Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Το δημοσίευμα του capital.gr προς επιβεβαίωση των θέσεων του Συλλόγου


"Aspis: Αποζημίωση €30.000 για τους ασφαλισμένους προτείνει το ΥΠΟΙΚ

Της Έφης Καραγεώργου

Να αποζημιωθούν όλοι οι ασφαλισμένοι της Aspis με το ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ, πρότεινε –σύμφωνα με πληροφορίες- το υπουργείο Οικονομικών στο Σύλλογο των ζημιωθέντων της εταιρείας.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς το ποσό αυτό καλύπτει το 95% των ασφαλισμένων της Ασπίδας, ωστόσο ο Σύλλογος τους, δεν συμφωνεί με την πρόταση και ζητά να ξεκινήσει η καταβολή των αποζημιώσεων, σε δόσεις ανάλογα με τις λήξεις των συμβολαίων. Ακόμα με επιστολή του προς τον υπουργό οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, ζητά η πρώτη δόση να καταβληθεί άμεσα σε όσους έληξαν τα συμβόλαια τους και να μην είναι μικρότερη των 10.000 ευρώ. 


Σημειώνεται ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από τον Σεπτέμβριο του 2009 που η ασφαλιστική εταιρεία Αspis έβαλε λουκέτο και οι 250.000 ασφαλισμένοι της ακόμα περιμένουν να αποζημιωθούν.

Το Εγγυητικό Κεφάλαιο -που συστάθηκε με το νόμο 3867/2010, δεν έχει τα απαιτούμενα κεφάλαια για να δώσει τις αποζημιώσεις των ασφαλισμένων, που αντιστοιχούν στο 70% των ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους, αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της εταιρείας.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, η διαδικασία εκκαθάρισης είναι εξαιρετικά χρονοβόρα, ενώ ακόμα και μηδενικό αν είναι το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να λάβουν το 70% των οφειλομένων από το εγγυητικό κεφάλαιο. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το συνολικό ύψος των απαιτήσεων του Ομίλου της «Ασπίς» (Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value), ανέρχεται σε 964 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα τα 631,5 εκατ. ευρώ αφορούν τα 200.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια της «Ασπίς Πρόνοια», ενώ στα 332,6εκ ευρώ ανέρχονται συνολικά οι απαιτήσεις από την Commercial Value, από τα οποία τα 206εκ ευρώ είναι απαιτήσεις από συμβόλαια ζωής. Επίσης μεγάλο «κούρεμα» έχουν υποστεί οι αποζημιώσεις όσων είχαν επενδύσει σε προϊόντα unit linked της «Ασπίς Πρόνοια», καθώς από τα 390 εκατ. ευρώ που είναι οι αποδόσεις, το ποσό που τους αναγνωρίζεται ως αποζημίωση είναι μόλις 125εκατ. ευρώ. Και αυτό επειδή καταπίπτουν από την αποζημίωση οι εγγυημένες αποδόσεις που υπόσχονταν τα προϊόντα αυτά και η αποζημίωση υπολογίζεται με βάση την τιμή του μεριδίου που είχε το συγκεκριμένο προϊόν κατά τον χρόνο ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της εταιρείας.

Η λύση που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών -δηλαδή αποζημίωση για όλους ύψους 30.000 ευρώ-, αφ΄ενός θα πρέπει να πάρει το «πράσινο φως» από την τρόικα και φυσικά να γίνει αποδεκτή από τους ασφαλισμένους της Ασπίδας, οι οποίοι έχουν πάντα το δικαίωμα να διεκδικήσουν το σύνολο των αποζημιώσεων τους δικαστικά. 

Αν το υπουργείο λάβει την έγκριση της τρόικας, τότε θα μπορέσει το Εγγυητικό Κεφάλαιο να δανειστεί με εγγύηση τα μελλοντικά του έσοδα ώστε να προχωρήσει στην άμεση αποζημιωση όλων των ασφαλισμένων με το ποσό των 30.000 ευρώ."


