Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Ζήτημα Ασπίς. Η ΝΔ και ο κ. Σταϊκούρας ενόψει ιστορικών ευθυνών»




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ                Αθήνα, 14/05/2014
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ                             ΑΡ ΠΡΩΤ. 61
με έδρα Αθήνα




Προς : Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα


ΘΕΜΑ : «Ζήτημα Ασπίς. Η ΝΔ και ο κ. Σταϊκούρας ενόψει ιστορικών ευθυνών»




Κύριε Σταϊκούρα,

Οι χιλιάδες ασφαλισμένοι του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια  δεν θα ξεχάσουν ποτέ το απαράδεκτο δίδυμο Παπακωνσταντίνου - Σαχινίδη το οποίο χωρίς καμία περίσκεψη, χωρίς καμία λογική και με πλήρη περιφρόνηση στα δικαιώματά τους, τα οποία είχαν σχηματιστεί με τους κόπους μιας ζωής, άφησαν ένα απολύτως διαχειρίσιμο θέμα να καταστεί επικίνδυνο καρκίνωμα της Ελληνικής οικονομίας και του ασφαλιστικού θεσμού.

Οι χιλιάδες ασφαλισμένοι του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια, όμως, δεν θα ξεχάσουν ποτέ και τις δικές σας ''αγαθές'' προθέσεις να δώσετε άμεση λύση στο θέμα, τις πολλές παρεμβάσεις σας στην Βουλή, την παρουσία σας στους αγώνες των ασφαλισμένων αλλά και τις μετεκλογικές σας ευαισθησίες για άμεση διευθέτηση του προβλήματος.


Η ειρωνεία της ιστορίας όμως φαίνεται ότι σας παίζει άσχημο παιχνίδι, αφού τουλάχιστον αυτοί οι απαράδεκτοι έφεραν έναν νόμο -τον περίφημο 3867- έστω και 11 μήνες μετά την ανάκληση της Ασπίς, ο οποίος έδινε μια ''κουρεμένη'' λύση στο πρόβλημα και μάλιστα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Η βούλησή τους  μάλιστα για γρήγορη λύση στο πρόβλημα αποδείχτηκε έναν χρόνο μετά, όταν με τον νόμο  4002, έκαναν ακόμα πιο συγκεκριμένο το πλάνο χρηματοδότησης προετοιμάζοντας τους ασφαλισμένους για γρήγορη πρόσβαση στα χρήματά τους.

Δυστυχώς, όμως, όταν έφτασε η ώρα αυτή, η κυβέρνησή σας η οποία είχε μόλις αναλάβει την εξουσία, άρχισε να σφυρίζει κλέφτικα μέσω της τεχνικής ''δείχνω τρομερό ενδιαφέρον αλλά δεν κάνω απολύτως τίποτα''. Έτσι λοιπόν πέρασαν ήδη 2 χρόνια από την στιγμή που αναλάβατε την διακυβέρνηση και το μόνο που έχετε κάνει είναι δύο συσκέψεις και μια διαρροή ενός σεναρίου περί ενός νεφελώδους fund, το οποίο δεν αντέχει σε καμία κριτική πόσο μάλλον σε εφαρμογή του.



Δείχνετε κι εσείς ξεκάθαρα ότι δεν έχετε καμία όρεξη να ασχοληθείτε με το θέμα. Θέλετε να ταυτίζετε τους ασφαλισμένους με επενδυτές αγνοώντας προκλητικά θεμελιώδεις οικονομικές αρχές και αξιώματα προσπαθώντας να ξεγλιστρήσετε έντεχνα από το θέμα. Αποδεικνύεστε κι εσείς ένας κλασσικός -παλιάς κοπής - πολιτικός. Το θέμα αυτό όμως δεν το ξεπερνάει ο χρόνος. Το αντίθετο μάλιστα. Όσο δεν λύνεται τόσο γίνεται δριμύτερο. Κι εσείς καταγράφετε στο πολιτικό σας βιογραφικό μια μαύρη σελίδα που ίσως δεν αξίζετε αφού πιστεύουμε ακόμα ότι έχετε καλές προθέσεις.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΡΙΣΤΗ ΛΥΣΗ

