Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΣ

Το παρακάτω δελτίο τύπου στάλθηκε σε όλα τα ΜΜΕ και τις επαφές με τις οποίες επικοινωνεί διαρκώς ο Σύλλογος:

21/03/2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας  της ΝΔ κ. Χ. Σταϊκούρα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Ηλ. Πλασκοβίτη

, του κ. Χ. Σταϊκούρα, του Γεν. Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής του Υπ. Οικονομικών κ. Κ. Μασούρα, του επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής κ. Ι. Παντελίδη και του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια τον οποίο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Θ. Πετρίδης , ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Ν. Κεχαγιάογλου, το μέλος του ΔΣ κ. Ν. Δερμιτζάκης και ο νομικός εκπρόσωπος του Συλλόγου κ. Α. Βγόντζας. Στην σύσκεψη συμμετείχαν και η κα Ν.Τριάντη οικονομολόγος και η κα Β.Θεοδωροπούλου  ως νομικός σύμβουλος του Γ.Γ κ. Πλασκοβίτη.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:
·    Ο χρόνος καταβολής των αποζημιώσεων κεφαλαίου στους ασφαλισμένους, εφόσον δεν προκύψει ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία
·    Η διόρθωση των αποτιμήσεων των unit linked προϊόντων
·    Η καταβολή των αποζημιώσεων στους κατόχους νοσοκομειακών συμβολαίων και η αναδοχή αυτών
·    Η ευθύνη του Ελληνικού Δημοσίου για την πλημμελή εποπτεία

Όλα τα θέματα αντιμετωπίστηκαν με κατανόηση και συμφωνήθηκε η συγκέντρωση αναλυτικών στοιχείων για τα οφειλόμενα ποσά προκειμένου να εξεταστεί ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα ικανοποίησης των απαιτήσεων, λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα δημοσιονομική κατάσταση.
Ήδη ο Σύλλογός μας έχει αναλάβει συντονιστικό ρόλο στην όλη διαδικασία έτσι ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα με στόχο την πλήρη δικαίωση των ζημιωθέντων των ανακληθεισών εταιρειών

30 σχόλια:

  1. KAI META ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ...ΠΟΝΗΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένουμε (να δούμε μέχρι πότε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΛΟΥ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΚΟΥΚΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ - ΕΚΒΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΗΦΟΥΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ .ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;;;;;;;;;;
      50 ΆΤΟΜΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.
      ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

