Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΡΙΑ!

Η δικιά σας αγωνία είναι και δικιά μας!

Δεν υπάρχει περίπτωση να ησυχάσουμε μέχρι να εφαρμοστεί το σωστό και το δίκαιο. Θα φτάσουμε μέχρι τα όρια.
Οι κινήσεις μας θα αποφασιστούν σε συνεργασία μαζί σας στις συγκεντρώσεις που σύντομα θα γίνουν. Συγκέντρωση στην  ΔΕΘ δεν θα κάνουμε, αφού η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις  είναι πάντα μικρή. Θα γίνουν πιο αποτελεσματικές κινήσεις οι οποίες θα έχουν και την δημοσιότητα που πρέπει.

Σχετικά με τις λίστες που θα δημοσιευτούν πολύ σύντομα, διευκρινίζουμε ότι αυτές θα αναρτηθούν προκειμένου να αναγνωριστούν τα συμβόλαια από τους κατόχους τους και στην ουσία να συμπληρωθούν οι λίστες , εφόσον κάποιο συμβόλαιο δεν βρίσκεται μέσα σε αυτές. Οι λίστες δεν έχουν σχέση με την διαδικασία των αποζημιώσεων.

Η διοικούσα επιτροπή του Συλλόγου μας θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειές μας.

43 σχόλια:

  1. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής έχω ασφάλεια ζωής με την ασπίς. τι θα πρέπει να κάνω προκειμένου να αναγγελθώ? πρέπει να γίνω μέλος του συλλόγου πρώτα, να περιμένω να βγουν οι λίστες και να κανω κάποια αναγνώριση του συμβολαίου μου ή υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? ευχάριστω εκ των προτέρων για την απάντηση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλήρωνα τα ασφάλιστρα πάντα μέσω Τραπέζης στους λογαριασμούς που έγραφε η ειδοποίηση οφειλής της ΑΣΠΙΣ και πάντα λάμβανα από την εταιρία τη σχετική βεβαίωση για την εφορία. Δεν θυμάμαι αν επίσης έστελναν κι απόδειξη πληρωμής.

    Έχω ήδη κάνει μήνες τώρα αίτηση εξαγοράς αποταμιευτικού συμβολαίου που διατηρούσαμε στην εταιρία και είχα πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. Είχα υποβάλλει επίσης και δικαιολογητικά για δαπάνη τοκετού εντός του 2010 (δηλ. μετά τον 09/2009 που επισήμως έκλεισε η εταιρία).

    Τώρα μιλάνε για συμβόλαια που δεν αναγνωρίζονται από την ασφαλιστική εταιρία γιατί δεν είχαν εισπραχθεί ποτέ τα αντίστοιχα ασφάλιστρα και ότι πρέπει εκ νέου να δηλώσουμε τις απαιτήσεις μας έναντι της εταιρίας.

    Υπάρχει κάποιος να δώσει σαφείς πληροφορίες με προθεσμίες κλπ?

    Αναγκάζομαι κάθε φορά που θέλω να ρωτήσω κάτι να πηγαίνω αυτοπροσώπως στην εταιρία, ενώ για μελλοντικές ανακοινώσεις, μου λένε οι λιγοστοί υπάλληλοι - που μένουν λόγω της εκκαθάρισης - να παρακολουθώ τον τύπο!!!

    Μπορεί έστω αργά που είναι τώρα να λειτουργήσει κάτι σωστά στην υπόθεση αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμεις που εχουμε παραστατικα οτι καταθεσαμε σε τραπεζα το ποσο συμβολαιου, υπαρχει περιπτωση να μην το αναγνωρισει ο εποπτης?
    γιατι επι της σουσιας δεν μας ενημερωνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ
    ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ..
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ..

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?
    ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ?

    ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????????
    ΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ..
    ΤΟΤΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΥΛΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
    ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..
    ΑΡΚΕΤΑ!!!
    ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ..ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ!!!
    ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΑΠΕΤΥΧΕ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ..
    ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ..ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επικοινώνησα με την ΑΣΠΙΣ και η μόνη βάσιμη πληροφορία για την ώρα είναι ότι κατά τις 15/09 θα αναρτηθεί λίστα συμβολαίων που αναγνωρίζει η εταιρία στο site της ΕΠΕΙΑ (http://www.pisc.gr).

    Ό,τι άλλο υπάρχει είναι μη ανακοινώσιμο, οπότε σχετικές πληροφορίες κατά πάσα πιθανότητα είναι ράδιο-αρβύλα.

    Προσωπικά πιστεύω είναι ότι αν τα θύματα της ΑΣΠΙΣ πάρουν κανένα φράγκο, αυτό θα είναι γιατί ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα αξιοπιστίας με το φαλημέντο της ΑΣΠΙΣ, οπότε υπάρχει μια γενικευμένη προσπάθεια αποκατάστασης της υπόληψης του κλάδου από τις υπόλοιπες εταιρίες.

    Λόγω δε της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, που αναμένεται να χειροτερέψει στους επόμενους μήνες, ο κόσμος είναι γενικά πολύ επιφυλακτικός στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που καλείται να πληρώσει και ειδικά σε αυτά που θεωρούνται πολυτελείας ή 2ης προτεραιότητας, όπως η ιδιωτική ασφάλιση.