Σήμερα ήρθε πάλι στο προσκήνιο η λύση που εδώ και καιρό σας έχουμε προτείνει. Η πρόεδρος του ΤΧΣ κ. Σακελλαρίου ανακοίνωσε ότι το Ταμείο έχει στην διάθεσή του τα 11 δις €, τα οποία δεν διατέθηκαν για τις τράπεζες, αφού πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που διεξήχθησαν. Τα λιμνάζοντα αυτά χρήματα μπορούν άμεσα να αξιοποιηθούν εις όφελος των ασφαλισμένων και της Ελληνικής οικονομίας. Προτείνουμε την δανειοδότηση του εγγυητικού κεφαλαίου με ένα μικρό κλάσμα αυτών των κεφαλαίων έτσι ώστε να αποδοθούν άμεσα τα χρήματα των ασφαλισμένων. Το Εγγυητικό κεφάλαιο είναι απολύτως αξιόπιστος δανειζόμενος και μάλιστα με πολλά υποσχόμενα έσοδα αφού το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς αν λυθεί το ζήτημα Ασπίς προβλέπεται πολύ ευοίωνο όπως όλοι παραδέχονται. Θεωρούμε αδιανόητο να λέτε ότι δέχεστε αντιδράσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες γι’ αυτό το ζήτημα την στιγμή  που αυτές θα βγουν ωφελημένες έτσι κι αλλιώς.  Επίσης, δεν έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν άλλο διεκδικητή χρημάτων αφού θα εφαρμόσετε έναν νόμο που ήδη ισχύει. Αν λοιπόν έχετε πραγματική βούληση να λύσετε όπως πρέπει το θέμα τότε:

·         τροποποιήστε τον νόμο έτσι ώστε να μπορεί να δανειοδοτηθεί το Εγγυητικό κεφάλαιο από το ΤΧΣ
·         εφαρμόστε πλάνο άμεσων πληρωμών των ασφαλισμένων βάσει των χρόνων λήξης των συμβολαίων
·         μεταβιβάστε το σύνολο της περιουσίας του Ομίλου Ασπίς στο Εγγυητικό κεφάλαιο και εφαρμόστε εκεί την λύση του fund που προτείνετε
·          
Κατ'  αυτόν τον τρόπο:

  • Θα λύσετε ένα πρόβλημα που έχει κάνει δυστυχισμένους χιλιάδες Έλληνες
  • λιμνάζοντα χρήματα θα επενδυθούν στην ουσία στην Ελληνική οικονομία,
  • θα λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας και της ασφαλιστικής αγοράς,
  • θα τρέξουν οι προοπτικές ανάπτυξης του ασφαλιστικού κλάδου ο οποίος έχει να προσφέρει τεράστια οφέλη στην ελληνική κοινωνία και την εθνική οικονομία,
  • θα αποσυρθούν οι αγωγές εναντίον του ελληνικού δημοσίου οι οποίες θα κοστίσουν πολύ ακριβότερα στον ελληνικό λαό,
  • θα απαλλαγείτε από ένα αγκάθι και θα πιστωθείτε μια πετυχημένη λύση αντί να χρεωθείτε μια τραγωδία

Ελπίζουμε ότι θα εκμεταλλευτείτε  την ευκαιρία και θα προωθήσετε την άμεση επίλυση του ζητήματος. Οι ασφαλισμένοι θα κρίνουν ενόψει των εκλογών υποσχέσεις και πράξεις. Εφόσον δεν αποφασιστεί και δεν εφαρμοστεί κάτι πολύ σύντομα, τότε η άμεση προσφυγή στην δικαιοσύνη και των τελευταίων που δεν το έχουν κάνει θα γίνει σημαία του Συλλόγου μας. Η υπομονή μας και η καλή μας προαίρεση έχει πλέον εξαντληθεί.


Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας
Νίκος Κεχαγιάογλου                             Θεοχάρης Πετρίδης

51 σχόλια:

  1. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαύρισμα λέει
      θα δουν τι θα πάθουν 25 Μαΐου
      πάμε για εθνικές εκλογές σίγουρα

      Διαγραφή
    2. πολύ μαύρισμα,θα μαυρίσει ο τόπος........

      Διαγραφή
  2. Δωστε λυση ....οχι λογια.Βαρεθηκαμε τοσα χρονια να λεμε συνεχεια τα ιδια.η δυναμη του λαου ειναι στην καλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ENNOEITAI.. TΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ.. ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τη λύση του προβλήματος που οι ίδιοι δημιούργησαν το 2009 και κατέστησαν «δήλιο» οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου – Σαχινίδης και διάδοχοι.
    Α)Δεν θέλουν; Β)Δεν μπορούν; Γ)Θέλουν αλλά δεν μπορούν; Δ)Ούτε θέλουν ούτε μπορούν;
    Τίποτα απ’ αυτά. Ε)ΜΠΟΡΟΥΝ αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!
    Αν, αντί για τα ξεροκόμματα που μοιράζουν, για προφανείς λόγους, σε μερικές χιλιάδες εξαθλιωμένων (στο βωμό της σωτηρίας της Πατρίδας) και μη εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, φρόντιζαν να πληρώσουν μερικές από τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους κανείς δεν θα τους εμέμφετο και θα έπαιρναν και μερικά μπράβο. Αλλωστε τα χρήματα αυτά δεν θα τα έχαναν. Θα τα ξανάπαιρναν και με το παραπάνω σε φόρους, εισφορές αλληλεγγύης (υπάρχουν δύο ειδών προς το παρόν) ή σε φόρους ακινήτων (το χαράτσι ποτέ δεν πεθαίνει), σε φόρους επί φόρου τον φόρο ώ φόρε.
    Είναι και το άτιμο το «πρωτογενές πλεόνασμα».
    Πώς «την πάτησα» και πίστεψα ότι επί τέλους υπάρχει η διάθεση για λύση έντιμη ενώ η συνήθης πρακτική είναι υπόσχεση πριν και «γράψιμο» μετά τις εκλογές;
    Ειλικρινέστατα. Παρά την πίκρα διατηρώ ακόμα ένα μικρό ψιχαλάκι ελπίδας. Πού ξέρεις; Ο Θεός είναι μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα μάλιστα, θα ριξει μαυρο δάκρυ, ρε δεν πα να γίνουν όλα σταχτη εκει κατω λεω γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφού και τώρα που έχουμε εκλογές δεν έδωσαν λύση μόνο το ΣΤΕ (αν υπάρχουν έντιμοι δικαστές) θα δώσει λύση...κατα τα άλλα μαύρο στους μαυρογιαλούρους!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
    ΟΥΤΕ ΤΟ 2012 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακολουθώ τον σύλλογο από την ίδρυση του.
    Έχω παραστεί σε όλες τις συγκεντρώσεις. Πώς να ξεχάσω όλες τις υποσχέσεις που έδινε ο κ. Σταϊκούρας στις συγκεντρώσεις που με τόσο πάθος για την πραγματική δικαίωση μας , έλεγε κάθε φορά. Τότε ήταν αντιπολίτευση θα μου πείτε και μπορούσε να λέει πολλά.
    Μετά? Έγινε κυβέρνηση και σε πόστο που του ανατέθηκε για να δώσει λύση σε εμάς?
    Και τι έκανε? Το απόλυτο τίποτα. Τι θα εισπράξει από 1000000 ζημιωθέντες θα το δουν σύντομα.
    Ο καιρός έχει γυρίσματα υπουργέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ίδιος σαν όλους τους άλλους είναι και αυτός.
    Λόγια ψεύτικα πολιτικάντικα και από πράξεις μηδέν.
    Η δύναμη μας είναι η ψήφος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Το γνωρίζεις πολύ καλά ότι είμαστε πολλοί ζημιωθέντες από την περιφέρεια σου και σ έχουμε στηρίξει μέχρι τώρα. Πάντα μας έδινες υποσχέσεις που τελικά αποδείχτηκαν ψεύτικες. Άραγε τι θα μας πεις τώρα? Δεν έκανα τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι από την Λαμία και έχω τοποθετήσει μερικές χιλιάδες ευρώ σε ασσετ. Θυμάμαι τον Σταϊκούρα που είχε έρθει στο Μεγάλη Βρετανία και στο Τιτάνια με τα ντοσιέ του για να μας δώσει λύση. Δυστυχώς κι αυτός μια από τα ίδια. Νάνος της πολιτικής. Αν και τον ψηφίσαμε οικογενειακώς τώρα θέλω με όλη μου την δύναμη να φωνάξω σε όλους: ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ. ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαύρο στον Σταΐκούρα όταν ξαναβάλει υποψήφιος οικογενειακώς. Και είμαστε μεγάλο σόι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την Κυριακή τα λέμε... εκεί στην κάλπη... Ντροπή σου Σταϊκούρα.κοροϊδευεις χιλιαδες ασφαλισμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απλά...αυτή η σιωπή, και απο τους δύο συλλόγους,σημαίνει...οτι περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ!
    η δική μας περίπτωση δεν ειναι σαν των μικροομολογιούχων....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ...ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ...ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ! προσωπική μου γνώμη, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ, για την υπόθεση μας, ΘΑ ΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ...ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ! (γενικά απο ολα αυτά που ακούω και βλέπω....αισθάνομαι.....ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!)
    Β.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ23 Μαΐου 2014 στις 9:15 π.μ.

