Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟ PORTO PALACE ΣΤΙΣ 29/09/2010

Μόλις κλείστηκε η αίθουσα για την πρώτη μας Φθινοπωρινή συγκέντρωση η οποία θα γίνει στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη στις 19:30 την Τετάρτη 29/09/2010.
Στη συγκέντρωση αυτή θα συζητήσουμε όλα τα θέματα που μας καίνε και θα αποφασίσουμε τη μετέπειτα δράση μας. Εμείς σαν Σύλλογος ήδη έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα πιθανά σενάρια αλλά θέλουμε οπωσδήποτε τη γνώμη και τις απόψεις όσων περισσότερων μπορούν, έτσι ώστε να αποκρυσταλλωθεί μια συγκεκριμένη στάση.

Στη συνάντηση θα παραβρεθούν  επιστημονικοί συνεργάτες οι οποίοι θα αναλύσουν τα δεδομένα και θα δώσουν απαντήσεις σε κάθε ζητούμενο.
Η δημοσίευση της λίστας ήταν ένα σκαλοπάτι που μας φέρνει πιο κοντά στη διαδικασία της αναδοχής. Παρ' όλα αυτά πρέπει να υπάρξει ισχυρή πολιτική βούληση γι΄αυτό και πρέπει να πιέσουμε την κυβέρνηση να ενεργήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την στάση της ως τώρα και σκεφτόμαστε να κάνουμε πολλές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση , οι οποίες θα συζητηθούν μαζί σας στις συγκεντρώσεις.

Για το σχόλιο που έγινε σχετικά με την πρόσληψη συμβούλου για την αναδοχή,  σας πληροφορούμε ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με σημαντικότατο οίκο και μπορείτε να αναμένετε εξελίξεις σύντομα.
Στις λίστες αναφέρονται μόνο συμβόλαια ζωής. Άλλοι κλάδοι (προσωπικών ατυχημάτων, αστικών ευθυνών, πυρός κλπ) δεν αναγράφονται.
Όσοι έκαναν αιτήσεις εξαγοράς ή κατέθεσαν απαιτήσεις αποζημιώσεων πριν την ανάκληση των εταιρειών και δεν έχουν πληρωθεί, βλέπουν τα συμβόλαιά τους σε ισχύ.
Στην ουσία γίνεται μια απογραφή συμβολαίων και απαιτήσεων για να ''κλείσει'' το νούμερο των συνολικών υποχρεώσεων το οποίο είναι απαραίτητο για τις επόμενες διαδικασίες.
Όσοι δεν βλέπουν το συμβόλαιό τους στις λίστες θα πρέπει ως το τέλος του χρόνου να το δηλώσουν στην εταιρεία.
Η προβολή της συγκέντρωσης θα είναι επαρκής , αλλά όλοι θα πρέπει να βάλουμε το χέρι μας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση.
Σας περιμένουμε όλους !

44 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΡΑΔΙΟΦ.ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Κ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/admin/documents/KP_Timokatalogos%20(2).pdf


    ενδεικτικα ..για αναρτησεις ..αν σας ενδιαφερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά... Εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου..
    Σιγά μην ενημερώσουν τον κόσμο. Μην βγουν στα κανάλια. Πάρτε το χαμπάρι. ΟΛΟΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. Σιγά μην ασχοληθούν είτε οι ασφαλησταράδες είτε η Σιδέρη.... Τις συνδρομές εξάλλου τις πήρανε. ΄Αλλη μία προμήθεια στο παντελόνι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 8.43 ΠΜ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΤΡΟΠΟ.ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ ΘΕΩΡΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποιούς αγώνες και πιο τρέξιμο μιλάτε; Ούτε το ένα ούτε το άλλο είδα μέχρι στιγμής. Εδώ και μήνες φωνάζουμε για συγκέντρωση έξω από την Βουλή ή το υπουργείο, μήνες πριν την ψήφιση του νόμου και δικαιολογούνται όλοι ότι δεν μαζεύεται κόσμος. Ας τον μαζέψουν τον κόσμο. Ας κόψουν το λαιμό τους να τον μαζέψουν και να τον ενημερώσουν. Πελάτες τους είναι. Όταν τάζανε λαγούς με πετραχήλια τους έβρισκαν, τώρα δεν μπορούν να μαζέψουν 2000 κόσμο έξω από την Βουλή;;; Για ποιούς αγώνες μιλάμε λοιπόν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεντακόσιοι είκοσι χιλιάδες επισκέπτες μπήκαν να δουν τις λίστες ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ που δείχνει το ενδιαφέρον για τα δικαιώματά τους που τα είδαν να κουρελιάζονται στους ανέμους του περσινού Σεπτεμβρίου με ο κλείσιμο του ομίλου.

