Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κι όμως κάτι κινείται…..

Αυτή η εβδομάδα και οι επόμενες δύο, είναι από τις κρισιμότερες για την διέξοδο από το τέλμα που έχει περιέλθει το πρόβλημα Ασπίς-Commercial μετά μη αναδοχή και ένταξη του χαρτοφυλακίου ζωής των δύο εταιρειών στην εκκαθάριση.

Ήδη έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις του Συλλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς που είναι επιφορτισμένοι με την κατάθεση προτάσεων απεμπλοκής του θέματος.
Επίσης οι φορείς αυτοί (ΥΠΟΙΚ,ΔΕΙΑ,Εκκαθαριστές) θα έχουν φροντίσει με εσωτερικές διεργασίες (συναντήσεις- συσκέψεις) να καταλήξουν σε προτάσεις, που με νομοθετική ρύθμιση θα δώσουν μια διέξοδο σύντομης, αποδεκτής και λειτουργικής λύσης. Εφόσον ολοκληρωθούν, ίσως μέχρι τέλος του μήνα, θα έχουμε να επεξεργαστούμε νέα δεδομένα. 


Το κυριότερο είναι ότι θα είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε συγκεκριμένα, με στοιχεία, πού ακριβώς βρισκόμαστε και πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα.
Σε κάθε περίπτωση, το δηλώνουμε, το δηλώσαμε και θα το δηλώνουμε συνέχεια.
Οι όποιες  ενέργειες του Συλλόγου ως φορέας έκφρασης τουλάχιστον των εγγεγραμμένων μελών του, ΔΕΝ δεσμεύει, αλλά ΟΥΤΕ κατευθύνει την όποια ατομική ενέργεια μελών και μη μελών πρώην ασφαλισμένων των δύο εταιρειών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση πολιτική η δικαστική.

Τέλος αλλά όχι τελευταίο.

Οι παλινωδίες που διαβάζετε όσο αναφορά συναντήσεις, συσκέψεις, πληροφόρηση και οτιδήποτε αναγράφεται σε αυτή την ιστοσελίδα ΔΕΝ εξαρτώνται από εμάς αλλά αποτελούν μια μικρή καταγραφή της καθημερινότητας που ζούμε ως μέλη και στελέχη του Δ.Σ του Συλλόγου.

31 σχόλια:

  1. Ολοι όσοι βρισκόμαστε μακριά από τα γραφεία του συλλόγου, περιμένουμε πως και πως να μάθουμε νέα για την ΑΣΠΙΣ από την ιστοσελίδα. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο και καθόλου ανέκοπο να προγραμματίζεις συναντήσεις που θα αποφέρουν επιθυμητά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου για τις προσπάθεις και ελπίζουμε να μην εγκαταληφθεί αυτός ο επίπονος αγώνας έως την δικαίωσή μας.