    Δεν φταίει μόνο ο Σταϊκούρας, φταίει το σύστημα διακυβέρνησης και η σαθρή νοοτροπία των κυβερνώντων. Η πρόνοια για τους πολίτες είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αριθμητική των ψήφων. Απλώς αυτοί είναι ανίκανοι να σκεφτούν δημιουργικά -οι δημιουργικοί άνθρωποι σπάνια γίνονται πολιτικοί- και να δώσουν μια ικανοποιητική λύση που θα τους αποφέρει χιλιάδες ψήφους. Προσωπικά βρίσκω πολύ καλή την ιδέα του Συλλόγου για χρηματοδότηση από το ΤΧΣ. Λύνει το πρόβλημα άμεσα και δίνει ανακούφιση και στον ασφαλιστικό θεσμό. Συνεχίστε έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος πολιτικός να εφαρμόσει τα αυτονόητα, μην σταματάτε μην πτοείστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΡΟΔΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ23 Μαΐου 2014 στις 9:19 π.μ.

    Συμφωνώ με τον κ. Χρυσοχοϊδη. Η ποιότητα των κυβερνώντων ανεξαρτήτως κομμάτων είναι κάτω του μηδενός. Ας μην φοβόμαστε την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία. Κάποια στιγμή θα βρεθούν τα κατάλληλα μυαλά να κυβερνήσουν που θα κάνουν αριθμητική ανθρώπων και ψυχών και όχι ψήφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙΧ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΔΙΣ ΣΤΗΝ AIG ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΔ-ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ. ΛΟΓΙΑ,ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΑΚΟΛΑΣ23 Μαΐου 2014 στις 9:32 π.μ.