    Το γεγονός της αναξιοπιστίας σε συνδυασμό με την κρίση θα χτυπήσει πολύ άσχημα όλη την βιομηχανία της ιδιωτικής ασφάλισης και γι' αυτό δεν αποκλείεται να δούμε και στο μέλλον εταιρίες του κλάδου να έχουν σοβαρό ταμειακό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ...

    Η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα είναι μια απάτη!!!

    Όταν συμβεί κάτι επείγον, όλοι μας τρέχουμε στα κρατικά νοσοκομεία. Στο παρελθόν είχα τύχει 2 φορές να πάω στα εφημερεύοντα εξωτερικά ιατρεία πολύ γνωστών ιδιωτικών νοσοκομείων της Αθήνας και οι ιατροί εφημέρευαν από το σπίτι τους (!), με αποτέλεσμα να έπρεπε να περιμένω να έρθουν στο νοσοκομείο. Για να τους καλούσαν όμως έπρεπε πρώτα να καταβάλω την επίσκεψη στο ταμείο!

    Ο λόγος απλός: ένας έμπειρος ιατρός παθολόγος (50-60 ετών) ζητάει μισθό πάνω από 10.000 ΕΥΡΩ για να αναλαμβάνει ευθύνη νοσηλευομένων ασθενών και να ξενυχτάει στις εφημερίες.

    Οι ασφαλιστικές εταιρίες προσπαθούν να δελεάσουν τον κόσμο προσφέροντας δήθεν καλύψεις στο εξωτερικό. Μα, για κάτι απλό θα πάει κανείς στο εξωτερικό? Και αν από την άλλη μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό που ο ασθενής χρειάζεται πέρα από την ιατρική περίθαλψη και την υποστήριξη των δικών του, θα πάει κανείς πάλι στο εξωτερικό?

    Ας μιλήσουμε όμως και για το εξωτερικό: Στο μυαλό μας έρχονται ιατρικά ανεπτυγμένες χώρες όπως τα ιδιωτικά νοσοκομεία των ΗΠΑ και Μ. Βρετανίας. Ξέρει κανείς για τι λεφτά μιλάμε στα νοσοκομεία αυτά? Αν οι ελληνικές ασφαλιστικές ήταν διατεθειμένες να πληρώσουν τα λεφτά αυτά, τότε γιατί όλες έχουν αποκλείσει από τα συμβεβλημένα νοσοκομεία τους το ΥΓΕΙΑ?

    Η πολυεθνική ασφαλιστική "BUPA" που για κάλυψη σε νοσοκομεία των ΗΠΑ ζητάει 3.200 ΕΥΡΩ ασφάλιστρα για έναν 30αρη είναι λιγότερο έξυπνη από τους δικούς μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημερα υπηρχαν δημοσιευματα σε ολον τον τυπο οτι θα δημοσιοποιουνταν απο το εποπτη στο σαιτ της επεια τα ονοματα των ασφαλισμενων κλπ.

    Δεν ενημερωσατε τον κοσμο οτι αυτο δεν ανταποκρινοταν στην πραγματικοτητα και δεν μπηκατε στον κοπο να δωσετε τη στοιχειωδη πληροφορηση.

