Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται...



Η είδηση της εισαγωγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας αγωγής ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια, κατά του Ελληνικού Δημοσίου -η οποία δημοσιεύεται - έχει αρκετές αναγνώσεις:

Μπορεί να χαρακτηριστεί θετική εξέλιξη γιατί οδηγεί σε μια απόφαση η οποία θα παρθεί πολύ σύντομα (σε χρονικό διάστημα 5-6 μηνών μετά την συζήτησή της) και σε ένα ξεκαθάρισμα του τοπίου όσον αφορά την ευθύνη του Ελληνικού Δημοσίου. 

Μπορεί να οδηγήσει σε μια θετική απόφαση η οποία θα αποτελέσει μια τεράστια δικαίωση του αγώνα μας

Μπορεί να οδηγήσει σε μια αρνητική απόφαση η οποία θα μας οδηγήσει έπειτα στα Ευρωπαικά δικαστήρια


Το timing που έχει επιλεγεί ίσως δεν είναι το καλύτερο δυνατόν. Ο.προβληματισμός προκύπτει από το γεγονός ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν παίρνει τα τελευταία χρόνια θέση κατά των συμφερόντων του Δημοσίου με εξαίρεση μόνο την απόφαση για τα αυθαίρετα.

Η απόφαση για εισαγωγή της υπόθεσης στο ΣτΕ πάρθηκε με πλειοψηφία 2 προς 1 (μειοψήφησε ο πρόεδρος κ. Σωτ. Ρίζος). Κατόπιν της αποφάσεως αυτής αναστέλλεται η εκδίκαση των εκκρεμών υποθέσεων για το ίδιο ζήτημα  στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Επειδή τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πάρα πολλά, σε μια εβδομάδα περίπου και αφού συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας, θα δοθούν διευκρινήσεις για κάθε επιμέρους θέμα.

Σε κάθε περίπτωση ο Σύλλογός μας θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον κοινό αγώνα κατά της παγκόσμιας πρωτοφανούς και ανιστόρητης παρανομίας του Ελληνικού Δημοσίου εναντίον των συμφερόντων χιλιάδων ασφαλισμένων, οι οποίοι βιώνουν τα τελευταία χρόνια ένα διαρκές και εξαντλητικό μαρτύριο. 

Πολύ σύντομα θα παρθούν από κοινού με τα μέλη μας σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις μελλοντικές μας κινήσεις αφού πρώτα μας γνωστοποιηθούν  και οι αναμενόμενες προτάσεις του Υπουργείου Οικονομικών. Ως τότε κρατάμε ουδέτερη στάση και δεν σχολιάζουμε ούτε δημοσιεύματα, ούτε  φήμες, τα οποία προκαλούν μόνο σύγχυση και παρανοήσεις.



22/10/2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Αρ. Πρωτ. : ΠΑ 18/2012

ΠΡΑΞΗ

της Επιτροπής του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν. 3900/2010
Η Επιτροπή του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν. 3900/2010, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σωτήριο Ρίζο, τον αρχαιότερο Αντιπρόεδρο κ. Φιλοκτήμονα Αρναούτογλου και τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Σακελλαρίου, Πρόεδρο του αρμόδιου καθ΄ ύλην Α΄ Τμήματος,
Αφού έλαβε υπ΄όψιν:

α) το άρθρο 1 του Ν. 3900/2010,
β) την από 29.3.2012 αίτηση, με την οποία οι Παναγιώτης Αϋφαντής και λοιποί τρείς (3) αιτούντες, ζητούν, κατ΄ επίκληση του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν. 3900/2010, να εισαχθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η εκκρεμής ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, από 18.11.2011 αγωγή τους με γενικό αριθμό καταθέσεως 31474/2011 κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Με την αγωγή αυτή οι ενάγοντες, με την ιδιότητα των ασφαλισμένων στην ασφαλιστική εταιρεία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.» ζητούν να επιδικασθούν σε αυτούς ποσά, κατ΄ άρθρο 105 Εισ.Ν.Α.Κ., ως αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ζημίας και ηθικής βλάβης που υπέστησαν από παράνομες πράξεις και παραλείψεις των οργάνων του Δημοσίου κατά την άσκηση εποπτείας επί της εταιρείας αυτής.
γ) Το γεγονός ότι με την ως άνω αγωγή τίθεται το γενικότερου ενδιαφέροντος ζήτημα της αστικής ευθύνης του Δημοσίου για πλημμελή άσκηση κρατικής εποπτείας επί των ασφαλιστικών εταιρειών, το οποίο έχει συνέπειες για τον ευρύτερο κύκλο των ασφαλισμένων στην ως άνω εταιρεία. Μειοψηφεί ο Πρόεδρος, ο οποίος φρονεί ότι το τιθέμενο ζήτημα δεν έχει γενικότερο ενδιαφέρον.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

