Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ότι έχουμε σπείρει τα τελευταία 4 χρόνια, αρχίζει να "φυτρώνει" μόνο του και να "φουντώνει"

Αυτές είναι μερικές από τις δεκάδες κοινωνικές εξάρσεις, τις οποίες καταγράφει σε καθημερινή βάση ο Σύλλογος. Το θέμα όχι μόνο δεν ξεχνιέται, αλλά "φουσκώνει" καθημερινά και θα "πλημμυρίσει" όλους αυτούς τους ανεύθυνους - υπεύθυνους, που με την πάγια τακτική τους να το κρύβουν ή να το μεταβιβάζουν σε άλλους, έχουν οδηγήσει χιλιάδες οικογένειες στην ανέχεια και έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη κρίση εμπιστοσύνης για το κράτος.

Και είναι μόνο η αρχή και η κορυφή του παγόβουνου...


Δείτε την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στις 30-9-2013 στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.  Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής και Μέλος του Δ/Σ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Κλήμης Δημαρχιάδης, με παρέμβασή του, έθεσε στον. Υπουργό το θέμα των ασφαλισμένων των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value.


Επίσης δείτε αποσπάσματα από την του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο οποίος έθιξε το ζήτημα των ασφαλιστικών εταιρειών που έκλεισαν και οι ασφαλισμένοι έχουν μείνει στον "αέρα".

Εκπομπή 9/10/2013 (στο 80:40'' και από το 92')

6 σχόλια:

  1. μπραβο.....για ολα αυτα...... ΟΜΩΣ(χωρίς παρεξήγηση), 4 ΧΡΟΝΙΑ! ...4 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ, ...ΚΑΛΟ ΝΕΟ!!!
    Βάκης Καραιακόφογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ,ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
    Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ; ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού έχουμε τη ρητή ομολογία του υπουργού ότι δεν υπάρχουν χρήματα,τί άλλο έχουμε να περιμένουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που βλέπετε τη θετική έκβαση? Αυτο που φαίνεται απο την απάντηση Γεωργιάδη είναι: Σας καταλαβαίνω αλλά ξεχάστε τα χρήματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξηγηστε μας τις θεσεις σας, Θετικη εξελιξη βλεπετε τις σκεψεις αυτης της συσκεψης; να παρουμε δηλ μεχρι 30% και μετα να μας πεταξουν σαν στυμμενες λεμονοκουπες σε μια εταιρια για να βγαζουν το ψωμακι τους εγκαθετοι και συγγενεις; γιατι δεν μας ενημερωνετε, παρα παραθετετε λογια και κουβεντες του αερα σε παπαδακη,γεωργιαδη κλπ; τι ναμας κανουν ολα αυτα; Τα Μ,Μ,Ε δεν εχουν ενημερωση, δεν λενε τιποτα. Εσεις τι λετε; Πού ειστε τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν βλέπω κάτι το θετικό, μια δέσμευση, μια έμπρακτη θέση παρά μιλάμε, μιλάμε μιλάνε, μιλάνε....
    Συγχαρητήρια στο Σύλλογο αλλά οι υπουργοί αλλάζουν, αλλάζουν και τελικά δεν γίνεται τίποτα.
    Είμαι πεπεισμένος ότι μόλις θα αρχίζουν να λαμβάνουν τις ομαδικές αγωγές τότε θα βγουν να πάρουν θέση!
    Προσωπικά θα το πάω δικαστικώς μέχρι τέλους... και όποιος αντέξει!
    Δεν μπορώ άλλο πια και νομίζω και κανένας άλλος το Κωλοκράτος της προηγούμενης εποχής (όπως αναφέρει ο Γεωργιάδης) μα ούτε και στο κράτος του σήμερα και στο οποίο μετέχει.

    Μετά έχει άδικο ο κόσμος που ψηφίζει Χρυσή Αυγή από αγανάκτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.