Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

21η Σεπτεμβρίου: η παγκόσμια ημέρα ανάκλησης Ασφαλιστικής Εταιρείας Ζωής!

21η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ!

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από την μοναδική στα παγκόσμια χρονικά ανάκληση άδειας ασφαλιστικής εταιρείας ζωής. Μπορούμε ασφαλώς να περηφανευόμαστε ως χώρα ότι πετύχαμε για άλλη μια φορά κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό προσφέροντας για άλλη μια φορά τα φώτα μας στον υπόλοιπο απολίτιστο κόσμο. Αφήσαμε χιλιάδες χρόνια πίσω τους βάρβαρους οι οποίοι:

·    σέβονται  τους πολίτες τους
·    διαθέτουν  και τηρούν κανόνες διαφάνειας  και ισοπολιτείας
·    ασκούν πραγματική εποπτεία σε ευαίσθητους τομείς της οικονομίας
·    αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους έναντι των πολιτών που αδίκησαν
·    πονούν με τον πόνο του άλλου



Εμείς ως θεμελιωτές της δημοκρατίας και της ευνομούμενης πολιτείας λειτουργώντας πάντα υπερβατικά και πρωτοποριακά: 


·    ψηφίζουμε νόμους με σκοπό να μην τους τηρήσουμε παρά μόνο για να κατευνάσουμε τις αντιδράσεις των πολιτών. Έτσι εισάγουμε μια νέα ηθική διακυβέρνησης που όμοιά της δεν τόλμησαν να εφαρμόσουν ούτε ολοκληρωτικά καθεστώτα
·    ψηφιζόμαστε για να αναλάβουμε ευθύνες και μετά κρυβόμαστε για να μην τις αναλάβουμε
·    αδιαφορούμε ή μάλλον ηδονιζόμαστε όταν ο άλλος πονάει γιατί του γινόμαστε περισσότερο απαραίτητοι
·    ασχολούμαστε συνέχεια με τα προβλήματα των απλών πολιτών αλλά ποτέ δεν τα λύνουμε γιατί έχουμε άλλα  σοβαρότερα προβλήματα να μην λύσουμε
 
Σήμερα σβήνοντας μαζί με άλλους ευτυχισμένους ασφαλισμένους τα κεράκια της τούρτας των 5 ετών από την ημέρα της ανάκλησης της άδειας της Ασπίς Πρόνοια, δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε και να μην τιμήσουμε εξέχοντα πρόσωπα και θεσμούς που  φρόντισαν και δούλεψαν για να διαιωνιστεί το ζήτημα αυτό έτσι ώστε να το ζήσουν και οι υπόλοιπες γενιές των Ελλήνων. Ας χειροκροτήσουμε λοιπόν όλοι μαζί:

