Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τελευταίες εξελίξεις που δεν μας κρατούν σε αναμονή

Στο χρονικό διάστημα από 28/8, όταν έγινε η σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ), υπήρξαν πολλές ενέργειες από το Δ.Σ του Συλλόγου. 

Με συντομία αλλά όχι παρακάμπτοντας την ουσία σας ενημερώνουμε:


- Έγιναν αρκετές τηλεφωνικές επαφές με την εποπτική αρχή της ιδιωτικής ασφάλισης (Δ.Ε.Ι.Α) της Τράπεζας της Ελλάδος.

- Επίσης με την γενική διευθύντρια του ΥΠΟΙΚ κ.Κώνστα καθώς και με την διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Οικονομικών κ.Σταικούρα, κα Ζευγώλη.

Το «καταστάλαγμα» αυτών των επαφών είναι ότι παρατείνεται η υπόσχεση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΟΙΚ κ. Μέργου για νέα συνάντηση με την κατάθεση των επεξεργασμένων προτάσεων από το ΥΠΟΙΚ μετά από τις 16/10.
Όπως αναφέρθηκε κυρίως από την κα Κώνστα υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες μέσα στον Οκτώβριο, όπως η κατάθεση του προσχεδίου προϋπολογισμού την πρώτη εβδομάδα του μήνα , το επικείμενο Eurogroup της 8/10 και άλλα που δυσκολεύουν τους σύμβουλους του ΥΠΟΙΚ να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους.
Αυτές τις προτάσεις περιμένουν στην ΔΕΙΑ για να προχωρήσουν στην τεχνικοοικονομική επεξεργασία, ώστε να μπορέσουν κατόπιν να τις εισηγηθούν ως διατάξεις νομοσχεδίου προς ψήφιση στην Βουλή.
Η υπόσχεση της για νέα επικοινωνία μετά τις 16/10 μας κρατά σε εγρήγορση για το τι θα επακολουθήσει.
Από μεριάς μας φυσικά κατατέθηκε η έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια, πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεχόμαστε πολιτικές υποσχέσεις και λύσεις που μας οδηγούν σε ¨μη λύση¨ ή σε διαιώνιση του θέματος.
Αυτό ακριβώς κατατέθηκε στην κα Ζευγώλη με έντονο τρόπο για να το μεταφέρει στον κ. Σταϊκούρα.
Της δηλώσαμε ότι δεν μπορεί να παρατείνεται συνεχώς η αγωνία χιλιάδων ασφαλισμένων, οι οποίοι είναι απόλυτα πεπεισμένοι για την πλήρη ανεπάρκεια του συστήματος να δώσει προτεραιότητα στο ζήτημά μας και μονίμως ακολουθούμε ως ουρά κάποιων περισσότερο ¨κρίσιμων¨ θεμάτων που πρέπει να λύσει το ΥΠΟΙΚ παραμελώντας το δικό μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά από όλα αυτά, έχει ήδη δρομολογήσει
επαφές με αυτούς που πραγματικά επηρεάζουν τις καταστάσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα, εφόσον κριθούν επιτυχημένες, θα μπορούμε να μιλάμε για μια νέα τροπή των εξελίξεων.

Όπως πάντα συνεχίζουμε...
Δ.Σ. Συλλόγου

19 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ¨ΤΡΟΠΟΣ¨ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡ0ΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ.


    ΑΡΑΓΕ, ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙ; ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ; ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ...ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ..ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ.
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ!
    ΤΟ Τ.Τ ΘΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΘΕΙ. Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ? ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΘΑΨΑΝ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ..ΔΙΑΦΟΡΟΙ ..ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ,
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;
    ΓΙΑΤΙ:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΤΟΣΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ/ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ , ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΠΩΠΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ Ο Λ Ε Σ!!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ Σ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑΝ!! ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ?
    ΠΟΣΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΑΙΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?
    ΠΟΣΟ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ?
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά, οι ασφαλιστικές οχι μονο δεν βοηθησαν να ληθεί το θέμα μας προτείνοντας βιώσιμες λυσεις για τα συμβόλαια μας, αλλά ήταν απέναντι μας δυστυχώς, λειτούργησαν αρπαχτικά σαν γνήσιοι κερδοσκόποι , χωρίς να σκέφτονται την προστασία της "φήμης" του κλάδου τους.
      Φυσικά το αποτέλεσμα αυτης της στάσης θα το βλέπουν στους ισολογισμούς τους ολο και περισσότερο..

      Διαγραφή
  3. Κουράγιο παιδιά μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τις περικοπές κανένας δεν ερωτάται αν θα γίνουν ή όχι ώστε να συναινεί ή να διαφωνεί. Οσο για τα χρήματα μας αν θα τα πάρουμε και βέβαια αυτό ευχόμαστε αφού τίποτε άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε μετά από την βάρβαρη συμπεριφορά του κράτους απέναντί μας.
    Ας ευχηθούμε όμως και στον σύλλογο καλή δύναμη να παλεύει με τα θηρία που μας κυβερνούν μπας και επιτέλους λυθεί το θέμα μας.

