Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ

Αναρτήθηκε σήμερα ο κατάλογος  με τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value.

Το site της ΕΠΕΙΑ είναι http://www.epeia.gr/ μέσω του οποίου μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε αν το συμβόλαιό σας είναι σε ισχύ. Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με απαντήσεις στις όποιες απορίες σας. Τα τηλέφωνα στα γραφεία του συλλόγου μας θα είναι διαθέσιμα  για την βοήθειά σας.
Η ανάρτηση αυτή γίνεται για να οριστικοποιηθεί το χαρτοφυλακιο και είναι το πρότελευταίο βήμα πριν ολοκληρωθεί η αποτίμηση , έτσι ώστε να βρίσκονται όλα τα οικονομικά στοιχεία στη διάθεση των αναδόχων.
Υπενθυμίζουμε ότι στις 29/09/2010 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη,  σε αίθουσα ξενοδοχείου που θα ανακοινωθεί άμεσα

33 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΠΑΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΤΣΙ ΟΝΤΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΤΑΙ,,ΔΗΛΑΔΗ ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ:

    1.τι κανουμε αν υπαρχουν τα ονοματα μας στη λιστα.

    2.ποιες ειναι οι περιπτωσεις για τις οποιες δεν περιλαμβανονται τα συμβολαια μας ή αναφερονται αλλα φυσικα προσωπα αντι για τους δικαιουχους..και κατα περιπτωση (που δεν ειναι πολλες ) τι κανει ο καθενας..

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΡΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης ενα αλλο ερωτημα.

    στα σημερινα δημοσιευματα (ναυτεμπορικη κλπ) γραφεται οτι οι υποχρεωσεις που ανακυπτουν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ειναι της ταξης των 450 εκατομμυριων ευρω.

    μα τα αποθεματικα των εταιριων αυτων ειναι τοσα,ωστε να "φαινεται" τελικα οτι το ακαλυπτο ποσο ειναι 150-200 εκατομμυρια.

    ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ ΕΓΙΝΕ Η ΦΑΣΑΡΙΑ Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ?

    στην πρωτη περιπτωση ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗΣ για 150-200 εκατ.

    αυτα ειναι απιστευτα..
    ενημερωστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαβασα οτι θα χρειαστει 4 χρονια να ξεκαθαρισουν τις αποζημειωσεις...4 ΧΡΟΝΙΑ?????
    αυτο ειναιεπιεικως απαραδεκτο.Πρεπει να πιεστουν να γινει η εκκαθαριση πιο νωρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σας
    εχω 2 συμβολαια που ειναι σε κατασταση εκκρεμης ληξη. Δεν εχω κανει καμια ενεργεια , τι πρεπει να κανω ωστε να μπω και εγς στη διαδικασια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ είχα συμβόλαιο ζωής στην commercial value, έστειλα αίτημα για εξαγορά στις 25/02/09 και τώρα δεν εμφανίζεται το ονομά μου στη λίστα, στην εταιρία δεν απαντάνε στα τηλέφωνα, τι πρέπει να κάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το συμβόλαιό μου (commercial value) υπάρχει στη λίστα αλλά παρότι έκανα αίτηση εξαγοράς την ημέρα της ανάκλησης (26/2/09), το συμβόλαιό μου φαίνεται "ενεργό" και στην Κατάσταση Συμβολαίου φαίνεται "σε ισχύ". Τι κάνουμε σ' αυτή την περίπτωση; Σημειώνω ότι τα τηλέφωνα της Commercial που δίνει το site της ΕΠΕΙΑ είναι μονίμως "κατεβασμένα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσυπογράφω τα προηγούμενα ερωτήματα και συμπληρώνω ή εξειδικεύω:
    1. Συμβόλαιο του οποίου έχει ζητηθεί εξαγορά και έχει κατατεθεί στην εταιρεία (προ του κλεισίματος της ΑΣΠΙΣ) περιλαμβάνεται στο "ενεργό χαρτοφυλάκιο" και χαρακτηρίζεται "σε ισχύ". Σωστά αλλά τι σημαίνει η άλλη επιλογή "Αναγγελθείσες Απαιτήσεις Αποζημιώσεων";
    2. Εν πάσει περιπτώσει γι' αυτό το συμβόλαιο και για κάθε άλλο συμβόλαιο που είναι "σε ισχύ" πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες; Αν ναι πότε από ποιόν σε ποιόν και πώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ SERVER ERROR.(8 ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ). ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ..'Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ανάρτηση 4:40 μ.μ.
    Ενδεχομένως ο αριθμός του συμβολαίου έχει ένα γράμμα μπροστά. Π.χ. ο αριθμός του είναι Δ-11000.
    Δοκιμάστε το χωρίς το Δ-. Σκέτος ο αριθμός. Είχα την περίπτωση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λοιπον ξαναγραφω..
    ελεγα οτι ο κουσελας ο νεος υφυπουργος του παπακωνσταντινου ηταν αντιπροεδρος της διαρκους επιτροπης οικονομικων υποθεσεων και το θεμα μας το γνωριζει πια αριστα και ηταν θετικα διακειμενος.

