Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Την Πέμπτη 09/09/2010 πραγματοποιήθηκε η τακτική συγκέντρωση της Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκαν:
 
1. Η διεξαγωγή τριών συγκεντρώσεων σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 29/09, η δεύτερη στο Ηράκλειο στις 11/10 και η τρίτη στην Αθήνα στις 20/10.

2. Όλες οι συγκεντρώσεις θα γίνουν σε κεντρικά ξενοδοχεία ή θέατρα.

3. Οι νομικοί σύμβουλοι του συλλόγου θα κάνουν αναλυτική αναφορά σχετικά με  τις δικονομικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε  να φτάσουμε πιο κοντά στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα,  το οποίο είναι η άμεση αναδοχή, καθώς και η δρομολόγηση της διεκδίκησης τυχόν άλλων απαιτήσεων.

4. Θα ακολουθήσει διάλογος με όλους όσους επιθυμούν να τοποθετηθούν,  έτσι ώστε να ληφθούν αποφάσεις προς τον κοινό μας στόχο.

5. Μετά τις συγκεντρώσεις θα οριστεί η ημερομηνία αρχαιρεσιών για τον Σύλλογο, στις οποίες  θα μπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα όποιο από τα μέλη επιθυμεί.

Ο βασικός μας προβληματισμός είναι η εφαρμογή του νόμου με τρόπο και σε χρόνο που μας συμφέρει. Το καλό σενάριο θα είναι η άμεση εύρεση αναδόχου ο οποίος θα βελτιώσει -όπως προβλέπεται από το νόμο- τις υφιστάμενες παροχές του νόμου. Με όσες γνωριμίες έχουμε προσπαθούμε να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Κεντρικό ρόλο όμως  πρέπει και μπορεί να παίξει η κυβέρνηση, η οποία εφησύχασε μόλις ψηφίστηκε ο νόμος. Πρέπει λοιπόν να την αφυπνίσουμε με τρόπο που θα την ενοχλήσει πραγματικά και όχι φυσικά με την ανάρτηση ενός πανό ή με μια αποτυχημένη δημόσια συγκέντρωση. Υπάρχουν ιδέες οι οποίες θα συζητηθούν μαζί σας.

Επειδή γίνεται από μερικούς μια προσπάθεια μηδενισμού του έργου του Συλλόγου, θα αναρτήσουμε τις δράσεις του από την αρχή της υπόθεσης μέχρι σήμερα, υπενθυμίζοντας ότι όσοι ασχολούνται με αυτόν το κάνουν σε απόλυτα εθελοντική βάση και με τεράστιο οικονομικό και οικογενειακό κόστος. Επίσης πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ταυτόχρονα με την ΑΣΠΙΔΑ χάθηκαν και επαγγελματικοί κόποι δεκαετιών μέσα σε μια ημέρα, με ότι αυτό συνεπάγεται για όποιον δύναται να το αντιληφθεί .
Ας σεβαστούμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και ας προχωρήσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Συλλογιστείτε ότι πέσαμε ταυτόχρονα στην ίσως πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία του αιώνα  για τη χώρα μας.
Η εμπιστοσύνη αλλήλων θα μας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στις λίστες που θα αναρτηθούν κατά πάσα πιθανότητα στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΙΑ δεν θα φαίνονται όσοι έχουν καταθέσει αιτήσεις εξαγορών προ της ανάκλησης. Δεν υπάρχει όμως κανένα πρόβλημα αφού αυτές οι υποχρεώσεις έχουν ήδη καταγραφεί.

Για τον ασφαλισμένο που ρώτησε για την σύνταξή του θα αποζημιωθεί στον χρόνο λήξης του συμβολαίου του εφόσον ως τότε έχει βρεθεί ανάδοχος.