    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΜΗΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γιατι τοση υπομονη; δεν ειναι λογικο -4- χρονια να μας λετε για υπομονη. η αιωνιως επαναλαμβανομενη ερωτηση ειναι:γιατι δεν υπαρχει νομικη/τεχνικη συμβουλη ανθρωπων/γραφειων που ειναι η δουλεια τους να προτεινουν /επεξεργαζονται λυσεις, να ερχονται σε επαφη με ελληνικους και ευρωπαικους φορεις και την Ε.Ε και κυβερνηση, να ελεγχουν τους εκκαθαριστες, το κοστος και εξοδα της, και γενικα να εμποδιζουν τη λεηλασια της περιουσιας των ασφαλισμενων για δευτερη φορα.
    γιατι δεν εχει γινει μεχρι τωρα απο το συλλογο σας, ως φορεα και εκφραστη των διεκδικησεων χιλιαδων ασφαλισμενων η συνεργασια με ειδικους, που να φροντιζουν ποικιλοτροπως την προβολη του σκανδαλου στα ΜΜΕ, την εκθεση των κυβερνωντων/υπευθυνων στον κοσμο που ενδεχομενως θα ηθελε να ασφαλιστει, την αναξιοπιστια της ιδ. ασφαλισης κλπ;
    αυτα ολα ειναι τεραστια θεματα που δεν μπορεσατε να διεκπεραιωσετε εσεις γιατι δεν ειναι η δουλει σας. καθενας πρεπει να ασχολειται με την ειδικοτητα του κ εμας μας ενδιαφερει η αυθεντια. παιζετε με τη ζωη κ την περιουσια χιλιαδων και το ξερετε.
    οι υπευθυνοι των σκανδαλων εχουν μεινει στο απυροβλητο και τους ξεχασατε περιεργως. γενικα διαπιστωνεται η παγια θεση σας να μην καταγγελετε, να μην μηνυετε , να μην βγαζετε στη δημοσιοτητα τους ενοχους, τους εγκληματιες, την ιδιωτικη ασφαλιση τους υπουργους κλπ.
    οι ατομικες κινησεις και το γνωριζετε, τωρα μπορουν βεβαια να γινουν απο αλλες ομαδες αγανακτισμενων με την κοδοιδία αυτη, αλλα θα πρεπει να τους παραδωσετε στοιχεια και φακελους.
    γι αυτο οφειλετε να μην αφησετε πισω σας τετοιες εκκρεμοτητες, διοτι ο πεμπτος χρονος ειναι μπροστα μας και καποιοι λενε οτι επιδιωκετε να πλησιαζει ο χρονος της παραγραφης των αγωγων.
    απαντηστε στα ερωτηματα, που οσο καλοπροαιρετα και αν ειναι, δεν ετυχαν ουτε καν δικης σας απλης τοποθετησης. στα καναλια ,το διαδικτυο και τις εφημεριδες ,γινεται ο χαμος με δημοσιευματα και προβολες θεματων ησσονος σημασιας.
    η υποθεση ασπις φαινεται να εχει αποστασιοποιηθει απο τη συγχρονη πραγματικοτητα και να εχει περιφρουρηθει ως αβατο προς οφελος καποιων. γνωριζετε οτι ειναι πια πολυ ευκολο να κλεισετε στην τηλεοραση παρουσιαση σε εκπομπες καταγγελτικες σοβαρες και με μεγαλη ακροαματικοτητα. δεν γινεται ομως.
    με τη διαχειριση και τα εξοδα ουτε με αυτα ασχοληθηκαμε.
    μας αφησατε θεατες και επαιτες
    απαντηστε καποια στιγμη. το οφειλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν θελω να ακουσω τιποτα πλεον απο κανενα σας
    δε με νοιαζουν οι μερες οι βδομεδες οι μηνες
    θελω μονο τα λεφτα μου πισω
    μη μας εκνευριζετε αλλο
    περιμενουμε να μας πειτε ποτε θα παρουμε τα χρηματά μας πισώ αυτό και τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι μας εμπαίζουν για να κερδίσουν χρόνο;
    Μη δίνετε ψεύτικες ελπίδες,αφήστε τον κόσμο να ξεσηκωθεί και να εκφράσει την οργή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους να έχουμε μιά τελική απάντηση. Ν α δρομολογήσει ο καθένας πλέον τις ενέργειές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαστε 250.000 ασφαλισμενοι Επιρρεαζωμε 1.000.000 ατομα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ.ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω,με τον φιλο ,στο χερι μας ειναι να διεκδικησουμε τα χρηματα μας,ας μην ξεχναμε,το κρατος εβαζε πλατη να γινονται οργια ,και να χανονται τα χρηματα του κοσμου.
      Kαι το κρατος αποτελειται απο προσωπα που αλλαζουν,γι'αυτο πελαγοδρομουμε και δεν υπαρχει ακρη να ξεκινησουμε,αλλα καποια στιγμη θελει δεν θελει,θα πληρωσει και το τι θα διεκδικησουμε εξαρταται ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι ότι σε πολλούς από μας δεν έχει αφήσει το προσφιλές μας ευρωπαϊκό και πολιτισμένο Κράτος ούτε ένα σεντ για τις αγωγές. Οσον αφορά τη μπουνιά είναι σφιγμένη εδώ και καιρό.