    Υστερα μιλατε για συγκεντρωσεις χωρις κοσμο,
    Εδω μας περιπαιζετε και μας υποβαθμιζετε.
    Ηταν τοσο στοιχειωδες,που αναρωτιομαστε αν υπηρχε σκοπιμοτητα ακομα και σ αυτο το σημειο.
    Συλλογοι που σημερα λενε οτι θα φτασουν στα ορια και δεν εχουν καν την ευαισθησια να ενημερωσουν για ενα απλο τυπικο στοιχειο,δεν ειναι τουλαχιστον ιδιομορφοι και περιεργοι?
    Δωστε μας ενα λογο για τη σταση αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν το εχετε καταλαβει οτι δεν τους καιγεται καρφι και μας δουλευουν? Οι ασφαλιστικες κανουν οτι θελουν και δεν δινουν λογαριασμο. Η συζηγος μου μετα την ΑΣΠΙΣ ασφαλιστικε στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ και χρειαστικε να κανει εγχειριση αιμορροειδων αλλα μας ειπαν οτι δεν μας καλυπτουν γιατι πριν 14 χρονια ειχε ασθμα (δεν την εχει ενοχλησει απο τοτε ποτε)και δεν το δηλωσαμε. Τωρα τι δουλια εχειτο ασθμα με τις αιμορροειδες αυτοι ξερουν για να αποφευγουν να πληρωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ?)ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΠΗΡΑ 5-10 ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ(ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ),ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ,ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ .ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΗΝΗΣΩ. ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΛΕΨΤΕ ΤΟ.ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΕΔΕΙΞΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα χρήματα , τα ασφάλιστρά μας, όσα εξ αυτών δεν φαίνονται κατατεθειμένα λογιστικά, κοι ασφαλιστές γιατί δεν φαίνονται καταβεβλημένα στο ταμείο της εαταιρείας του προέδρου-Θεού σας, της Ασπίς Πρόνοια..., από όπου παίρνατε στο βωμό και μόνο του κέρδους τις όποιες παχυλές προμήθειές σας, μη σκεφρόμενοι την μετέπειτα δυστυχία μας, .που βρίσκονται άραγε.....σε ποιες τσέπες....
    Απαντήστε κατ΄αρχήν στον επόπτη που σας έχει και επίσημα εδω και ένα μήνα καλέσει γι' αυτό, αλλιώς δώστε τα πίσω....Γιατί εμείς, αφού δεν θα μας συμπεριλάβει μέσα στο κατάλογο και θα μας ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑναδΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του χαρτοφυλακίου, άρα και της εκκαθάρισης,...τι θα γίνουμε...Ποιος θα μας αποζημιώσει!!!!!!!!!!!!Ξέρετε εσείς..ε..όπωσ και την κατάντια της εταιρείας μερικοί και το αποσιωπούσατε τεχνιέντως....Ασε που μερικούς κολλητούς σασ, τους ειδοποιούσεατε με κα΄θε τρόπο...Εμάς, γιατί όχι............Πείτε μας ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί εξαγριωνόμαστε..ουέ και αλλοίμονο να μην δούνε τα ονμόματά μας στην λίστα που περιμένουμε από τον επόπτη. Και πληρώστε Δικηγόρους εσείς για τις αναγγελίες μας και τα άλλα έξοδα που θα προσκύπτουν από εδώ και πέρα. Ολοι οι ασφαλσιμε΄νοι πρέπει να σας το απαιτήσουμε αυτό, ¨οπωσ τρέζχατε να μασ βρείτε για πελάτες του...απατ...Π. Ψωμιάδη,......έτσι να μας επιστρέψετε τα κλεμμένο κόπο μασ....Και μην κάνετε και εσείς τους εξαπατηθέντες-θύματα, λόγω των συμβολαίων που σας ανάγκαζε να κάνετε, που σας χάριζε-δώριζε σε κάποιους από εσάς, κλ.π. Ολα εδώ μαθαίνονται.., διεκδικούνται και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ....Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ........ Εσείς που πρέπει περί τα 20-30 εκατομμύρια περίπου ευρώ να επιστρέψετε στο ταμείο της εταιρειας, όπως ακριβώς θα τα ανακοινώσει ο Παντελίδης...Αχ...πόσο το περιμένουμε και αυτό...και θα μας δικαιολογήσετε γιατί...μας τα χρωστάτε αυτά τα μεγάλα ποσά...Τί συμφωνίες πίσω από την πλάτη μας πέζατε όποιοι εκ των ασφαλιστών-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ....ΘΕΟΥ, με τον Θεό σας.... Δεν έχουμε να ζήσουμε το καταλαβαίνεταε και εσείς ....ηγείσθε......και ...και ...και...θα φτάσετε !!!στην οριστική λύση..... ΛΕΤΕ......ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.........ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ... ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ . ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχω καταθεση με εξωδικη πραξη τα συμβολαια μου που εχου ληξει απο περσυ.και εχω αντιγραφο της εξωδικου.υπαρχει περιπτωση να μην αναγραφω στις λιστες των δικαιουχων?αν ναι πητε μου τι αλλο να κανω? περιμενω απαντηση απο τον συλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχα μιλήσει πρόσφατα με την ΑΣΠΙΣ για το ζήτημα που έχει προκύψει με τα συμβόλαια που δεν θα αναγνωρίσει η εταιρία. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρόκειται για κάποια ειδική κατηγορία αποταμιευτικών συμβολαίων τα οποία είχαν εφάπαξ πληρωμή και όχι ετήσια συνδρομή.

    Γενικά, δεν χρειάζεται να ανησυχεί κάποιος ο οποίος είχε ένα νοσοκομειακό συμβόλαιο ή συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για το οποίο πλήρωνε κανονικά τα ασφάλιστρα απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας και λάμβανε ταχυδρομικώς από την ίδια την εταιρία αποδείξεις πληρωμής και τις σχετικές βεβαιώσεις για την εφορία. Αν είχε κάνει και χρήση του συμβολαίου (δηλ. αν κάποια στιγμή είχε αποζημιωθεί από την εταιρία) ακόμη καλύτερα.

    Βέβαια αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά το Μάρτιο του 2009, που ήταν πλέον γεγονός το ταμειακό πρόβλημα της ΑΣΠΙΣ, κάποιοι ασφαλιστές (ελεύθεροι επαγγελματίες) ζητούσαν από τους ΑΣΠΙΣ-πελάτες τους να καταβάλουν στους ίδιους τα ασφάλιστρα αντί στην εταιρία, προκειμένου, όπως ισχυρίζονταν, να πληρώνουν οι ίδιοι κάποιες μικρές αποζημιώσεις σε άλλους ΑΣΠΙΣ-πελάτες του προσωπικού τους χαρτοφυλακίου.

    Για τις περιπτώσεις αυτές δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ενήμερη η ΑΣΠΙΣ και βέβαια αν στα βιβλία της περνούσε τελικά τις πληρωμές αυτές για τις οποίες ουσιαστικά δεν είχε εισπράξει φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν βλέπει ο admin του blog αυτού τα σχόλια για το παρόν thread, ας κόψει επιτέλους τα υβριστικά σχόλια του φερόμενου ως οπαδού του ΛΑΟΣ. Καλό θα ήταν να αποκλείσει και την IP διεύθυνσή του, ώστε να μας απαλλάξει από την πολιτικoμπουρδολογία του και τις ψευτοαπειλές του που καλύπτονται από την ανωνυμία του.

