Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ


Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία και παρά τις ταυτόχρονες κινητοποιήσεις που είχαν αποκλείσει το κέντρο της Αθήνας, διεξάχθηκε η συγκέντρωση των ζημιωθέντων της Ασπίς στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Οι αφηγήσεις των ζημιωθέντων για τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είτε από θέματα υγείας είτε από αδυναμία οικονομικής επιβίωσης, κυριολεκτικά συγκλόνισαν το κοινό που κατάκλυσε την αίθουσα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και παρουσιάστηκαν οι λύσεις που προτείνει ο Σύλλογός μας. 


Eγκρίθηκε ψήφισμα το οποίο ήδη βρίσκεται στο γραφείο του πρωθυπουργού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η κα Σιδέρη, πρόεδρος του Σωματείου ασφαλισμένων η οποία τόνισε την αναγκαιότητα της κοινής δράσης προς κάθε κατεύθυνση  έως ότου λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Ο γενικός γραμματέας του Επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών κος Χατζηθεοδοσίου τόνισε το τεράστιο χρέος που έχει η πολιτεία αλλά και η ασφαλιστική αγορά για την άμεση επίλυση του ζητήματος, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί από την θέση του για να επηρεάσει θετικά τις εξελίξεις. Ήδη έχει ζητήσει συνάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών και από την Ένωση Ασφαλιστικών εταιρειών Ελλάδος. Η πρόεδρος του Παν. Συλλόγου Ασφ. Συμβούλων κα Γρυπάρη τόνισε τις βαρύτατες ευθύνες του Ελληνικού Δημοσίου για την κατάσταση. Ακολούθησε πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών με αναμμένα κεριά. 
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κου Στουρνάρα κος Σκέρτσος δέχτηκε μέλη του Συλλόγου στο γραφείο του και ενημέρωσε πως ήδη μελετάται μια λύση για το πρόβλημα, η οποία θα μας ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Ως τότε οι δράσεις που έχουν σχεδιαστεί με την συμμετοχή των εθελοντών που έχουν δηλώσει συμμετοχή αναστέλλονται. Ελπίζουμε ότι οι προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί δεν θα διαψευστούν και επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες ενέργειές μας.





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ                Αθήνα, 06/03/2013
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ          
με έδρα την Αθήνα

Προς :  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  κ.ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ



ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ


Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε  το προσωπικό σας ενδιαφέρον για την επίλυση του χρονίζοντος πλέον ζητήματος της ανάκλησης των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου Ασπίς.
Είναι γεγονός ότι η τεράστια καθυστέρηση που έχει προηγηθεί απέφερε εξαιρετικά δυσάρεστα περιστατικά που σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν γίνει ακραία, είτε αυτά αφορούν ζητήματα υγείας είτε καταστάσεις οικονομικής ανέχειας. Θεωρούμε δεδομένο ότι γνωρίζετε τις εξακολουθούμενες συνέπειες για τους ασφαλισμένους οι οποίες επιδεινώνονται όσο το πρόβλημα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
Ως εκ τούτου σας παρουσιάζουμε τις λύσεις τις οποίες προτείνουμε λαμβάνοντας ασφαλώς υπόψη το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον εντός του οποίου κινούμαστε.


ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανακεφαλαιώνει μέσω των θυγατρικών τους τραπεζών με 400 εκ.€ και 185 εκ.€ την Εθνική Ασφαλιστική και την ΑΤΕ Ασφαλιστική αντίστοιχα.
Το Αμερικάνικο δημόσιο έπραξε με ιδιαίτερη επιτυχία το ίδιο με την AIG καταβάλλοντας το ιλιγγιώδες ποσόν των 183 δις$, αποκομίζοντας κέρδη  μέσα σε 4 χρόνια 23 δις€  τα οποία καρπώθηκε το κοινωνικό σύνολο.
Εφόσον σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής έχουν την ίδια, αν όχι και μεγαλύτερη, σπουδαιότητα από τις τράπεζες, τότε  γιατί δεν αντιμετωπίζονται με την ίδια πολιτική λογική και  στην χώρα μας;
Προτείνουμε την εύρεση λύσης χρηματοδότησης του Εγγυητικού κεφαλαίου ζωής μέσω του ΤΧΣ και την σταδιακή επιστροφή των οφειλομένων στους ασφαλισμένους εντός συνολικού χρονικού διαστήματος 5 έως 7 ετών. Ταυτόχρονα προτείνουμε αύξηση των εισφορών στο εγγυητικό κεφάλαιο ζωής έτσι ώστε να επιστραφούν τα κεφάλαια όσο πιο σύντομα γίνεται στο ΤΧΣ.
Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί μια άμεση λύση στο πρόβλημα και θα ανασχεθεί το τεράστιο κύμα αγωγών εναντίον του Ελληνικού δημοσίου το οποίο βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη.
Εναλλακτικά προτείνουμε σταδιακή κεφαλαιοποίηση του Εγγυητικού κεφαλαίου ζωής από τον κρατικό προϋπολογισμό με ένα ποσό της τάξης των 20εκ.€ ετησίως περίπου, έτσι ώστε μαζί με τις εισφορές που θα εισπράττει το Εγγυητικό  να επιστραφούν σταδιακά τα κεφάλαια στους ασφαλισμένους.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ

Δυστυχώς πάρα πολλές ζωές χάθηκαν ήδη, λόγω κατάργησης  της δυνατότητας  χρήσης των ίδιων ιατρικών πρωτοκόλλων που χρησιμοποιούσαν αυτοί οι  ασφαλισμένοι.
Χιλιάδες ακόμα υποφέρουν γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ιατρικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε το συμβόλαιό τους. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι χρόνιοι ασθενείς και οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να ασφαλιστούν πια σε ιδιωτική ασφαλιστική  εταιρεία.
Έτσι λοιπόν επιβαρύνουν τα δημόσια ταμεία νοσηλευόμενοι σε κρατικά νοσηλευτήρια, ενώ ταυτόχρονα στερούνται τις πολύτιμες υπηρεσίες που χρησιμοποιούσαν μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης και των επιλογών που τους πρόσφεραν τα συμβόλαιά τους.
Προτείνουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να ενταχθούν ισόρροπα στις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες δέχτηκαν  μόνο τους υγιείς και τους νέους, αποκλείοντας τους μη υγιείς και τους ηλικιωμένους. Με αυτήν την πρακτική  καρπώθηκαν εύκολα ένα πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς αποκομίζοντας κέρδη χωρίς κόπο, ενώ ταυτόχρονα απέκτησαν  κι ένα έτοιμο δίκτυο πωλήσεων από τις ανακληθείσες εταιρείες το οποίο βοηθάει τις μελλοντικές τους πωλήσεις. Ας αναλάβουν έστω και τώρα ένα μερίδιο των ευθυνών που τους αναλογούν.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Θεωρούμε αδιανόητο και προκλητικό, το  μόνο άρθρο του νόμου 3867 που ενεργοποιείται, να είναι το άρθρο 2 παρ. 1δ, το οποίο αποζημιώνει τις ιδιωτικές κλινικές οι οποίες από τελευταίες στο προνόμιο εκκαθάρισης γίνονται  πρώτες, την ίδια στιγμή που άνθρωποι χάνουν την ζωή τους ή υποφέρουν από τεράστια προβλήματα υγείας ή δεν έχουν πρόσβαση στις αποταμιεύσεις τους και ενώ μέχρι τώρα κανείς δεν έχει πάρει απολύτως τίποτα.
Δυστυχώς αυτό το άρθρο ενεργοποιήθηκε στις ημέρες της δικής σας διακυβέρνησης και πρέπει άμεσα να ανασταλεί έως ότου αρχίσουν οι αποζημιώσεις να καταβάλλονται ισόρροπα.
Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα είναι η λανθασμένη αποτίμηση των unit linked προϊόντων τα οποία αφορούν 67.000 ασφαλισμένους κάτι το οποίο πρέπει να διορθωθεί στα πλαίσια της συνολικής επίλυσης του προβλήματος.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

