Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ





Διαδοχικές συναντήσεις είχε χθες το ΔΣ του Συλλόγου με τους βουλευτές κ.κ. Χατζηδάκη και Μαρκόπουλο. Ο κ. Μαρκόπουλος ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά άμεσα και κατέθεσε την παρακάτω επίκαιρη ερώτηση προς τον Φ. Σαχινίδη, ενώ και ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί για να βρεθεί μια άμεση λύση για τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια.


Ακολουθεί η επίκαιρη ερώτηση του κ. Μαρκόπουλου:



ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Οικονομικών, κ. Φίλιππο Σαχινίδη

ΘΕΜΑ:  Τι θα γίνει επιτέλους με τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και της COMMERCIAL VALUE που έχουν μείνει ξεκρέμαστοι;

Σε συνέχεια σχετικών με το θέμα Ερωτήσεων και Επίκαιρων Ερωτήσεων μου, επανέρχομαι εκ νέου στο ζήτημα της διαχείρισης από την κυβέρνηση του ζητήματος των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και της COMMERCIAL VALUE. Αν και τα τελευταία χρόνια έχουν προηγηθεί νομοθετικές ρυθμίσεις, αλλά και πολλές άλλες διοικητικές διατάξεις, εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι  εξακολουθούν να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και σε πολλές περιπτώσεις, πολλοί εξ αυτών ζουν σε συνθήκες πλήρους ανέχειας, όντας πλέον απογοητευμένοι και αδυνατώντας να έχουν πρόσβαση σε στο δικαίωμα της ιατροφαρμακευτικής τους κάλυψης ή σε επενδύσεις που έκαναν με κόπους μιας ζωής.

Με δεδομένο ότι βαίνουμε πολύ σύντομα, απ’ ότι φαίνεται, στο τέλος μιας πορείας χωρίς να υπάρξει η προσδοκώμενη αναδοχή από άλλες ασφαλιστικές εταιρείες και αυτό σημαίνει ότι μετά τις 31 Μαρτίου, 2012, θα πρέπει να δοθεί λύση μέσω του προβλεπόμενου από το Ν. 3867/10 Εγγυητικού Ταμείου, θα πρέπει να υπάρξει μία ξεκάθαρη λύση που παράλληλα θα διασφαλίζει, τόσο τους ακάλυπτους ασφαλισμένους, με ευθύνη του κράτους, όσο και τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου που θα ζημιωθούν από αγωγές, τόκους, αλλά και από άλλες ευθύνες που συνεπάγονται ποινικών και άλλων ευθυνών.   

Ερωτάται ο κος Υπουργός

Τι πρόκειται να κάνει το κράτος για να δώσει λύση στο διπλό πρόβλημα της κάλυψης των χιλιάδων ασφαλισμένων, διασφαλίζοντας όμως συγχρόνως και τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου;

Πως είναι δυνατόν το κράτος (με βάση το αρ.παρ. 2.1δ του Ν. 3867/10) να διασφαλίζει τις αποζημιώσεις των ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων και να αφήνει ακάλυπτους τους ασθενείς - δικαιούχους αποζημιώσεων που έχουν καταθέσει τα τιμολόγιά τους στις ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να πληρωθούν;



27/03/2012                                                                            ΚΩΣΤΑΣ 
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

17 σχόλια:

  1. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΛΥΝΕΤΑΙ..

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥς ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ
    ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΕΞΑΝΤΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
    ΟΧΙ..ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
    ΚΡΑΞΙΜΟ


    ΟΠΩΣ ΤΟΚΑΝΕΙ ΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ.


    ΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://prasinomilogr.blogspot.com/2012/03/blog-post_8376.html#more

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΝ ΠΙΕΣΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ.

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ κλπ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ!
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια, το ζητημα ειναι ΠΩΣ δεσμευτηκε ο χατζηδακης.
    ειπε μια κουβεντα και τελος;
    τζαμπα τρεχετε.
    παρτε το αλλιως!
    αυτα τους πρωτους μηνες.
    τωρα θελει δυναμισμο και στο δοξα πατρι.
    αφου κι εσεις το λετε:
    δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια.
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.enikos.gr/politics/27775,Mhnysan_ton_Papakwnstantinoy.html