    Φίλε που έγραψες πριν από την Αμερική, συγκρίνεις ένα κράτος με δομημένους κανόνες από την αρχή μέχρι το τέλος με την Ουγκάντα της Ευρώπης. Βλέπω τον πεθερό μου που του έχουν κόψει 30% την σύνταξη (παίρνει 850€) και παρόλα αυτά θέλει να ψηφίσει Σαμαρά γιατί έρχεται η ανάπτυξη! Δεν υπάρχει κατανόηση της κατάστασης ούτε λειτουργεί το αίσθημα του εξαπατημένου. Ο Έλληνας κυβερνάται από αυτούς που του αξίζουν και γι αυτό έχουμε το κράτος που μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οσοι έχουμε πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twiter κλπ) θα πρέπει άμεσα να ποστάρουμε αυτήν την σελίδα αλλά και όλες τις δημοσιεύσεις που αναφέρονται σε εμάς.
    Σήμερα υπάρχουν ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ (που ακόμα και να μην γίνουν πραγματικότητα κρατάνε το θέμα μας στην επικαιρότητα).
    Να καταλάβουν ότι ακόμα πονάμε και ότι θα το πληρώσουν.
    Υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι σήμερα κιόλας θα κοινοποιήσω την συγκεκριμένη θέση του μπλογκ για Σταικούρα κια ΝΔ, όπου μπορώ.
    Να κάνουμε τον μεγαλύτερο δυνατό ντόρο και να τους δείξουμε ότι θα τους μαυρίσουμε επειδή ακριβώς μας εμπαίζουν.
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατί 5 χρόνια τώρα μας κλέβουν την ζωή.
    Δεν πρόκειται να ψηφίσω, ούτε εγλω ούτε και κανένας στην οικογένεια μου τους δύο αλήτες που μας κυβερνούν τα 5 τελευταία χρόναι που μας φάγανε τις αποταμιεύσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α ρε Σταϊκούρα και όλα εσείς τα λαμόγια οι πολιτικοί που μας έχετε ψοφήσει στις υποσχέσεις. Οι ευρωεκλογές είναι κοντά και εκεί θα σας ψ(ο)φήσουμε εμείς!
    Κλείνεις τα μάτια, όπως κάνετε πάντα εσείς, σε ενα πρόβλημα τόσο μεγάλο ενώ έδινες ένα κάρο υποσχέσεις προεκλογικά. Τι να κάνουμε ως λαός για να σας αποτινάξουμε απο επάνω μας, μπορείς να μας πεις;

    ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΟΒΑΡΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπακαλακης γιαννης. Διαβασα ολα τα σχολια με προσοχη και συντασομαι με τις αποψεις ολων. Εχω ομως να συμπληρωσω και μια αλλη οπτικη. Αναλογιζεται κανεις τις δικες μας ευθυνες αρχης γενομενης απο τον λιγοτερο ζημειωθεντα [με μικρο ποσο ενοω] τους θιγομενους με μεγαλα ποσα εως και τα μελη και την διοικηση του Συλογου των Ζημειωθεντων στην οποια και εγω ανηκω. Γινομαι πιο σαφης. Οι καθαριστριες του ΥΠ.ΟΙΚ. μαχονται με νυχια και με δοντια μηνες τωρα στο πεζοδρομειο για το δικιο τους. Οι μικροομολογειουχοι κανουν κινιτοποιησεις με αποκορυφομα [το κραξιμο] του βενιζελου σε προσφατη ομιλεια του. Ρωτω λοιπον εμεις που ειμαστε? 250000 συμβολαια και μονο 3500 μελη του συλογου, στις συγκεντρωσεις μαζευομαστε 300 με 400. Εμεις του Δ/Σ [δεν κατορθωσαμε] να συσπειρωσουμε τον κοσμο. Καλες οι επιστολες τα υπομνηματα και οι επαφες καθως και οι πιεσεις προς τα καθικια τους πολιτικους αλλα δεν αρκουν! Απ' αρχης μπηκαμε σ'ενα παιγνιδι που αυτα τα καθικια το γνωριζαν καλλυτερα! Επειδη ειναι θρασυδειλοι το μονο που φοβουνται ειναι η μαχη του δρομου γιατι ποτε τους δεν εχουν δωσει καμια μαχη αν και επικαλουνται συχνα[θα δωσω μαχη για το καλο του Λαου] δεν ενιωσαν καμια πιεση ουσιαστικη εκ μερους μας. Μαχες απο τα γραφεια και τους καναπεδες δεν δινονται! Απαθεις θεατες του προγεγραμμενου θανατου μας! Οταν μας εχουν ληστεψει τις οικονομιες 40 ετων εργασιας, οταν μας εχουν αφησει ανασφαλιστους,οταν εχουν καταστρεψει το μελλον των παιδιων μας, οταν εχουν βιασει την ψυχη μας και μας εχουν αφησει διχως ονειρα και ελπιδα για το μελλον και εμεις απλα στελνουμε υπομνηματα και παρακαλαμε τον καθε ψευτη ανικανο και υποτελη στα μεγαλα συμφεροντα πολιτικο να κανει μια ερωτηση στη βουλη απλα για να διαιονιζεται το μαρτυριο μας τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας! Δεν χρειαζεται να εχει καποιος μαντικες ικανοτητες για ν'αντιληφθει οτι ο παπαθανασιου ο σαχινιδης ο σταικουρας και ολοι οι γραμματεις και παρατρεχαμενοι δεν δινουν δεκαρα για το μαρτυριο που βιωνουμε! το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η θεσουλα τους και ο παχυλος μισθος τους! Πολυ φοβουμαι οτι και οι επομενοι εραστες της καρεκλας και του σιγουρου μισθου θα ειναι ιδιοι με τους σημερινους. Αν εμεις δεν αλαξουμε τακτικη αν δεν βγουμε 100000 ανθρωποι απεναντι απο τη βουλη να διεκδικησουμε δυναμικα τα χρηματα μας δεν ξερω αν τα παρουμε ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωπα! αυτην την περιφημη μηνυτηρια αναφορα, εσεις που ειστε στο Δ.Σ, γιατι δεν την καταθεσατε; υποτιθεται οτι στις αγωγες μας υπεραμυνομαστε της ευθυνης του ελληνικου δημοσιου...δια των οργανων του ειτε αυτα ειναι υπουργοι, εποπτες, πρωθυπουργοι κλπ.
      αρα; το Δ.Σ το 2010 μας υποσχεθηκε αμεσα δια των κ.κ βγοντζα και σελεκου τετοιες κινησεις.
      αντ αυτου δρομολογηθηκαμε μονο στην ασκηση ΜΟΝΟ ατομικων αγωγων και οι φωνες μας δεν ακουγονται ουτε ακουστηκαν.
      τοοοοσοι εγκριτοι νομικοι και τοοοοσο, οπως λενε, εξειδικευμενοι συμβουλοι, κανενας;; δεν ασχοληθηκε με το προφανες και πρωταρχικο;
      να αποκαλυψει μεσω της εισαγγελιας τα προσωπα που ευθυνονται για την εξαπατηση, τα οποια λειτουργησαν ως οργανα του δημοσιου, αφου απο αυτο ζητουμε την αποζημιωση;
      και δεν πηραμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, τα δε σχολια μας ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΔΩ που εχουν σχεση μ αυτο. μιλω και για μενα αλλα και για πολλους φιλους που εκαναν το ιδιο.
      Καλη η αυτοκριτικη και γενικως ο απολογισμος..οπου συμφωνω απολυτα μαζι σας, αλλα η διεκδικηση εχει σταδια και μορφες. δικαστικες και εξωδικες. απο τις δικαστικες το γελοιο ειναι οτι περιορισθηκαμε ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; στια ατομικες αγωγες, και βλεπετε οτι το θεμα προωθηθηκε στο ΣτΕ οχι απο τους δικηγορους του συλλογου , αλλα πο απο εκτος συλλογων νομικων.
      κουκουλωθηκαν τα αναμενομενα μηνυσεις αγωγες κατα των εγκληματιων που μας εξαπατησαν, ωστε να θορυβηθουν καποιοι του συστηματος και να αρχισουν να υπολογιζουν ισως θεσμους κι νομους.
      οι εξωδικες κινησεις μας, θα μπορουσαν να ειναι πολλες, αλλα βλεπετε, η απουσια μας απο τα ΜΜΕ σιγουρα δεν οφειλεται στους δημοσιογραφους, αλλα στην μετριοπαθεια!!! και το αθορυβο των κινησεων που επιλεγησαν. το συστημα ολο αυτο, ψωμιαδης-δημοσιο-λαμογια-αρνηση αναδοχης κλπ.. ειναι ησυχο οτι δεν θα υποστει καμια συνεπεια κ αυτο, γιατι δεν ασκουμε τα νομιμα ουτε τους αγγιζουμε οπως θα επρεπε.
      ολοι εχουν διευθυνσεις και ονοματα, ομως εμεις τα καταπιαμε αμασητα.
      η μονη οδηγια του συλλογου ηταν και θα ειναι-και εκει θα ειναι το γελοιο- να κανουμε αγωγες..και περαστε απο τα γραφεια μας..

