Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ



Την Τρίτη 13 Μαρτίου (για τον Δ.Σ  ήταν μια καλή μέρα και όχι γρουσούζικη) έγινε ένας άλλος κύκλος πολιτικών επαφών στην Αθήνα.
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Πετρίδη, την Αντιπρόεδρο κα Φωτοπούλου και τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Κεχαγιάογλου επισκέφθηκαν διαδοχικά: τον βουλευτή της Ν.Δ κ.Σταικούρα, αν. υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας, τον κ. Μυταράκη, αν, Τομεάρχη Οικονομίας Ν.Δ, και τον γραμματέα Εμπορίου του ΛΑΟΣ κ.Κανελλόπουλο.

Και στις τρεις συναντήσεις έγιναν εκτενείς αναφορές για την αρχή του προβλήματος της Ασπίς, την μη επίλυσή του με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας και πως σήμερα έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο.
Σε κάθε περίπτωση τονίστηκε η αδιάφορη έως προκλητική αντιμετώπιση (π.χ.τελευταία απόφαση του κ.Οικονόμου) όλων αυτών που εμπλέκονται στην υπόθεση, με κατάληξη την διαιώνιση της ζημίας των ασφαλισμένων της Ασπίς-Commercial.
Όσον αφορά την συνάντηση με τον κ.Κανελλόπουλο από το ΛΑΟΣ δηλώθηκε η διάθεση να γίνουν επερωτήσεις στην Βουλή αλλά και να συμμετάσχουν σε Νομοθετική πρωτοβουλία με τις προτάσεις του Συλλόγου.
Ο αν.τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ κ.Μυταράκης μας δήλωσε ότι ήδη βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οτιδήποτε θα έλεγε μπορεί να φαινότανε ως προεκλογικά πολιτικά λόγια.
Δεσμεύθηκε ότι μετά τις εκλογές θα είναι στην διάθεσή μας για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις.
Η πολύ σημαντική συνάντηση με τον κ. Σταϊκούρα, έδειξε την πραγματική και ειλικρινέστατη διάθεσή του να μας ακούσει επί μακρόν (παρόλο το φόρτο εργασίας του) για όλα όσα ήδη είχε ενημερωθεί και γνώριζε καλύτερα από όλους.
Με άμεσες ενέργειές του κλείστηκε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με υψηλό κυβερνητικό στέλεχος Υπουργείου, με τον οποίο, σε συνεργασία με άτομο κλειδί, θα υπάρξει σύσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα.
Επίσης, ζήτησε να τον κρατούμε ενήμερο για τις πρωτοβουλίες μας έτσι ώστε να ξανασυναντηθούμε για να επανεκτιμήσουμε τα πράγματα μετά από τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης με το Υπουργείο, θα σας ενημερώσουμε εκτενέστατα.
Φυσικά, η πορεία για συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων συνεχίζεται, με ένα νέο ραντεβού που κλείστηκε για τις επόμενες μέρες.


Στον παρακάτω σύνδεσμο δείτε τη συνάντηση με τον κ. Κανελλόπουλο του ΛΑΟΣ: http://www.neolaialaos.gr/2012/03/13/misc/45352/


....Και συνεχίζουμε.....

20 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ...ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ,ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΣΥΜΒΑΛΛΩΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ,ΣΥΝΑΜΑ ΔΕΣΜΕΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΩΝΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε...Αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα κατα την γνώμη πολλών συμπολιτών μας και οι αλλοι το παραμέρισαν στις καλένδες!!!Ο λαός μας λέει στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό ε? Για να δούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ .
    ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
    ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΛΑΟΣ ΝΔ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ..ΓΕΝΙΚΑ?
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ,ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ή ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!!ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    O ΖΟΡΜΠΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!



