Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Το χρονικό μίας ακόμη αναβολής...




Την Δευτέρα 22/4 υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία για ακόμη μία φορά με την κα Ε. Καράμπαλη, η οποία σε συνεργασία με τον κ. Ραουνά  εκκαθαριστή της Ασπίς έχουν αναλάβει να δώσουν στον Σύλλογο τα στοιχεία που έχει ζητήσει.

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες αναβολές (28/3,8/4,10/4), στις 10/4 η κα Καράμπαλη είχε υποσχεθεί, ότι θα έχει έτοιμα τα στοιχεία γύρω στις 22/4 και θα ακολουθούσε συνάντηση στις 24/4. Ωστόσο, στις 22/4 ανέβαλε ξανά την συνάντηση, με την αιτιολογία ότι «τα στοιχεία είναι έτοιμα αλλά πρέπει να τα υποβάλει στην Τράπεζα της Ελλάδος για έγκριση».  Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της συμφωνήθηκε να μετατεθεί η συνάντηση για την Μ. Εβδομάδα εφόσον υπάρξει συμφωνία και της ΔΕΙΑ.


Παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία με τον νομικό σύμβουλο της ΤτΕ κ. Παυλόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι υπάρχει συνεχής συνεργασία του με τους εκκαθαριστές για την άντληση των στοιχείων που έχει ζητήσει ο Σύλλογος. Όταν τονίστηκε πως αυτά θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμα έπειτα από 3,5 χρόνια, η απάντηση του κ. Παυλόπουλου ήταν ότι «οι προηγούμενοι "εργάζονταν" στην κατεύθυνση της αναδοχής και όχι της εκκαθάρισης». Επίσης, συμπλήρωσε ότι τις τελευταίες προτάσεις του Συλλόγου, τις βρήκε ενδιαφέρουσες και εν μέρει εφικτές μετά πάντα από νομοθετική ρύθμιση. Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο το θέμα των συμβολαίων που αφορούν αποπληρωμές δανείων στις Τράπεζες και για το συγκεκριμένο θέμα είπε ότι επεξεργάζονται μία λύση.

Την Πέμπτη 25/4, υπήρξε, εκ νέου επικοινωνία, με την κα Καράμπαλη για να ενημερωθούμε σχετικά με την “έγκριση” της ΤτΕ για κοινοποίηση των στοιχείων.
Μας πληροφόρησε «ότι τα στοιχεία έχουν δοθεί στην ΔΕΙΑ, ότι δεν είχε κανένα νέο από την Τράπεζα και μόλις μάθει περισσότερα θα επικοινωνήσει μαζί μας».

Το συμπέρασμα είναι ότι στην ΔΕΙΑ επαφίεται η απόφαση να απαντήσει σύντομα και θετικά σχετικά με την κοινοποίηση των στοιχείων. Λαμβάνοντας υπόψη πως στην ιδιαίτερα αναλυτική και εκτενή συνάντηση που είχε κάνει ο Σύλλογος με τον Διευθυντή της Δ.Ε.Ι.Α  κ. Σ. Ζάρκο και στελέχη του, ο ίδιος είχε προτείνει να στείλουμε το αίτημά μας για παροχή στοιχείων στην Τράπεζα και να το κοινοποιήσουν αυτοί στους εκκαθαριστές.

Στοιχεία τα οποία είναι πλέον απολύτως απαραίτητα αλλά και ουσιαστικά και που ίσως θέσουν το θέμα μας σε μια άλλη βάση, η οποία θα επιδέχεται σύντομων και αξιόπιστων λύσεων.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια ο Σύλλογος αντιμετωπίζει συνεχώς αντίστοιχες καταστάσεις και συμπεριφορές και φυσικά θα αντιλαμβάνεστε την υπομονή, επιμονή και αντοχή που πρέπει να έχουμε για ένα ραντεβού, για το οποίο φυσικά ποτέ δεν μας λένε «όχι».


Όσον αφορά το μέτωπο του Υπουργείου Οικονομικών, ήδη έχει δημοσιευθεί ο διορισμός της κα Παπακωνστατίνου στη θέση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Οικονομικών και σύμφωνα με την γραμματεία της ΔΕΝ είμαστε ένα από τα πρώτα θέματα που θα ασχοληθεί, αλλά το ΠΡΩΤΟ...





15 σχόλια:

  1. Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ.... ΛΕΤΕ???
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ???
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟ???
    ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΩΩ!...ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ....
    ΚΑΙ ΤΟ... ΠΡΩΤΟ,ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα πάλι με εκπλήσσει που εκπλήσσεσθε! έχετε το κουράγιο να τους παιρνετε στα σοβαρα; μας φτύνουν, πότε θα το καταλάβετε; 4 χρόνια φτώχειας και μιζέριας και αλητείας, δε σας λένε κάτι;και γιατί μας νοιάζει πού το πάνε; ανταποκριτές είμαστε ή οι άμεσα λεηλατημένοι; χιλιάδες δεν έχουν να ζήσουν επειδή τους λείπουν τα χρήματά τους. οργή , πόνος ,απόγνωση , ναι.έκπληξη σαν ιθαγενείς δεν πρέπει να αισθανόμαστε. βρήκαν και παίζουν.

