Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πρόσκληση

Την Παρασκευή 28/6/2013 έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Σύλλογο. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θέλουν να δηλώσουν έμπρακτα την διάθεσή τους να βοηθήσουν με υποβολή υποψηφιότητας ως μέλη του ΔΣ έως την Τρίτη 18/6 στο τηλ. του γραφείου Αθηνών: 210 6928658.

4 σχόλια:

  1. AYTA ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠ ΑΥΤΩΝ;

    Κι όμως κάτι κινείται…..

    Αυτή η εβδομάδα και οι επόμενες δύο, είναι από τις κρισιμότερες για την διέξοδο από το τέλμα που έχει περιέλθει το πρόβλημα Ασπίς-Commercial μετά μη αναδοχή και ένταξη του χαρτοφυλακίου ζωής των δύο εταιρειών στην εκκαθάριση.

    Ήδη έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις του Συλλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς που είναι επιφορτισμένοι με την κατάθεση προτάσεων απεμπλοκής του θέματος.
    Επίσης οι φορείς αυτοί (ΥΠΟΙΚ,ΔΕΙΑ,Εκκαθαριστές) θα έχουν φροντίσει με εσωτερικές διεργασίες (συναντήσεις- συσκέψεις) να καταλήξουν σε προτάσεις, που με νομοθετική ρύθμιση θα δώσουν μια διέξοδο σύντομης, αποδεκτής και λειτουργικής λύσης. Εφόσον ολοκληρωθούν, ίσως μέχρι τέλος του μήνα, θα έχουμε να επεξεργαστούμε νέα δεδομένα.


    Το κυριότερο είναι ότι θα είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε συγκεκριμένα, με στοιχεία, πού ακριβώς βρισκόμαστε και πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα.
    Σε κάθε περίπτωση, το δηλώνουμε, το δηλώσαμε και θα το δηλώνουμε συνέχεια.
    Οι όποιες ενέργειες του Συλλόγου ως φορέας έκφρασης τουλάχιστον των εγγεγραμμένων μελών του, ΔΕΝ δεσμεύει, αλλά ΟΥΤΕ κατευθύνει την όποια ατομική ενέργεια μελών και μη μελών πρώην ασφαλισμένων των δύο εταιρειών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση πολιτική η δικαστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μετά το Σεπτέμβριου του 2014 θα μας απαντήσουν

      Διαγραφή
  2. Ο κ. Νίκος Κεχαγιάογλου που φαίνεται ως ομιλητής στο Insurance Money Conference 2013 είναι ο ίδιος του συλλόγου; Αν ναι, δε μας ενημερώνει σχετικά με το τι ειπώθηκε στο κομμάτι "Ασφαλιστική απάτη: Κόστος αντιμετώπισης έναντι κόστους μη αντιμετώπισης"

    http://asfalisinet.gr/%ce%b7-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bf%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%bd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περιμένουμε με αγωνία κάθε σας ανάρτηση.Δώστε μας ελπίδα ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.