Να γίνει δεκτό το ανωτέρω αίτημα, μειοψηφούντος του Προέδρου και

Δ Ι Α Τ Α Σ Σ Ε Ι

1. Να εισαχθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η από από 18.11.2011 αγωγή των Παναγιώτη Αϋφαντή και λοιπών δύο (2) αιτούντων κατά του Ελληνικού Δημοσίου (Γενικός αριθμός καταθέσεως 31474/2011).
2. Η πράξη αυτή να δημοσιευθεί στις ημερήσιες εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΕΣΤΙΑ» και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Η παρούσα πράξη συνεπάγεται την αναστολή εκδικάσεως των εκκρεμών υποθέσεων, στις οποίες τίθεται το ίδιο ζήτημα, με εξαίρεση την εκδίκαση των αιτήσεων παροχής προσωρινής δικαστικής προστασίας.
Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2013

Σωτ. Ρίζος  Φ. Αρναούτογλου  Ν. Σακελλαρίου

Κοινοποίηση:
1) Γενικό Επίτροπο της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων (προκειμένου να μεριμνήσει για την γνωστοποίηση της πράξεως στα Διοικητικά Δικαστήρια της Χώρας)
2) Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών

12 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΑ ΟΜΩς ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ,. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟΤΕ. ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ..ΚΑΙΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΤΕ; ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΛΩΜΟ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΧΤΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ κλπ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ. ΑΛΛΙΩΣ , ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ , ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ;;;
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ, 4 ΧΡΟΝΙΑ; ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΙΣ ΘΑΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΙ Ο ,,,..!!! ΚΛΕΦΤΗΣ..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μεση αντιληψη οσων σχετικων με το δικαιο μπορεσα να ρωτησω, καθοτι εγω δεν ειμαι δικηγορος, ειναι πως υπαρχουν τεραστια περιθωρια πολιτικων πιεσεων, που δεν υπαρχουν σε ενα μεμονωμενο δικαστηριο, γιαυτο και η σπουδη να φυγει απο τα διοικητικα.
    γιαυτο εξαλλου και βλεπουμε οτι τα χαρατσια και οι πασης φυσεως φοροι π.χ. με τον εναν ή τον αλλον τροπο βγαινουν παντα συνταγματικα.
    "μη το θεωρεις και κατ'αναγκη θετικη εξελιξη" μου απαντησαν.
    υπαρχουν τροποι να "δικαιωθουμε" αλλα να μη δικαιουμαστε αποζημιωσης απο οσα καταλαβα, με τον ιδιο τροπο που τα εκτακτα γινονται μονιμα αλλα κανεις δε δικαιωνεται παρα τις προσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΟΤΙ ΤΟ ΤΙΘΕΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    ΑΡΑ.... ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
    'Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να κάνουμε πληρωμένες καταχωρήσεις στον τύπο και να μιλήσουν τα σωματεία όπου μπορούν σε τηλεοπτικές εκπομπές. Το μήνυμα να είναι απλό: Αν δεν δικαιωθούν οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ, τότε για πρώτη φορά στον (αναπτυγμένο) κόσμο άνθρωποι θα έχουν χάσει την περιουσία τους απο ασφαλιστήρια ζωής και συνεπώς η ασφάλιση ζωής στην Ελλάδα, αντί να αναπτυχθεί θα καταρρευσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλλα τετοια λογοκρισια! γιατι; ανταλλαγη αποψεων κανουμε. κριτικη, παραινεσεις και ιδεες. γιατι τα θαβετε; πιστευετε οτι η υπαγωγη στο στε ειναι υποπτη. η αλλη αποψη δε θα συζητηθει; αληθεια, τοθεμα των αναγγελιων θα μας το σχολιασετε; ειμαι μελος του συλλογου και απαντηση δεν εχω παρει. πιστευετε οτι ειναι δικαιο αυτο που θα ηθελε να κανει ο εκκαθαριστης; και αφου και να κερδισουμε στα μεμονωμενα δικαστηρια πρωτοδικα, θα φτασει στην επομενη ζωη να τελεσιδικησουν οι αποφασεις, ειναι λετε προτιμοτερο; γιατι προβαλουμε μονο τηνκακη εκδοχη και δεν εχουμε βγει στα καγκελα με οργανωση και συστημα; αναπαντητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ΣΤΕ δεν ειναι δικαστήριο....ειναι ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του κράτους, που "πλεει και κολυμπάει", συμφωνα με
    την εκάστοτε κυβέρνηση! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΤΗΣ ΕΡΤ, η κυβέρνηση
    την εγραψε, εκει που δεν "πιανει μελάνι"!
    κατα την γνώμη μου, η λύση ειναι, ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ...(φυαικά αυτή η λύση θα μας κοστίσει ...καποια χρονια), εκτος αν θελησει
    ο Σαμαράς...να δώσει ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!(οπου ..οταν οι προσωπικές προσφυγές φτάσουν στα ανώτατα δικαστήρια,μετά απο κάποια χρόνια, ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΛΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ!)
    Βάκης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατί ποιος πιστεύει ότι θα βγει θετική απόφαση για μας?
    από τώρα σας το λέω και πάω και στοιχημα θα είναι αρνητική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ
      ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΛΗΡΟΝΟΝΩΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
      .