      Διαγραφή
    2. πες τα βρε ανθρωπε μου

      Διαγραφή
  2. Aπορώ πως δεν αντιλαμβάνεστε ότι όλοι μας κοροιδεύουν!
    Μη δίνετε ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο που έχασε τις οικονομίες του!
    Γίνεστε συνυπεύθυνοι με τους πολιτικούς και τα διορισμένα από αυτούς μέλη της ΔΕΙΑ όπως ο κ.Παυλόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμετικη κατασταση! οσο τους χαιδευουμε, τοσο θα μας περιπαιζουν. η καθε κυρια..πώς τη λενε, δεν θα τολμουσε να μεταθετει ημερομηνιες ουτε να λεει οτι δεν εχει νεα...ειναι οντως εμετικα ολα.
    αν ειχε ομως 5000 ανθρωπους απ εξω να ριχνουν ντοματες κ αυγα, τοτε θα σηκωνοταν απο την καρεκλα τους ολοι αυτοι να συνεννοηθουν.
    η αντιμετωπιση μας ειναι σαν να ειμαστε 10 μεμονωμενα ατομα στις ουρες του ικα και του τεβε.
    καμια ενοχληση, κανενας σεβασμος, καμια συναισθηση του τι γινεται, ποσες χιλιαδες οικογενειες καταρρεουν.
    εχετε και εχουμε υποχρεωση να κινητοποιηθουμε γιατι οι ανθρωποι αυτοι οι ακατονομαστοι δεν εμαθαν να λειτουργουν παρα μονο υπο το κρατος πιεσεων, τετοιων που τους διασυρουν παντου.
    γιατι τους αφηνουμε να μας βανδαλιζουν;
    γιατι ανεχομαστε τετοιες συμπεριφορες;
    ειμαστε πολλοι κ ποτε δεν ενεργοποιηθηκαμε.
    ντοματες κ αυγα. τιποτε αλλο. και μην πει κανεις για βια και αυτοδικια. δεν τραυματιζουμε δεν σκοτωνουμε δεν καιμε. αυτοι καψανε τα σπιτια μας και χιλιαδες ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EMENA ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΥΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΑΝ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΤΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ........ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αδερφια μη τσιμπάτε,πάλι μας κοροιδεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα, για αλλη μια φορα θα χειροκροτησω τις προσπαθειες σας να βρεθει μια λυση για ολους εμας που μενουμε μετεωροι 3,5 χρονια τωρα ...ομως παρατηρω και το δουλεμα των καρεκλοκενταυρων του τυπου "εγω το λεω στο σκυλο μου και ο σκυλος στην ουρα του"...νομιζω απο λογους αξιοπρεπειας και μονο , αν στο επομενο συντομο διαστημα μας "δουλευουν" ακομα ..να κανουμε μια δυμαμικη παρουσια σε ολους αυτους που αναφερεστε, Τραπεζα Ελλαδας,ΔΕΙΑ, Υποκ,Εκκαθαριστη(..εχει κοπει η μεση του απο το καθαρισμα..αμαν πια...!!!!!!)και τελευταια τη κ. "ΠΡΩΤΟ θεμα"(..ελπιζω να μη αναφερεται στην εφημεριδα..) με το βερυγδουπο επωνυμο "Παπακωνσταντινου"..γιατι ολοι αυτοι παιρνουν τους παχυλους μισθους και εμεις λιμοκτονουμε με του κομενου μισθους και συνταξεις της ταξης των 30-50% και τους φορους, φορου, φορους.....γιαυτο ζηταμε τα"ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΜΕΣΑ"....

    Π.Σ.Βελισσαρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν φταίνε αυτοί. Τη δουλεία τους κάνουν
    Εμείς φταίμε που ανεχόμαστε όλες αυτές τις βλακείες τοσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει παραγραφή των απαιτήσεών μας λόγω πενταετίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ?ΕΝΝΟΩ ΝΑ "ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ" ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ "ΚΑΘΙΣΤΥΩΣΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ"?
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ, ΟΤΙ ..ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ....ΠΑΓΚΑΛΟ!
    ΒΑΚΗΣ ΚΑΡΑΙΑΚΟΦΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συνατηση δεν θα χουν την Μεγαλη βδομαδα...θα συνεχιζουν απλα την Μεγαλη κοροιδια...δεν υπαρχει καποιος τροπος αυτα που καθομαστε σαν "φυτα"..και γραφουμε..και τα γραφουν....ξερεται που..να βρεθουμε οσοι περισσοτεροι γινεται να κινηθουμε μαζικα κατα φυσικων αυτουργων με ονοματα..και κατα του κρατους? ετσι πιστευω ισως να βρεθει καποια λυση...αλλιως εδω να κανουμε καρτερι να περιμενουμε να μας ανακονωνουν οτι δεν εγινε τελικα παλι το ραντεβου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. .............................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.