Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Μεταφορά έδρας για τις υπό εκκαθάριση εταιρείες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ - COMMERCIAL VALUE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η έδρα της Εκκαθάρισης των εταιριών
ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ- ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ- COMMERCIAL VALUE AAE υπό εκκαθάριση
μεταφέρεται από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 στη διεύθυνση: 
 Οθωνος 4, Αθήνα
ΤΚ 105 57
Τηλέφωνα επικοινωνίας
2114111215
2114111657
2114111656
2114110942
2114111856
Από σταθερό : 8005000018

10 σχόλια:

  1. Mηπως μας θελουν να παμε να τους σφουγγαρισουμε κιολας, να ξεσκονισουμε και τα γραφεια τους; Σα δεν ντρεπομαστε, λεω εγω, ολους αυτους που ευημερουν με τα χρηματα του κοσμακη! Και τι εκαναν οι εγκεφαλοι; Μας καταδικασαν,θα επρεπε να ειχαν απολυθει ολοι, Τι σκ...α δουλεια κανουν; Σκοπος το προσωπικο τους κερδος και οι αμοιβες και η βλαβη των συμφεροντων των ασφαλισμενων; ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ; ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΧΑΡΤΙΑ, ΕΚΑΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΧΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΧΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΙΔΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ... ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΩΝΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΔΡΑ; ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ. ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_13/10/2013_536626

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ...


    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Hμερομηνία δημοσίευσης: 13-10-13
    Σχέδιο αποζημίωσης για 250.000 πελάτες «Ασπίς», Commercial

    Της Ευγενιας Τζωρτζη

    Μεριδιούχοι σε ειδικό κεφάλαιο (fund) ή συλλογική εταιρεία που θα δημιουργηθεί και στο οποίο θα μεταβιβαστεί η περιουσία της «Ασπίς Πρόνοια» και της Commercial Value θα κληθούν να γίνουν οι ασφαλισμένοι των δύο εταιρειών, μέσα από σχετική πρόταση που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών. Η πρόταση επιδιώκει να δώσει λύση στο πρόβλημα 250.000 ασφαλισμένων που άφησαν πίσω τους οι δύο εταιρείες, προβλέποντας τη συμμετοχή τους στην περιουσία μέσα από τη δημιουργία του ειδικού fund και την τιτλοποίηση της απαίτησής τους. «Κλειδί» στην όλη διαδικασία είναι η δυνατότητα που θα έχει το ειδικό κεφάλαιο όχι μόνο να ρευστοποιεί την περιουσία, αλλά και να την αξιοποιεί με βάση τις συνθήκες της αγοράς, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για τους ασφαλισμένους.

    Η πρόταση είναι στη φάση της επεξεργασίας της από το Εγγυητικό Κεφάλαιο και το υπουργείο Οικονομικών και αναμένεται να πάρει τη μορφή νομοθετικής ρύθμισης που θα έρθει στη Βουλή. Η δημιουργία του ειδικού fund προκρίνεται ως η καλύτερη λύση σε σχέση με τη διαδικασία της εκκαθάρισης, η οποία αποσκοπεί στη ρευστοποίηση της περιουσίας και δεν λειτουργεί πάντα προς όφελος των ασφαλισμένων. Ειδικά στις παρούσες συνθήκες η πώληση της ακίνητης περιουσίας είναι εξαιρετικά δύκολη, ενώ ακόμη και στην περίπτωση που επιτευχθεί, είναι βέβαιο ότι δεν θα εξασφαλίσει ικανοποιητικό τίμημα, ελαχιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα να ικανοποιηθούν επαρκώς οι ασφαλισμένοι. Η λύση αυτή, σύμφωνα με την άποψη του υπουργείου, διασφαλίζει την αξία της περιουσίας των δύο εταιρειών και ως εκ τούτου των ασφαλισμένων, επιτρέποντας την εκμίσθωση, τη ρευστοποίησή της ή απλώς την εκμετάλλευσή της. Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατόν να μεγιστοποιείται και η αξία του μεριδίου, το οποίο ο ασφαλισμένος - μεριδιούχος θα μπορεί να διακρατήσει ή να ρευστοποιήσει, δηλαδή να ζητήσει την ικανοποίηση της απαίτησής του. Να σημειωθεί ότι η αξία της «Ασπίς Πρόνοια» ανέρχεται σε 125 εκατ. ευρώ και της Commercial Value σε 105 εκατ. ευρώ και εκτός από ακίνητα, που είναι και ο κύριος όγκος, περιλαμβάνει μετρητά, ομόλογα, μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια. Οι απαιτήσεις των ασφαλισμένων της «Ασπίς» ανέρχονται σε 600 εκατ. ευρώ και της Commercial Value σε 200 εκατ. ευρώ.

