Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Σημαντική συνάντηση με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ και ζημιωθέντα της Ασπίς Θοδωρή Ζαγοράκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
29/07/2014

Σημαντική συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ και ζημιωθέντα από την Ασπίς Πρόνοια Θεόδωρο Ζαγοράκη είχε ο πρόεδρος του συλλόγου κος Νίκος Κεχαγιάογλου, κατόπιν πρωτοβουλίας του μέλους του ΔΣ κύριου Παναγιωτίδη, παρουσία νομικού εκπροσώπου μας, την περασμένη εβδομάδα. 




Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκε εις βάθος η υπόθεση και οι εξελίξεις από την αρχή της μέχρι σήμερα. Ο κύριος Ζαγοράκης υποσχέθηκε ότι θα κινηθεί προς οποιαδήποτε ενέργεια είτε εντός Ελλάδος είτε μέσω του Ευρωκοινοβουλίου κρίνει ότι θα επιταχύνει την επίλυση του προβλήματος, αναγνωρίζοντας την τεράστια αδικία που έχει συντελεστεί σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού. 

8 σχόλια:

  1. τι ετοιμάζει πάλι ο Πρόεδρος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο συναντησεις αλλο τιποτε , χορτασαμε. 5 χρονια τωρα συναντιεστε και ουσια μηδεν. μας εχετε απογοητευσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ένα τόσο σημαντικό θέμα, με χιλιάδες Έλληνες να έχουν υποστεί οικονομικές και όχι μόνο ζημιές, η Ελληνική δικαιοσύνη κινείται με τους γνωστούς αργούς, βασανιστικούς ρυθμούς της. Ο Δημητράκης της Commercial Value είναι καλά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημαντική συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ
    τοοοσο σημντικη που δεν λεγεται
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...............
    ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ................Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΓΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΤΥΧΗ......
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑ ΣΚΑΝΕΝΑΣ ΖΑΓΟΡ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ Μ;Α ΣΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ;ΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ [ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ]ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ CD ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ [ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ]ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΠΟΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΙΚΑΙ ΕΕΑΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ..................
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ??????????????
    ΜΑ ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ??????????? ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟ ΚΑΙ ΛΑΙΤ!!!!!!!!!!!!
    ΖΗΤΩ ΟΙΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1256647/to-dhmosio-tha-plhrosei-gia-thn-aspis-asfalistikh.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??????
    ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ...
    ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΑΓΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://s.kathimerini.gr/resources/2014-09/s2_kefalaia_2109-thumb-large.jpg

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ......

    ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.