    Ισχύει η υπόσχεση του Βενιζέλου στον Ζορμπά ότι το Επικουρικό θα ενταχθεί στο ΤΧΣ;
    19 Μαρτίου, 2012Σχολιάστε

    Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε υποσχεθεί στον πρόεδρο του Επικουρικού Δ. Ζορμπά, ότι το Επικουρικό θα ενταχθεί στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που ίδρυσε η ΕΕ, ώστε να καλύψει τα τεράστια ελλείμματά του. Έχουμε τίποτα το νεότερο επ’ αυτού; Απλά ρωτάμε… το θέμα της πληρωμής των αποζημιώσεων των Ηθικών Βλαβών στους δικηγόρους και όχι στα θύματα των τροχαίων, επίσης, πού βρίσκετε; Η τελευταία ενέργεια που θυμόμαστε ήταν ότι ο Υπουργός Ε. Βενιζέλος σταμάτησε το νομοσχέδιο όταν βρισκόταν στη Βουλή, γιατί ο δικηγορικός σύλλογος προέβαλε τις αντιρρήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Epitelous!!!!!!!!!!!!!!!!! Euxomai na pane ola kala!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι πολίτες χάσανε ελληνικά ομόλογα ακούνε αυτές τις ημέρες στην τηλεώραση απο τον υπουργό οικονομικών ... "Όλοι οι έλληνες πολίτες κάτοχοι ομολόγων να αποζημιωθούν!!" ... και μετά στις Βρυξέλες δηλώνει επίσημα ότι αυτό δεν πρόκειτε να συμβεί. Θυμίζει κάτι αυτό σε εμάς που διαβάζουμε αυτό το blog ;;;;;;

    Μετά απο δυο εβδομάες ο υπουργός οικονομικών δηλώνει ότι θα δώσει φορολογική απαλαγή για 10 χρόνια σε αυτούς τους ομολογιούχους. Κάτι είναι και αυτό, αλλά να δούμε τι θα γίνει στην πράξη.

    Βλέπετε ότι σε αυτή τη Δημοκρατία υπάρχουν πολίτες πολλών ταχυτήτων. Μερικοί που αποσημιώνονται ΑΜΕΣΩΣ και μερική που θα πρέπει να ζητιανέψουν την περιουσία τους.

    H υπόθεση της Ασπίς τείνει να ξεχαστεί. Όπου βρήκομαι σε παρέες (ακόμα και σε ταμεία των τραπεζών που προσπαθούνε να μου πολήσουν ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα) έχουν άγνοια του προβλήματος. Επιδεί δεν ακούγεται πιά η υπόθεση, ο κόσμος νομίζει ότι έχει λυθεί το ζήτημα. Άμα καταφέρει να σβήσει την υπόθεση το σημερηνό πελατιακό πολιτικό σύστημα, έχουμε χρεοκοπήσει !!!!

    Εισηγούμε στις προεκλογικές καμπάνιες να διαφημίζουμε ή να κολλήσουμε αφήσες παντού στους δρόμους για να θυμίσουμε στην κοινωνία ότι το παρελθόν δεν διαγράφεται με μια προεκλογική καμπάνια. Αυτές οι συζτήσεις και υποσχέσεις απο τα τωρινά κόμματα εξουσίας ταιριάζει με το ρητό " Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε το τζερβέλιο αλλιώς."

    Αδριανός
    Περιστέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριοι Πετριδη και Κεχαγιαογλου!
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ1
    ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!
    ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ!!!!!!!!! ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΥΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.

    ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ,ΒΛΕΠΕΤΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ?
    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΣΤΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.
    ΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ,ΟΣΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ?
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ 250.000...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!
    ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ!
    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟ?
    ΛΟΓΙΑ? ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ?
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ.
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ!