Πηγή:www.capital.gr

56 σχόλια:

  1. Το Δημόσιο ζητά πίσω από τις τράπεζες 500 εκ. ευρώ2012-09-08 02:51:04
    Ο κ. Σταϊκούρας ζητά με επιστολή του να διευθετηθεί η εκκρεμότητα που υπάρχει σε σχέση με τις οφειλές των τραπεζών στο Δημόσιο από τη βοήθεια που έλαβαν... από το πρώτο πακέτο στήριξης του επί υπουργίας Γιώργου Αλογοσκούφη.

    Με επιστολή του προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο και τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Γιώργο Ζανιά, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ζητά να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις έτσι ώστε να διευθετηθεί η εκκρεμότητα που υπάρχει σε σχέση με το θέμα της σταθερής απόδοσης 10% επί τους εισφερόμενου κεφαλαίου στις τράπεζες, που υπήχθησαν στο πρώτο μέτρο του ν.3723/2008.

    Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών οι Τράπεζες οφείλουν στο ελληνικό δημόσιο το ποσό των 500 εκ. ευρώ και το υπουργείο Οικονομικών ζητά να εισπραχθεί το ποσό, το οποίο και εγγράφεται στον κρατικό προϋπολογισμό ως έσοδο.
    Tromaktiko
    ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ,ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΓΙΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΔΗΚΗΓΟΡΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ!
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ
      ΚΙ'ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ....
      ΝΩΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ 'Η ΑΦΕΛΗΣ 'Η ΠΟΛΥ @#!$^@$!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μάλλον ξέρει τι λέει... Εξηγώ... Εάν όντως ισχύει η πρόταση του Υπουργείου για καταβολή αποζημίωσης μέχρι 30.000 €, γιατί να μην το δεχτούν το 95% των ασφαλισμένων που δικαιώνεται και να προβούν σε μαζικές αγωγές το υπόλοιπο 5% του συλλόγου; Και δικαιώνεται το 95% και παίρνει προκαταβολή το υπόλοιπο 5% και εξακολουθεί να διεκδικεί τα υπόλοιπα δικαστικά, το οποίο ούτως ή άλλως θα έκανε λόγο του ύψους του ποσού. ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ!!! Μάλλον εσύ είσαι ο βαλτός.....

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΕΛΗΣ, ΟΥΤΕ ΒΑΛΤΟΣ, ΟΥΤΕ @...@. ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 5% ΑΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
  4. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_09/09/2012_494916

    ΑΜΕΣΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ
    ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ Ο Λ Α
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΝΤΟΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ..

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ,ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ...

    ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΟΚΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΠΤΥΠΩΣΗ ΣΑΣ!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΣΕΤ
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ!!!1
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ...ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ
    ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ..ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ!!!!1

    ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ..ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ......
    ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..

    ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ..

    ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ,..

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΦΑΠΑΞ..

    ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai ego synfono me to psoo ayto ...eimai ikanopoihmenos arki na isxisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστoί κι δύο. Μαζί κι εγώ.
    Αλλωστε εδώ που φτάσαμε:
    1. Μάζευε κι ας ειν' και ρώγες
    2. Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι
    3. Κάλλιο 5 και στο χέρι
    4. Κάλλιο 'χω σήμερα τ' αυγό περά αύριο την κόττα.
    5. Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε.
    Αντε μπας και γίνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
    Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΙΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙ...
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 30.0000 EYRO ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ. ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ... ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ μαλλον εισαι δεξι χερι του Σαμαρα και του Στουρναρα για να συμφωνεις....αλλα μαλλον σε κοβω να χεις βαλει 5.000 το πολυ και το παιζεις ανετος...καλυτερα να μην μιλατε...κατι τυποι σαν και σας...

      Διαγραφή
    2. σε κοβω δεξι χερι του Σαμαρα.....και φανατικο υποστηρικτη Βενιζελου.....σε κοβω να χεις το πολυ 2-3 χιλιαρικα καταθεσεις γι αυτο το παιζεις large και ανετος......καλυτερα να μασας.....

