Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ.ΑΡ. κ. ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη είχαν μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια




Μετά από πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου του Δ.Σ του Συλλόγου κα Κ. Φωτοπούλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/03/2012 συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φ.Κουβέλη με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου αποτελούμενη από τους κ.κ. Θ.Πετρίδη, Ν.Κεχαγιάογλου και Ν.Δερμιτζάκη.


Ο κ.Κουβέλης ζήτησε από το γραφείο του Συλλόγου όλο το ενημερωτικό υλικό για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις πάνω στην υπόθεση, το οποίο και μελέτησε καταθέτοντας στα μέλη του ΔΣ συγκεκριμένες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επίλυση της υπόθεσης.


Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή το ιστορικό αλλά και τις προτάσεις του Συλλόγου εξέφρασε την ειλικρινή κατανόησή του, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη για όσο το δυνατόν συντομότερη και δίκαιη επίλυση του προβλήματος.


Στις άμεσες ενέργειες του ως Προέδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς θα είναι η κατάθεση επίκαιρης επερώτησης με την συνεργασία και των άλλων κομμάτων της Βουλής.


Το ΔΣ του Συλλόγου κατέθεσε την εμπειρία του από παλαιότερες ενέργειες και του προτάθηκε να δεχθεί την συμμετοχή του Συλλόγου για την σύνταξη της επερώτησης, κάτι που αποδέχθηκε.


Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του κ. Κουβέλη ότι σε κάθε περίπτωση μετεκλογικά, είτε από την θέση της αντιπολίτευσης, είτε της συμπολίτευσης ο Σύλλογος θα τύχει της ίδιας ειλικρινούς και άμεσης ανταπόκρισης για την επίλυση του προβλήματός μας.

8 σχόλια:

  1. ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΊΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
    ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ,
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ.
    ΑΛΛΙΩΣ, ΑΔΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.
    Ο ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ.
    ΜΕΤΑ..ΤΟΥ ΠΟΥΛΙ ΠΕΤΑΞΕ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ.ΠΟΝΗΡΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟ ΜΑΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΙΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.enikos.gr/specials/26778,O_Nikos_Xatzhnikolaoy_Live_ston_ypologis.html

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ?
    ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ?
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,
    ΟΙ..ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
    ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ.

    ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς!! Αλλά η κατανόηση θα φανεί με ενέργειες απο μέρους αυτών που ενημερώνετε!!!Ενέργειες αποτελεσματικές!!!Μη γίνεστε και σείς σαν τους πολιτικούς παλαιάς κοπής!!!!Ναι μεν...αλλά το αποτέλεσμα μετράει>Προτάσεις και ενέργειες αυτό να απαιτείτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ίδιο σενάριο,οι ίδιες κινήσεις, τρία χρόνια.
    κανένας δεν πιστεύει ότι θα γίνει κάτι.και αυτό γιατι θέλετε να λειτουργείτε μόνοι σας και με την ίδια μέθοδο.
    κρίμα ,γιατί οικογένειες ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες και πολλές από τις αυτοκτονίες έχουν να κάνουν με ασφαλισμένους που ήρθαν σε πλήρη απόγνωση.

    όλοι αυτοί που επισκέπτεσθε, μας το ξαναείπαν το παραμύθι.
    και ήδη είμαστε πολύ κουρασμένοι για να αντέχουμε πάλι τα ίδια.
    ποιος κουβέλης και ποιος τσίπρας και ποιος σταικούρας.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΛΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΛΕΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΓΟΝΤΖΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ?
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...
    Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΑΘΟΡΥΒΑ, ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ.ΓΙΑΤΙ???????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ. ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΜΕΤΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ.
    ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑΛΛΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΟΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΙΡΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ.

    ΜΗ ΜΑΣ ΕΞΑΠΤΕΤΕ.
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΓΙΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΧΩ 4 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ASPIS BOND KAI PLUS ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ 2011... ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ... ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΝΟΗ... ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ... ΜΕ ΒΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ... ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ... ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΥΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ... ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΙΣ ΕΊΝΑΙ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βοήθεια από την ΕΕ για την αναδιοργάνωση της ασφαλιστικής αγοράς
    27 Μαρτίου, 2012Σχολιάστε

    Η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα (Task Force for Greece –TFGR) η οποία άρχισε τις εργασίες της τον Σεπτέμβριο του 2011, συντονίζει την τεχνική βοήθεια που χρειάζεται η Ελλάδα για να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής. Επιδιώκει επίσης να επιταχύνει την απορρόφηση κονδυλίων της ΕΕ με σκοπό τη στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης. Αναφέρεται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και τελεί υπό την πολιτική καθοδήγηση του Αντιπροέδρου Olli Rehn. Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης υποβάλλει τριμηνιαίες εκθέσεις επί της προόδου στις ελληνικές αρχές και στην Επιτροπή. Στις 15 Μαρτίου κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της δεύτερης Έκθεσης. Η δεύτερη αυτή έκθεση περιγράφει την πρόοδο που σημειώθηκε όσον αφορά την ταχύτερη απορρόφηση κονδυλίων της ΕΕ από την Ελλάδα (πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ) και την οργάνωση και εφαρμογή της τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα σε εννέα καίριους τομείς με την υποστήριξη είκοσι περίπου κρατών μελών, της Επιτροπής και του ΔΝΤ. H Ομάδα Δράσης παρακολουθεί και το πρόγραμμα εξυγίανσης της ασφαλιστικής αγοράς, παρέχοντας τεχνική βοήθεια ως προς την αναδιοργάνωση των δύο ταμείων εγγύησης ασφαλίσεων. Συγκεκριμένα οργανώνει τη μεταφορά σχετικής τεχνογνωσίας από τις υπηρεσίες της ΕΕ, τη σχετική γερμανική αρχή εποπτείας, το γερμανικό υπουργείο οικονομικών και την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί μια πρώτη συνάντηση με σκοπό την καταγραφή των αναγκών για τεχνική βοήθεια, ενώ πριν το καλοκαίρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί και δεύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.