      Διαγραφή
  4. για τα γιουνιτ τι ειπαν ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΠΑΜΕ,ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝ'ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ,ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ,ΑΠ'ΟΛΟΥΣ..
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΕΔΩ!.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ,ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ...ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουλάχιστον γίνονται προσπάθειες και σας το αναγνωρίζουμε. Καλή συνέχεια κια καλό κουράγιο σε όλους τους ασφαλισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτες λεγονται επαφες του Κ........ δηλαδη 3 χρονια εχουμε ακουσει κατι αλλο? τωρα δε λογω εκλογων,το ειδαμε, και αυτο σταικουρας πλασκοβιτης ειναι πολλα τα ψηφαλακια. Οτι. κανουμε πριν τις εκλογες μετα καληνυχτα σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι οι αγώνες κερδίζονται με μάχες που δίνονται καθημερινά
    Μην χάνετε το κουράγιο σας. Μπορεί να ήρθε η ώρα που ωριμάσαν στη σκέψη των πολιτικών η λύση του προβλήματος μας. Μπορεί να καίνε και οι εκλογές .Με γκρίνια δεν πετυχαίνουμε τίποτα.
    Όσοι έχουν σκοπό τους μόνο την κακοπροαίρετη κριτική και την γκρίνια, όταν έρθει η ώρα της λύσης του προβλήματος να μην πάνε να πάρουν τα χρήματα τους .
    Κάποιοι τρέχουν για μας. Αυτό τουλάχιστον πρέπει να το σεβαστούμε. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μα δεν επρεπε να παρισταται και εκπροσωπος του εγγυητικου και των ασφαλιστικων εταιριων?
    ακομα και ο τραπεζικος χωρος θα μπορουσε να συμμετασχει.
    και ο συνδυασμος ειναι αυτος που θα μας βοηθησει.
    υπαρχουν πακετα επιδοτησεων στις τραπεζες που μπροουν να ενταξουν
    καποιο τετοιο προραμμα.
    ρωτηστε τους ειδικους.
    προτασεις θελει και το υπουργειο και λυσεις ανωδυνες .θα υιοθετησουν καθε τετοια λυση που δε θα τους επιβαρυνει καιειδικοτερα τωρα εν οψει εκλογων.
    ρωτηστε ειδικους και βαλτε τον τραπεζικο τομεα στη διαχειριση.
    κυκλοφορουν πολλα ευρωπαικα προγραμματα στις τραπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/11020-%CE%96%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%89%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%91%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%9B%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1,-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CE%90.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συμφωνώ με την πλειοψηφία των σχολιαστών που επικροτούν τις προσπάθειες σας να μη παραμείνει το θέμα μας στα ΑΖΗΤΗΤΑ.Είμαι στη διάθεση σας αν χρειαστεί.
    Με την ευκαιρία υπενθυμίζω ότι στις 28/3 στις 0900 στο Πρωτοδικείο Αθήνας (Λουκάρεως),θα γίνει η δίκη του ΛΑΜΟΓΙΟΥ, ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ για τα capital,ανεξάρτητα αν είμαστε ή όχι κατοχοι, πρέπει να δώσουμε το παρόν για να ενισχύσουμε τη προσπάθεια της πολιτικής αγωγής.
    Π.Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα 50 ατομα που ηρθαν θα ηταν περισσοτερα εαν το κανατε αναρτηση στο facebook πριν και οχι κατοπιν εορτης.
    Τα χρηματα μας ειναι στο Εξωτερικο και βολταρουν,δεν ηταν και τυχαιο το ποτε το εσκασαν το κανονι(πριν την κριση)ποιος τα θυμαται τωρα!!Εδω γινετε το ελα να δεις πανε μισθοι,συνταξεις,εφ απαξ,ενοικια, τοκοι,ομολογα,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pieste toys oso mporeite .Na desmeytei kai o Samaras me dimosia dilosi organosteto mprabo gia tis prospathies sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ,ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩ.... ΔΕΝΑ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙ!!!
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ .ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ , ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνω με τον παραπάνω, προτάσεις χρειάζονται και συμμετοχή του εγγυητικού.
    Στην Κύπρο δεν την έκλεισαν....

    http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/681642/Article.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόνο να μην γίνονται όλα αυτά εν όψει των εκλογών...που μάλλον αυτό γίνεται. Λίγη στάχτη στα μάτια, όποιος τους πιστέψει ξανά όλους αυτούς που μας κοροιδεύουν τόσα χρόνια και τους ψηφίσει με την ελπίδα ότι ΘΑ -ΘΑ -ΘΑ λυθεί το θέμα μας ΧΑΘΗΚΑΜΕ !!! Και πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι θα συνεχίσουν απτόητοι να κάνουν την δουλίτσα τους...
    Καμία ψήφος στους απατεώνες τω δύο μεγάλων κομμάτων που μας έριξαν εδώ που βρεθήκαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Fwtia n pesei k na kapsei osous ebalan sta xeria tous tis oikonomies mou, to aima ths psuxhs mou kai egw eimai s apognwsh kai den exw na faw...me tosh pikra pou pernaw n ginei mpoumerang stous politikous pou den dinoun lush sto problhma. fwtia n parei olh ellada g t egklhma p ekanan stis psuxes twn zhmiwthentwn.Epitelous dwste lush...den antexoume allo!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.facebook.com/AntonisSamaras.official


    ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ!!!!!
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΞΗΦΙΖΟΥΜΕ..... ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ Η ΑΝ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πού θα πάει;; Δεν θα ξημερώσει;;
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΄ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ "ΚΟΠΟΥΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ "ΣΙΓΟΥΡΙΑ"
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι εκλογές έφτασαν. Προσέξτε ποιούς θα ψηφίσετε. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν!!!
    Εκανα μια ασφάλεια ζωής, πλήρωσα 3.500€ ασφάλιστρα, τα οποία μόνο στον ύπνο μου τα βλέπω, ζω στα όρια της πραγματικής φτώχειας, με 2 μικρά παιδιά, γυναίκα άνεργη εδώ και 1,5 χρόνο, και εγώ στα πρόθυρα της ανεργίας!
    Λυπάμε πραγματικά που έμπλεξα με την συγκεκριμένη εταιρεία, το δίδαγμα που πήρα είναι ποτέ ξανά ασφάλεια ζωής πουθενά όσο θα ζω.
    Ένας απελπισμένος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.