      Διαγραφή
    2. απάντηση στον Γιάννη Μπακαλάκη, σχόλιο 23/5, 7.25 μμ.
      φίλε Γιάννη,εχεις απόλυτο δίκιο,οσον αφορά τις ...λάθος κινήσεις, ή μάλλον τις ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ,(γιατί κινήσεις του συλλόγου εγιναν,..απλά δεν ειχαν αποτέλεσμα), και η βασική αιτία των ατυχών κινήσεων,πιστεύω προσωπικά, ηταν,Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥΣ", ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ..."ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ"!
      οσον αφορά την πρόταση που κάνεις, για προσπάθεια κινητοποίησης 100 χιλ.κόσμου, πιστεύω οτι, μετά απο πεντέμιση χρόνια κοροιδίας, οι ποιό πολλοί ζημιωθέντες(κυρίως με μικρά ποσά),...τα εχουν εντελώς ΞΕΧΑΣΕΙ !!!
      Πιστεύω οτι πλέον,θα πρέπει ,ειτε μεμονωμένα, ειτε με μικρούς πυρήνες ατόμων, ζημιωθέντων, (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), με σκέψη καθαρή,χωρίς "αλλα πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού)!....παρά μόνον, την ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ,να βρεθεί ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ!!! ταυτόχρονα με την απόφαση του ΣτΕ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΆ ΘΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΉΣΕΙ ΚΆΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, χωρίς να υποστούμε και την "βάσανο" των δικαστικών αγώνων, και....ΕΞΟΔΩΝ !

      Διαγραφή
  24. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ 2 ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΕΥΤΕΣ.ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΜΑΝ.ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΙ.ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΟΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.ΕΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ.....ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε?
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο.ΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ? ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ Η <> ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΜΙΑΣ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ????ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.
    ΑΛΛΑ Ο ΟΧΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ?????Ή ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλα τα λεει ο 23/5/2014 7,25μμ αλλα οι 100.000 ειναι πολυ δυσκολο..ειμαστε διασκορπισμενοι σε ολη την Ελλαδα..αλλά 5000 εως 10000 μπορουν να μαζευτουν στην Αθήνα..Αλλά 5 χρόνια τιποτα από ολους μας.και ζημιωθέντες και τους κυβερνωντες.και δεν προκειται να γινει τιποτα αν δεν κουνηθουμε εμεις..αυτοι την δουλειά τους κανουν..Μας Κοροιδευουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δεύτερη η ΝΔ τέταρτο του ΠΑΣΟΚ
    και συνεχίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η Ν.Δ!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΣΩΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΟΛΥΠΛΗΘΥΣΤΕΡΗ , Η ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ, Η ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ Τ Ω Ρ Α !!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
    ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ
    ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ΟΦΕΙΛΩΝ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
    ΝΟΥΜΕΡΑ, ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ ,ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΩΣ ΕΙΔΗΜΩΝ.
    ΤΡΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΞΤΕ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ πάντως τον αγώνα μου τον έκανα. δεν άφησα συγγενή, γνωστό που να μην πω τι κλέφτες και τι ψεύτες είναι.
      και βλέπω έπιασε 2η και 4η θέση για τους αλήτες.

      Διαγραφή
  29. ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΖΑΠΕΙΑ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ ΟΙΚ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..