      Διαγραφή
  8. Θα ηθελα να προσθεσω εδω, σ αυτα που γραφονται, οτι δεν ειναι μονο η υποθεση των αυθαιρετων. Ψαξτε τις τελευταιες αποασεις του ΣτΕ,προσφατα δημοσιευθηκε αποφαση που δικαιωνει μεγαλο αριθμο δημοσιων υπαλληλων, λιγο πριν πολλες αλλες. Το θεμα ειναι οτι δεν τις μαθαινουμε. Και οσον αφορα στην εφαρμογη τους, δεν μπορει να γραφτει...εκει που δεν πιανει μελανι...οπως ειπωθηκε παραπανω. Οσον αφορα σε τετοιου ειδους γνωμοδοτησεις, ακολουθουν οι αποφασεις δικαστηριων, που στηριζονται εκει και μπορουν να εκτελεσθουν αμεσα. Ξερετε ποσες αποφασεις απαλλοτριωσεων του ΣτΕ δικαιωσαν πολλους και ηδη το δημοσιο καταβαλλει αποζημιωσεις; Γιατι τα ισοπεδωνουμε ολα; Δεν ισχυριζομαι οτι ειναι απολυτως βεβαιο οτι θα ειναι θετικα ολα για μας, αλλα και σε περιπτωση αρνητικης αποφασης, που φαινεται λιγο περιεργο να υπαρξει, θα ανοιξει ο δρομος για ευρωπαικα δικαστηρια, οπου θα συζητουμε για υποστηριξη απο ξενους δικηγορους με αλλη πρακτικη και νομολογια πολυ ευνοικη. Απαλλασσομαστε απο το οικονομικο χαλι τηςΕλλαδας, και εφαρμοζεται πια το ευρωπαικο δικαιο και τοτε ειναιπου θα τρεχουν ολοι στην ελλαδα.
    Ισως και γι αυτο το λογο να ειναι ευνοικη η στροφη αυτη των πραγματων. Γιατι ειναι ισως η μοναδικη περιπτωση να μας επιδικασθουν τοκοι κλπ ποσα, που θα υπερβαινουν κατα πολυ καθε προσδοκια μιας απλα καλης αποταμιευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.prismanews.gr/index.php/ellada/politiki/item/62128-parembash-kefalogiannh-asfalismenous-asp

    ΄Οταν ο Κεφαλογιάννης παρεμβαίνει ελέγχοντας και δηλώνοντας ΄ότι πράγματι υπήρξε ευθύνη των εποπτικών οργάνων, πολλά μπορεί να σημαίνει. Ευνοικά για μας, αλλά θα πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Προσέξτε, ξεκινάει με το δεδομένο της ευθύνης και αυτό που ζητάει είναι ο έλεγχος των ενεργειών των δικαστικών αρχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.creteplus.gr/news/parembasi-kefalogianni-gia-tous-asfalismenous-tis-aspis-66659.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται...
    και φαινεται πως τιποτα δεν γινεται.....
    ΜΕΣ'ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ,ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ!!!!!
    ΡΕ ΤΩΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ!!!!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!!!
    ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
    ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ Η ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ
    ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?????
    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΗΔΗ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ .
    ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ,
    ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ,ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ
    ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.