    Έρχεται(;) μηχανισμός στήριξης για τις ασφαλιστικές εταιρείες
    Η πρωτοβουλία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της συλλογής ιδεών και σύμφωνα με πληροφορίες η ΤτΕ εξετάζει το θέμα και με την Task Force


    Στη δημιουργία ενός μηχανισμού διάσωσης προβληματικών ασφαλιστικών εταιρειών προσανατολίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου αφενός να περιορίσει τις ανακλήσεις αδειών και άρα τις παρενέργειες αυτών στην αγορά και αφετέρου να μπορέσει μέσω του μηχανισμού να παρεμβαίνει ταχύτερα ώστε να επαναφέρει στην… τάξη όσους επιμένουν να κινούνται στο περιθώριο της αγοράς.

    Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της συλλογής ιδεών και προτάσεων. Μάλιστα, η Τ.τ.Ε. φέρεται να έχει εξετάσει το θέμα και με την Task Force, με την οποία συζητά επίσης και το πώς θα μπορέσουν να ενισχυθούν τα δύο ειδικά ταμεία της ασφαλιστικής αγοράς, το Επικουρικό Κεφάλαιο κλάδου Αυτοκινήτου και το Εγγυητικό Κεφάλαιο κλάδου Ζωής.

    Πληροφορίες του iw αναφέρουν ότι πρόθεση της Τ.τ.Ε. είναι να οργανώσει έναν ειδικό μηχανισμό υποστήριξης ασφαλιστικών που παρουσιάζουν σοβαρές κεφαλαιακές αδυναμίες, ώστε να αποφύγει έτσι την τοποθέτηση Επιτρόπου, αφού όπως φάνηκε στην πράξη όποτε κινήθηκε ανάλογα το χαρτοφυλάκιο της εκάστοτε προβληματικής ασφαλιστικής έκανε αμέσως «φτερά», ενώ το μόνο που της απέμεινε ήταν οι υποχρεώσεις.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στόχος της εποπτικής αρχής δεν είναι να ιδρύσει ένα νέο FSF, ούτε να εξασφαλίσει μέσω του φορέα κεφάλαια για τη διάσωση εταιρειών, αλλά να συγκροτήσει ένα μηχανισμό υποστήριξής τους σε επίπεδο οργάνωσης, στρατηγικής, επενδυτικής πολιτικής, διοίκησης, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι τα δίκτυα θα επιμείνουν να υποστηρίζουν όποια εταιρεία προσφεύγει στο φορέα και κυρίως ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί εισπράττοντας ασφάλιστρα, αλλά και πληρώνοντας υποχρεώσεις.

    Στο πλαίσιο της ανωτέρω προσπάθειας η εποπτική αρχή καλείται, μεταξύ άλλων, να αντιμετωπίσει μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα νομοθετικού περιεχομένου, που έχουν να κάνουν με το πτωχευτικό δίκαιο, με το δίκαιο περί εκκαθάρισης των εταιρειών, με τις διατάξεις που διέπουν την αξιολόγηση των περιουσιακών στοιχείων κάθε νομικού προσώπου και με το έννομο συμφέρον περί προσφυγής στη δικαιοσύνη.

    Όσο για το Επικουρικό Κεφάλαιο Αυτοκινήτου, φαίνεται ότι ήδη οργανώνεται νέα νομοθετική παρέμβαση, που όμως, όπως όλα δείχνουν, θα επιχειρηθεί μετά τις εκλογές και εφόσον πρώτα σταματήσουν οι μεγάλες φουρτούνες για το υπουργείο Οικονομικών με τα μακροοικονομικά της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σταικούρας ειναι γνώστης του προβλήματος μας. Στην πρώτη μας συνάντηση στο ξενοδοχείο Μ.Βρετάνια άρχισε να πολιτικολογεί ακατάπαυστα μεχρι που αναγκαστηκε να σταματήσει από τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Μη τον εμπιστεύεστε,είναι απόλυτα αναξιόπιστος και απάνθρωπος!
    Στις εκλογές τιμωρείστε τον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο...προεκλογικό «μπαλκόνι» οι αποζημιώσεις των ομολογιούχων
    Δεν θα πληρώνουν φόρο για δέκα χρόνια οι ομολογιούχοι που “κουρεύτηκαν”