Το ζήτημα αυτό είναι κατ' εξοχήν ζήτημα πολιτικό και όχι διαχειριστικό. Οι ασφαλισμένοι είναι τα ανυπεράσπιστα θύματα της διαχρονικά εγκληματικά πλημμελούς εποπτείας της ασφαλιστικής αγοράς.
Αποτελεί απορίας άξιον για ποιο λόγο η νεόκοπη τότε ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών   (Οκτώβριος 2009) ακύρωσε την μόνη βιώσιμη και διεθνώς εφαρμόσιμη λύση -εκκαθάριση εν λειτουργία- η οποία είχε ήδη δρομολογηθεί από τον προηγούμενο Υπουργό Οικονομικών. Μια λύση όπου όλοι θα έβγαιναν κερδισμένοι : οι ασφαλισμένοι, η εθνική οικονομία, ο ασφαλιστικός θεσμός, οι πολιτικοί αλλά και η πολιτική.
Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δώσει κάποιος είναι η λεηλασία της περιουσίας της δεύτερης μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας μας, ένα εύκολο πάρτι δηλαδή και μάλιστα σε καιρό μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Ελπίζουμε να μην διαψεύσετε τις προσδοκίες  που έχουν οι ασφαλισμένοι  από εσάς και να δρομολογήσετε μια ρεαλιστική και αποδεκτή από όλους λύση του τεράστιου αυτού κοινωνικού προβλήματος.
Θα βρισκόμαστε στην διάθεσή σας  για  οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση




45 σχόλια:

  1. Και τωρα συγκινήθηκε...μας δουλεύουν για να κερδίσουν χρόνο... .. Αλλά πλέον μόνο οι αγωγές και μαζικές και κατα φυσικών προσώπων μπορεί να φέρει λύση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα αυτά αλλά θα πρέπει να κινηθούμε και δικαστικά. Και έχουμε αργήσει....
    Στην συνάντηση στο ΤΙΤΑΝΙΑ τα είπαμε εκτονωθήκαμε αλλά μέχρι εκεί. Πολιτική βούληση είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει.Οι φωνές που ζητούσαν νομική εκπροσώπηση παρότι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους μου έκανε εντύπωση το πως αποσιωπήθηκαν από την συντονιστική επιτροπή. Μαζική αγωγή τώρα είναι η μόνη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ασφαλιστές αν ήθελαν να βοηθήσουν εμάς τα θύματα θα έδιναν στοιχεία,ενώ αντίθετα γνωρίζουν και δεν απαντούν.
    Ποιός ήταν ο αντασφαλιστής της Ασπίδος για να κινηθούμε εναντίον του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αντασφαλιστής αναλαμβάνει μόνο τις ζημιές ασφαλιστικού κινδύνου (πχ πυρκαγιά ή σεισμό ή άλλες φυσικές καταστροφές). Δεν νοείται αντασφαλιστής για ανάκληση ασφαλιστικής εταιρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=349840

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως αλληλοδεσμευόμαστε ? στο ψήφισμα επαναλαμβάνονται πράγματα γνωστά σε όλους και το ύφος του ψηφίσματος νομίζω ότι είναι πολύ στο παρακαλητό. Ισως θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο επιθετικό νομίζω....
    Μόνο οι μαζικές αγωγές ίσως Θα μπορούσαν να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=14706
    Περισσότερα: Τι αποκαλύπτει πρώην κρατούμενος για Γαβαλά, Τσοχατζόπουλο και Ψωμιάδη | E-Radio.gr Blog

    Ο Ρήγας μάλιστα μίλησε και για μια από τις σπάνιες συζητήσεις που είχε με τον πρώην υπουργό, στην οποία ο Τσοχατζόπουλος αποκάλυψε: «Μου είχε πει μια μέρα που πιάσαμε την κουβέντα ότι ο Σμπώκος του είχε φάει πολλά χρήματα, περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, και τα είχε επενδύσει σε ξενοδοχεία».

    Όσον αφορά τον Παύλο Ψωμιάδη της ΑΣΠΙΣ, ο Ρήγας είπε: «Μια μέρα τον άκουσα που πήρε τηλέφωνο το γιο του: ''Έλα, boy'', του είπε, ''μην έρχεσαι με το Cayenne στις φυλακές για να μην προκαλούμε''».

