευταια εβδομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Στην ιστοσελίδα www.skai.gr δεξιά στην οθόνη έχει μια επιλογή στο μενού που λέει Γράψτε το πρόβλημά σας με την ''Ασπίς''και δίνει βήμα στους παθόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Συγκεκριμένα στο πιο κάτω λινκ βρίσκεται η ενότητα που άνοιξαν στην σελίδα του τηλεοπτικου σταθμού για όσους από εμάς θέλουμε να γράψουμε το πρόβλημά μας.

    http://www.skai.gr/articles/news/views/ΓράψτετηνιστορίασαςγιατηνΑΣΠΙΣΠρόνοια/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.