    Τα θέματα και προβλήματα που περίμεναν λύση και δικαίωση των ενδιαφερομένων ήταν «ρώσικες μπαμπούσκες» όπου μέσα σ’ ένα πρόβλημα αναδεικνυότανε ένα άλλο και μέσα στο επόμενο ακόμα ένα κλπ, κλπ.

    Ο επόπτης χαρτοφυλακίου ζωής ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE κ. Ι. Παντελίδης έχει σήμερα ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο για να ενημερώσει τους πιθανούς ανάδοχους μήπως και αποφευχθεί η εκκαθάριση που θα τραβήξει σε βάθος χρόνων. Πρόκειται μέσα στον Οκτώβριο να ξεκινήσει ένα τέτοιο «οδοιπορικό πληροφόρησης ενδιαφερομένων».

    Έγκυροι γνώστες του θέματος υποστηρίζουν (όπως υποστηρίζει και ο κ. Παντελίδης) ότι ο ανάδοχος πρέπει να έχει α) δίκτυα σ’ όλη την Ελλάδα, β) αξιόλογη περιουσία, γ) ρευστότητα-βιωσιμότητα και δ) ασφαλιστήρια που να καλύπτουν τη μετατροπή των συμβολαίων της ΑΣΠΙΔΟΣ και C.V.

    Κάποια μελέτη πάνω στα συμβόλαια και κυρίως τα νοσοκομεία θα κάνει και η ERNST-YANG. Ενημέρωση από πλευράς επόπτη θα γίνει και στο Δικηγορικό Σύλλογο προς τους δικηγόρους ώστε να πάρουν μια γενική ενημέρωση της πολυπλοκότητας των θεμάτων.

    Ένα ακόμη πρόβλημα είναι και το πώς θα υπολογισθούν τα αποθέματα και με ποια ημερομηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συνεχεια
    Τέλος του έτους αρχές του άλλου όταν θα συγκεντρωθούν ονόματα και απαιτήσεις προβλέπεται να αρχίσει ένα δεύτερος γύρος απαιτήσεων από νομικά πρόσωπα για τα δικά τους συμφέροντα από τις όποιες σχέσεις είχαν με τον όμιλο σε συμβόλαια διαφόρων ειδών. Πολλά συζητούνται για το ύψος των οφειλών των διαμεσολαβούντων (μεσιτών-πρακτόρων-ασφαλιστικών συμβούλων) προς τον όμιλο. Είναι γνωστό ότι πολλοί από αυτούς, όχι όλοι, συμμετείχαν και εγνώριζαν τα κενά λειτουργίας της εταιρείας και αρκετοί είχαν λογαριασμούς έξω από τα συνήθη μιας ταμειακής λειτουργίας. Ελάχιστοι, λίγοι, πολλοί αυτοί γνωρίζουν.

    Εκεί οφείλεται και η «φυσαρμόνικα» των οφειλών τους που ξεκίνησε από τα 80 εκατ. κατέβηκε στα 60, στα 65, στα 25 και στα 15 εκ. ευρώ. Ανοίγει ένα φάκελο ο επόπτης και πριν τον κλείσει προκύπτει νέο στοιχείο, νέο αδήλωτο, κάποια επιταγή, κάποια είσπραξη, κάποιο έναντι, κάποιος συμψηφισμός που κάνει ασανσέρ την υπόθεση. «Κόβονταν αποδείξεις για πελάτες ή έρχονταν χρήματα που δεν έμπαιναν στα ταμεία αλλά το λογιστικό σύστημα ήταν εντάξει» ακούστηκε σε μια συνάντηση εκπροσώπων ασφαλιστών και πελατών. Κάποιοι διαμεσολαβούντες είχαν και προσωπικές σχέσεις και δοσοληψίες με τον Πρόεδρο. Με κάποιον ως την τελευταία στιγμή συζητούσε να συνεταιρισθεί ο πρόεδρος κάνοντας νέα ρώσικη κούκλα, μαγαζί μέσα στο μαγαζί. Τον ξέρουν αρκετοί.

