Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Εκατοντάδες οι αιτήσεις των δύο πρώτων εβδομάδων!



Τέλος πια στον εμπαιγμό!
Καταθέτουμε ΤΩΡΑ μαζικές αγωγές εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου και προσωπικά εναντίον όλων των υπεύθυνων υπουργών  και κρατικών λειτουργών για το μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» και της "COMMERCIAL VALUE".


Ο «Σύλλογος Ζημιωθέντων» οργανώνει μια μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης και συντονίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ και της COMMERCIAL VALUE ώστε να υποβληθούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2010 όσο το δυνατόν περισσότερες αγωγές.

Όσο περισσότερες αγωγές κατατεθούν, τόσο πιο σύντομα θα δοθεί λύση στο πρόβλημά μας. Κι αυτό γιατί μια κοινή υπόθεση που αποτελεί κοινωνικό πρόβλημα και αφορά χιλιάδες πολίτες εκδικάζεται  κατά προτεραιότητα από τα δικαστήρια και οι αποφάσεις εκδίδονται συντομότερα. Γι’ αυτό, δεν πρέπει κανείς να απουσιάσει απ’ αυτό το μαζικό κύμα αγωγών!

Αν εκδικαστούν σύντομα οι αγωγές μας και δικαιωθούμε από τα Πρωτοβάθμια Δικαστήρια θα αρχίσουν να «τρέχουν τόκοι» στις απαιτήσεις μας κι έτσι οι κυβερνόντες θα υποχρεωθούν να δώσουν άμεση λύση. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, όταν τελεσιδικήσουν μετά από χρόνια οι προσφυγές μας στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, το Δημόσιο θα αναγκαστεί να μας αποζημιώσει  εντόκως, ακόμα και για την ηθική βλάβη που υπεστήκαμε, με πολλαπλάσια ποσά.

Ο Σύλλογός μας έχει στη διάθεσή του ένα ισχυρό νομικό επιτελείο το οποίο θα συντονίσει την όλη διαδικασία των αγωγών, ώστε να υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης.  Μπορείτε να επιλέξετε δικηγόρο της προτίμησής σας ανεξάρτητα απ’ το νομικό επιτελείο του Συλλόγου. Όσες περισσότερες αγωγές κατατεθούν τόσο μικρότερο θα είναι το κόστος. Αν συμμετέχουμε όλοι, μαζικά, η δικηγορική αμοιβή θα είναι συμβολική.

Αν συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων θα υποβάλλουμε τις πρώτες μαζικές  αγωγές στις 15 Δεκεμβρίου 2010. Γι’ αυτό συμπληρώστε ΤΩΡΑ την φόρμα συμμετοχής και ταχυδρομήστε  την το συντομότερο στα γραφεία του Συλλόγου ΚΗΦΙΣΙΑΣ 125-127 ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 11524 ΕΜΠ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ 341 ή στείλτε την στο φαξ  210-6928657 ή με e-mail στο anasfalistosaspis@yahoo.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα του Συλλόγου στην Αθήνα 210-6928658 Δευτέρα με Παρασκευή  09:00-16:00, στην Θεσσαλονίκη 2310- 226702 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00, στο Ηράκλειο Κρήτης 2810- 227737 καθημερινά 10:00-15:00, Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα 18:00-20:30.

Το Δ.Σ. του «Συλλόγου Ζημιωθέντων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ»



ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Ενδιαφέρομαι να καταθέσω αγωγή εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου.

ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΠΟΛΗ:
ΤΚ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
ΚΙΝΗΤΟ:
ΦΑΞ:
E-MAIL:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ:
ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ:

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:



43 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ!!!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!! ΑΡΚΕΤΑ !!!!!!!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ!
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΤΣΙ?

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ?

    ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ??? ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ???