      Διαγραφή
    3. Πολυ καλη αυτη η ρυθμιση.Πιστευω πως ικανοποιη την πλειοψηφια των ασφαλισμενων.Οποιος διαφωνη ας συνεχιση δικαστικα.Πιστευω πως η ασφαλισμενοι στον κλαδο ζωης θα ειναι ικανοποιημενοι.Ιδωμεν.

      Διαγραφή
    4. Πολυ καλη αυτη η ρυθμιση.

      Διαγραφή
  9. ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30.000
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αφορά και στα νοσήλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 95% ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ 100%. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 5% ΑΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ.

    ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΔΙΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΤΗ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΟΝΑ ΜΑΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι πολυ καλη λυση για το 90% των ασφαλισμενων.σε διαφορετικη περιπτωση θα πρεπει να περιμενω ως το 2020 για 25.000 συμβολαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ 30000Ε ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ,,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ 1 Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ...ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ??ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΤΟΜΙΣΤΑΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΒΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 30.000€ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΟΠΟΥΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΡ........ΜΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ . ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΡΗΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ (ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ) ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ... ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι φιλε μου κανεις χαρακτηρισμους ανεπιτρεπτους.Ολοι το αντιλαμβανοντε οτι μερικοι ζημιωνοντε απο αυτη τη ρυθμηση.Ας μην τα παρουν και να πανε δικαστικα.Γιατι εγω που ειχα ενα απλο συμβολαιο ζωης να μην ξεμπερδεψω????Ουτος η αλλος δεν θα επερνα περισοτερα και να μην εκλινε η Ασπιδα.ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΔΙΚΑΙΩΝΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΖΗΤΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

      Διαγραφή
  17. Δεν μπορώ να μη παραδεχτώ τη συλλογική και συντροφική άποψη τον παραπάνω που βάλανε κανά δεκάρικο χιλιάδες και βέβαια μας προτρέπουν εμάς να πάμε δικαστικά....βλέπεις τα λεφτά που επενδύσαμε στην ΑΣΠΙΣ τους ΤΑ ΚΛΕΨΑΜΕ τώρα θέλουν να μας τιμωρήσουν...!!!!!! επείδη σέβομαι τη φιλοξενία του χώρου δεν απαντώ ....το μονο που λέω είναι ..ο φιλοτομαρισμός σε όλο του το μεγαλείο.....το σωματελιο να κάνει αυτό που πρέπεικαι να καλύψει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
    Π.Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ. ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ) ΝΑ ΔΟΥΝ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.

      Διαγραφή
  18. Η άλλη εκδοχή που υπάρχει είναι κυρίως να μην αποζημιωθούν αυτοί που έχουν μικρά συμβόλαια. Διότι εκ των πραγμάτων δεν θα τους συμφέρει να κινηθούν δικαστικά. Θα είναι πολύ μεγάλα τα έξοδα σε σχέση με τα χρήματα που διεκδικούν. Για αυτό τον λόγο θα πάρουν λιγότερο από το 15 τοις εκατό (νούμερο που απορρέει από την έκθεση του επόπτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας το διαβασουν λοιπον και αυτο. την αλλη αποψη.
      οτι τα γιουνιτ, που ειναι τα μικρα συμβολαια ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.
      θελουν λοιπον οι παραπανω ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ να παρουν το αποθεματικο και τα διαθεσιμα του οποιου εγγυητικου και οποιας τραπεζας δανειοδοτησει
      καινα τα καρπωθουν.
      ΡΕ ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.
      ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕ..
      ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ!!!
      ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ε; ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ..ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ..
      ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΜΙΚΡΑ" ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΑ" ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ? ΑΚΥΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΕΣΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ.

      Διαγραφή
  19. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. deb blepo na lei tipota gia ta omologa apo tin aspis capital pou pira 3 omologa exo ke 2 fakelous tous kitrinous den lei tipota giafto omos ti tha gini me afta ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΔΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥ? ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΤΟΤΕ....