      Διαγραφή
    3. ΩΡΑΙΑ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΕΡΟΒΑΤΗΤΕ! ΘΑ ,ΝΑ,ΟΤΑΝ! ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.
      ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.
      ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΧΝΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ.
      ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.
      ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ!

      Διαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΓΙΑΤΙ Η Κ. ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ;
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΜΕΣΗ . ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
    ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ .ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΚΡΟΥΣΗΣ.
    Ο ΕΝΑΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ17 Μαΐου 2013 - 3:51 μ.μ.
    17.5.2013
    Με εντολή της τρόικα φεύγουν από τις τράπεζες οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις, όπως και οι ξενοδοχειακές και κάθε άλλη δραστηριότητα η οποία δεν θα θεωρείται καθαρά τραπεζική. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφέρει το μνημόνιο που θα δωθεί σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναζητηθούν αγοραστές σε Ελλάδα και σε εξωτερικό ακόμη και σε ξένα Fund για τις ασφαλιστικές. Οι κινήσεις θα γίνουν μετά τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης, ωστόσο οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε συνεργασία με εκπροσώπους της αρμόδιας διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Επιτροπής.

    Εκπρόσωποί της μάλιστα βρίσκονται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες για επαφές με τις τράπεζες. Οι αποφάσεις θα ενταχθούν σε αναλυτικά σχέδια αναδιάρθρωσης τα οποία θα υποβληθούν μετά την ανακεφαλαιοποίηση επισήμως στην Επιτροπή η οποία θα πρέπει μάλιστα να τα εγκρίνει.

    Κεφάλαια πάντως αναζητούν αυτή την περίοδο και οι 75 ασφαλιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οι συνδεδεμένες με τράπεζες έχουν ήδη λάβει ενίσχυση από τις μητρικές. Η Εθνική Ασφαλιστική έχει λάβει από την Εθνική Τράπεζα 500 εκατ. ευρώ, η ΑΤΕ Ασφαλιστική έχει λάβει από την Τράπεζα Πειραιώς 170 εκατ. ευρώ έχοντας ήδη ολοκληρώσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ η Eurobank έχει χρηματοδοτήσει με 150 εκατ. ευρώ τη Eurolife ERB.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ Ε.Τ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΣΝΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΕΤ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΣΕΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΣΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
    ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΙΧΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ Ε Μ Ε Ι Σ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ.
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!! ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ.ΕΜΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ.ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?ΤΟΥ ΚΕΦΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΜ ΠΙΣΩ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ.ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "μέλη και στελέχη του Δ.Σ του Συλλόγου"
    να μας πουν ποια είναι
    από που πληρώνονται?
    ουπς ξεχασα ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιας και αναθερμαίνεται το ΠΡΟΒΛΗΜΑ, θα μπορουσατε να το κοινοποιήσετε περισσότερο προκαλώντας Panel συζήτησης σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. ¨Ετσι θα ενημερωθούν οι πάντες και θα δεσμευτούν οι αρμόδιοι για το τι θα γίνει και πότε θα γίνει.

    Επιτέλους, ειναι μεγάλη ντροπή για όλους μας να μην υπάρχει λύση, θετική η αρνητική και να εμπαίζονται χιλιάδες οικογένειες που βρίσκονται ήδη σε οικονομική καταστροφή.

    Οι υποσχέσεις και οι μεθοδεύσεις καλές είναι, αλλά δημιουργούν κλιμα αισιοδοξίας χωρίς να υπάρχει ορατό αποτέλεσμα.