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ..ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ..
    ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..\
    ΑΡΑ? ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την καμπανιαενημερωσης γιατι δεν την κανατε τοσους μηνες για να εχουμε κοσμο στις εκδηλωσεις μας?
    αν εχετε τον τροπο να μαζεψετε τον κοσμο γιατι δεν το κανατε και πιο πριν για πιο αμεση λυση?
    δωσατε στο υπουργειο την ανεση κινησεων στις ασφαλιστικες επισης και τωρα που μας αφησαν πτωματα ..τωρα θα κανετε εκστρατεια...

    κριμα..
    αποδυναμωθηκε το ζητημα, βανδαλιστηκανε απο τις ασφαλιστικες τα συμβολαια μας..ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ!!!!!!!!!!
    κανανε ΟΛΟΙ τη δουλεια τους..

    ασφαλιστικες, ψωμιαδης και οι φιλοι του,υπουργειο, δικηγοροι και τωρα
    αντε παλι τα ιδια!
    ελπιζουμε να σας φωτισει ο θεος επιτελους.
    ποιος εχει πια χρηματα για αγωγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ????

    ΩΡΑΙΑ ΛΥΣΗ!

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΕΤΣΙ?

    ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

    ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΕΤΕ?
    ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ?
    14 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ?
    ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ??

    ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ?

    ΠΟΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα σας και καλη εβδομαδα.
    Γιατι κ.της Διοικουσας, αυτη την κινηση δεν την κανατε ενωριτερον και καλλειτε τωρα ακριβως μετα τις εκλογες να καταφυγωμε στους δικηγορους
    του συλλογου ΤΥΧΑΙΟ????? ο Μαρκουλακος εντιμα και καθαρα 6 μηνες πριν το ελεγε γιατι τον αγνοησατε?χασαμε τον ασσο στο μανικι, τις εκλογες, και τωρα τρεχομε λαχανιασμενοι να προλαβουμε τους χρονους.
    εμ δεν σας εμπιστευομαστε πλεον ουτε εσας ουτε τους νομικους σας συμβουλους ακομη και δωρεαν να αναλαβουν τις αγωγες μας αμφισβητουμε τις προθεσεις των!!! ευχαριστω για τον χρονο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4968:πέτσας-πως-έκλεισα-την-ασπίδα&Itemid=79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ,ΗΡΕΜΗΣΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΒΓΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΟΝΟ,ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΙΛΕΙΚΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.[ ΤΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΔΗΛ.ΑΜΑ ΙΣΧΥΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ;].
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ,ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ,ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ,12 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ,ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ-ΙΣΩΣ-ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΤΥΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΚΑΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΖΗΤΑΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΠΑΛΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΟΤΑΝ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ? ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΗΔΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΩΣΤΕ... ΣΤΕΓΝΩΣΑ... ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΙΝΔΥΝΕΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΦΕΛΕΙΑ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΟΥ(ASSET) ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ KATA 25-30% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ(ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25000-30000 ΕΥΡΩ)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ..

    ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ή ΠΑΡΑΠΕΜΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ..

    ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ..ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΙΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγωγή και ΜΗΝΥΣΗ κατά του Ψωμιάδη. Αυτός μας έφαγε τα χρήματά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πως να σας εμπιστεφθουμε; με τι επιχειρηματα μπορειτε να μας πισετε οτι θα παρουμε τα χρηματα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΙΣΧΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ??? ΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΡΗΣ17 Νοεμβρίου 2010 στις 2:49 μ.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ
    ΕΙΧΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΝΟΣΟΚ.ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ , ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ .
    ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ( ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ).
    ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑΝ :
    α)
    ΕΜΕΝΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΠΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ(ΒΛΕΠΕ -ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ / ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ / ΕΠ.Ε.Ι.Α )ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
    β)ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ,ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ" ΤΗΣ ΕΠ.Ε.Ι.Α
    * ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΔΙΠΛΑ ΧΑΜΕΝΟΣ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΣΕΠΗ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ)ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΩ ΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΟΥΤΕ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ Η ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΗΓΜΕΝΟΙ/ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ /ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ/ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΚΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ -ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΤΑΞΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟΥΣΟ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ.ΑΝ ΜΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΡΑΓΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΥΤΩΣ 'Ή ΑΛΛΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ
    'Η ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    'Η ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3612

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ?

