Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Οι επαφές που έχουμε κάνει σαν Σύλλογος είναι πάρα πολλές και με τους ανθρώπους που πρέπει είτε σε επίπεδο κυβέρνησης είτε αντιπολίτευσης είτε Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνονται ανακοινώσεις δημόσια για το τι είπαμε με τον Παμπούκη ή τον Πάγκαλο ή τον Σαχινίδη, αφού οι ζυμώσεις συνεχίζονται και το αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο. Οπότε κάθε ανακοίνωση που δεν θα επαληθευθεί μπορεί να μας εκθέσει.

Ο νόμος δεν θα ψηφιστεί την Δευτέρα όπως διέρρευσε. Οι προτάσεις μας θα κατατεθούν στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής όπου έχουμε κληθεί να τις παρουσιάσουμε επίσημα. Θα ενημερωθούν όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές για τις θέσεις μας οι οποίες θα σας γνωστοποιηθούν άμεσα. Θα ενημερωθούν επίσης ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των  κομμάτων.

Σχεδιάζουμε κινητοποίηση σε συνεργασία με τον άλλο Σύλλογο και πρέπει να μας πείτε ποια νομίζετε ότι θα ήταν η αποτελεσματικότερη.

Ότι κάνουμε το κάνουμε με απόλυτη επίγνωση των πράξεών μας. Η αγωνία μας είναι ίδια με την δικιά σας. Καμιά φορά καθυστερούμε γιατί υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις μεταξύ μας, οι οποίες όμως όλες εκφράζουν την ίδια αγωνία: Πως θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.

Να ξέρετε αγαπητοί φίλοι ότι είμαστε εδώ και είμαστε μαζί σας!

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστουμε πολυ για τα γραφομενα σας,και συχγρονως μας κανετε να νιωθουμε πιο δυνατοι και αποφασιστικοι για τον αγωνα που κανουμε.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πείσμα σας να υπάρξει μια δίκαιη λύση θα φέρει αποτέλεσμα και θα ικανοποιήσει όσους ασφαλίστηκαν δείχνοντας εμπιστοσύνη στα λόγια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας εμπιστευόμαστε και είμαστε μαζί σας μέχρι τη δικαίωση της προπάθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.