      Διαγραφή
  21. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ,ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΥΝΔΡΑΜΩ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΕ???
    ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ??????
    ΠΑΛΙ ΘΥΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ???
    ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ????
    ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ
    ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????
    ΕΤΣΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ,ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ
    ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΤΕΙΘΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ,ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρχίσατε να αποδέχεστε μερικοί 30.000 ευρώ χωρίς να γνωρίζετε με ποιούς όρους και ποιές προυποθέσεις θα δοθουν εστω και αυτά.

    Ποιοί θα μείνουν χωρίς αποζημίωση το ξέρετε??? Χωρίς να γνωρίζετε συμφωνείτε ! Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται αλλά καμιά φορά πνίγεται κιολας.
    Ας προσέχουμε λοιπον πριν πούμε ναι σε όλα και ας φαίνεται ότι είναι 30.000 ευρω σε κάθε ασφαλισμένο!!! Γνωρίζετε μια μικρή λεπτομέρεια?
    Διαβάστε λιγο και αυτό.Ν.3867/2010.

    Η κάλυψη του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής εκτείνε-
    ται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης ζωής, ανά ασφα-
    λιστήριο και ανά ασφαλισμένο, με εξαίρεση τις απαιτή-
    σεις που πηγάζουν από συμπληρωματικές καλύψεις νο-
    σοκομειακής περίθαλψης, και ισούται με το 100% κάθε
    απαίτησης από ασφάλιση ζωής και μέχρι το ποσό των
    30.000 ευρώ ανά δικαιούχο ασφαλίσεων ζωής για τις πα-
    ροχές στη λήξη και τις εξαγορές των ασφαλιστηρίων
    συμβολαίων και μέχρι το ποσό των 60.000 ευρώ για τις
    αποζημιώσεις θανάτου και μόνιμης ολικής αναπηρίας. Το
    εγγυητικό κεφάλαιο ζωής υποκαθίσταται στα δικαιώμα-
    τα των δικαιούχων για τα καταβαλλόμενα σε αυτούς
    χρηματικά ποσά.
    2. Το ποσό της απαίτησης από ασφάλιση ζωής υπολο-
    γίζεται σύμφωνα με τους νόμιμους και συμβατικούς ό-
    ρους κάθε συμβολαίου και κάθε απαίτησης παροχών (εκ-
    κρεμών ή πληρωτέων) κατά την ημερομηνία ανάκλησης
    της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής επιχείρησης.

    Τί λέει το 2.? Με τους όρους του κάθε συμβολαίου. πχ. ΑΣΣΕΤ δικαιωμα εξαγοράς μετά την τριετία.Είχες δικαιωμα εξαγοράς όταν ανακλήθηκε η άδεια της Ασπίδος?
    Αν ναι καλώς, αν όχι?????????????????????? Για μην βιαζόμαστε,ας δούμε τί ακριβώς θέλουν να κάνουν με εμάς και ας μην είμαστε αφελείς ξανά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καταρχήν η υποτιθέμενη αυτή συμφωνία κινείται πρός τη θετική κατέυθυνση. Προσωπικά δεν έχω δεί άλλη εδώ και 3 χρόνια, που παρακολουθώ από κοντά την υπόθεση, όντας ένα από τα θύματα. Καλό θα είναι οι μικροκαταθέτες μέχρι 10-15000 ευρώ να εξοφληθούν πλήρως, και οι υπόλοιποι, που αποτελούμε μικρό ποσοστό περίπου 10%, να πάρουμε άμεσα το διπλάσιο των μικροκαταθετών, και να μας ορίσουν ένα προθεσμιακό λογαριασμό για τις μελλοντικές καταβολές του υπόλοιπου ποσού. Χίλιες φορές να ξέρω ότι τα χρήματα θα είναι σε προθεσμιακό λογαριασμό, έστω και στο μέλλον, διότι με καλύπτει ο Νόμος για καταθέσεις, ακόμα και στη χρεωοκοπία, μέχρι 100.000 ευρώ, παρά να υπάρχει η απαίτησή μου σε πατσαβουρόχαρτα-ασφαλιστήρια συμβόλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ωραια λυση τι να πω.Οσοι εβαλαν 10,20 η 30000 θα αποζημιωθουν εξ'ολοκληρου.Εγω δηλ. που εβαλα 500.000 θα παρω τα...Ας παρουμε εμεις με τα πολλα κ οι αλλοι τι ειχαν τι εχασαν.Καλη λυση δεν συμφωνητε? Αμεση κ δικαιη λυση για ΟΛΟΥΣ με βαση το κεφαλαιο τους χωρις πλαφον αποζιμιωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 95% ΔΙΑΦΩΝΕΙ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ,Τ0 90% ΜΕ 95% ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠ ΤΟ 5% ΜΕ 10%. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 5%. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000, ΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.