    Mια ιστορία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αυτή που διηγήθηκε ο ίδιος ο Ψωμιάδης για τον Τσοχατζόπουλο: «Κάποτε ο Άκης πήρε το σκάφος του Παύλου Ψωμιάδη για να πάει βόλτα με μια φίλη του. Μέσα στο μπαρ του σκάφους υπήρχαν διάφορα κρασιά, τα οποία κόστιζαν μέχρι και 5.000 ευρώ το μπουκάλι. Ο Ψωμιάδης μου είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Άκης και του είπε ''Άσε τα κρασιά των 5.000 ευρώ, εγώ θέλω κρασί που να κοστίζει 20.000 ευρώ''».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο σύλλογος πρέπει να κινηθεί δικαστικά αφού έχει τη συγκατάθεση όλων μας. Όχι να μας δίνει τα τηλ των δικηγόρων και να τρέχουμε μόνοι μας ατομικά και χωρίς βέβαιο αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες από ανθρώπους που γράφουν και δεν είναι γνώστες των ασφαλιστικών συμβάσεων .
      Κανένας δεν έχει δικαίωμα να απαιτήσει χρήματα για λογαριασμό άλλου, παρά μόνο ο συμβαλλόμενος των συμβολαίων. Πως θα κάνει αγωγή ο σύλλογος για τα δικά μας χρήματα? Μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο με λάθος πληροφορίες.

      Διαγραφή
    2. λάθος πληροφορίες? και που είναι ο σύλλογος να μας πει αν βγει μία θετική απόφαση υπέρ μας και το Δημόσιο δεν μας πληρώσει τι γίνεται μετά? μήπως κατάσχεση και πλειστηριασμό σε ακίνητη και κινητή περιουσία του δημοσίου? ή μήπω είναι και αυτό λάθος πληροφορία? να μας πει λοιπόν ο σύλλογος ποιος προκαταβάλλει τα έξοδα αναγκαστικής κατάσχεσης και πλειστηριασμού? αυτά κανένας δε τα λέει. ο σύλλογος δεν έπρεπε να ενημερώσει το κόσμο που δεν γνωρίζει τη διαδικασία πριν πάνε στους δικηγόρους? περίμένω από το σύλλογο απάντηση

      Διαγραφή
    3. θα πληρωθουμε οοοοταν εχει το δημοσιο. πόσο ευκολο το βλεπετε ...σε περιπτωση που βγουν θετικες αποφασεις για μας....και περασουν απειρα χρονια..και τελεσιδικησουν...να πλειστηριασθουν ακινητα του δημοσιου κλπ;
      αυτα δεν τα λενε, διοτι γκρεμιζονται οι θεωριες των αγωγων.
      ρωτηστε καποιους δικηγορους να σας πουν οτι και οι αποφασεις επι των αγωγων ειναι επιαφαλεις. ποος μας ειπε οτι θα τις κερδισουμε;
      οι loyds ηταν αντασφαλιστρια εταιρια για τους περισσοτερους, οπως καποιος μου ειπε, δεν το ξερω απο μονος μου βεβαια..αλλα αυτο προυποθεται αγωγη κατα του ασφαλιστη του καθενος και εκδοση σχετικων αποφασεων.
      με δικαστηρια και αποφασεις δε βγαινει τιποτα.
      συστρατευση και επιθετη θελει. κ αυτο, οπως βλεπετε ,το παμε μπρος πισω.
      διαβαστε τις οδηγιες της κομισιον για την υποχρεωση του δημοσιου εντος 60 ημερων να εξοφλει τους πιστωτες του..αλλιως θα υπαρξει επιτοκιο υπερημεριας 8%,,μετα απο αυτο, πώς βλεπετε να μας πληρωνουμ εμας τωρα αν δεν επιτεθουμε; 500 ατομα ημασταν, επειδη δεν το εμαθε ο κοσμος.γιατι μετα απο 2 χρονια γραφτηκαν σε μερικες εφημεριδες διαδικτυακες του κλαδου οτι θα γινει συγκεντρωση. αμα δεν υπαρξει ομοβροντια, 500 θα μεινουμε και θα ικετευουμε το στουρναρα ...που αυριο δε θα υπαρχει και τον σταικουρα..που φωτια στα μπατζακια του καθε μερα..και ετσι θα ειναι απο δω και περα.
      κανενας δε θ αδειασει να δωσει σωστη λυση σε μας.και εμεις καλλιεργουμε το μπρος πισω και τις καθυστερησεις.
      πού ειναι οι μηνυσεις στους υπουργους και την επεια, τους διαχειριστες και που οι παρεμβασεις στους εισαγγελεις;;;;