30 σχόλια:

  1. και μεχρι τοτε σιωπη?
    με τον τροπο αυτο και την ελλειψη ουσιαστικης επικοινωνιας επιτυγχανεται το αντιθετο,δηλαδη η αποδυναμωση της οποιας!! συνοχης, αλλα και των ενδιαφερομενων να συνταχθουν σε καποια προσπαθεια με προοπτικη.
    προσωπικη μου αποψη, μην σταματατε να ενημερωνετε,να απαντατε,να δημοσιοποιειτε.
    το θεμα πρεπει να μην αποσιωπαται,πρεπει παντου να υπαρχει και να ακουγεται.
    το να προεξοφλειται η αποτυχια ..καποιων κινησεων,οδηγει σε αποσυνθεση και αυτο δεν ειναι ο σωστος δρομος.
    τα οποια φυλλαδια,μεταξυ πολλων αλλων, στους χωρους της ΔΕΘ,και μικρου κοστους κινηση θα ηταν,αλλα και κατι θα ελεγε,σε ολους αυτους που συγκεντρωνουν στοιχεια για την κυβερνηση
    η οποια κινηση εκ προοιμίου μονο θετικη να ηταν.
    η τελεια απραξια και το κουκουλωμα,αντιθετως,οδηγουν σε εφησυχασμο την κυβερνηση.
    αλλα,δυστυχως,δεν λαμβανετε ποτε υποψη οσα λεμε συνεχεια εδω.
    γι αυτο δημιουργουνται απο εντυπωσεις εως και πεποιθηση για τους σκοπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τηλέμαχος Καπετανίδης13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:56 π.μ.

    Αγαπητοί ομοιοπαθούντες,
    Ρίχνοντας βέλη με δηλητήριο στους ανθρώπους που τρέχουν απο την αρχή για το πρόβλημα μας(με τα όποια λάθη τους και παραλήψεις),δημιουργούμε μια εσωστρέφια που αντί να λύνει προβλήματα δημιοθργεί περισσότερα.
    Στο χέρι μας είναι να συνταχθούμε και να προσφέρουμε στο Σωματείο μας,εκλέγοντας όποιους νομίζουμε καλύτερους στις εκλογές που θα διεξαχθούν μέσα σην χρονιά.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΟΧΙ ΣΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ & ΒΑΣΙΛΕΥΕ"
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ.
    ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 29ΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ?
    ΜΕΡΙΚΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ..ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ..
    ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ?

    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ..
    ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΜΑΙΜΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ.
    ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ?
    ΠΟΙΑ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ,ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ?
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΑΣΤΕΙΑ..


    ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ..
    Η ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ..
    ΧΑΣΑΜΕ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΑΜΕ.
    ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ..
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ..
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_7880.html


    τωρα πρεπει να ειστε πολυ ικανοποιημενοι..
    τελικα,τους βγαζετε ολους τζαμι..
    ηρθαν,εκαναν τους μαγκες,εφυγαν..
    ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ..ΚΑΙΝΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ..
    ειναι προσωπικο μας θεμα και κακως που ασχοληθηκαμε μαζι σας.
    καντε τις συγκεντρωσεις τωρα να πιεσετε για τα προσωπικα σας συμφεροντα.
    γιατι τα δικα μας θα επιδεινωθουν,αν ασχοληθειτε..
    αυτο ειναι το σιγουρο!
    ομως τη δικη μας φωνη και τα δικα μας συμφεροντα δεν εξουσιοδοτεισθε να εκπροσωπειτε,επειδη καποτε καποιοι γραφτηκαμε μελη..
    ανακαλουμε καθε εντολη και καθε συμμετοχη.
    αρκετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα είναι πως το θέμα μας δεν έχει δημοσιοποιηθεί επαρκώς. Κάτι ανέφερε ο ΣΚΑΙ σε δελτία ειδήσεων πρίν κάποιους μήνες αλλά έκτοτε τίποτα. Ας κάνει ο σύλλογος μιά προσπάθεια π.χ. με τον ΣΚΑΙ ή το ALTER (Αυτιάς)ή σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό και ας ζητήσει ένα πεντάλεπτο σε κάποια εκπομπή του. Ώστε να δημοσιοποιήσουμε το θέμα και να ανακοινωθεί μιά συγκέντρωση, για να υπάρξει μαζική συμμετοχή. Δεν είναι εύκολο, αλλά αξίζει μια προσπάθεια.