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κε ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΕΡΕΙΑ.ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ(ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ)ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ.
    Κ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γιατι δεν ξεκινησαν οι αγωγες πριν απο τις εκλογες?
    ποιον θα πιεσουμε τωρα?
    γιατι δεν επικοινωνειτε με το σαχινιδη να μας ενημερωσετε κ εμας τι λεει και τι θεση παιρνει?

    ποιες οι κινησεις με τις ασφαλιστικες ?
    εχουμε σκεψεις για τι θα ζητουσαν αυτες στην περιπτωση τηςαναδοχης?

    ποιον πιεζουμε με τις αγωγες αυτες πραγματικα?
    ο σαχινιδης τι ακριβως θα παθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 4.23 ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ . ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Κε ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΙΛΑΩ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ ΚΛΑΙΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ?ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΥΦΑΖΕ ΣΑΝ ΑΠΟΡΗ ΚΟΡΑΣΙΔΑ!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ Η ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατι κυριοι ανεγκεφαλοι, ομοιοπαθουντες, συμπολιτες, προσπαθειται να αμαυρωσεται τις καλες προθεσεις των κ.κ. ασφαλιστικων συμβουλων??? Αυτο ειναι χλευασμος προς τον κυριο ανωνυμο ασφαλιστικο συμβουλο, που συμπαραστεκεται στον συναδελφο του απο την Κρητη. Εγω εχω (συγνωμη ειχα) δυο συμβολαια στην ασπιδα. Τον Νοεμβριο του 2008, αφου ειχα διαβασει καποια αρθρα στις εφημεριδες ποιο πριν, τα οποια με προβληματισαν πολυ, εκανα αιτηση εξαγορας για το ενα συμβολαιο, και μεχρι τον Μαρτη του 2009 δεν ειχα καμμια απαντηση απο την εταιρεια (την ασπιδα). Επαιρνα τηλεφωνο και ή θα εκλεινε η γραμμη περιμενοντας να με συνδεσουν με το υπευθυνο γραφειο ή θα με ειχαν συνδεσει με το υπερπεραν και καποιες φορες που μιλησα με υπαλληλο ακρη δεν εβγαλα. Αυτα μεχρι τον ιουλιο του 2009 οποτε εστειλα ενα email και σε δυο ημερες με πηρε τηλεφωνο μια κυρια (της οποιας πολυ κακως δεν συγκρατισα το ονομα) και με διαβεβαιωσε οτι δεν υπηρχε προβλημα και οτι η εταιρεια εκανε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου, γι αυτο και αργουσε η διαδικασια για την εξαγορα, αλλα θα επαιρνα και τοκους κατα την πληρωμη.Οσο ειδαται εσεις τα λεφτα σας αγαπητοι ομοιοπαθουντες αλλο τοσο τα ειδα και εγω. Εν τω μεταξυ το ιδιο καλοκαιρι ο ασφαλιστικος συμβουλος που ανελαβε το συμβολαιο μου γιατι ο δικος μου απεβιωσε, θελησε να με γνωρισει και στην κουβεντα να με πεισει να επενδυσω τα χρηματα της εξαγορας σε αλλο προιον της εταιρειας, πραγμα το οποιο δεν δεχτηκα, μετα δε την ανακληση της αδειας εξαφανοζολ. Αλλη φορα ηρθε στο σπιτι, μιλησαμε για νεες καλυψεις και μετα εξαφανιζολ, ουτε στα τηλεφωνα ουτε πουθενα.
    Φυσικα και δεν ειναι ολοι οι ασφαλιστικοι συμβουλοι ετσι, αλλα οπως εγραψε καποιος "αν καεις απ' το χυλο...." αλλα αυτη ειναι η δικη μου απαντηση στον ανωνυμο που χαρακτηριζει ανεγκεφαλους (βεβαια παντα κοσμια οπως αναφερεται στην αρχη των δημοσιευσεων.Μηπως θελει να τον ευχαριστουμε κι ολας?) αυτους που τον ταιζαν τοσο καιρο που ασκουσε το επαγγελμα του Ασφαλιστικου Συμβουλου.