    Προφανώς είναι άνθρωπος του Ψωμιάδη ο οποίος θέλει να απαξιώσει το site - και το Σύλλογο - με το να το "μολύνει" με τις μπούρδες του. Στόχος του είναι να καταλαγιάσει το θέμα της ΑΣΠΙΣ και να μην αντιδράει ο κόσμος που έχασε τα λεφτά του, ώστε μετά από 2-3 χρόνια να δούμε και πάλι τον Ψωμιάδη στο προσκήνιο της επιχειρηματικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ
    ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ
    ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ 5.800 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 3/1/09 ΕΩς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΗΝΑ ΕΩΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ Κ.Τ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω μιλήσει κατά καιρούς με διάφορους ανθρώπους που είναι σχετικοί με το χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

    Η επικρατέστερη άποψη είναι ότι η ΑΣΠΙΣ θα εκκαθαριστεί, ώστε το αποθεματικό της και τα περιουσιακά στοιχεία, που θα εκποιηθούν, θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν οι ασφαλισμένοι, αλλά και άλλοι στους οποίους οι εταιρία χρωστάει. Όμως, επειδή τα χρήματα αυτά δεν επαρκούν, φαίνεται ότι τουλάχιστον οι ασφαλισμένοι θα πάρουν ένα ποσοστό των απαιτήσεών τους. Π.χ. μπορεί να πουν ότι για δαπάνες ή επιδόματα τοκετού θα δώθουν μέχρι 1.000 ΕΥΡΩ.

    Όλα τα παραπάνω φαίνεται να είναι η μόνη λύση, αφού το χαρτοφυλάκιο της ΑΣΠΙΣ δεν το θέλει καμία άλλη ασφαλιστική εταιρία. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο λάθος που έκανε η κυβέρνηση να κλείσει την εταιρία με το να της αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας. Η εταιρία έπρεπε κανονικά να εκκαθαριστεί ενόσω ήταν σε λειτουργία και το χαρτοφυλάκιό της να μοιραστεί σε άλλες εταιρίες.

    Με το που έκλεισε η εταιρία, όπως ήταν φυσικό κάθε ασφαλιστής προσπαθώντας να περισώσει το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο που είχε στην ΑΣΠΙΣ, προσπάθησε να πείσει τους πελάτες του να συνάψουν συμβόλαιο με άλλη εταιρία. Έτσι λοιπόν αυτοί που έμειναν "εγκλωβισμένοι" στην ΑΣΠΙΣ είναι:

    - αυτοί που απογοητεύτηκαν από το σύστημα και δεν επιθυμούν να ασφαλιστούν εκ νέου.

    - αυτοί που λόγω οικονομικής δυσχέρειας αποφάσισαν να κόψουν τη σχετική δαπάνη.

    - αυτοί που έχουν σοβαρές ασθένειες ή μεγάλη ηλικία και δεν μπορούν να συνάψουν συμβόλαιο με καμία εταιρία γιατί είναι ασύμφοροι.

    Είναι αυτονόητο ότι τις παραπάνω κατηγορίες πελατών δεν θέλει καμία ασφαλιστική εταιρία. Επομένως το χαρτοφυλάκιο της ΑΣΠΙΣ πάει στα αζήτητα!

    Υ.Γ. Ευτυχώς γλιτώσαμε από τον ακροδεξιό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ κλπ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ 90% ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ..ΤΑ ΕΦ ΑΠΑΞ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΗΛ.

    ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΚΕΤΟΥ κλπ.
    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΤΟ 90% ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ?
    ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ...ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..ΠΟΥ ΛΕΤΕ..ΣΩΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ..
    ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
    ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ?
    ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ..
    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ..
    ΤΑ ΝΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ..

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..
    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ
    ΕΙΝΑΙ ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ?
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ..ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=57175147

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ..
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ..ΠΟΥ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ..

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?
    ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ Ή ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΟΥΛΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σχετικά με το σχόλιο "9 Σεπτεμβρίου 2010 11:51 π.μ.":

    Νομίζω παρεξήγησες τα λεγόμενά μου. Γενικά τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ απασχολούν 3 θέματα:

    - τα αποταμιευτικά συμβόλαια, κατά τα οποία κάποιοι έδωσαν ένα μεγάλο εφάπαξ ποσό για να το επενδύσει η ΑΣΠΙΣ, όπως π.χ. κάνουν οι τράπεζες με αμοιβαία κεφάλαια κλπ.

    - τα συνταξιοδοτικά προγράμματα, κατά τα οποία ασφαλισμένοι κατέβαλαν ένα ποσό ετησίως. Η ΑΣΠΙΣ ομοίως επένδυε τα ποσά αυτά, ενώ έδινε το δικαίωμα στον ασφαλισμένο είτε να εξαγοράσει το συμβόλαιο κάποια στιγμή, είτε να το πάρει σε μηνιαίες δόσεις υπό τη μορφή σύνταξης.

    - τα νοσοκομειακά προγράμματα.

    Εγώ μίλησα μόνο για αυτά τα νοσοκομειακά προγράμματα τα οποία είναι το μεγαλύτερο κέρδος για μια ασφαλιστική εταιρία, αφού τα ασφάλιστρα δεν επιστρέφονται, ενώ η εταιρία αποζημιώνει εφόσον ο ασφαλισμένος νοσηλευτεί. Σε αυτά μπορεί να μην χάθηκαν πολλά χρήματα, αφού ο κόσμος πέρα από τα ετήσια ασφάλιστρα δεν πλήρωνε τίποτε επιπλέον. Ωστόσο, η ζημιά από το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ δεν ήταν μικρή, αφού υπήρξαν άνθρωποι που έμειναν ξεκρέμαστοι εν μέσω νοσηλείας και αναγκάστηκαν να πληρώσουν από την τσέπη τους. Επίσης, άλλοι είχαν ισόβια προγράμματα, τα οποία δεν αποκαθίστανται είτε γιατί έχουν ξεπεράσει το όριο ηλικίας, είτε γιατί πάσχουν από σοβαρές ασθένειες με αποτέλεσμα τελικά να μην τους δέχεται καμιά ασφαλιστική εταιρία.