    Παρ’ όλα αυτά πριν λήξει η θητεία του κ. Παντελίδη τον προσεχή Μάρτιο 2011, ελπίζουμε πως η όλη διαχείριση του θέματος που έγινε «κατά συνείδηση» και ειλικρίνεια όπως λένε για τον κ. Παντελίδη, σε λίγους μήνες θα έχει ξεκαθαρίσει κάπως το «τοπίο». Τότε ίσως θα είναι μια καλή αφετηρία να ψάξουν όσοι ενδιαφέρονται πού χάθηκαν τα πολλά λεφτά. Η ιστορία του Χρηματιστηρίου ίσως να είναι η αρχή του νήματος του κουβαριού και το «πρόβλημα» ΑΣΠΙΣ να μην είναι πρόβλημα της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά της Χρηματιστηριακής αγοράς. Ίσως κάποια βασικά στελέχη της ασφ. αγοράς που έπαιζαν ρόλο τα τελευταία χρόνια για προσωπικά οφέλη να άφησαν «το βάρος» της ΑΣΠΙΔΟΣ στους ώμους των ασφαλιστών. Για μια «χούφτα» συμβόλαια αυτοκινήτων και ένα πουκάμισο που το έλεγαν «Παύλο».

    Το κλειδί είναι οι μετοχές και το παιγνίδι τους. Στο «παιγνίδι-χρηματιστήριο» έπαιξε και η INTERAMERICAN και η ΕΘΝΙΚΗ και η ΑΓΡΟΤΙΚΗ και ο ΚΟΥΜΠΑΣ και η Ευρωπαϊκή Πίστη. Άλλοι κέρδισαν άλλοι έχασαν. Έχει ενδιαφέρον όμως να ψαχθούν λίγο αυτές οι εποχές, οι μετοχές και τα αμοιβαία. Έτσι για την ιστορία. Να δούμε τι «έφαγε» ο Μινώταυρος και ποιους έσωσαν οι «ΑΡΙΑΔΝΕΣ. Οι ρώσικες μπαμπούσκες είναι πολλές. Και κάποιοι πρωταγωνιστές του Bancassurance ας είναι πιο σεμνοί και πιο επιεικείς με τα δίκτυα. Το παρελθόν δεν το αλλάζει ούτε ο Θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο,τι δεν σασ συμφέρεΙ ασφαλιστές!!!!! το σβήνετε ε!!!, αλλά μεγάλες συγκεντρώσεις οργανώνετε ε...'
    δεν χορτασατε μερικοι απο εσασ, πλεον μελλοντικποι και τεωσ συνεργατεσ του προεδορυ -θεου σασ.....
    σαν δεν ντρεπεστε...
    πεστε την αληθεια στα θυματα σασ, μερικοι απο εσασ...μην τουσ τα κρυβετε...ολα θα βγουν στο φωσ τησ δημοσιοτητοσ....αναμενετε.....
    ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 23-25.0000,000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ταμειο ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, και τωρα στον εποπτη που σασ τα ζηταει...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ θελετε...ΕΣΕΙΣ...Ε...ΟΧΙ....ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ χθεσινα δημοσιευματα ποΎναι για τα χρηματα που οφεΊλετε κοι ασφαλιΣΤΈΣ!!!..
    Και Όποιος σας γραφει τα σβηνετε τα σχολιΆ του, ενω δεν αναφέρεται σε μη κόσμια σχόλια, απλώς αντιγρΆφει και ενημερώνει τα θύνματά σας, ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ!!!!,για τυχόν δημοσιεύματα..
    Αν το λεει η καρδια σας, αφηστε τα σχολια να δημοσιοποιούνται ΕΛΕΥΘΕΡΑ και πειτε την αλήθεια γιΑτί τα οφείλετε σε εμας τοσα ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.......
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ....
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ Η ΣΕΙΡΑ...........
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.......ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,. ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ -ΣΕ Μ,ΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ-ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,- Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ-ΘΥΜΑΜΤΑ ΣΑΣ....
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΤΥΡΡΑΝΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΥΡΡΑΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπορει καποιος απο τους συλλογους με τους νομικους να κανει παρασταση στην εισαγγελια, να δουν το φως της δημοσιοτητας τα ονοματα αυτων που υπεγραφαν και αναλαμβαναν ευθυνη για την επαρκεια των αποθεματικων?