    Νομιζω πως ο καπνος υπηρχε, αλλα αυτοι που ηταν σε αμεση επαφη με τα πραγματα, για καποιους λογους, οπως ξερω γω υπερβολικο ενδιαφερον για τη δουλεια τους, για τους πελατες τους ή για κατι αλλο, δεν μπορεσαν να τον μυρισουν εγκαιρα και φυσικα να συμβουλεψουν και τους πελατες τους οπως οφειλαν σαν συμβουλοι.Εγω παντως προσωπικα δεν περιμενα και πολλα πραγματα οταν γραφτηκα στον συλλογο, χωρις να θελω να υπονομευσω τις φιλοτιμες προσπαθειες καποιων και φυσικα ετσι στα τυφλα θα ηταν αφελης καποιος να συμφωνησει για μηνυσεις και δικαστικους αγωνες. Εξαλλου σεις κ.κ. του συλλογου δεν στειλαται μηνυμα οτι καποιοι εχουν υποκλεψει τα στοιχεια μας και οταν μας τα ζητανε να ειμαστε προσεκτικοι?
    Ζητω συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο και ειλικρινα προσπαθησα πολυ να ειμαι κοσμιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ 15 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 10 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΑΓΟΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟ-ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ-ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ( ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ)
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ-ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΩΠΟ ΕΙΝΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.
    ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΚΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν και είμαι γενικά πολύ αισιόδοξο άτομο, αν και πάντα βρίσκω θετικά ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις, αν και πάντα έχω ένα χαμόγελο μέσα σε κλάματα... κάπου εδώ είναι που δεν μπορώ να σκεφτώ θετικά! Αντιλαμβάνομαι τις προσπάθειες του συλλόγου, κατανοώ τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, συμφωνώ με όλες τις πράξεις. Ειλικρινά δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου, πως αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ ο Ψωμιάδης και όλοι όσοι τον στήριξαν (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΗΤΕΣ) είναι ακόμα κάπου εκεί ανάμεσά μας. Αν κλέψω ένα μήλο θα πάω φυλακή, αν κλέψω όμως 100.000 στρέμματα μηλιές είμαι ok!!! Αυτό δεν είναι κράτος κύριοι. Μπορείς να είσαι λαμόγιο??? Τότε επιβειώνεις. Δεν μπορείς και είσαι νομοταγής --> τότε σε "μπιπ". Κρίμα. Έχει περάσει τόσο μα τόσο πολυς καιρός και τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα. Μιλάμε για χιλιάδες Έλληνες που εξαπατήθηκαν στις πλάτες Υπουργών και παρατρεχάμενων και τίποτα μα τίποτα δεν κινείται. Κρίμα, που διδάξαμε πολιτισμό και τώρα είμαστε αυτοί που δεν τον έχουν, απολίτιστοι... ζούγκλα. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Παράθυρο για εξωδικαστική επίλυση οικονομικών εγκλημάτων
    Νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης
    Την απαλλαγή του φορολογούμενου από κάθε ποινή εφόσον αποζημιώσει έντοκα το θύμα του, σε εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας ή της περιουσίας που δεν περιλαμβάνουν χρήση βίας προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. Στο ίδιο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται και τα ψιλά γράμματα για την αποφυλάκιση 1.230 κρατουμένων που θα μπορούν να εξαγοράσουν τις ποινές τους με ευνοϊκότερους όρους.
    Όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο "εξορθολογισμός και βελτίωση στην απονομή της ποινικής δικαιοσύνης", σε περίπτωση που η ποινή αφορά πλημμελήματα, προβλέπεται απαλλαγή εάν ο θύτης αποζημιώσει το θύμα του με τόκο. Εάν πάλι, αφορά σε κακούργημα τότε ο υπαίτιος απαλλάσσεται σε περίπτωση που αποζημιώσει τον παθόντα με δική του πρωτοβουλία πριν αναλάβουν δράση οι αρχές.