    Στο χαρτοφυλάκιο αυτό, λοιπόν, αναφερόμουν το οποίο μάλλον δεν θα μεταφερθεί σε άλλη εταιρία.

    Γι' αυτό πριν βγάλεις συμπεράσματα για τα θέματα που απασχολούν τους άλλους, μην κοιτάς μόνο το κομμάτι που ενδιαφέρει εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. νοσοκμειακα εχω κ εγω και ειμαι ανω των 58 οποτε..ο τι χρηματα δωσαμε ..πανε..και δεν προκειται να μεταφερθουν οπως λετε.

    το τι εκανε η ασπις τα χρηματα των εφαπαξ-αμοιβαι ή ο τι αλλο-δε μ ενδιαφερει..
    αλλα αν εισαι του χωρου, θα ξερεις καλα, οτι οι ασφαλιστες επεπιπταν επι των πελατων με πολλων ειδων συμβολαια.

    δεν ειναι "οτι μας ενδιαφερει..προσωπικα εμας"..γιατι απ ολα ειχαμε..μαζι με την καλη μας πιστη εναντι ολων..
    ομως καποιοι επρεπε να μας προειδοποιησουν
    οσο ηταν καιρος
    και οχι να μας παροτρυνουν σε νεα συμβολαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ?
    ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ..
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΦΑΠΑΞ
    Ε Γ Γ Υ Η Μ Ε Ν Ο
    ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ..

    ΤΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ?

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ...

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
    ΚΑΤ ΑΝΑΛΟΓΙΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΘΑΛΠΤΑΝ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΥΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΧΑΙΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, -ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ-, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,...
    ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
    ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ-ΛΟΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΞΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΥΣΗΣ,Κ.Λ.Π.
    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΕΡΙ ΤΑ 300.000 ΑΤΟΜΑ ΑΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ..
    ΓΡΑΦΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.
    ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ.
    ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΟΥ . ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΤΕ ΤΙΟΥΣ..Η ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΒΟΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΓΑΠΗΤΠΟΙ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ.
    ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΗΣ ΑΤΕΡΜΟΝΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ........ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ...ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.....
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΕΥΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.....
    ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ-ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗς ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΔΕΜΙΣΝΜΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ,
    ΔΗΛ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΠΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΩΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ...ΜΟΜΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΑ ΑΞΙΖΟΥΝ.....
    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΘΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΘΙΘΩΡΙΑ ΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ....!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300.000 ΑΤΟΜΩΝ....ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΗΘΗΣΟΥΝ.......ΣΤΗΝ ΨΗΣΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΤΟΤΕΡΟΙ ΗΤΟ ΑΠΟΝΤΕΣ.....ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΙΑΣ ΠΑΛΑΜΑΗΣ ΜΕΤΡΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΘΣΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.....,. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΤΤΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ-ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
    ΔΩΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ........ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΣΠΟΥΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΥΜΕ!!!!!ΝΑΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΤΞΗ, !!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ε!!!!...ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΤΕ.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. KAI OI AΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑΞΙΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ -ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ...
    ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ.........
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!
    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ...
    ΑΣ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΝΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΜΩΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΕΡΑΙΗ..

    ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΔΑΝΕΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΩΤΗ...
    ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ...
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διαβάστε τι γίνεται με τις προμήθεις των κ.κ.κ.....ΑΣΦΑΛΣΙΤΩΝ-ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΑΤ....Α ΠΑΥΛ. ΨΩΜΙΑΔΗ...ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ, ΜΕΡΙΚΟΙ.....ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙ ΤΑΜΕΙΟ ...ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΄΄Ή Ή Ή..Ή...
    ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ .../ΜΗΝ ΠΕΙΘΕΣΘΕ ΑΛΛΟ.....


    ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ!!!!!

    Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010
    Οι αναδουλειές συγκρατούν τα ασφάλιστρα

    Σε μικρές ονομαστικές αυξήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου για το 2011 προσανατολίζεται η ασφαλιστική αγορά σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις επιπτώσεις για τους ασφαλισμένους από τις νέες αυξήσεις των κατώτατων ορίων για αποζημιώσεις, που είναι προ των πυλών από την αρχή του νέου χρόνου.
    Η νέα αναπροσαρμογή των κατώτατων ορίων αποζημιώσεων θα αυξήσει τα ελάχιστα ποσά ασφαλιστικής κάλυψης σε περίπτωση σωματικής βλάβης, στα 750 χιλιάδες ευρώ ανά θύμα, από 500 χιλιάδες ευρώ που ισχύει σήμερα και στα 750 χιλιάδες ευρώ ανά ατύχημα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των θυμάτων, από 500 χιλιάδες ευρώ που ισχύ σήμερα στην περίπτωση των υλικών ζημιών.

    Ως εναλλακτική πρακτική για τη συγκράτηση των τιμολογίων επιστρατεύεται η μείωση των προμηθειών προς το δίκτυο που δρομολογείται από μεγάλες εταιρείες σε μια προσπάθεια περικοπής των εξόδων στον κλάδο, που εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από υψηλότατα κόστη.

