Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ακόμη ένα Πάσχα δίχως... Ανάσταση


Θα είναι το τέταρτο Πάσχα που όλοι οι ασφαλισμένοι των εταιρειών του Ομίλου Ασπίς θα κάνουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι. Η συμπεριφορά των υπευθύνων / ανεύθυνων όπως του κ. Μασούρα ο οποίος γνωρίζει το θέμα απ' έξω κι ανακατωτά δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου και ίσως να μην είναι τυχαία.
Παρ' όλα αυτά πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε την συνάντηση με τους αρμόδιους οι οποίοι θα μας δώσουν τα στοιχεία που έχουμε ζητήσει για να καταλήξουμε στις τελικές και οριστικές μας προτάσεις.
Είναι γεγονός ότι το ζήτημα του Ομίλου Ασπίς δεν βρέθηκε ποτέ στο επίκεντρο της πολιτικής βούλησης. Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πρακτική με τις τράπεζες οι οποίες διασώζονται σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Είναι βέβαιο ότι αν δεν υπήρχε ο Σύλλογός μας και οι βοήθειες από τον άλλο Σύλλογο, η υπόθεση θα είχε οδηγηθεί στην κοινή εκκαθάριση και δεν θα υπήρχε επιστροφή ούτε ενός ευρώ. Ο αγώνας που δώσαμε όλοι μαζί απέφερε τουλάχιστον έναν νόμο ο οποίος θα δώσει ένα σημαντικότατο μέρος των κεφαλαίων μας πίσω. Από την ψήφιση αυτού του νόμου και μετά αγωνιζόμαστε για την εφαρμογή του με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να καταβληθούν τα κεφάλαια σύντομα.
Εμείς νομίζουμε ότι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε εξετάζοντας κάθε πρόταση και σκέψη. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό, αφού όλοι έχουμε ζημιωθεί. Τα χρονικά περιθώρια όμως εξαντλούνται. Αν δεν δοθεί τώρα η λύση με πολιτικό τρόπο, τότε ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. 
Ο Σύλλογός μας θα πρωτοστατήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, μέσα στο πλαίσιο του νόμου φυσικά, αλλά δεν θα διστάσει να προβεί σε ξεσκέπασμα όλων των προσώπων τα οποία δούλεψαν με σκοπό το κέρδος χρόνου,  την απομείωση των περιουσιών και των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων, αλλά  και ύφαναν την στρατηγική προς την λήθη της υπόθεσης. 
Είμαστε όλοι ένα καζάνι που βράζει και κάποιοι πρέπει να το αντιληφθούν έγκαιρα.

Σας ευχόμαστε να έχετε πολλή δύναμη για τον Γολγοθά που ανεβαίνουμε  και ισχυρή πίστη  για γρήγορη Ανάσταση και Λύτρωση για όλους.

18 σχόλια:

  1. οχι, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. αλλο να χανεις 1000,2000 κλπ ευρω κ αλλο να εχεις αποταμιευσει οικονομιες μιας ζωης, με τη συμβουλη και την παραινεση των διαμεσολαβητων κ την αποκρυψη στοιχειων απο το κρατος. και οχι, αυτο που λετε υπομονη υπομονη, ειναι τροφη στην αλητεια τους και στη συνεχιση της καταχρησης εξουσιας τους.
    οχι, δεν εχετε πεισει οτι θελετε να κανουμε δυναμικες κινησεις. τοση δυναμη χιλιαδων συμβολαιων, επωνυμων προσωπων /ασφαλισμενων, φορεων, συλλογων, θα επρεπε να την ειχατε εκμεταλλευτει.
    οχι, δεν ειναι τροπος η υπομονη πια, ειναι ονειδος.
    τελος η υπομονη. εχουμε καταντησει σκουπιδια.
    ανακαλεστε, και καλεστε τους ..υψηλους νομικους σας συμβουλους να τηρησουν τις δεσμευσεις τους απο τους υψηλους θωκους της κυβερνησης που καθονται. ξεχασαν αυτα που ελεγαν και δελεασαν τοσους για αγωγες και τωρα τι μας λενε; ΤΠΟΜΟΝΗ;;χωρις αυτα που υποσχοταν;
    το ενα γραφειο βρηκε τα 500 εκατομμυρια, το αλλο υποσχεθηκε να τιναξει στον αερα τους μπλεκομενους πολιτικους κλπ.
    πειτε κατι γι αυτα.
    μας θελετε θυματα ; ποιος μπορει να αντεξει πραγματικα; τι να τον κανουμε το νομο; αφου οι ιδιοι δεν τους σεβονται.
    γιατι αφησατε τους ας πουμε διαχειριστες να χορευουν ανελεγκτοι; γιατι δεν προσφυγατε; γιατι μιλουμε ψιθυριστα; γιατι τοση ευγενεια;διακριτικοτητα; γιατι διωξαμε καθε κινηση σε ευρωπαικα οργανα; γιατι δεν εμφανιστηκε ουτε ενας εισαγγελεας για τη διαχειριση;
    τα λογια ευκολα γραφονται απ ολους μας.
    πού ειναι οι πραξεις; δεν θελω η οικογενεια μου, οι φιλοι και συγγενεις που εχουμε τα κουρελοχαρτα της ΑΣΠΙΣ να αρρωσταινουμε καινα πεθαινουμε καθε μερα.χασαμε πολλους, αρρωστησανπολλοι. δεν στεκεται να μας μιλατε για επικηδειους και ανασταση. οι συνθηκες δεν ειναι αναλογες των δρατηριοτητων αυτου του συλλογου. φαινεται οτι σεβεστε αλλους και οχι τους ασφαλισμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλήστε επιτέλους ανοιχτά για τα πρόσωπα που μας κοροιδεύουν.
    Διαφορετικά είστε όλοι συνένοχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ; ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΡΓΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ.
    ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΝΟΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οκ καταλάβαμε. Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σύλλογός μας θα πρωτοστατήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, μέσα στο πλαίσιο του νόμου φυσικά, αλλά δεν θα διστάσει να προβεί σε ξεσκέπασμα όλων των προσώπων τα οποία δούλεψαν με σκοπό το κέρδος χρόνου, την απομείωση των περιουσιών και των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων, αλλά και ύφαναν την στρατηγική προς την λήθη της υπόθεσης.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΣΤΑΖΑΤΕ;ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ; ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ, ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩΜΕ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Αφήστε τα ευχολόγια και περάστε στη πράξη. Αλλιώς βγαίνουν συμπεράσματα που κάθε άλλο παρά σας τιμούν. Όπως ποιους αντιπροσωπεύετε στη πραγματικότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙ ΞΕΧΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΠΙΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kai pernane pali i meres xoris na gini kati ! Eimaste katadikasmeni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κανετε ....ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ...
    βακης Καραιακοφογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βάκης Καραιακόφογλου11 Μαΐου 2013 στις 12:19 π.μ.

    ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ..ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!!!ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ "ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργος Ρουμελιώτης13 Μαΐου 2013 στις 2:40 μ.μ.

    ΚΑΤΑ ΤΟ SITE ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΘΕΝΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ??
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ρουμελιώτη, μετά από ενημέρωση που ζητήσαμε από τους δικηγόρους η αγωγή σας κατατέθηκε στις 10/5/2012 και στάλθηκε από εκείνους ενημερωτική επιστολή στις 12/5/2012 στην διεύθυνση που έχετε δώσει στον Σύλλογο κατά την εγγραφή σας (Θεσσαλονίκη). Όσοι έχουν καταθέσει αγωγές λαμβάνουν ενημέρωση από τους δικηγόρους απευθείας για την πορεία του φακέλου τους. Όσον αφορά την εκδίκαση των αγωγών, υπεύθυνο να ενημερώσει σχετικά είναι το Πρωτοδικείο.

      Διαγραφή
    2. το πρωτοδικειο προσδιοριζει δικασιμο. τι θα πει , ειναι υπευθυνο. τις ημερομηνιες δωστε.και εσεις, γιατι παρεμβαινετε στα θεματα αυτα; γι αυτο ο κοσμος λεει οτι εχετε μεγαλη συναφεια με τα δικηγορικα γραφεια. το υπουργειο τι λεει κ η τραπεζα της ελλαδος. αυτο μας νοιαζει να μας πειτε. και τι σκοπευετε να κανετε περα αποο τις αγωγες. στον εισαγγελεα πηγατε; γιατι δεν μας συγκεντρωνετε ΟΛΟΥΣ να δοθει και δημοσιοτητα, να βρουμε και σοβαρους ανθρωπους να μπουν μπροστα να γυρισουν τα πανω κατω; γιατι τοση νωθροτητα; με επιστολες αβροφροσυνης το παμε στην επομενη χιλιετια; καθενας στον τομεα της αρμοδιοτητας του.
      οπως δεν ειστε δικηγοροι και ειστε ασφαλιστες και εμεις ειμαστε ασφαλισμενοι που ζητουν την περιουσια τους πισω, ετσι και οι ειδικοι για την επιλυση του ζητηματος εχουν συγκεκριμενες γνωσεις, μεθοδους και ειναιι γνωστες διαδικασιων.
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
      ΒΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Γιώργος Ρουμελιώτης31 Μαΐου 2013 στις 4:46 μ.μ.

      Αγαπητέ εκπρόσωπε του συλλόγου. η έρευνα που έκανες για τις ημερομηνίες μου θύμησε ανέυθυνο δημόσιο υπάληλο που προσπαθεί να αποποιηθεί ευθηνών.
      πλήρωσα καλοκαίρι του 2011 ενα σοβαρό ποσό για τους νομικούς εκπροσώπους του συλλόγου πέραν της (νομίμου προμηθείας) που θα πάρουν στην περίπτωση τυχούσας αποζημίωσης όταν και αν αυτό συμβεί.
      5/2012 έγινε η κατάθεση.ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΞΕΡΩ.
      Πέραν αυτού δεν έγινε καμία άλλη ενημέρωση απο κανένα δικήγόρο εδώ και ένα χρόνο. δεν θα έπρεπε???ελέγχονται αυτοί απο εσάς???
      μήπως όπως αναγράφει και ο παραπανω ανώνυμος συνπάσχων δεν έχει ανατεθεί η υπόθεση σε ειδικούς τεχνοκράτες νομικούς και εμπαιζόμαστε για αλλή μια φορά??
      παρόλα αυτα για την πορεία των καταθέσεων δεν πήρα καμία απάντηση απο εσας και μη με ξαναπαραπέμψετε σε αρμόδια πρωτοδικία γιατί επιβεβαιώνετε την άποψη μου περι δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας.ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΕΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ.

      Διαγραφή
  14. akrivos,gia peste mas lipon ti ginete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνελήφθη πρωην στέλεχος της Ασπίδος κ.Περικλής Αθηναίος,για χρέη κάποιων εκατομμυρίων ευρώ!
    Ποιός έχει σειρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.