    Άλλη πρόταση : Να απειλήσουμε την κυβέρνηση, ότι μέχρι να αποζημειωθούμε, δεν θα καταβάλλουμε φόρο εισοδήματος. Όπως ακούγεται και για τις επιχειρήσεις που δικαιούνται επιστροφής ΦΠΑ από το Δημόσιο και επιδιώκουν να γίνει συμψηφισμός με το φόρο εισοδήματος. Ίσως έτσι ξυπνήσει ο κ. Σαχινίδης και ενδιαφερθεί να "τρέξει" το θέμα του αναδόχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για όνομα του Θεού. Μη βαράμε τους ανθρώπους που τραβάνε το κουπί. Θα ήταν καλύτερα "ο καθένας κι απάνω του"; Πόσοι από μας έχουμε τη δύναμη για κάτι τέτοιο;
    Τους πολιτικούς που μας έφεραν σ'αυτήν την κατάσταση έχουμε τον τρόπο να τους δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας που μας "έσωσαν". Τους πρό της 5ης του Οκτώβρη 2009 και τους μετά. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ και φυσικά μη μας πιάσουν πάλι τα συναισθηματικά ή τα ιδεολογικά μας - ποιά ιδεολογικά μωρέ - και την κρίσιμη στιγμή τους ξαναψηφίσουμε. Υπάρχουν εναλλακτικές. Όχι πολλές αλλά υπάρχουν.
    Και η πιο μεγάλη νύχτα δεν είναι αιώνια.
    Τι;;; Να μην πληρώσουμε τους φόρους; Καήκαμε. Στο 200% θα πάνε τον ΦΠΑ. Ασε που θα βάλουν τέλη κυκλοφορίας και στους πεζούς. Πράσινα τέλη για το CO2 που εκπνέουμε κλπ
    Ας συνεχίσουμε να δείχνουμε την εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους που με τις όποιες παραλείψεις και λάθη π.κ (προ κλεισίματος) ή μ.κ. (μετά το κλείσιμο) το παλεύουν και ας ευχηθούμε, σε όποιον θεό πιστεύει ο καθένας μας, να ευοδωθεί η προσπάθειά τους. Οσον αφορά τα ΜΜΕ ας γίνει κάποια προσπάθεια αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος γι’ αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ 300 Ε ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΙ?ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 2000 Ε ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ.Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαι απο την Θεσ/νικη,και θα ηθελα να προτεινω στον συλλογο,μιας και ειμαστε αρκετοι απο την Β.Ελλαδα να βρουμε ενα χωρο με οικονομικο ενοικιο στην θεσ/νικη,να στεγαστει ο συλλογος ,και να μπορουμε και εμεις τα μελη να ερχομαστε σε επικοινωνια μεταξυ μας,ωστε να μπορουμε να συνεγαζομαστε και να προγραματιζουμε καλυτερα, τις οποιες κινησεις θα σχεδιαζουμε,μιας και οπως φαινεται ο δρομος που εχουμε να κανουμε ειναι μακρυς και δυσκολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εδω ολοκληρη δεθ ειχαμε και δεν κουνηθηκε φυλλο..
    η πληρης συναινεση..
    σαχινιδειος νικη!
    ποια θεσσαλονικη...
    και το σκανδαλο ανεπαναληπτο..αλλα και η διαχειριση του..ενας θριαμβος.
    ουτε τα δικα τους συμφεροντα να εξυπηρετουσαμε!
    τωρα δηλαδη τι μενει να κανουμε?
    ανταλλαγη αποψεων? μακαρι να γινοταν ετσι..
    ειναι ασυλληπτο πώς ηρθε μια ολοκληρη κυβερνηση εδω..και εφυγε μετα πολλων επαινων!εκει στη θεσσαλονικη ολοκληρωθηκε η συναινεση!
    αυτο θα πει οργανωση.
    τωρα παμε για αλλα ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ..ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ..
    με ενα νομο χαρακτηριστικο της πανωλεθριας, τι αραγε μενει περα απο το να τρεχει ο καθενας για τον εαυτο του στρεφομενος κατα δικαιων και αδικων?
    ε..εκει παμε..
    σωθηκε ο σαχινιδης..
    σωθηκαν οι απατεωνες
    και εμειναν οι ασφαλισμενοι θυματα και τα εξιλαστηρια...οι οικογενειες μας, τα παιδια μας,οι γονεις μας...
    και βεβαια και οι ασφαλιστες..που μοιραια ξεμειναν να πληρωσουν πολλοι τη νυφη..
    ασχημη τροπη..αλλα τι να κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 300.000 ΟΝΟΜΑΤΑ ??
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΑΛΤΕΤΗΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ WORD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΆ ΜΑΣ !!!!!!!ΠΟΥ ΛΕΊΠΟΥΝ Κ...οι!!!! ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΓΥΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΘΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ!!!!
    ΤΟΤΕ ΕΚΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ....ΠΑΧΥΛΩΝ!!!ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΑΣ.....ΤΩΡΑ.....
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ........ΣΕ ΕΜΑΣ..ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΤΑΙΤΕ........ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμε 12:07, εντελώς ενημερωτικά, εκείνη η προμήθεια που σας εκχωρούσαμε δεν ήταν όλη δική μας αλλά όλης της ιεραρχίας των πωλήσεων. Και τελικά ήταν λάθος που σας την εκχωρούσαμε!!!! Γιατί τελικά και χρήματα σας χαρίσαμε και μας βρίζετε τώρα!!! Γιατί εσείς αγωνιάτε μόνο για τα χρήματά σας, ενώ εμείς αγωνιούμε για τα χρήματα όλων των επενδυτών μας, τα δικά μας που επενδύσαμε, τα χρήματα που μας χρωστάει η ΑΣΠΙΣ και για την καριέρα μας που έχει τιναχτεί στον αέρα!!!