    Η μείωση των προμηθειών που σε ορισμένες περιπτώσεις επιβαρύνουν ακόμη και κατά 25% τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου, δεν θα μετακυλιστεί στον καταναλωτή και ουσιαστικά θα αποτελέσει μια έμμεση αύξηση από την πλευρά των εταιρειών.

    Στο στόχαστρο μπαίνει κυρίως το κόστος των προμηθειών προς το δίκτυο των ασφαλιστών, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, αντιπροσωπεύει το 19% των εξόδων του κλάδου.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι οι προμήθειες που κατέβαλαν οι εταιρείες προς το δίκτυο το 2009 ανήλθαν στα 240,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν σε ασφαλισμένους διαμορφώθηκαν στα 819,7 δισ. ευρώ.

    Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της ΕΑΕΕ δείχνουν μείωση των προμηθειών το 2009 κατά 15% περίπου σε σχέση με το 2008. Παρ’ όλα αυτά το ποσοστό των προμηθειών είναι εξαιρετικά υψηλό εάν ληφθεί υπόψη ότι η αστική ευθύνη του αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική ασφάλιση και η υπηρεσία που προσφέρεται από το δίκτυο των πρακτόρων και των μεσιτών, δεν δικαιολογεί το ύψος της.

    Οι υψηλές προμήθειες δεν αποτελούν το μοναδικό πρόβλημα της αγοράς του κλάδου αυτοκινήτου, που επιβαρύνει τελικά και το ασφάλιστρο που πληρώνει ο καταναλωτής.

    Ακόμη σοβαρότερο, είναι η μεγάλη πίστωση χρόνου που απολαμβάνει το δίκτυο των ασφαλιστών, που ξεκινά από τους δύο μήνες και φθάνει ακόμη και τους εννιά μήνες αποτελούν.

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του 2009 για το σύνολο της αγοράς, οι οφειλές του δικτύου αυξήθηκαν κατά 28,1% και ανήλθαν στα 990,3 εκατ. ευρώ, ενώ μειωμένες κατά 2,5%, στα 169,3 εκατ. ευρώ εμφανίζονται οι οφειλές που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες.

    Συνολικά οι οφειλές των ασφαλιστών προς τις εταιρείες αντιπροσωπεύουν το 47,2% των συνολικών απαιτήσεων των εταιρειών και στο τέλος του 2009, ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ, όταν το σύνολο της παραγωγής ασφαλίστρων όλων των κλάδων. είναι της τάξης των 5 δισ. ευρώ περίπου.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΥΣ ...ΑΚΟΜΑ....ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....!!!!!
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΕς ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΜΣ...Ε...., ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΙΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΚΑ,.Κ.Λ.Π,,,,ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!!ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. «Αναζητούνται» 3.000 διαμεσολαβούντες
    3.000 διαμεσολαβούντες αναζητούν ο Επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής και ο Εκκαθαριστής της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ

    Περί τους 3.000 διαμεσολαβούντες αναζητούν ο Επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής και ο Εκκαθαριστής της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, προκειμένου να διεκδικήσουν χρήματα τα οποία οφείλουν προς την εταιρεία από εισπράξεις ασφαλίστρων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Insurance World, από την άθροιση των ποσών που περιλαμβάνονται στη λίστα των διαμεσολαβούντων με υποχρεώσεις έναντι της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, προκύπτουν συνολικές οφειλές της τάξης των 20 εκατ. ευρώ.

    Βέβαια, πηγές του Insurance World διευκρινίζουν ότι το προαναφερόμενο ποσό δεν αποκλείεται να μειωθεί εφόσον συνυπολογιστούν και οι ανταπαιτήσεις των διαμεσολαβούντων.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι εκατοντάδες τα φυσικά και τα νομικά πρόσωπα που θα βρεθούν «κόκκινα» έναντι της εταιρείας.

    Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από το σύνολο των 3.000 ασφαλιστικών, πρακτόρων και μεσιτών που αναζητούν Επόπτης και Εκκαθαριστής, εκτιμάται ότι οι 1.500 έχουν οφειλές άνω των 500 ευρώ, ενώ τα μεγάλα ποσά συγκεντρώνονται σε λίγα – κεντρικά παραγωγικά γραφεία.

    Όπως δηλώθηκε στο Insurance World, έως το τέλος Σεπτεμβρίου όλοι όσοι είναι ανοικτοί έναντι της εταιρείας θα έχουν ενημερωθεί από την Ασπίς Πρόνοια για τις οφειλές τους, όπως και για το πώς και πότε θα πρέπει να τις καλύψουν.

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΚΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ!!!!!!
    ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ!!!ΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 9/9/2010 ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ......
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ...ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ...ΛΟΓΙΑ...ΛΟΓΙΑ....ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΟΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...-ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΟΥΣΑΤΕ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΑΓΛΩΝ-ΠΑΧΥΛΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΑΣ!!!, ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤ....Π. ΨΩΜΙΑΔΗ-ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ!!!!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΛΛΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΙΣ ΚΑΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΑΖΙ:
    "Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΡΙΑ!"
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ...ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!!!!
    ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ, ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...
    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΤΑΙΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ.....
    Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ: ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ...ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ...ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ Ε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_4885.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εχω κανει συμβολαιο aset 3000 κλειστα για 6χρονια ειναι στον αερα???μπορειτς να μου πετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΣΒΥΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ.

    ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΡ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ Η ΛΕΥΚΟ. ΠΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ? ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠ.Ε.Ι.Α ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. γιατι δεν βαζετε ως συλλογος ενα τεραστιο πανο μπροστα στην εκθεση με το σημα του ομιλου ασπις?

    μια κινηση για δειγμα, υπαρχει χρονος μεχρι αυριο.

    επιτελους, ο κοσμος φωναζει γιατι τωρα βλεπει πραγματικα πού πραγματικα οδηγουμαστε..
    και αυτες ειναι απλες κινησεις και ανεξοδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_199.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!
    ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ,ΑΙΩΝΙΑ
    ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ
    ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙΑ!!!!!!
    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ
    ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ
    ΑΝ
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ
    ΝΙΩΘΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
    ΚΛΕΦΤΗ-ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ
    ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΑΔΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΛΙΑ
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τοσοι κυβερνητικοι παραγοντες,πρωθυπουργος,υπουργοι στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ!

    Γιατι επιτελους δεν εκδηλωνεται ετσι υπενθυμιστικα η αντιδραση μας εξω απο το κτιριο?
    Να βγαινουν και να το βλεπουν..
    εστω..

    Ο ρολος τελικα των συλλογων ποιος ειναι βρε παιδια?
    ουτε αυτο? τι τοτε? δεν νομιζετε οτι πολυ στα πουπουλα τους εχετε τοσον καιρο? τι στο καλο,συνεργατες τους ειστε,βασταζοι τους..ή εντολοδοχοι?
    γιατι τους αφηνετε χωρις καμια αντιδραση? εδω στη θεσσαλονικη που ειναι ολοι μαζι και παλι τιποτα?
    γι αυτο ακουτε αυτα που ακουτε..και ο πιο καλοπροαιρετος τελικα πειθεται οτι αλλος ηταν ο ρολος σας.
    για ποια ορια μιλατε?
    με ποιον τροπο?
    να μας βαλετε στη σειρα ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ..αυτο εννοειτε?
    τι αλλο εννοειτε,αν οχι αυτο?

    τι αλλο πια εμεινε μετα την ψηφιση του νομου.χωρις αντιδραση ουτε τοτε ουτε τωρα ουτε δημοσιευσεις ουτε δημοσιοποιηση ..χωρις ελπιδα?

    προσεξτε τα ολα αυτα. γιατι θα γυρισουν μπουμεραγκ εναντιον σας.ηδη καλλιεργηθηκε μια πολεμικη που θα ειστε στο στοχαστρο.
    ποσο κανουν πια 1- μετρα πανι σε δυο σημεια στο κεντρο της πολης?
    να σας τα ξαναπληρωσουμε ? αυτο θελετε?
    δεν τα πατε καθολου καλα.ακροβατειτε.
    τα συννεφα μαζευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολύ το συζητάμε το πρόβλημά μας και στο τέλος θα το ξεχάσουμε από κούραση κι απελπισία! Το πράγμα είναι καθαρό. Η παρούσα κυβέρνηση είτε δε θέλει είτε δε μπορεί να εφαρμόσει μια δίκαιη λύση. Η ρεαλιστική επιλογή μας λοιπόν είναι να περιμένουμε να φύγει από την εξουσία ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο από την επόμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΩΣΤΑ!!
    1. Σίγουρα δεν θέλει
    2. Ενδεχομένως δεν μπορεί
    Πάντως "λεφτά υπάρχουν". Οι τράπεζες παίρνουν τ' άντερά τους από το κράτος για να ... μη δώσουν χρήματα στους πολίτες και ίσως για να ... δανείσουν στη συνέχεια το κράτος (ομόλογα π.χ.). Οι λίγες εκατοντάδες -μύρια ήταν το πρόβλημα. Στο κάτω κάτω πρωτίστως το κράτος το δημιούργησε κλείνοντας άρον άρον την ΑΣΠΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ!!! (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ) από τον Ψωμιάδη και στη συνέχεια να δημεύσει (δεν βρίσκω άλλον όρο) τα χρήματά μας τα οποία και έσωσε!!! Ωστόσο μέχρι να αναλάβει ο όποιος επόμενος που θα θελήσει να πράξει το χρέος του - το κράτος πρέπει να έχει συνέχεια και στα δικαιώματα των πολιτών και όχι μόνο στις υποχρεώσεις - το μεγάλο αυτό ηθικό ζήτημα θα πρέπει να παραμένει ζωντανό με δηλώσεις, δημοσιεύσεις σε όποιο έντυπο θέλει να υπηρετεί την Αλήθεια, τα ΜΜΕ άσε, φέιγ βολάν κάτι σαν το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" της πολύπαθης Κύπρου και φυσικά πάντα ας υπάρχει ελπίδα να δώσει φώτιση ο Θεός. Πενιχρή ασφαλώς αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι νόμοι στην Ελλάδα είναι έτσι γραμμένοι ώστε να αφήνουν χώρο στα πολύ μεγάλα "ψάρια" να ξεφεύγουν. Βέβαια, κοντά σε αυτά περνάνε και τα λιγότερο μεγάλα, αλλά και τα μικρά. Γι' αυτό βλέπετε τη διαφθορά στην Ελλάδα να ξεκινάει από τον μεγαλοεπιχειρηματία και να φθάνει μέχρι και τον τελευταίο υπαλληλάκο στο Δημόσιο.