    αντι να σφαζεστε τωρα..
    γιατι κακα τα ψεματα..οποιος θελει να κανει αγωγες θα κανει..κατα παντων..
    αυτο ομως ειναι αλλο θεμα..

    ξεκινηστε απο αυτο..
    Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ..ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

    το ζητουμενο ειναι να παρουμε τα λεφτα μας σε 3 χρονια το πολυ ειτε με αναδοχη ειτε με εκκαθαριση.
    ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΤΙ
    "ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ..(που ειναι το βεβαιο) ΠΟΥ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ..ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.."


    Αυτο μπορειτε να το κανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΧΟΛΙΟ 2.32

    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ
    ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ..ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΝΑ ΔΟΥΝ 200.000.-ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΦΗΣΑΝ 10 ΑΝΡΘΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΛΑΓΟΙ!!!!

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεχρι τωρα συζητατε για το υψος των ωφειλων,των μεσιτων,πρακτορων και ασφαλιστων προς τον Ομιλο. Κανεις ομως ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ, γι αυτους τους ασφαλιστες που εχουν να πληρωθουν,απο τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2009.Αυτοι τι θα γινουν? Αυτοι τι τρωνε, κανεις το σκεφτικε? Μια συνεργατης της Ασπιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παίρνουν πάνω τους οι τράπεζες τις ακάλυπτες επιταγές
    Web only
    22/09/2010 15:47
    Εκτύπωση Αποστολή Μικρότερη γραμματοσειρά Μεγαλύτερη γραμματοσειρά Αρχικό μέγεθος γραμματοσειράς Επιλέξτε τόπο κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε την είδηση http://img.protothema.gr/0301F4D3187AB313BB10B0987ECFED68.jpg Διέξοδο στο πρόβλημα που δημιουργούν οι ακάλυπτες επιταγές τρίτων που “σκάνε” στα χέρια μικρομεσαίων επιχειρηματιών, εμποδίζοντάς τους να ενταχθούν στα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ, αναζητούν από κοινού οι τράπεζες με τους εμπόρους.



    Όπως, μάλιστα, ανέφερε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) , Β.Κορκίδης, έπειτα από τη συνάντηση που είχε την Τρίτη το προεδρείο της ΕΣΕΕ και άλλων παραγωγικών φορέων με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, εξετάζεται από τις τράπεζες να καλύψουν οι ίδιες το ποσό των ακάλυπτων επιταγών, για τις οποίες δεν ευθύνονται οι επιχειρηματίες και τους δημιουργεί πρόβλημα ρευστότητας.


    Το φαινόμενο δημιουργεί προβλήματα στην ένταξη των επιχειρήσεων στα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και, σχετικά, αποφασίσθηκε να συγκροτηθεί ομάδα εργασίας, ώστε σε 15 μέρες να υπάρξει συνάντηση για να εξεταστούν προτάσεις για την ενίσχυσης της ρευστότητας της αγοράς και τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


    Στόχος των επαφών είναι να αλλάξει ο τρίτος κύκλος του ΤΕΜΠΜΕ και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ένταξης στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, όπου επίσης παρουσιάζονται μεγάλες καθυστερήσεις.


    ΕΜΑΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ;
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;
    'Η ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ
    ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΡΕΣΘΕΙ!
    ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ..ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ..
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ..
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ..

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο Λ Ω Ν
    ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ..
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ..ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ..
    ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στην συνεργάτιδα της Ασπίδας :
    Οι ασφαλιστές που είναι απλήρωτοι από τον Αύγουστο του 2009 ας φάνε ότι τρώμε εμείς και τα παιδιά μας. Εμένα χήρα με 2 παιδιά και άνεργη που ζούσα από αυτά τα 20000 ευρώ με ρώτησε κανείς πως μεγαλώνω τα παιδιά μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ!!! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΑΡΙΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ...! ΟΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?? ΕΑΝ ΕΣΑΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?? ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!