      Διαγραφή
    3. Απλως φιλοι διαφωνω στη λογικη ας παρουν τα μικρα συμβολαια επειδη ειναι πλειοψηφια κ για τους εχει ο θεος.Για τον καθε εναν απο εμας η περιπτωση του ειναι μοναδικη.Ετυχε να πουλησω ενα ακινητο κ να τα επενδυσω για κερδος,δεν ειναι εγκλημα.Αυτο που λεω ειναι δικαιη λυση για ολους

      Διαγραφή
  25. Και που τα βρηκες,βρε καιμενε να βαλεις 500.000................μηπως σε ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ ειναι το νουμερο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ας αφησουμε ολοι τα τρελα μας.εγω εχω δυο μικρα,αλλα ανεξαρτητα απο τι εχει ο καθενας μας,το σωστο ειναι ο συλλογος να αγωνιστει για ολα ανεξαρτητως τα συμβολαια.ολοι τα χρειαζομαστε,φτυσαμε αιμα για να τα μαζεψουμε,δεν τα κλεψαμε.παρακαλουμε τον συλλογο να κανει το καλυτερο δυνατον για ολα.εδωσα 15.000+15000 σε γιουνιτ και τα εβγαλαν 3000Ε.ΟΛΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ και το ξερουν καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι σημαντικό μετά από 3 χρόνια ότι υπάρχει μια πρόταση… αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί…
    Ο σύλλογος πρέπει να δείξει ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ σχετικά με τα ποσά άνω των 30,000 με την λογική πάντα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους. Δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί η λύση με τις προθεσμιακές που αναφέρεται παραπάνω.
    Το θέμα είναι είναι όμως να γίνει χροναδιάγραμμα και να ξεκινήσει η αποπληρωμή, να μπει το νερό στο αυλάκι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί με τα "συμβόλαια ασφάλισης ζωής" κλπ, όσοι έχουμε συμβόλαια τύπου ASSET, εντασσόμαστε στο σχέδιο της ρύθμισης ή θεωρούμαστε άλλου παπά ευαγγέλιο;

    Αν ναι, ποιο είναι το κεφάλαιο που ενδεχομένως δικαιούμαστε;
    - το αρχικό ποσό που επενδύσαμε;
    - το αρχικό ποσό με κάποιους ή όλους του τόκους που αναμέναμε;
    - το ποσό που θα παίρναμε αν ζητούσαμε εξαγορά του συμβολαίου σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Ποια; Όταν βάρεσε κανόνι η ΑΣΠΙΣ ή σήμερα;

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το 2008 κατέθεσα 50.000 σε asset. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, (κι αν την αποζημίωση την πάρουν όλοι, κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι), προτιμάω να πάρω τώρα 30.000 έστω και σε προθεσμιακή, παρά ένα αμφίβολο 70% το 2020. Τουλάχιστον, στην προθεσμιακή το ποσό της κατάθεσης είναι εγγυημένο. Αρκεί να μη μας πετάξουν έξω απ' το ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sosta aderfe oloi mas akriwos to idio skeftomaste , jiafto to logo einai kai fisika i kaliteri lisi