    Γ,Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. προξενει εντυπωση η σταση-θεση-επιχειρηματολογια των γνωστων "παπαγαλακιων" σε σχεση με την ευθυνη του ελλ. δημοσιου.
    ακομα και αν το επιχειρημα οτι το δημοσιο οφειλει, αλλα δεν υποχρεουται να ελεγχει, που ειναι τελειως περα απο καθε νομικη, νομοθετικη και ουσιαστικη πραγματικοτητα,
    το σημειο στο σκανδαλο ασπις ειναι οτι ΓΝΩΡΙΖΑΝ με εγγραφα μια δεκαετια πριν τι πραγματικα συνεβαινε και παρ ολα αυτα εξεθεταν τον κοσμο σε βεβαιο κινδυνο ή μαλλον νομοτελειακα αναμενομενο , της απωλειας των δικαιωματων τους και των συμβολαιων τους, των αποταμιευσεων τους κλπ
    γιατι ολοι αυτοι δεν στεκονται στην αξιοποινη πραξη, που καθε ιδιωτη θα τον ειχαν κλεισει ηδη μεσα, που θα ειχε μπει ηδη εισαγγελεας και θα ηταν προφυλακισμενος;
    το κρατος γνωριζε και εν γνωσει του μας κατεστρεφε. ας βρουν οι θεσμοι και τα οργανα τους ποιος εφταιξε και τι εγινε και ας παει φυλακη, ας δημευθει η περιουσια τους, ας γινει ο τι θελει.
    το αξιοποινο, το εγκλημα που μας οδηγησε εδω, γιατι ακομα δεν ερευναται ποινικα;
    το ερωτημα παραμενει αναπαντητο.
    δεν βοηθατε προς αυτην την κατευθυνση.
    αυτο επρεπε να προβληθει απο την αρχη.
    μια ποινικη καταδικη, εστω και ενος, θα παρεπεμπε στο επιζητουμενο της αποζημιωσης του προστησαντος.

    περιεργα πραματααααα
    ζωες χαθηκαν, σπιτια, επιχειρησεις εκλεισαν, αμαρτιες σε πολλους.
    γιατι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πάει και ο Κουβέλης.
    ποιος νομίζετε ότι έχει σειρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε το συντομοτερο μετα τις 9/9 /14 παραγραφεται το αδικημα

      Διαγραφή
  33. Ωραια η εκλογες Τελειωσαν τους μαυρισαμε και τωρα ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το κερασακι στην τουρτα θα είναι να δουμε και ΥΠΟΙΚ αυτόν τον αχρηστο Σαχινιδη ως αντικαταστατη του Στουρναρα. Αυτόν τον αχρηστο που μας κατεστρεψε μαζι με το άλλο λαμογιο τον Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. προσπαθω να επικοινωνησω με το Σ'υλλογο και δεν απαντά κανείς ....τι έγινε ρε παιδιά το κλείσαμε το μαγαζι? απο 14/5 έχετε να μας γράψετε μιαν αράδα...τέλείωσαν οι εκλογές ...ο κάθε Σταικούρας δεν οφείλει μιαν απάντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kanena neo re paidia den Yparxi ? Ti ginete ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε σε αναμονή της απόφασης του ΣτΕ. Ελπίζω να βγει κάτι θετικό αφού όπως φαίνεται τελευταία "καταδικάζει" το ίδιο το κράτος...!

      Διαγραφή
    2. τώρα είναι καλοκαίρι. από Σεπτέμβρη πάλι μετά την παραγραφή!!!!

      Διαγραφή
  37. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΑΠΟ ΤΙΣ 14/05 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://fimotro.blogspot.gr/2014/06/to-tx.html

    ΝΕΟΣ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. αύριο κλείνει ενας μήνας, χωρίς κάποια ανακοίνωση,..κάποιο σχόλιο, απο τον σύλλογο!! (ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ)!
    βάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κολησατε με τον Σταικουρα?επιτελους κλειστε ραντεβου με τον ΣΑΜΑΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.