Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κρίσιμη συνάντηση




Εντός των επομένων ημερών θα διεξαχθεί συνάντηση μελών του ΔΣ του Συλλόγου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα. Από την συνάντηση αυτή περιμένουμε την τελική πρόταση του Υπουργείου για το πρόβλημα του Ομίλου Ασπίς. Ο Σύλλογός μας εδώ και πολλούς μήνες έχει καταθέσει τις προτάσεις του οι οποίες δίνουν λύση στο πρόβλημα με τρόπο που όλοι ανεξαιρέτως βγαίνουν κερδισμένοι. 


Ελπίζουμε ότι οι υποσχέσεις και οι διαβεβαιώσεις που έχουν δοθεί διαχρονικά για αποκατάσταση των αδίκως ζημιωθέντων, θα πραγματοποιηθούν επιτέλους χωρίς καμία απολύτως νέα χρονοτριβή. 

Άλλωστε αυτό επιβάλλεται για τους πολίτες ενός κράτους το οποίο σήμερα κιόλας ανέλαβε την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θέλει να προβάλλεται ως θεματοφύλακας των θεσμών της διαφάνειας και της δικαιοσύνης. Θα αναμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης και θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας άμεσα.

11 σχόλια:

  1. Προσοχή να μην εμπλακείτε σε λύσεις, που διαιρούν και κατακερματίζουν συμβόλαια και ασφαλισμένους. Φαινόμενα τύπου "αποζημιώνουμε μερικούς και εις ολόκληρον" σε βάρος της συντριπτικης πλειοψηφίας, δεν πρέπει να υπάρξουν.
    ΄Ολοι ΑΜΕΣΑ χρειαζόμαστε έστω και μέρος των χρημάτων μας ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!
    Δεν έχουμε να ΤΟΥΣ πληρώσουμε τους φόρους, τα χαράτσια , τα ΦΑΠ και τα ΦΠΑ.
    Αυτοί χάνουν.
    Αν πραγματικά πάτε ως εκπρόσωποι όλων, να ξέρετε καλά,ότι δεν υπάρχουν ΠΙΑ άνθρωποι προνομιούχοι που να αντέχουν άλλο. Δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα για την πληρωμή υποχρεώσεων.
    ΄Οχι άλλη καθυστέρηση. ΄Αμεσες λύσεις ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ.
    Δεν ξέρω ποιους συμβούλους έχετε,αλλά φροντίστε να υποστηρίζεστε από ανθρώπους σοβαρούς, έγκριτους, έντιμους και όχι με κίνητρο τα ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    Το ΣτΕ είναι προ των θυρών, αλλά κανένας δεν είναι διατεθειμένος να πεθανεικαι να κυνηγάει τις αγωγές. Πεθαίνουμε εμείς και οι οικογένειές μας καθημερινά.
    Δεν είμαστε αξιολύπητοι. Οργισμένοι είμαστε και σύντομα ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.
    Η σιωπηλή αυτή πλειοψηφία θα τους πνίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ....
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ....
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ....ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ( πιστεύω το αίτημα μου να ειναι αποδεκτό απο ολους τους φίλους του blog), ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ....
    βάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EXOYME ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΑ.ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ............ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Εαν την επομενη κιολας μερα δεν γινει κατι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Να παμε και να γινει της μαρφιν και ας εχω και μικρα παιδια @@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠ ΕΞΩ..

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ 14 ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποτε θα τελειώσει θέλω να ελπίζω
    ΒΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν, μας κοροιδεύουν ΑΠΑΝΤΕΣ! Όταν δεν θα υπάρχει ΜΙΑ από τους διαχειριστές(και καλα) της πτώχευσης σε 4-5 χρονάκια, θα μας δώσουν ότι ψιχουλα θα υπάρχουν και σε όσους ακόμα θα ζουν!!! Ελλάδα μου με την πανέμορφη ιδιωτική ασφάλιση....

    L.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.