    ειναι καιρος να το εκμεταλλευτουμε και αυτο μεταξυ αλλων και να πιεσουμε το υπουργειο να ΠΙΕΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    κακα τα ψεματα αυτοι εχουν τα οπλα μετα απο τοσες παραχωρησεις που εκαναν στις ασφαλιστικες.

    δεν πρεπει να το αφησουμε μεχρι το φεβρουαριο ουτε να αφηνουμε το χρονο να περναει με κενα τεραστια οπως εγινε απο τον ιουλιο μεχρι τωρα οπου φυλλο δεν κουνηθηκε.
    αυτα ειναι τραγικα λαθη.
    ηδη ο κοσμος που συζητουμε γνωστοι και αγνωστοι θεωρουν οτι δε θα παρουμε καθολου χρηματα και τα αποθεματικα θα μας τα φανει οι εποπτες-εκκαθαριστες -συμβολαιογραφοι δικηγοροι κλπ επιτηδειοι..

    και δεν ειναι μεγαλη εξυπναδα αυτο..η πραγματικοτητα ειναι.
    να τελειωνουμε με τα αστεια επιτελους.
    τους ψωμιαδηδες θα τους κρινει η επομενη γενια οπως φαινεται..
    εμεις πρεπει να εξασφαλισουμε τις αποταμιευσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτο ηταν το προτελευταιο βημα πριν την αποτιμηση και εντελως τυχαια πριν τισ εκλογες...το τελευταιο βημα πριν τις εθνικες(αληθεια ποτε ειναι;)...εντονες διεργασιες για ευρεση αναδοχου πριν τις μεθεπομενες εκλογες...τελικα το προβλημα μας ειναι λυση για καποιους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.. ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΠΤ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ??
    ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ... ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ.. ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ... ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ/ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΧΡΟΝΟΣ+ΧΡΗΜΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΩ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ.
    ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ,ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EN OΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

    ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΤΟ..ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Σ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ
    ΤΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.

    ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ 20-25% ..

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΣΑ ΝΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ..ΔΕ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΑΔΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΛΥΣΗ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΟΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΜΩΣ..ΟΧΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΛΗΣΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ!

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.
    ΑΝ ΣΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ..ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ..ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ..

    ΙΣΩΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ..ΚΑΣΤΑ 300 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σήμερα ειναι 19 σεπτεμβριου , και η συγκεντρωση που εξαγγείλατε ήδη ειναι στις 29!

    Άν πραγματικα θελετε να είστε ορμητικοί και αποτελεσματικοί, γιατί ακόμα δεν είδαμε ανακοινώσεις και ενημέρωση προς τον έξω κοσμο?