    Για το λόγο αυτό μην περιμένετε να βγει άκρη. Θα πάρουμε καθένας μας κάποια λίγα λεφτά από το αποθεματικό της ΑΣΠΙΣ και ποιος ξέρει πότε (λένε τώρα ότι η εκκαθάριση αυτή μπορεί να πάρει μέχρι 4 χρόνια). Η κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτε, όχι γιατί δεν μπορεί, αλλά γιατί δεν θέλει. Γνωρίζει κανείς αν ο Ψωμιάδης χρηματοδοτούσε κανένα κόμμα από τα μεγάλα στις εκλογές?

    Εγώ ευτυχώς έχασα γύρω στα 2.500 ΕΥΡΩ σε ένα μικρό συνταξιοδοτικό που είχα.

    Εσείς όμως που χώσατε στον Ψωμιάδη τα εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ και του φτιάξατε την οικογενειακή του περιουσία με ακίνητα εκατομμυρίων ΕΥΡΩ και επιχειρήσεις στο εξωτερικό, μπορείτε να επιτελέσετε ένα κοινωνικό έργο: δώστε λίγα χιλιάρικα ακόμη για ένα γερό χέρι ξύλο στον Ψωμιάδη, και ποιος ξέρει μπορεί αυτός ο κοινωνικός αυτοματισμός να κάνει κάποιους ομοίους του να το σκεφτούν στο μέλλον να κοροϊδεύουν τον κόσμο!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπέρα, θα ήθελα να ξερω πως μπορώ να κανω καταγγελία στην συγκεκριμένη εταιρεία και επισης πως μπορώ να αποζημιωθώ ή να δεσμεύσω κεφάλαιο απο την εταιρεία που είχα ατομικό συμβόλαιο ζωής απο το 2000 στην ΑΣΠΙΔΑ.

    ευχαριστώ για μια απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε παιδιά, βλέπω τόση ώρα τις ομορφες συζητήσεις σας, και υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που ζητάνε επί της ουσίας μια ενημέρωση για το πως πρέπει να κινηθούν και δεν παίρνουν καμία απάντηση!!!
    Για όνομα του θεού! Πολύ φιλοσοφία έπεσε!
    Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μας ενημερώσει πως πρεπει να κινηθούμε τώρα που αναρτήθηκαν οι λίστες? πρέπει να κάνουμε κάποια καταγγελία για να πάρουμε τα χρήματα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Επόπτης των Χαρτοφυλακίων Ζωής ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α και COMMERCIAL VALUE A.A.E, γνωστοποιεί ενδεικτικό κατάλογο των ασφαλισμένων των εταιριών αυτών.
    Η γνωστοποίηση αφορά τα χαρτοφυλάκια που έχουν σχηματισθεί μέχρι την ημερομηνία ανάκλησης της αδείας των εταιρειών, που είναι η 21/9/2009 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, και η 26/2/2010 για την Commercial Value και περιλαμβάνει τα εξής :

    Τα ενεργά χαρτοφυλάκια


    α. Στις Ατομικές ασφαλίσεις Ζωής
    β. Στην Κεφαλαιοποίηση
    γ. Στα Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα
    δ. Στα Ομαδικά προγράμματα παροχών με συμπληρωματικές καλύψεις

    Στα ανωτέρω χαρτοφυλάκια συμπεριλαμβάνονται συμβόλαια τα οποία στην ημερομηνία ανάκλησης της αδείας


    Βρίσκονται σε ισχύ
    Είναι ελεύθερα περαιτέρω καταβολών
    Έχουν λήξει σε προγενέστερη της ημερομηνίας ανάκλησης αδείας, αλλά εκκρεμεί η καταβολή του ασφαλίσματος
    Βρίσκονται σε διαδικασία καταβολής μηνιαίων συντάξεων

    Σημαντική παρατήρηση για τα συμβόλαια με αίτημα εξαγοράς:

    Τα συμβόλαια για τα οποία είχε υποβληθεί αίτημα εξαγοράς μέχρι την ημερομηνία ανάκλησης της αδείας (ή και μετά), χωρίς να έχει γίνει η καταβολή ποσού εξαγοράς από πλευράς εταιρείας, εμφανίζονται στα ενεργά χαρτοφυλάκια με μία από τις ενδείξεις Εκκρεμής Λήξη ή Ελεύθερο Περαιτέρω Καταβολών ή Σε Ισχύ , ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους.

    Σημειώνεται ότι πραγματοποιούνται έλεγχοι για την εγκυρότητα και νομιμότητα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και ο Επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής, επιφυλάσσεται να μην περιλάβει στο «ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ» (τελικό) χαρτοφυλάκιο ασφαλιστηρίων ζωής, ασφαλιστήρια συμβόλαια που δεν πληρούν τις διατάξεις του νόμου.

    Τις αναγγελθείσες απαιτήσεις αποζημιώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημέρα σας,

    η bupa είναι αξιόπιστη; μου πρότειναν ένα πρόγραμμα με κάλυψη τοκετού έως 8000€ στο φυσιολογικό εάν τοκετός συμβεί 10 μήνες μετά την έναρξη του ασφαλιστηρίου. Με όλα αυτα που ακούω έχω φοβηθεί και επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις ασφαλιστικές ρωτάω εσάς που έχετε εμπειρία, δυστηχώς άσχημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.