    Υ.Γ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΙΟ!!!

    -ΑΣΦΛΙΣΤΗΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΧΛΙΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ-ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΡΕΧΕΙ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
    ΚΑΙ ΓΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ,ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ "ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ" ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΧΟΛΙΟ 9.49!!!

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ..ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ/Η,...
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΘΕΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.,
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ..
    ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ..
    ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
    ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..

    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ..
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ..ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΜΙΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΗ.

    ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Ή ΜΗ ..
    ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ!
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ.

    ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ..

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..

    ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ..
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εχω 200.000.-ευρω σε συμβολαια ζωης που εληξαν το 2009-10 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ!
    απο τον ιανουαριο ειμαι ανεργος..και εχω 2 παιδια και η γυναικα μου ειναι συνταξιουχος με 1000 ευρω το μηνα..

    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009..

    ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΥ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ..

    ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ..
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΠΟΝΙΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ..
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ!
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ..
    200.000.- ΕΙΝΑΙ..ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για να τελειώνουμε μαζί σας κ. Σιδέρη
    Προσπαθήστε να γράφετε σωστα και όχι αλλοπρόσαλκα (όπως εγώ κτυπώντας το διπλανο γράμμα αντί του σωστού).Δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί ΜΟΝΟ ΕΣΥ γράφεις με αυτό το "αρτζε μπουρτζε και λουλας" στυλ η "από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα"Αλήθεια αμα φας του ασφαλιστές τι θα κερδίσεις εσύ(σίγουρα κάτι έχεις κατά νου) αλλά και 'ολα θα λυθούν δια μαγείας?Αλλα πάλι ενώ άλλους δικηγόρους διαφημίζεις στο site σου τελικά τα προσωπικά σου συμβόλαια σε ποιόν δικηγόρο τάχεις αναθέσει?Ο κ.Αντιπρόεδρος το γνωρίζει?
    Και άμα συνεχίσεις .....έχω και αλλα κατα νού.....ξέρεις εσύ και δεν ξέρουν οι ..οπαδοί σου.......!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ...

    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ?
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Θ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ..ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ..ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ..

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ..ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ..
    500 ΧΙΛ.ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..

    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ..ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ..ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ..
    ΚΑΝΤΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟΛΑΙΜΟ ΤΟΥ.
    ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..

    ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ!
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλέ ασφαλιστες, γιατί τα οφείελετε τα 26.000.000 περίπου ΕΥΡΩ και ....και δεν τα ΔΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ...
    ΦΟΒΑΣΤΕ...
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....

    18 εκατ. ευρώ οφείλουν οι διαμεσολαβούντες στην Ασπίς
    Να επιστρέψουν τις οφειλές που έχουν προς την εταιρεία αναμένεται να ζητήσει από τους διαμεσολαβούντες του δικτύου της Ασπίς ο Επόπτης

    Παράλληλα με τη διαδικασία βεβαίωσης των οφειλών προς τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια, ολοκληρώνεται και η διαδικασία της βεβαίωσης των οφειλών από το δίκτυο της εταιρείας.

    Την προσεχή εβδομάδα ο Επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής, κ. Γιάννης Παντελίδης αναμένεται να απευθύνει κλήση προς τους διαμεσολαβούντες του δικτύου της Ασπίς Πρόνοια να επιστρέψουν τις οφειλές που έχουν προς την εταιρεία, το ύψος των οποίων υπολογίζεται στα 18 εκατ. ευρώ.

    Οι οφειλές έχουν βεβαιωθεί μετά τον έλεγχο που βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, αλλά ζητούμενο αποτελεί το κατά πόσο η προοπτική επανάκτησης του χρέους, με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι εφικτή ή θα χρειαστεί να ακολουθηθεί η δικαστική οδός.

    Οι διαφορές που προκύπτουν από τις συναλλαγές της Ασπίς Πρόνοια με το δίκτυο της εταιρείας, περιλαμβάνουν πρόσθετα ποσά ύψους 8 εκατ. ευρώ, που αποτελούν κυρίως χρηματικές διαφορές από τα συμβόλαια τύπου Assets.

