Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους!



Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας,

Οι θέσεις μας σχετικά με την επίλυση του ζητήματος των ανακληθεισών εταιρειών είναι απολύτως αποκρυσταλλωμένες, διάφανες και ξεκάθαρες. Αποτυπώνονται στην τελευταία επιστολή που στείλαμε στον Υπουργό Οικονομικών και είναι σταθερά συνεπείς  με τις πάγιες θέσεις μας και το καταστατικό του Συλλόγου μας. Οι θέσεις και οι προτάσεις αυτές είναι δημοσιευμένες στο site μας - μπορείτε να δείτε το ιστορικό- και έχουν σταλεί επικαιροποιημένες σε πάρα πολλούς παραλήπτες σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Ο Σύλλογός μας βάσει καταστατικού έχει συσταθεί για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα ΟΛΩΝ των ζημιωθέντων και όχι μόνο των επενδυτών. 


Κατόπιν τούτων πιστεύουμε ότι κανένας καλοπροαίρετος ο οποίος βεβαίως παρακολουθεί τις εξελίξεις διαχρονικά, δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι μεροληπτούμε υπέρ κάποιων ή υπέρ κάποιας κατηγορίας συμβολαίων. 

Τα χρήματα των ασφαλισμένων έχουν την ίδια σπουδαιότητα για τους κατόχους τους είτε είναι λίγα είτε είναι πολλά, όπως και οι πολυτιμότατες παροχές υγείας και ανικανοτήτων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα όλα θα αποκατασταθούν ισότιμα και δίκαια. Η φήμη για αποζημίωση μέχρι 30,000€ δεν μπορεί να έχει κανένα σοβαρό νομικό έρεισμα γιατί δεν εφαρμόζει την αρχή της αναλογικότητας. Επί παραδείγματι ένας ασφαλισμένος που δικαιούται 30,000€ θα αποζημιωνόταν στο ακέραιο (100%) , ενώ ένας που δικαιούται 100,000€ θα αποζημιωνόταν μερικώς (30%).

Ως εκ τούτου ο Σύλλογός μας παραμένει προσηλωμένος στις θέσεις που έχουν δημοσιευτεί και περιμένουμε από μέρα σε μέρα την επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης για να τοποθετηθούμε εκ νέου.

8 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΤΕ.
    Ο κ. ΣΠΥΡΟΥ ΟΜΩΣ ΝΕΧΤ ΝΤΙΛ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ!
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΕΙΣΘΕ. ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΑΣΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΖΗΜΙΙΩΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ;
    ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΜΕ ΕΝΤΟΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ, ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΣΣΕΤ.
    ΜΕΛΕΤΗΣΤΕΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΘΗΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ 30.ΟΟΟ€ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ?ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ!!ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 5 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ASSET ΤΩΝ 10.000€ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ 50.000€ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΤΑ 30.000€?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε θα γινει επιτελους αυτο μας εχουν σκασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού θα πάει; Δεν θα ξημερώσει; Θα ξημερώσει. Η νύχτα όμως κράτησε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη θα παρουν ολοι ανεξαρτητως ποσυ που ηχαν τα 30000ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η υπερασπιση της άποψης των 30.000 ευρώ μόνο προβλήματα θα δημιουρησει. Σωστή η άποψη πως το 90 % περίπου κυμαίνεται μεταξύ 5000 και 30000 ευρω ,αλλά υπάρχει και η άποψη που λεει οτι επενδυτής είναι και ο καταθέτης των 10.000 και των 100.000 . Ο εκκαθαριστης ας ξεκινησει τις αποζημιώσεις ας δωσει σε πρώτη φαση εως 30.000 ευρω ας μπει νερό στον μύλο ,και στην πορεία ας κανει ειδικες συμφωνίες με τους μεγαλοεπενδυτές του ομίλου ασπίς . Να ξεκινήσει μόνο ,και να μην κρύβεται απο την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πως θα γινει η καταβολη των 30000ε σε καποιο λογαριασμο πως θα γινει η ειδοποιηση ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 12000Ε ,ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΤΑ 30000Ε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.