    Γιατί δεν καταθέτουμε αντίστοιχη μήνυση και αγωγή αποζημίωσης στους Σαχινίδη και Παπακωνσταντίνου, Παπαθανασίου κλπ. για τον χειρισμό της υπόθεσης και τη βλάβη που υποστήκαμε?
    Εμείς δεν έχουμε ομόλογα του δημοσιου, είναι αλλη η περίπτωσή μας και σηκώνει άριστα σχετικές δικαστικές κινήσεις.
    Δεν μπορεί ο όποιος τυχόν υπουργός κλπ να καταδικάζει χιλιαδες πολίτες ,επειδή παίζει τα παιχνίδια κάποιων ή επειδή είναι ηλίθιος.
    Ας διαλέξουν τι είναι.
    Εμείς ομως, πρέπει να σταματήσουμε έτσι κραυγαλέα να τους κάνουμε τα χατηρια και να καλοπερνούν.
    Γιατί, πια, ο κόσμος σας κατηγορεί και πέρα από τις ίδιες συναντήσειες καθε λίγο, επιτέλους πρέπει να αποδείξετε ότι θέλετε και αποτελέσματα.
    Ακόμα περιμένουμε.
    Ας το ξεκινήσουμε λοιπον. Νομικούς έχετε. Τι κάνουν?
    Πραγματικά τι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΧΙΝΗΔΗ Π ΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθημερινά πίεση σε ολα τα κανάλια για να βγάλουν το θέμα Αspis-Comercial και να καλούν Υπουργούς και βουλευτές να πάρουν θέση και να δώσουν ΛΥΣΗ...... Ελεος πια με τα λεφτά μας????...
    Μετά παρεξηγούνται που ο λαός τούς χαπακτηρίζει ΛΑΜΟΓΙΑ και ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!Ιδού ας αποδείξουν το αντίθετο και ας δώσουν λύση στο πρόβλημά μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα καλα πιανετε τον καθε...καραγκιοζη και τον παρακαλατε να βοηθησει και η τρομερη απαντηση του ειναι η στερεοτυπη πριν τις εκλογες γνωστη απο τον ..μαυρογυαλουρο¨!!! αν ειναι δυνατον τι ανοησιες ειναι αυτες?? σε παιδακια απευθυνεται ο καθε πολιτικαντης ψευτης και απατεωνας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΠΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΝΙΤ

      Διαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΚΑΜΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=186261

    Να τον χαιρεστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΡΟΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3 χρονια περασαν.
    αδικαιολογητα πραγματα και εξοργιστικα.
    οι πουλημενοι ολοι, δεν ειναι δικαιολογια.
    εμεις δεν το χειριστηκαμε σωστα που τους ανεχομαστε
    και τους παρακαλουμε καθε φορα και τρεχουμε απο πισω τους.
    επιθεση θελει.
    αλλα δεν ακουτε.
    δεν θελετε να ακουσετε.
    κυβερνησεις ριχνουμε και ανεβαζουμε.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ .ΓΙΑΤΙ?
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΤΕ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.

    ΕΔΩ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ .
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΟΧΙ,, ΛΑΘΟΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΘΗΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ...
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ!

    " ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
    ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!! ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ
    ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ"

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ?
    ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΕΧΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕΜΕ 200 ΧΙΛ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?
    Ε,, ΛΟΙΠΟΝ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαιρετώ την όλη προσπάθειά σας τόσο καιρό.
    Όμως, η προ εκλογών εποχή που διανύουμε θα μπορούσε να ειδωθεί ως μία σημαντική "ευκαιρία" στο ζήτημά μας. Δηλαδή, να σταλεί επιστολή πρόσκλησης σε όλα τα κόμματα για τηλεοπτική συνάντηση με αναφορά όλων των προβλημάτων σε νούμερα. Να δούμε τι θέση θα πάρουν οι παρόντες (Σαχινίδης & ΣΙΑ) και οι επόμενοι (??? όποιοι είναι).
    Πιέστε τους/τα πολιτικούς/κόμματα τώρα! Επιχειρηματολογείτε έστω και με ψεύδη του τύπου "όποιος λύσει το ζήτημα μας θα έχει να λάβει ψήφους". Ειλικρινά ντρέπομαι για το τελευταίο αλλά πρέπει να τους μιλάμε την ίδια γλώσσα!

    Κατά τα άλλα οι αγωγές μας τρέχουν? Τα δικηγορικά γραφεία γιατί καθυστερούν τόσο πολύ? Πότε θα υπάρξει η πρώτη ημερομηνία εκδίκασης της αγωγής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ(ΒΛΕΠΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΛΠ) ,ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
    ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΚΙΑ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ,ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ''ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ'' ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΓΑΙΔΑΡΟ(ΒΛΕΠΕ ΚΟΥΦΑΡΙ ΑΣΠΙΣ) ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.
    ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΕΠΟΠΤΗ ΚΛΠ- Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ- ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ) , ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΟΝΜΑΚΕΔΟΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H mixoriksia papakonstantinou xeri na ftiahni viles gia partitou na dosi lisy stous zimiothendes den xeri?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.