    Web Only

    19/03/2012 06:355



    Σχέδιο που θα δίνει στους ομολογιούχους που «κουρεύτηκαν» την δυνατότητα να μην πληρώνουν φόρους μέχρι και δέκα χρόνια, ώστε να μπορέσουν να συμψηφίσουν τη ζημία τους από το PSI με το φόρο εισοδήματος, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

    Παρότι στην Πλατεία Συντάγματος κρατούν χαμηλούς τόνους, μετά τις δηλώσεις του προέδρου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πως δεν επιτρέπεται να εξαιρεθούν οι σχεδόν 10.000 μικροαποταμιευτές με ομόλογα αξίας έως 100.000 ευρώ, θεωρούν πως υπάρχουν τρόποι να καλυφθεί με μελλοντικές φοροελαφρύνσεις το εισόδημα που έχασαν.

    Για το σκοπό αυτό θα απαιτηθεί ο ανασχεδιασμός του εντύπου δήλωσης φόρου εισοδήματος Ε1 αλλά για του χρόνου, αφού δεν προλαβαίνει να συμβεί αυτό από εφέτος.

    Αν και δημοσίως αποφεύγει κάθε δήλωση πλέον -προκειμένου να μην ανοίξει την όρεξη για αποζημιώσεις στους ξένους ομολογιούχους- με την επιστροφή του στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες ο κ.βενιζέλος έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να εξετάσουν το θέμα της αποζημίωσης μέσω συμψηφισμού με τον φόρο εισοδήματος. Η ζημία από το PSI θα μειώνει τον ετήσιο φόρο από το εισόδημα σε βάθος χρόνου μέχρι δέκα ετών.

    Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν και άλλες ιδέες και προτάσεις για τη συγκεκριμένη φοροαπαλλαγή, που θα λάβει έτσι ενδεχομένως και τη μορφή «προεκλογικού μέτρου» για να ενταχθούν και άλλοι δικαιούχοι με ομόλογα μεγαλύτερης αξίας, δηλαδή πάνω από 100.000 ευρώ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΑ!
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ!
    ΕΛΕΟΣ!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ.
    ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ.
    ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ, Ο ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.
    ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/685908/ChameleonArticle.aspx

    το φωναζουν ολοι και ολα. και εμεις ακομα τρεχουμε στα γραφεια των πουλημενων?
    δεν εχουμε αλλη ευκαιρια ουτε αλλο τροπο.
    δεν μπορει να θελετε το κακο μας.
    συγκεντρωστε την πιεση. υπαρχει τροπος.
    δεν μπορει να περιμενουμε το 2017 να αποδεσμευτουν τα ακινητα που δεσμευσε αυτη η κυβερνηση.
    ας σοβαρευτουμε λιγο.
    οι προθεσμιες που τρεχουν τι θα γινουν?
    31.3 2012 λεει ο νομος. και αν παρελθει ετσι τι γινεται?
    μας πυροβολουν ή αυτοκτονουμε μαζικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψηφίσθηκε ένας νόμος για την αποζημιωση μας.
    1) πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις μας, αν δεν γίνει αναδοχή?
    2) τα χρόνια που μεσολαβούν απο το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ μεχρι την καταβολή των αποζημιώσεων, θα είναι έντοκα, όπως πρέπει?
    απαντήστε παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει να στέλνουμε μηνύματα στις καθημερινές πρϊωνές εκπομπές οπου φιλοξενούνται και οικονομόλογοι και πολιτικοί!!!!Συνέχεια και e-mails να τούς ενημερώνουμε και να ζητάμε να ασχοληθούν με το θέμα ΑΣΠΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΠΝΟΙΑ.
    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΟ ΨΗΦΟΥΣ.ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/684000/Article.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ.ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑς ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΧΕΤΕΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μην ελπίζεται άδικα και βασανίζεται τον εαυτό σας.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. ΑΛΛΙΩΣ Ο ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ , Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.