      Διαγραφή
  9. ναι, ομως οι μηνυσεις και οι αγωγες κατα φυσικων προσωπων ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ, που σημαινει οτι ΓΙΝΕΤΑΙ. αλλο τα συμβολαια και οι εξ αυτων απαιτησεις. απαντηση δεν εχουμε παρει γιατι ενω ο συλλογος μας τα ελεγε ο ιδιος, με εμφαση και στομφο, τωρα ανακρουει πρυμναν. τοσες αξιοποινες πραξεις, τοσος υποκοσμος, και εμεις στα ταρταρα, γιατι; με την παθητικη συμπεριφορα επιζητουμε να μας υπολογιζουν;
    οι προτεραιοτητες των κυβερνωντων μπαινουν αναλογα με την πιεση. και εκει που ειμαστε πρωτοι σε δικιο και ...πρωτοτυπια, γιναμε αναξιοι λογου. γιατι δεν τους χτυπαμε εκει που πρεπει, γιατι γιναμε..μικροεπαιτες μαζι με ολους τους κατατρεγμενους ελληνες. παρακαλουμε και παρακαλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ,ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ" ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=197009&catid=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eυχαριστώ πολύ το σύλλογο που μου εξήγησε την απορία μου για τον αντασφαλιστή της Ασπίδος.
    Ομως η κ.Γρυπάρη ως πρόεδρος των ασφαλιστικών συμβούλων δεν τα εγνώριζε αυτά που μου απαντήσατε;Γιατί ρωτούσε με δραματικό τρόπο,εμάς τους ζημιωθέντες, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ;
    Εσείς ως σύλλογος γιατί δεν αναφέρεται το ΟΝΟΜΑ της εταιρείας;
    Ως ασφαλιστές της Ασπίδος σε ποιά εταιρεία ήσασταν αντασφαλισμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Τράπεζα Πειραιώς, ως κύριος μέτοχος της Εταιρείας και στα πλαίσια της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 27.9.2012, προέβη την Παρασκευή 8.03.2013, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με το ποσό των 172 εκ. ευρώ.
    Με την αύξηση αυτή, η Εταιρία καλύπτει το έλλειμμα που προέκυψε από την ανταλλαγή των ομολόγων της (PSI+) και με την υψηλή κερδοφορία της χρήσης του 2012, ενισχύεται σημαντικά ώστε ως μέλος πλέον του Ομίλου Πειραιώς να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον ασφαλιστικό χώρο.

    Η προώθηση της νέας δυναμικής της ταυτότητας και η έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών, θα αποτελέσουν τους άξονες της στρατηγικής για τη νέα χρονιά αλλά και για το Μέλλον της Εταιρείας, βασιζόμενη στην πολύτιμη εμπειρία του παρελθόντος, με την ίδια συνέπεια και το ίδιο ανθρώπινο πρόσωπο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oι υπάλληλοι της εκκαθάρισης αποκρύπτουν τον αντασφαλιστή.Το ίδιο ισχύει και με τους υπαλλήλους της ΔΕΙΑ,που στελεχώνεται από ακριβώς τα ίδια πρόσωπα της πρώην ΕΠΕΙΑ.
    Περιμένω απάντηση από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να τους βάλουμε μια ημερομηνία dead line και αμέσως απο την επόμενη όλοι μαζί μαζική αγωγή όχι μεμονωμένες ...πιστεύω η Μονή λύση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο αντασφαλιστης, ενεργοποιηται, οταν η εταιρια ....λειτουργει!!!
    αρα..η κα γρυπαρη.....εαν εχει εξηγηση, να μας ενημερωσει γιατι επικαλειτο την ..ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ! (ξερει κατι..που δεν ξερουμε?)
    ΒΑΚΗΣ ΚΑΡΑΙΑΚΟΦΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.iefimerida.gr/news/94965/%CF%83%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5-

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ: ΣΚΟΠΙΜΩΣ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΗΜΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο επόπτης εκκαθάρισης αυτή την περίοδο εισπράττει χρήματα από τον αντασφαλιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://troktiko.eu/2013/03/siglonistiko-video-apo-tous-mikroomologiouxos-tou-dimosiou-pou-exasan-ta-lefta-tous/

    ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ...ΚΑΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.....ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κ.ΒΆΚΗ γνωρίζω ότι η Ασπίδα,αυτή την περίοδο εισπράτει χρήματα από την αντασφαλιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε παιδιά το θέμα των μικροομολογιούχων προβάλλεται πάρα πολύ από τα μέσα. μέχρι και σποτάκι έκαναν στη τηλεόραση. μήπως συμβαίνει κάτι με τον σύλλογό μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εκλογές γίνονται στο σύλλογο μας ή όχι? τα μέλη είναι ισόβια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποκλειστικοτητα και ισοβιοτης!
      γιατι εγινε αναστολη κινητοποιησεων;
      επειδη για χιλιοστη φορα ο πρωθυπουργος ΜΑΣ δια του υφυπουργου, μας διεμηνυσε το ενδιαφερον του; 4 χρονια μετα και θελετε να μας πεισετε οτι ετσι ειναι;
      γιατι να μην ξεκινησει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατι επιθετικο;
      γιατι οι ομολογιουχοι ειναι οι αδικημενοι που καθε καναλι καθε εφημεριδα ,ο καθενας τους γνωριζει και τους θεωρει θυματα κι εμεις καταντησαμε πτωματα αγνωστου ταυτοτητας;
      ουτε μια κινηση δεν καναμε και ξανακαθισαμε στ αυγα μας.
      πού το πατε;
      με ποιους ειδημονες θα λυθει το ζητημα; ποιοι μας εκπροσωπουν ; ακομα δεν μας ειπατε.

      Διαγραφή
  23. ο συλλογος των ομολογιουχων κανει καλη δουλεια και βρισκεται συνεχεια στην δημοσιοτητα.
    Μηπως πρεπει να κινηθουμε και εμεις λιγακι με την δημοσιοτητα?
    μας ξεχασε κι'μανα μας.
    Σε πρωινες εκπομπες τους βλεπουμε,σε αρθρα τους διαβαζουμε,και ξερουν να προβαλλονται.
    Εμας μας εκαναν μνημοσυνο,οπως ειπε και ο Παπαδακης πριν 2,5 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΓΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,
    ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ:
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.
    ΑΣ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ¨"ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΕΝΤΙΜΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ.
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΕΤ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ 2009.
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ!!! ΚΑΙ ΦΟΒΟ!! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΕΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Tα χαρτάκια που μοιράσατε στο Τιτάνια με το σύνθημα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ κάντε τα αυτοκόλλητα,να τα κολλήσουμε όλοι στα αυτοκίνητα μας.Θα γεμίσουν οι δρόμοι με την ΑΣΠΙΔΑ και έτσι θα πλήξουμε το θεσμό της ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να τα κάνω τα χαρτακι δεν ξεχνώ. και η κύπρος δεν ξεχνάει και πέρασαν 100 χρόνια και θα περάσουν άλλα 100

      Διαγραφή
  26. http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=264459

    γιατί δεν μας βάζουν κι εμάς στο παιχνίδι; ευκαιρία είναι. αλλιώς φως από πουθενά!
    εχουν τρελαθεί να σώζουν τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=198053&catid=7

    ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΘΥΜΗΘΟΥΝ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ;;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    Ο ΚΑΘΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.
    ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ιδιωτικη ασφαλιση:μια μεγάλη απάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΗΜΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΕΚΛΕΙΣΕ". ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ EVIMA "ΕΚΛΕΙΣΕ".ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΛΑIKH ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. δεν υπαρχει καποια ημερομηνια να ξεκινησουμε ολοι μαζι αγωγες να τελειψνουμε...σαν το μαρτυριο της σταγονας ειναι αυτο...θελουμε να μας δωσουν τα λεφτα μας που τα κλεψαν αμεσα.....αλλα ετσι που λειτουργουμε...δεν προκειται να συγκνηθουν..απλα θα συνεχισουν το δουλεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ: ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ, ΜΕ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ,ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΜΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ..ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ Α Μ Ε Σ Α!!!
    ΑΣ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ?
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ζητήστε τη βοήθεια του Αδαμόπουλου!Εχει εμπειρία και γνώση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. γιατι ο συλλογος δεν μιλαει με τον συλλογο των ομολογιουχων για κοινο αγώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. και μετα της 10 Μαρτίου τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τι γινεται ρε παιδια η τροικα δεν μας απαντησε ακομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ?
    ΒΑΚΗΣ ΚΑΡΑΙΑΚΟΦΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 1η Απριλίου θα μας δωσουν τα χρήματά μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.