    Καλή δύναμη παιδιά και ευχαριστούμε για τις προσπάθειες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ
    ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!!
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΘΕΟΡΩ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις χρήματα για τις αγωγές; Εγώ τουλάχιστον έχω στεγνώσει απ' τις περικοπές τα χαράτσια και τους φόρους.
      Και όχι μόνο εγώ.

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.... ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα ,γιατί ολοι γράφουν ανώνυμα ,ξέρετε οτι στα ασφαλιστικά γραφεία και στα υπουργεία που ασχολουνται με το θέμα μας ,γίνονται διάφορες δηλώσεις του στυλ ,δεν υπάρχει ενδιαφέρον απο τον κόσμο ,και πως ολα τα σχόλια γράφονται απο ημέτερους του συλλόγου ...?
    δηλώστε το όνομα σας ........όσοι τελος παντων πιστεύουν πως θα βρεθεί λύση με γιατροσόφια και μαγικά είναι γελασμένοι ,η λύση είναι μεν επώδυνη αλλα είναι η μοναδική , για να μας ακούσουν μια είναι η λύση , ή να κλείσουν εθνικοί οδοι ,ή να πάρουμε ένα τρένο απο τον έβρο και να μαζεύουμαι κόσμο έως το αθηνοκεντρικό κράτος ,όσα περισσότερα βαγόνια τόσο περισσότερο ενδιαφέρον θα δείξουν τηλεοπτικοι σταθμοι ,διεθνη μεσα κλπ οι υπέθυνοι του συλλόγου ας το σκεφτούν και ας πράξουν αναλόγως . Λετε τα υπουργεία να καίγονται για τα χρέη μας και τις απλήρωτες υποχρέωσεις μας ,για τα παιδιά μας που σπουδάζουν και για τα νοικοκυριά μας που λοιμοκτονούν ........ηλιας τσολακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα θα ηταν να οργανωνουμε συγκεντρωσεις για να μας νοιωθουν,αλλα...λειπει η θεληση ,η ψυχη και το πεισμα

      Διαγραφή
    2. Μαζί σου φίλε μου. Και μένα αυτό το "Ανώνυμος" μου τη δίνει. Εμείς πρέπει να κρυβόμαστε;; Για όνομα του Θεού. Προσωπικά υπογράφω είτε με το λογαριασμό μου στο Google, αν ξεχαστώ, είτε με το όνομά μου. Κι εσύ ως "ανώνυμος" βγήκες, διασώθηκες όμως στο τέλος.
      Γιώργος Σαραντίδης.

      Διαγραφή
    3. Τι σημασία έχει αυτό σε ένα forum για το πως "βγαίνει" ο κάθε πικραμένος από εμάς.
      Το θέμα κύριοι δεν είναι το "ανώνυμος" αλλά το πρόβλημά μας να γίνει "επώνυμο" και εκτός Ελλάδας.Για να μπορεί να γίνει αυτό προυποθέτει δικαστική οδός (που οι περισσότεροι έχουμε πάρει). Ο σύλλογος θα πρέπει να μείνει αδιαπραγμάτευτος όσον αφορά την ακεραιότητα των ποσών που έχουμε καταβάλλει και σε αυτό οφείλει την αρχική του υπόσταση.

      Υ.Γ. Οι συγκεντρώσεις και οι πορείες έχουν δείξει ότι δεν βγάζουν πουθενά!

      Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ

      Διαγραφή
  9. Το να περιμένουμε μια δίκαιη λύση απο αυτούς που έχουν ταχθεί συνειδητά να φτωχύνουν και να μιζερέψουν τον ελληνικό λαό με τις κανιβαλικές πολιτικές τους, είναι σαν να περιμένουμε από τον χίτλερ να έχει μιλήσει για τις αξίες τις παγκόσμιας ειρήνης!
    Παρόλα αυτά μακάρι να υπάρχει σύντομα κάποια θετική εξέλιξη, με την πίεση του συλλόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

    ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: ΤΡΟΙΚΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΚΤΛ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ: ΟΣΟ ΜΙΛΟΥΜΕ, ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ...ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ; ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ..ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, 250 ΧΙΛ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΗΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ; Ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ή ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ..Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ 100% ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τόσες και τόσες υποθέσεις ιδιωτών καταλήγουν με προσφυγή στο Ευρωπαικό Δικαστήριο. Ένας σύλλογος με τόσα χιλιάδες μέλη δεν θα πρέπει να πράξει τα δέοντα σε αντίστοιχη προσφυγή? Η λύση μάλλον θα έλθει από έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα,στο συλλογο μπορουν να γραφτουν κ μικρομετοχοι(μετοχες χαα)?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.