    Σχετικά με τον περιορισμό των αναβολών, πλέον υποθέσεις που αναβάλλονται θα εκδικάζονται σε 3 και όχι 2 μήνες ενώ δεν είναι υποχρεωτικό να εκδικάζονται από τους ίδιους δικαστές. Επιπροσθέτως, αποποινικοποιειται η οφειλή μικροποσών στα ασφαλιστικά ταμεία ενώ καταργούνται τα Ποινικά Δικαστήρια στα Πρωτοδικεία και Εφετεία Αθηνών , Πειραιώς και Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ,ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5136:αποκλειστικό-τι-είπε-ο-ελεγκτικός-οίκος-για-την-ασπις-πρόνοια&Itemid=41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παρακαλώ οπως με ενημερώσετε ,ΠΟΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΣΥΛΛΟΓΟ.ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΜΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚ
    ΜΙΑ ΤΑ ΑΣΣΕΤ
    ΜΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ
    ΜΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ
    ΜΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!
    ΟΛΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΕΨΕΙ!!!!!!!
    ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ!!!!
    ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑ....ΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ,ΚΑΙ Θ'ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!!!
    ΑΚΟΥΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,,,,ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. .Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    "Όπως αναλυτικότερα αναφέρεται στο επισυναπτόμενο στην παρούσα επιστολή μου «Ενημερωτικό Σημείωμα Περιγραφής προβλημάτων και εξέλιξης εργασιών εκκαθάρισης», της 10.11.2010, των Ορκωτών Ελεγκτών Ι. Τολιόπουλου και Γ .Νανούρη, του ελεγκτικού οίκου BAKER TILLY, έχει διαπιστωθεί επίσης ότι :

    - υφίστανται ασφαλιστήρια συμβόλαια (εκτιμώνται σε 3.000 περίπου) εφ’ άπαξ καταβολής (τύπου Asset) στα οποία, το φερόμενο ως καταβληθέν κεφάλαιο από τον ασφαλιζόμενο, είναι σχετικά μεγαλύτερο από το πράγματι καταβληθέν (~ 10%),

    - υφίστανται ασφαλιστήρια συμβόλαια “ζωής” που έχουν συναφθεί με νομικά πρόσωπα (συνολικού ποσού 30 εκατομμυρίων περίπου) που αμφισβητείται η εγκυρότητα τους (ως “ασφαλιστικών συμβάσεων ζωής”),

    - υφίστανται ασφαλιστήρια συμβόλαια για τα οποία δεν προκύπτει η είσπραξη από την εταιρία των επιταγών που της είχαν δοθεί,

    Για όλα τα ανωτέρω θα συνταχθούν αναλυτικές εκθέσεις, ώστε να είναι δυνατή η αντιμετώπιση δικαστικώς (είτε από τον ανάδοχο, είτε από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, είτε από τον εκκαθαριστή) των σχετικών απαιτήσεων των θιγομένων.

    Ερώτηση: Τι εννοεί ο κ. Παντελίδης λέγοντας να είναι δυνατή η αντιμετώπιση δικαστικώς των απαιτήσεων των θιγόμενων? Αφού και τα ΑΣΣΕΤ τα περιλαμβάνει η ρύθμιση για το Ταμείο Εγγυοδοσίας και το 30% + την αναδοχή. Εντάξει υπάρχει νομικό κενό για όσα συμβόλαια γίνανε στο όνομα ΝΠΙΔ ή δεν εισπράχθηκαν λεφτά. Για τα ΑΣΣΕΤ όμως που εισπράχθηκαν λεφτά συν κάποια διαφορά για μπόνους στο συμβόλαιο, θα πρέπει να τα διεκδικήσουμε δικαστικά? ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ;
    ΠΟΛΥ ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ,ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ 'ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ' ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ;
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ!
    ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ 'ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ' ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΜΟΕΙΔΗ-ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    1)ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

    ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΛΟΓΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ
    ΔΙΑΦΥΛΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ??
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΖΗΜΙΟΜΕΝΟΣ????

    ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΠΙΣ


    2)ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΤΑΝ 20 ΕΥΡΟ Η 15 ΕΥΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!

    ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΙ@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ.ΤΕΡΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΤΩΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ?ΤΕΡΜΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ολοι μας κοροιδευετε΄''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. οι κραυγες μας ηχουν στα αυτια σας δεν τις ακουτε; ολοι εσεις υπευθυνοι και συνυπευθυνοι πως κοιμαστε και δεν σας βασανιζουν οι ερηνειες ελεος σωτηρια ποια θεια δικη περιμενετε να σας κρινει;κρατος της δημοκρατιας της απελευθερωμενης της ατιμωρητης απατης δωσε λυση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

    - Επειδή ακριβώς το κράτος έχει ήδη πτωχεύσει, ο Σύλλογος πιέζει με τις μαζικές αγωγές, έτσι ώστε να δοθεί άμεση λύση στην εύρεση ανάδοχου. Όποιος επιθυμεί να προτείνει άλλη λύση και πιστεύει ότι το πρόβλημα λύνεται αλλιώς ευχαρίστως δεχόμαστε προτάσεις. Τα αόριστα σχόλια δεν ευνοούν την συζήτηση.

    - Αναφορικά με τα έξοδα για τις αγωγές, ο Σύλλογος έχει ήδη ενημερώσει ότι το κόστος θα διαμορφωθεί στο τέλος της διαδικασίας συγκέντωσης των αιτήσεων ενδιαφέροντος. Μέσα Δεκεμβρίου θα έχουμε μαζέψει όλες τις αιτήσεις και τότε θα διαμορφωθεί και το κόστος από τους νομικούς συμβούλους του Συλλόγου. Όσο περισσότεροι καταθέσουν αιτήσεις τόσο μικρότερο θα είναι και το κόστος που θα επιμεριστεί στον καθένα. Τις 2 πρώτες εβδομάδες έχουμε εκατοντάδες αιτήσεις. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν πρώτα για το κόστος κι αν συμφωνήσουν συνεχίζουν, αλλιώς η αίτησή τους δεν είναι δεσμευτική.

    - Ο καθένας μπορεί να εκπροσωπηθεί από δικό του δικηγόρο, ο οποίος θα καλεστεί να συνεργαστεί με το νομικό επιτελείο του Συλλόγου με στόχο να συμπιεστεί το κόστος. Υπάρχει διαφάνεια στην όλη διαδικασία.

    - Οι μαζικές αγωγές εκδικάζονται με προτεραιότητα σε σχέση με τις ατομικές. Γι' αυτό πιστεύουμε ότι αν κινηθούμε συνολικά θα έχουμε και πιο γρήγορα αποτελέσματα.

    - Ο Σύλλογος προσπαθεί για το καλύτερο. Όποια λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, δεν έγιναν επί τούτου. Τα μέλη του Συλλόγου - ασφαλιστές, υπάλληλοι της ΑΣΠΙΣ και ασφαλισμένοι - έχουν όλοι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα: ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΑΣΠΙΣ". Οπότε στόχος όλων μας είναι η αποκατάσταση της οικονομικής ζημιάς που έχουμε υποστεί. Δεν υπάρχουν δεύτερες αναγνώσεις σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. - Το ερώτημα "Αν δεν δικαιωθούμε" μας απασχολεί καθημερινά. Ωστόσο, αν καθίσουμε όλοι στον καναπέ μας και δεν παλέψουμε, δεν πρόκειται κανείς να ασχοληθεί με την δική μας δικαίωση. Φυσικά, δεν μπορούσαμε από την πρώτη μέρα ανάκλησης της άδειας της ΑΣΠΙΣ να πάρουμε απόφαση για μαζικές αγωγές. Περιμέναμε την ψήφιση του νομοσχεδίου, το οποίο όπως φαίνεται δεν θα μας δικαιώσει και γι' αυτό τον λόγο πιέζουμε με μαζικές αγωγές το κράτος.