    Κρίσιμος είναι ο χρόνος ρευστοποίησης, στον βαθμό που, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη μαζική προσφυγή για την ικανοποίηση των απαιτήσεων που έχουν οι ασφαλισμένοι, το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται στη διάκριση των συμβολαίων σε αυτά που είναι σε ισχύ και σε αυτά που έχουν λήξει και τα οποία είναι ουσιαστικά εκκρεμείς απαιτήσεις.

    Στόχος είναι όσα συμβόλαια δεν έχουν λήξει να κρατηθούν μέχρι τη λήξη, επιβάλλοντας ως πέναλτι το «κούρεμα» των σχετικών απαιτήσεων, στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος ζητήσει την πρόωρη ρευστοποίησή τους. Αντίθετα, οι εκκρεμείς απαιτήσεις, δηλαδή τα συμβόλαια που έχουν ήδη λήξει, θα μπορούν να ικανοποιηθούν άμεσα, χωρίς «κούρεμα», εάν πρόκειται για μικρά ποσά ή με ένα μικρότερο «κούρεμα» εάν πρόκειται για μεγαλύτερα ποσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρόεδρος της Συμμαχίας για την Νέα Ελλάδα ρωτάει μεταξύ άλλων γιατί δεν ισχύει για τα φυσικά πρόσωπα η έκπτωση των ζημιών από το κούρεμα, όπως συνέβη και στα νομικά πρόσωπα

    Επανέρχεται στο θέμα των μικροομολογούχων ο πρόεδρος της Συμμαχίας για την Νέα Ελλάδα κ. Ανδρέας Λοβέρδος, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και απευθύνεται στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα.

    Ο πρόεδρος της Συμμαχίας για την Νέα Ελλάδα ρωτάει γιατί δεν ισχύει για τα φυσικά πρόσωπα η έκπτωση των ζημιών από το κούρεμα, όπως συνέβη και στα νομικά πρόσωπα.

    Επίσης ο κ. Λοβέρδος αναρωτιέται γιατί δεν απαλλάσσονται από την εισφορά αλληλεγγύης τα φυσικά πρόσωπα που έχασαν από το PSI ή εναλλακτικά ένα μέρος της εισφοράς να κατευθυνθεί προς αυτά τα πρόσωπα.

    Αναλυτικά η ερώτηση του κ. Λοβέρδου έχει ως εξής:

    Κύριε Υπουργέ,

    Από το 2012 το υπουργείο σας έχει εκφραστεί θετικά για το θέμα της αποκατάστασης της τεράστιας ζημίας που υπέστησαν οι Έλληνες αποταμιευτές, οι οποίοι, εμπιστευόμενοι το ελληνικό Δημόσιο, ήταν, παρέμειναν ή έγιναν κάτοχοι ομολόγων του, πληρώνοντάς το πανάκριβα όταν το PSI εφαρμόστηκε και εναντίον τους. Μάλιστα σε απάντηση σε δική μου επίκαιρη ερώτηση, υφυπουργός του υπουργείου σας δεν απέκλεισε η αποκατάσταση αυτή να γίνει και εντός του 2012!!! Πέρασε όμως ένας ολόκληρος χρόνος δίχως να γίνει το παραμικρό. Επειδή δεν πρέπει και δεν πρόκειται να αφήσουμε το θέμα να ξεχαστεί, παρακαλώ κύριε Υπουργέ να απαντήσετε στα ακόλουθα δύο ερωτήματα:

    α) Γιατί με το άρθρο 3.5.β του ν. 4046/12 (που επιβεβαιώθηκε και με άλλους μεταγενέστερους νόμους), επιτράπηκε στα νομικά πρόσωπα, κατ’ουσίαν στις τράπεζες, να εκπίπτουν από τα έσοδά τους τις ζημίες που υπέστησαν από το κούρεμα και δεν αναγνωρίσθηκε αντίστοιχο δικαίωμα στα φυσικά πρόσωπα ;

    β) Τουλάχιστον για την «εισφορά αλληλεγγύης», που δεν είναι φόρος εισερχόμενος αδιάκριτα στο δημόσιο ταμείο, αλλά εισφορά υπέρ των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, δεν μπορούσε να προβλεφθεί ότι ένα ποσοστό θα κατευθυνθεί προς τους μικροομολογιούχους, που υπέστησαν συγκριτικά πολύ μεγαλύτερο βάρος, από τους λοιπούς πολίτες, για τη διάσωση της χώρας; ´ Η, εναλλακτικά, ότι αυτοί θα απαλλαγούν τουλάχιστον από την εισφορά αλληλεγγύης ή, έστω, από ένα μέρος της ;
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΨΑΜΕ. ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΜΕΣΑ; ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,250.000 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΑΝΟ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΣΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ..?ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ,ΕΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.....ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ,..ΤΟΥ ΕΚΛΗΜΑΤΟΣ!!!
    Βακης Καραιακοφογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σσσσσσσσσσσσσσσσ! Ησυχίααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.insurancedaily.gr/blog/anakoinosi-tou-s/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.