·    Τον υπουργό Οικονομικών της ΝΔ Γιάννη Παπαθανασίου για την απόφασή του να βάλει τέλος στην γάγγραινα του ασφαλιστικού χώρου αφήνοντας στον τόπο περίπου 1 εκατομμύριο πολίτες μέσα σε μια μέρα. Επίδοση που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ όλων των εποχών που δεν θα απειληθεί ποτέ. Θα μείνουν στην ιστορία τα δελτία τύπου τα οποία διαβεβαίωναν κατηγορηματικά ότι κανείς ασφαλισμένος δεν θα χάσει τα δικαιώματά του και τα χρήματα που έχει αποταμιεύσει.
·    Το ασυναγώνιστο δίδυμο Παπακωνσταντίνου - Σαχινίδη του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αφού μας διαβεβαίωσαν ότι το κράτος έχει συνέχεια, μετά ασχολήθηκαν με σοβαρότερα προβλήματα (έσωσαν την χώρα από την χρεοκοπία) και ακύρωσαν τις ελπίδες των ασφαλισμένων, γιατί όποιος ελπίζει σε αυτήν την χώρα αποτελεί ξένο σώμα. Θα μείνει στην ιστορία ο περίφημος νόμος 3867 ο οποίος ψηφίστηκε με αποκλειστικό σκοπό να μην εφαρμοστεί αλλά για να το βουλώσουν οι ενοχλητικοί ασφαλισμένοι (δεν φτάνει που υποφέρουν φωνάζουν κι από πάνω!)
·    Την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και τον τότε πρόεδρό της Δούκα Παλαιολόγο ο οποίος αντί να ασχοληθεί με το μέλλον του θεσμού επέλεξε να κάνει πλιάτσικο -μαζί με τους υπόλοιπους - συλλέγοντας επιλεκτικά τα συντρίμμια των ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς. Θα μείνει στην ιστορία η φράση του ''κουτσά άλογα'' για τους ασφαλισμένους οι οποίοι εγκλωβιστήκαν και δεν μπόρεσαν ποτέ πια να ασφαλιστούν σε άλλη εταιρεία. Η πρακτική αυτή πληρώθηκε σκληρά και πολλαπλάσια τα επόμενα χρόνια για το σύνολο του χώρου και την Εθνική οικονομία.
·    Τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον αρμόδιο - αναρμόδιο Υφυπουργό Χρήστο Σταϊκούρα. Ιδιαιτέρως ο δεύτερος μόλις ανέλαβε τον υπουργικό θώκο ξέχασε αμέσως το ζήτημα Ασπίς με το οποίο ασχολούνταν σκληρά και ιδιαιτέρως όταν έκανε αντιπολίτευση. Η εξουσία προκαλεί αμνησία όμως οπότε θεωρείται απόλυτα δικαιολογημένος. Παρόλα αυτά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι μέσω ειδικού συμβούλου ασχολείται καθημερινά με το πρόβλημα προτείνοντας λύσεις οι οποίες όμως αφορούν άλλο πρόβλημα.
·    Τον πρώην υπουργό Οικονομικών και τωρινό διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος επιθυμεί σφόδρα να μας συναντήσει ως επόπτης του χώρου αλλά δυστυχώς λείπει συνεχώς στο εξωτερικό. Μάλλον ψάχνει τεχνογνωσία για να λύσει το ζήτημα.
·    Τους πρωθυπουργούς Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γεώργιο Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμο, Παναγιώτη Πικραμμένο, Αντώνη Σαμαρά γιατί έδωσαν εντολές και έσκυψαν αμέσως πάνω από το πρόβλημα με τεράστια σπουδή και ενδιαφέρον για τον κόσμο που υποφέρει. Κατάφεραν να διαθλάσουν τον χώρο και τον χρόνο δίνοντας μαθήματα στρατηγικής διακυβέρνησης κάνοντας ένα πρόβλημα 5 λεπτών να διαρκέσει 5 χρόνια. Ταυτόχρονα παρέδωσαν ρεσιτάλ χρηστής οικονομικής διακυβέρνησης αφού αντί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τρόπο ο οποίος θα απέφερε τεράστια κέρδη στον θεσμό και την Εθνική οικονομία, κατάφεραν να αποφέρει καταρράκωση του θεσμού και εκατοντάδες εκατομμύρια ζημιά στην Εθνική οικονομία. Μπράβο τους!
·    Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκκολαπτόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όταν το κόμμα του ήταν στο 3% μας είδε 3 φορές ενώ από τότε που ψήλωσε μας αγνόησε ολοκληρωτικά. Εύγε του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μπορούμε να βασιστούμε πάνω του για την σίγουρη λύση του προβλήματος.


Έπειτα από τις ευχαριστίες και προς τιμήν όλων αυτών, προτείνουμε την καθιέρωση της 21ης Σεπτεμβρίου ως Παγκόσμιας ημέρας ανάκλησης ασφαλιστικής εταιρείας ζωής κάτι που εύκολα θα αποδεχτεί η παγκόσμια κοινότητα έτσι ώστε να διαφημίσουμε τα επιτεύγματα του Ελληνισμού σε όλον τον κόσμο.

Όσο για τους ασφαλισμένους οι οποίοι συνεχίζουν να υποφέρουν ας ελπίσουμε ότι οι εξελίξεις που αναμένονται από τον δικαστικό χώρο θα αποδειχθούν θετικές και ότι μετά τα γενέθλια θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την δικιά μας ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

18 σχόλια:

  1. μετά τα γενέθλια θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την δικιά μας ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ. ΑΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΕΣΗ.
    ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΩ, ΟΜΩΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ; ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΙ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ; ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.asfalisinet.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως ξέρετε γιατί δεν έχουν αναρτηθρί οι δικαιούχοι από τον εκκαθαριστή, που θα ανακοινώνονταν τον Ιανουάριο του 2014? Πόσο δούλεμα να αντέξουμε πιά??????????? Κάνετε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ; ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΜΕ ;ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ, ΑΛΛΑ Ο.Κ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να αποσταλεί και στους 300 της βουλής να νοιώσουν τη κατάντια τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τραγικές και πραγματικές αλήθειες για το πως οι πολιτικοί αντιμετωπίζουν τους πολίτες, τιμούν τις υποσχέσεις τους και σέβονται(;) τον εαυτόν τους. Έαν έστω και ένας εξ αυτών έχει ακόμη ένα γραμμάριο αξιοπρέπειας θα πρέπει να σχολιάσει, τουλάχιστον, το δημοσίευμα, όχι φυσικά να απαντήσει, δεν είμαστε και αιθεροβάμονες. Είμαι δε βέβαιος ότι κάποιος από όλους αυτούς ή οι επιτελείς του θα λάβουν γνώση του δημοσιεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απορω πως ακομα συνεχιζετε ορισμενοι κι ασχολειστε με ολα αυτα τα τομαρια. Προφανως ελπιζετε. Ετοιμοι να γλυψουμε το χερι που θα πεταξει καποια στιγμη ενα απ τα ξεροκομματα-απομειναρια του πλιατσικου.Εδω μας κουνανε το δαχτυλο ολοι αυτοι που μας κατεστρεψαν. Και μας κανουν και πλακιτσα. Και με υφος χιλιων καρδιναλιων προσπαθουν να νας εξηγησουν οτι εμεις φταιμε που ειμαστε τοσο ηλιθιοι.Και εμεις ακομα τους κοιταμε... Μπραβο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΧΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΠΟΥ Η ΛΥΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ASPIS BANK ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ. ΑΛΛΟ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ (ΑSPIS BANK, PROTON BANK, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΚΛΠ.) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΘΝΟΣ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!!

      Διαγραφή
  12. Όλες οι αναρτήσεις και τα δελτία τύπου του Συλλόγου κοινοποιούνται σε όλα τα ΜΜΕ, στους βουλευτές - ευρωβουλευτές, στην Τράπεζα της Ελλάδος (Διοικητή), στο Υπουργείο Οικονομικών (Υπουργό), Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, ΔΕΙΑ, ΕΑΕΕ, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εκκαθαριστές Ασπίς και στα μέλη του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΕΤΥΧΕ, Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί bloggers, δεν ανησυχώ καθόλου για την εξέλιξη.
    Τα λεφτά είναι ήδη χαμένα. Αλλά ο θεός είναι μεγάλος. Εύχομαι να βρουν τον τρόπο να τα "πάρουν" μαζί τους στον άλλο κόσμο.
    Για τον τωρινό όμως κόσμο ελπίζω να έρθει η στιγμή που θα το σκεφθούν καλύτερα (επόμενες εκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι ευχες σας και δικες μας. ομως, πισω εχει η αχλαδα την ουρα και ειναι βεβαιο οτι ΔΕΝ μπορουν να κανουν διαφορετικα, απο το να γνωμοδοτησουν θετικα. τωρα, πώς και ποτε οι αποζημιωσεις, με ποιες περικοπες και κουρεματα και εκβιασμους, ενας θεος γνωριζει.
      το βεβαιο ειναι οτι θα καθορισουν τα αποτελεσματα των επερχομενων εκλογων.
      λιγο να συγκρατηθει και η δικηγορικη λαιλαπα, να μην προσβλεπει σε ευρωπαικα δικαστηρια, αλλα να συνταχθει με τους ασφαλισμενους, που ΤΩΡΑ πρεπει να ξεκινησουν οι αποζημιωσεις τους ειτε με συμψηφισμο οφειλων ακομα και του μελλοντος, σε μεγαλυτερα συμβολαια συνδυαστικα με προθεσμιακες δεσμευμενες καταθεσεις και καποιες προκαταβολες.
      δεν γινεται να γνωμοδοτησουν αρνητικα. το αποτελεσμα ομως στην πραξη... θα κρινει και την πολιτικη τους πορεια και το βαραθρο . ολα εδω πληρωνονται, κοινως. ειχαν αλλες εντυπωσεις. καιγονται σπιτικα και οικογενειες, επιχειρησεις και προσωπικα δραματα καθημερινα.
      νομιζαν οτι ετσι θα περασει, επειδη δεν μπορεσαμε για τους γνωστους λογους και τα διαπλεκομενα να συσπειρωθουμε;

      Διαγραφή
  15. ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ (ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ) ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ .

    ΕΠΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΣΩΝ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

    ΤΕΛΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟ (ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.