Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ακόμη μία αληθινή ιστορία ασφαλισμένης της Ασπίς Πρόνοια

Οι αληθινές ιστορίες των ασφαλισμένων της "Ασπίς Πρόνοια" φτάνουν διαρκώς στα γραφεία του Συλλόγου Ζημιωθέντων. Προσωπικά δράματα που εκτυλίσσονται καθημερινά λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας του ελληνικού κράτους και που συχνά αποσιωπούνται εν μέσω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που βιώνει ο τόπος. 
Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια συνεχίζει να κοινοποιεί τις ιστορίες αυτές σε ΜΜΕ και πολιτικούς, ώστε να μην ξεχαστεί το μεγαλύτερο ασφαλιστικό σκάνδαλο στην ιστορία της Ε.Ε.


"Το 1992 η Ν.Κ. σύναψε οικογενειακό συμβόλαιο υγείας στην Ασπίς Πρόνοια. Τότε η κόρη της είχε μόλις γεννηθεί. Το 2002 το δεκάχρονο κορίτσι αρρώστησε από αυτοάνοσο νόσημα, ωστόσο η οικογένεια έκανε χρήση του συμβολαίου που είχε με την Ασπίς για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα. 
Τον Σεπτέμβριο του 2009, με το κλείσιμο της εταιρείας ξεκινά ο Γολγοθάς και γι' αυτή την οικογένεια. Καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν δεχόταν να ασφαλίσει το κορίτσι λόγω του προϋπάρχοντος αυτοάνοσου νοσήματος, ενώ δεν είχε και ουδεμία φαρμακευτική κάλυψη. Σήμερα, είναι σχεδόν αδύνατη η κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών αναγκών της κοπέλας. 
Αναρωτιόμαστε πότε επιτέλους θα δικαιωθούν οι χιλιάδες ασφαλισμένοι που συνεχίζουν να υπομένουν στωικά τις συνέπειες της εγκληματικής αδιαφορίας του ελληνικού κράτους..."

ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

2 σχόλια:

  1. ΒΑΚΗΣ ΚΑΡΑΙΑΚΟΦΟΓΛΟΥ20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:37 π.μ.

    απο την τελευταια σοβαρη ειδηση, που αφορα την τροπολογια του νομου περι "δανειοδοτησης του εγγυητικου κεφαλαιου", ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ.
    ΠΑΡΑΠΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά τι κάνουμε? Όσο περνάει ο χρόνος είναι εις βάρος μας! Σιγά-σιγά καταλαβαίνω ότι ο κόσμος, παρότι έχει χάσει πολλά από αυτή την υπόθεση, έχει αρχίσει ήδη και αδιαφορεί, παραλύει, αποστασιοποιείται και οκνηρεί. Ο σύλλογος κάτι πρέπει να κάνει για να "σφίξουν" πάλι τα κρέατα...
    Μια συνάντηση και ενημέρωση εφ' όλης της ύλης για τα πεπραγμένα και για αυτά που θα σχεδιάσει να κάνει είναι μι καλή ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.