    Με τα ίδια βήματα, την ίδια οργάνωση και την ίδια αντιμέτώπιση, προφανώς και πάλι θα χασετε κι εμείς κι εσείς το χρόνο μας και θα εξανεμισθούν οι ελπίδες μας.

    Αυτά τα πράγματα θέλουν πολλή δουλειά.
    Φαντάζομαι ότι κανένας δεν υποβαθμίζει το γεγονός ότι χάσατε τον προσωπικό σας χρόνο στην ιστορία,,όμως για σκεφτείτε..ότι δεν αρκούν οι καλές προθέσεις..και ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος πάντα.

    Δέκα μερες πριν και ακόμα να το διαβάσουμε, να το δούμε, να το μάθουμε από τα Μ.Μ.Ε ή και από αλλού με έξυπνους τρόπους?

    Πάλι στα ίδια, πάλι περιέργως θα απομακρυνθούμε από τους στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://online-pressblog.blogspot.com/2010/09/blog-post_798.html

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ..ΤΟ ΘΥΜΑ Ή Ο ΘΥΤΗΣ??
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κυριον μας παιζουν οπως θελουν κανεις δεν θελει το προβλημα μας πρωτο θεμα τα παντα τα κινει τα κεφαλαιο ειμαστε μονοι μας πετανε τωρα ενα ψιχουλο στην πορεια προς τις εθνικες εκλογες θα μας πεταξουν κατι παραπανω οστοσο θα εχουμε ψηθει στην ολοσχερη καταστροφη που μας προκαλεσαν δειτε κυριοι τοσο καιρο εργα και ουσια ενα τιποτα εχουμε λεει επαφες κλπ.........σαλια σαλια που προκαλουν αδειια τα ασημαντα ειναι πρωτο θεμα και το τεραστιο κοινωνικο θεμα τις ασπις περναει στα καθολου η στα ψιλα γραμματα γιατι εχουμε δικιο μας κοροιδαψ ειναι εγκλημα με πολλους ενοχους και το χειροτερο με συγκαληψη των ενοχων και προστασια αυτων ποιος θα ασχοληθει με τον κ ο νικο την κα μαρια κλπ τι μπορουμε να κανουμε απο μονοι μας τιποτα.......... οτι μας σερβιρουν θα παρουμε 50 60 70 % και θα πουμε και παλι καλα ευχαριστουμε αυτοι ειμαστε γιατι ζουμε σε μια χωρα που δεν κοβει τι ριζα του δεντρου μονο κανενα φυλλαρακι κανενα κλαδακι για να δειξουμε οτι κατι καναμε το μονο καλο εσας που λεγεστε συλλογος ειναι η σελιδα που διμιουργησατε για ξεσπαμε τον πονο μας τιποτα περισσοτερο μακαρι να ηταν διαφορετικα δουλεψα κοποιασα πονεσα για να εχω αυτες τις οικονομιες τα εδωσα σε σας ω θεε μου ποσο αφελης ειμαστε μας κλεψατε με την υπογραφη μας απιστευτo αυτο ειναι για γκινες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ειναι αληθεια οτι το καλοκαιρι στη μυκονο φυλαγαν τον ψωμιαδη 10 αστυνομικοι της ΕΛΑΣ ?? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχω την ίδια απορία με τον ΓΙΩΡΓΟ πιο πάνω. Τί είναι οι "Αναγγελθείσες Απαιτήσεις Αποζημιώσεων";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ 2 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΑ ΣΥΜΒΩΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ''ΙΣΧΥ'ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 2001 ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2013. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν τα στοιχεία του συμβολαίου δεν είναι καταχωρημένα στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΙΑ ποιές είναι οι ενέργειες που πρέπει να προβούμε. Υπάρχει κάποια προθεσμία επ'αυτού και ποια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ. ΟΛΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ? ΠΩΣ? ΠΟΤΕ? ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΩΣ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ ΑΠ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΕΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.