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ,
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ
    ΚΑΤΑΘΕΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ SITE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΑΝ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ..ΤΟΥΣ Μ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. υπαρχει ενα βασικο ερωτημα:
    αφου οι εμπλεκομενοι θιγονται,γιατι δεν εχουν κανει μαζικες συγκεντρωσεις,γιατι δεν τους ειδαμε απο την αρχη ολους μαζι να απαιτουν και να υποστηριζουν και να διεκδικουν τη λυση?

    ποσο καλοπροαιρετοι να ειμαστε,οταν οι ιδιοι δεν κινηθηκαν δυναμικα δεν αγωνιστηκαν, αλλα απλως αφεθηκαν και τα φορτωσαν σε ελαχιστους να τρεχουν για λογαριασμο τους?
    προφανως και δικαιολογειται ο κοσμος οταν βλεπει 10 ατομα να αγωνιζονται και τους υπολοιπους να ειναι ανετοι..
    3000 ατομα ψαχνει ο εποπτης..
    πού ειναι ολοι αυτοι ακομα και τωρα?
    γι αυτο μιλουμε για επαγγελματισμο..
    προφανως και ολοι μας οταν καναμε τα συμβολαια και αποταμιευαμε τον ιδρωτα μας,οχι μονο ρωτουσαμε, αλλα ζητουσαμε διαβεβαιωσεις και τις παιρναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΡΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ; ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 6.07 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ "kataramenakis@googlemail.com".