    - Το πρόβλημά μας είναι υπερκομματικό και πέρα από κάθε εκλογική διαδικασία. Είναι το μεγαλύτερο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο. Η πίεση δεν γίνεται προεκλογικά αλλά συνολικά.

    - Για το ζήτημα των ασφαλιστών: ο Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για τη συμπεριφορά μεμονωμένων ασφαλιστών που δεν σέβονται τους πελάτες τους. Δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζουμε έναν ολόκληρο κλάδο σύμφωνα με τη δράση κάποιων ατόμων. Η εμπιστοσύνη όλων είναι κλονισμένη, αφού το κράτος διαβεβαίωνε για την φερεγγυότητα της ΑΣΠΙΣ με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

    - Οι άμεσες κινήσεις του Γραφείου Τύπου του Συλλόγου: Εντός των επόμενων δύο μηνών θα κλιμακωθεί η επικοινωνιακή στρατηγική του Συλλόγου σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης. Στόχος είναι το θέμα μας να δημοσιοποιηθεί σε ευρεία κλίμακα στο εξωτερικό για να ασκηθεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Θα έχετε διαρκή ενημέρωση μέσω του site μας για οποιαδήποτε εξέλιξη.



    - Το κράτος οφείλει να βρει λύση για την αποζημίωσή μας. Οι εποπτικοί του μηχανισμοί αδράνησαν και άφησαν απατεώνες σαν τον Ψωμιάδη να εκμεταλλευτούν τον κόπο και τα χρήματά μας. Γι΄αυτό και η αγωγή είναι εναντίον του ελληνικού κράτους.

    - Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων πιέζει το κράτος για να βρει πειστικά επιχειρήματα ότι θα δικαιωθούμε. Δεν προσπαθούμε εμείς να σας πείσουμε ότι θα πάρετε τα χρήματά σας. Παλεύουμε ώστε το κράτος να μας πείσει και να δώσει πίσω τα χρήματά μας.

    - Για τα σποτάκια που αναφέρθηκαν στα σχόλια σας παραπέμπουμε πιο πάνω όπου αναφέραμε τα σχετικά με την επικοινωνιακή στρατηγική του Συλλόγου. Όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί και θα εφαρμοστούν άμεσα.

    - Αναφορικά με το κόστος εγγραφής των μελών στο Σύλλογο, το ποσό έχει διαμορφωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Βάσει του άρθρου 6 του Καταστατικού του Συλλόγου, πόροι του είναι: α)Το δικαίωμα εγγραφής των μελών ορίζεται σε 20 ευρώ. β) Η ετήσια εισφορά των μελών ορίζεται σε 80 ευρώ. Τα ποσά της ετήσιας εισφοράς και δικαιώματος εγγραφής των μελών μπορούν να τροποποιηθούν μόνο με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 14. Συνολικά δηλ. το ποσό για είναι κάποιος τακτικό και ενήμερο ταμειακά μέλος είναι 100 ευρώ. Αυτό σας δίνει δικαίωμα ψήφου στην εκλογή του ΔΣ, όπως επίσης μπορείτε να λαμβάνετε μέρος στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.
    Αυτά τα χρήματα βοηθούν στην λειτουργία του Συλλόγου, ώστε να είναι βιώσιμος και να μπορεί να παλεύει για τα δικαιώματα όλων μας.

    Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, σχόλιο ή πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣ,ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ..ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.