    Προκαλέστε λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, μόνον έτσι με την κοινή γνώμη συμμαχό μας, θα έχουμε αποτέλεσμα

    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/15292-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%C2%AB%CE%91%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%A3%C2%BB-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οχι, δεν κινειται. ειναι η ιδια πλακα που μας κανουν γιατι εμεις τους βοηθουμε να μας εμπαιζουν. δεν μας τα λετε καλα, μα καθολου καλα.
    στις πλακες εχει οριο κι εσεις νομιζετε οτι ακομα δεν το ξεπερασαμε.
    τελος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ολο κατι γινεται,και κατι κινειται...αλλα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ... ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ
    ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!
    ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ,ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ -ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑΝΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΠΟΤΕ.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ[ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ]ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΤΡ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά κινείται ρε παιδιά ή δεν κινείται; Το βάλατε σκοπό κάθε μήνα να έχετε έναν τίτλο για να γελάτε;Δεν νομίζετε πιά ότι ο ερασιτεχνισμός ακούμπησε τα όρια του γελοίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ???
    ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ,ΓΙΑ 'ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ'ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ.
    ΤΑ ΔΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ...
    ΑΣ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ...
    ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΕΡΣΠΙΖΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ,[ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΘΕΣΗ]
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ-ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΑΣΕΤ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΙΣΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ.
      ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΣΕΒΑΣΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΟΜΩΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΗΚΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ
      ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΘΕΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΜΕ, ΜΕ 5,10 ΧΙΛ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Τ Ι Π Ο Τ Α ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΣΕΤ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
      Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ; ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΜΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ; ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΕΔΗΛΩΣΑΝ ΑΓΝΟΙΑ. ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ;

      Διαγραφή
  23. βακης Καραιακόφογλου29 Μαΐου 2013 στις 11:47 μ.μ.

    16/5 το τελευταίο σχόλιο....σήμερα ειναι σχεδόν 30/5! πείτε κάτι...γράψατε οτι στις επόμενες 2 εβδομάδες,θα εχουμε νεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσωπικα εχασα καθε εμπιστοσυνη με τον τροπο αυτο.
      ετσι μας πηγανε 4 χρονια στο χαος.
      λιγος σεβασμος σε ανθρωπους που ειναι ετοιμοι να πηδησουν απο τα μπαλκονια .
      σεβασμος!

      Διαγραφή
  24. Αγαπητοί φίλοι
    Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να προτείνουμε μία εφικτή λύση που θα μπορέσει να γίνει αποδεκτή από τους πολιτικούς χωρίς να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και η οποία θα χρησιμοποιεί και τις μέχρι τώρα λύσεις που εφαρμόστηκαν αλλού.
    1. Απόδοση όλων των απαιτήσεων από τα ασφαλιστικά - επενδυτικά προγράμματα που δεν ξεπερνούν τις 100.000 Ευρώ. (Με λογική απόδοση ή ακόμα και στην ονομαστική τους αξία). Κάτι που είναι ανάλογο με την προστασία των καταθέσεων στις Τράπεζες και εφαρμόστηκε στην Κύπρο, αλλά ισχύει και ως νόμος στην Ελλάδα
    2. Αποδοχή του κουρέματος των απαιτήσεων πάνω από τις 100.000 Ευρώ, όπως έγινε με του ομολογιούχους αλλά και στην Κύπρο ( Σε άλλη περίπτωση δεν νομίζω ότι ο
    Στουρνάρας θα αντέξει την κοινωνική και πολιτική πίεση)
    3. Να ενταχθούν αυτοί που παραμένουν ανασφάλιστοι υποχρεωτικά σε Ασφαλιστικό Φορέα ή Ιδιωτική Ασφάλιση μετά την κάλυψη όλων των ποσών που οφείλονται από τους ίδιους, για το διάστημα που ήταν ανενεργή η ΑΣΠΙΣ, αλλά και την αποπληρωμή με ειδική συμφωνία από το Δημόσιο όλων των χρεών των ασφαλισμένων προς τις Ιδιωτικές Κλινικές ( με πιθανό γενναίο κούρεμα), και όχι απαράδεκτες ατομικές λύσεις.

    Ας αφήσουμε την ηττοπάθεια αλλά και του λεονταρισμούς γιατί βλέπω η κατάσταση να διολισθαίνει προς την τελική απώλεια κάθε δικαιώματος.
    Σωτήρης Χτούρης



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατί κύριε Σωτήρη Χτούρη να αποζημιωθούν τα συμβόλαια μέχρι 100.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.