      Διαγραφή
  30. TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΙ 21/9/2009 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ...30.000 ΕΥΡΩ, ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ...ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,
    ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ!
    ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΤΟ 90% ΑΥΤΟΥ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΣΣΕΤ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ. ΔΕΚΤΟΝ.
    ΤΟ 90% ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΣΣΕΤ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, Ο.Κ ΜΕΧΡΙ 30.ΟΟΟ!
    ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ 30 ΧΙΛ
    ΑΛΛΑ μ ε χ ρ ι 30.000 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 10.ΟΟΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2024 1.000!!!
    ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
    120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟ 105 ΕΚΑΤ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΣΣΕΤ.
    ΑΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΑΣΣΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ Μ Ε Χ Ρ Ι 30.000..ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ...ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ..ΩΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ..
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ....
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΑΜΑΣΗΤΟΤΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τα 20.000 που βαλατε κατα τη ΝΟΜΙΜΗ αποτιμηση που εγινε, εγιναν 2000!! αυτα θελετε να παρετε; παρτε λοιπον το 70% των 2.000, οποτε εχετε το δικαιωμα να το κανετε, δηλ.ΣΤΗ ΛΗΞΗ τους,
    και επιτεθειτε σ αυτους που κλαινε μεγαλυτερα ποσα, επειδη θεωρησαν οτι το κρατος ελεγχει και πιστοποιει την υπαρξη αποθεματικων.
    και αν μιλουμε με δημοκρατικα δεδομενα, πλειψηφιες και ποσοστα,
    πρεπει λοιπον να σκεφτειτε οτι το 95% ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ειναι σε ΑΣΣΕΤ και σε ποσα μεγαλυτερα των 30.000!!! αρα.....!!! πού καταληγουμε; οτι..δημοκρατικα προηγουνται αυτοι τα ποσα των οποιων αποτελουν τηνσυντριπτικη πλειονοτητα του χαρτοφυλακιου.
    και κατι ακομα.ψαξτε ναδειτε τι δικαιουσθε και τι θα παρετε και ποτε.μην ξεγελιεστε..παγιδα ειναι ολα.
    κανενας δεν θα παρει τωρα και 30 χιλ.
    εξαλλου το μεγαλυτερο μερος του αποθεματικου που υπαρχει ειναι των ασσετ. απο πού λοιπον ολα αυτα που λετε; να αρπαξει ο εναςτο αποθεματικο του αλλου;
    αυτα δε γινονται και θα τιναχτουν στον αερα. κοιταξτε να ειμαστε ολοι μαζι για να καταληξουμε καπου. αλλιως μας εφαγαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ 4 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ 25000 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ.
    ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ , ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ,
    ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 100.ΟΟΟ ΑΤΟΦΙΕΣ
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΣΣΕΤ 100.ΟΟΟ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ Ε;;;;;;
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ;;;
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 1/10 ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΩΡΑΙΑ,ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ...ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ!!!
    ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΑΛΑ,ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΓΓΟΥΡΙΑ!!!!
    2 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ 10.000.000
    1 3.000.000
    2 2.000.000
    17 1.500.000
    8 1.000.000
    4 900.000
    3 800.000
    8 700.000
    22 600.000
    20 500.000
    49 400.000
    26 300.000
    80 250.000
    39 200.000
    63 175.000
    83 150.000
    259 125.000
    122 100.000
    90 90.000
    151 80.000
    161 70.000
    460 60.000
    395 50.000
    603 40.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Βλεπω αρχισατε και τρωγεστε σαν τα κοκορια.ΔΕν την ψιλιαζεστε οτι προκειται για εμπαιγμο,και το ερριξαν ετσι για να τσιμπισουν μερικοι??? Που θα τα βρουν βρε εξυπνοπουλια το 1 δις ευροπουλα για να σας πληρωσουν??? Εδω δεν εχουν λιγα ευρω για γαζες και βαμβακι στα νοσοκομεια!!!!!! Ξυπνηστε και μα δειτε αποζημιωση εστω και ενος ευρω να μου το πειτε. Μεχρι τοτε σταματηστε να τσακωνεστε και να τρωγεστε μεταξυ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλό και αυτό . Μια λαική παροιμία λέει κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι....!!! Είναι δύσκολοι καιροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτοί είμαστε ,είναι ξεκάθαρο ότι αν όλοι οι παραπάνω στο εν λόγω forum είχαν συνευερεθεί θα χυνόταν πολύ αίμα.


    Τρίτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.