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριοι με συγκεντρώσεις των 50 ατόμων έξω από τη βουλή δεν γίνεται τίποτα. Δεν τους ακουμπάμε ούτε στο νυχάκι τους.
    Ακούω και διαβάζω ότι είμαστε 300.000. ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    300.000 οικογενειες δίνουν 1.000.000 ψήφους, δεν είναι μικρό νούμερο. Μόνο εκεί τους πονάει.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΜΑΤΟΣ
    "ΑΣΠΙΔΑ"
    Και μετά να δούμε ποιοι θα τρέχουν.
    ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ? ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι νόμοι στην Ελλάδα είναι έτσι γραμμένοι ώστε να αφήνουν χώρο στα πολύ μεγάλα "ψάρια" να ξεφεύγουν. Βέβαια, κοντά σε αυτά περνάνε και τα λιγότερο μεγάλα, αλλά και τα μικρά. Γι' αυτό βλέπετε τη διαφθορά στην Ελλάδα να ξεκινάει από τον πολιτικό και τον μεγαλοεπιχειρηματία, και να φθάνει μέχρι και τον τελευταίο υπαλληλάκο στο Δημόσιο.

    Για το λόγο αυτό μην περιμένετε να βγει άκρη. Θα πάρουμε καθένας μας κάποια λίγα λεφτά από το αποθεματικό της ΑΣΠΙΣ και ποιος ξέρει πότε!... Λένε τώρα ότι η εκκαθάριση αυτή μπορεί να πάρει μέχρι 4 χρόνια.

    Η κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτε, όχι γιατί δεν μπορεί, αλλά γιατί δεν θέλει. Γνωρίζει π.χ. κανείς αν ο Ψωμιάδης χρηματοδοτούσε κανένα από τα μεγάλα κόμματα στις εκλογές? Δεν είδαμε όλοι τι συνέβει με τη SIEMENS που τα "ακούμαπαγε" και στα 2 κόμματα? Χθες (14/9) βγήκε πάλι ο Τσουκάτος και έλεγε ότι έδωσε 1.000.000 μάρκα της SIEMENS στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

    Αυτό όμως που μπορούμε όλοι μας να κάνουμε και να επιφέρουμε βαρύτατο πλήγμα στην βιομηχανία της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, είναι να απαξιώσουμε παντελώς την ιδιωτική ασφάλιση.

    Να μη συνάψουμε συμβόλαια με άλλες εταιρίες και να μην ακούμε τους ασφαλιστές μας που προσπαθώντας να περισώσουν το προσωπικό τους χαρτοφυλάκιο μας παροτρύνουν να ασφαλιστούμε εκ νέου.

    Να διαδώσουμε παντού την απαταιωνιά τους και να αποθαρρύνουμε συνεργάτες, γείτονες, φίλους και συγγενείς από το να ασφαλιστούν, ώστε να δούμε κι άλλες παπατζίδικες εταιρίες να κλείνουν για να μείνουν τελικά μόνο οι σοβαρές εταιρίες του κλάδου.

    Ήδη από εμένα η ασφαλιστική αγορά έχει χάσει πάνω από 1.500 ΕΥΡΩ ετησίως σε ασφάλιστρα. Ο ασφαλιστής μου με παίρνει συχνά τηλέφωνο για να μου πουλήσει προγράμματα άλλων εταιριών, αφού ήμουν ένα καλό εισόδημα γι' αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. TO EXW PEI EDW KAI KAIRO KAI APORW PWS DEN TO EXOYN KANEI AKOMH:AS DHMOSIOPOIHSOYN OLA TA ONOMATA TWN POLITIKWN POY EVAZAN THN YPOGRAFH TOYS !!!!!KAI AN FOBOYNTAI OPWS LENE MERIKOI TOY SYLLOGOY GIA EYNOHTOYS LOGOYS AS MAZEPSOYN 300.000 YPOGRAFES APO TOYS ASFALHSMENOYS GIA THN DHMOSIOPOIHSH NA DOYME META AN 8A GINEI MEGA SKANDALO !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3969:ασπίς-πρόνοια-και-πρόβλεψη-ένα-μάθημα-ασφαλιστικής-επιστήμης-που-μας-αφορά-όλους&Itemid=88


    ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ..ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ..ΟΤΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΑ...ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΘΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..
    ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ..
    ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ..
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΥΝΕΛΕΘΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. απαντω στο σχολιο 1.49!
    ελατε λοιπον να ξεκινησουμε απο εκει.
    αν πραγματι τιθεται θεμα ατομικης ευθυνης,ολοι μαζι ενυπογραφα να προωθησουμε τα στοιχεια.
    ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ..οχι για εσωτερικη καταναλωση..
    ΔΗΛΑΔΗ..ΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ? ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ?
    ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ κλπ
    με τα δικα μας χρηματα..
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ!

    Ο Αναγνωστοπουλος κατονομαε υπουργους..και τα στοιχεια ειναι ατνικειμενικα.
    Επισης στοιχεια απο την εποπτικη αρχη και το ρολο της.
    Υψηλα ισταμενοι συνεργατες του ψωμιαδη..
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ..ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ?
    βλεπετε οτι καθε μερα καποιοι δικαιωνονται επειδη βγαζουν προς τα εξω αγωνιστικοτητα..
    ΕΜΕΙΣ ΛΟΥΦΑΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ..
    αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ..ειναι βεβαιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ..
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι γίνεται μ' αυτήν την έρημη λίστα;;;
    Και σ' αυτό μας δουλεύουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. διαβαστε το προηγουμενο αρθρο για να καταλαβετε οτι ολα τα παιχνιδια γινοταν σε βαρος μας.
    αυτο που μας συμβαινει ξεπερναει τα ορια της λογικης και της νομιμοτητας.

    οι διαδικασιες,οι τακτικες και οι κινησεις μεχρι τωρα βοηθησαν στην ολοκληρωση της καταστροφης.

    ας προσπαθησουμε να κανουμε καποιους μικρους πυρηνες ο καθενας μας,συγκεντρωνοντας στοιχεια ασφαλισμενων και με τη βοηθεια των συλλογων (οσοι ειναι ειλικρινεις) να ξεκινησουμε αλλες διαδικασιες αντιμετωπισης επιθετικες και γρηγορες.
    ειμαστε απλα το βουτυρο στο ψωμι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ
    ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ;
    ΠΟΤΕ;
    ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ
    ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ
    ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ;
    ΤΡΙΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ!!!

    ΩΡΑΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΚΡΑΤΟΥΣ-ΨΩΜΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. δεν ειμαι βεβαια ιδιαιτερα αισιοδοξος,ομως απο τη στιγμη που γινει αναδοχη ΓΙΑΤΙ Η ΟΥΣΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ>.
    θα υπογραφουν συμβασεις αναδοχης με συγκεκριμενους ορους..
    και εκει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ..ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..

    αυτο θα το προσεξουμε τοτε..
    ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

    μακαρι να ειχαμε ταχειες δικαστικες διαδικασιες να ειχαμε εξασφαλισει πιο νωρις δικαστικες αποφασεις..

    ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ!

    Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ!
    ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ?
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

    αν λοιπον φοβομαστε τη σκια μας ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ..
    καθιστε εκει και ας αρχισουμε να κλαιμε και να αυτοκτονουμε και να σκοτωνουμε ο ενας τον αλλον.
    γιατι τελικα θα γινει καμια στραβη και καποιου τα μυαλα θα γυρισουν και θα κανει κανενα κουζουλο!
    ο κοσμος εχει αναγκη τα λεφτα του..ποσο μπορεις να αυτοελεγχθεις?
    αυτα πρεπει να αποφυγουμε..γιατι οταν γινουν..τοτε θα γινουμε πρωτοσελιδα!
    ΑΛΛΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
    οχι παπουτσια..οχι πετρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
    ΣΤΟ site www.epeia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΑΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣ.ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ..ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΠΕΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ?ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΔΕΑ ΚΑΠΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΕΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣΕ ΣΚΕΦΤΗΤΕΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.