    Ο έλεγχος απέδειξε ότι πρόκειται για ποσά που ενσωμάτωναν υπεραποδόσεις των συμβολαίων Assets και τα οποία οι ασφαλισμένοι εμφανίζονταν ότι είχαν καταβάλει ως ασφάλιστρα, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από τις ταμειακές ροές της εταιρείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σχόλιο 04:55
    Αχ κα Σιδέρη μου , δεν μπορείτε να κρυφτείτε. Πάλι αναγραμματισμό κάνατε. Μα τέτοια λύσσα με τους ασφαλιστές. Αλήθεια σε ποιό δικηγόρο (σχόλιο 1:32) έχετε αναθέσει τα προσωπικά σας συμβόλαια ; Ενημερώστε μας τουλάχιστον για τισ προσωπικές σας επιλογές και μεις θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ!

    ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

    ΓΙ ΑΥΤΟ ..ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ..Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ..
    ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!
    ΑΞΙΟΣ ΑΥΤΟΣ? ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΜΕΙΣ? ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ..
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
    ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 24/9 ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΤΕ: ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ..ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!
    ΑΥΤΑ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΑΚΟΥΟΥΟΥΣ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ? ΕΧΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ? ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΛΥΚΟΥΡΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ. ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι εννοούν όταν λένε ότι θα αποφασίσει η ΤτΕ για το ύψος της επιχορήγησης προς το εγγυητικό?? Δεν έχει καθοριστεί από το νόμο στο 1,5%?? Θα μας τρελάνουν στο τέλος. Διαβάστε παρακάτω.

    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=3379&la=1&cat_id=4

    Συζητήθηκε και το θέμα του Εγγυητικού Κεφαλαίου και κυρίως της εισφοράς υπέρ αυτού, το ύψος της οποίας θα πρέπει να αποφασίσει με αποφαση της η ΤτΕ. Σημειώνεται ότι οι δύο πλευρές επεσήμαναν όσο στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να υπάρξει και μία συνάντηση στο πλαίσιο της οποίας τόσο το ανωτέρω όσο και άλλα θέματα θα συζητηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εκτος απο τα συμβολαια ζωης και συνταξης,
    με τους κατοχους ομολογων capital τι γινετε;
    Ειναι και αυτα ασφαλιστικα προιοντα που αγορασθηκαν μεσα απο την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    Εχει κανεις ιδεα τι γινεται με αυτα να μας ενημερωσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. απατεωνες λασπη του αθωου κοσμου εκμεταλευτες μαθατε να ζειτε με το χρημα που βγαινει απο τη γραβατα και τη γοβα πληρωστε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα ομόλογα ΑΣΠΙΣ CAPITAL δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με τα ασφαλιστικά προγράμματα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ούτε καλύπτονται από το νέο νόμο (δυστυχώς δεν καλύπτονται από κανένα νόμο). Είναι σαν να δανείσαμε χρήματα σε οποιαδήποτε ιδιώτη. Τον Ιούνιο επικοινώνησα με την ΑΣΠΙΣ CAPITAL, η οποία απάντησε ότι θα δώσουν ό,τι αποφασίσουν τα δικαστήρια. Η μόνη λύση είναι να κινηθείτε μέσω δικηγόρου. Υπάρχει τουλάχιστον ένας γνωστός δικηγόρος που έχει αναλάβει εκατοντάδες παθόντες της ΑΣΠΙΣ CAPITAL (δεν αναφέρω ονόματα για να μην θεωρηθεί ως διαφήμιση). Ήδη έχουν γίνει δικαστικές κινήσεις, που έτυχαν και δημοσιότητας (κυρίως από τον ΣΚΑΙ). Έχουν εκδοθεί ασφαλιστικά μέτρα και αναμένεται η δικαστική απόφαση για τα οριστικά ασφαλιστικά μέτρα, το οποία όμως αφορούν ΜΟΝΟ όσους παθόντες έχουν κινήσει την σχετική διαδικασία. Η αγωγή έχει κατατεθεί, αλλά θα συζητηθεί το 2011. Διευκρινίζω ότι είμαι παθών (έχω ομόλογα ΑΣΠΙΣ CAPITAL) και δεν έχω καμία σχέση με ασφαλιστές και διαμεσολαβούντες, οι οποίοι φρόντισαν να με καταστρέψουν οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΗΤΑΝ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ASSET. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΡΕ ΣΙΔΕΡΗ ΤΙ ΜΙΛΑΣ??? ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙΣ ΚΟΣΜΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ......!!!!

    Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΕΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗ!!!! ΟΚ??? ΑΝΤΕ ΔΟΡΥΦΟΡΕ

    ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!!!

    -ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. εγω η σδερη δεν ειμαι.ομως οι συναδελφοι σας μου εκαναν συμβολαιο ενα μηνα πριν την ανακληση..με επιμονη, ενω ειχα και αλλα συμβολαια.
    ουτε εγω λετε, δεν εχω δικαιωμα να καταφερομαι κατα αυτων που με εξαπατησαν?
    τελικα ή αφελεις ηταν..ή σκοπιμως το εκαναν..

    προφανως θα επρεπε και να με προφυλαξουν, γνωριζοντας και την οικογενειακη μου κατασταση..οχι να ασκουν πιεσεις για νεο μεγαλο συμβολαιο!
    και εγω δεν ειμαι πλουσιος..ουτε καν μεσαιων εισοδηματων..με παιδια μικρα και με ανεργρια προ των πυλων..

    και βεβαιως θα ασκησω τα νομιμα μου δικαιωματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ..ΟΧΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ?

    ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΜΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ..ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ,ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΙΑ..ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ.

    Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ..ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΖΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ -ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ- ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ.

    ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΣΙΔΕΡΗ..ΕΓΙΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
    ΗΤΑΝ Η ΑΣΠΙΣ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ..
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ.
    ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ
    Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ κλπ.ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ..ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ.
    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/09/demco_24.html

    DEMCO ΛΟΙΠΟΝ!

    ΕΝΑ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΧΟΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..
    ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ..ΓΙΝΕΤΑΙ..
    ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ..
    ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ..
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ..
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..

    ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΙΑ..ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙΖΗΜΙΟΓΟΝΑ..
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ?
    ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ?
    ΜΗΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ..ΚΑΛΩΣ ΉΚΑΚΩΣ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ..
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ..
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ..ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΤΙ..ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. http://fimotro.blogspot.com/2010/09/blog-post_8920.html

    ας το διαβασουμε ολοι καλα για να δουμε πώς αγωνιζονται ολοι αυτοι που πραγματικα πονουν,υποφερουν,πτωχευουν και χανονται.
    βεβαια μιλουμε για ομοειδες επαγγελμα, που ευκολα συσπειρωνεται.
    ομως, εδω μιλουμε για ενα κλιμα ανοησιας,ανοητων,μικροψυχων και περιεργων ανθρωπων, που το μονο που κανουν ειναι να σφετεριζονται την εμπιστοσυνη καποιων και συγχρονως αυτοι να τους εκμεταλλευονται.
    μπερδεμενα και περιεργα πραγματα.
    μπραβο σους ανθρωπους αυτους που εστω κ ετσι..κατορθωσαν πολλα.
    και για τις συνταξεις τους και για τους φορους τους και για τα ποσα που χανονται πώς θα τα αποσβεσουν.

    εμεις φαγαμε τη λασπη,μετα τη σκονη των παπουτσιων τους..και τωρα ακουμε ηλιθιους διαξιφισμους..λες και ειμαστε χωρος ανταλλαγης υβερων και απωθημενων.

    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΛΙΜΑ ΑΝΟΧΗΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    ΕΔΩ ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ.

    και επ ευκαιρια..ειναι ασχημο να ακουγεται καθημερινως.
    καμια προβολη δεν υπαρχει για τη συγκεντρωση της θεσσαλονικης.
    πώς και τι σκοπευετε να κανετε?
    ο χρυσοχοιδης μαζι με τον κουσελα ας ασχοληθουν, πρωτογενως μεσω καποιου οικου που θα μας συγκεντρωσει ολους με προτασεις.
    ας αφησουμε πια το σαχινιδη και ας στραφουμε αλλου,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    χρειαζομαστε τις τραπεζες πραγματικα μαζι με τις ασφαλιστικες..ετσι κ αλλιως ο δανεισμος απο εκει θα υλοποιηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ?
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ,ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ 3 ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΠΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΟΥ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ.ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ....ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΩ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ..ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΔΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΚΑΠΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΦΝΟΥ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΘΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΑΕΡΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΜΑΤΙΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 10- 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ.ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΦΙΛΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΤΡΕΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΟΨΟΜΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. πρσεπει να πληρωσω 100ευρω στο συλλογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.