Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ηχητικό: Νίκος Κεχαγιάογλου : "Nα ληφθεί δάνειο και να πληρωθεί άμεσα ο κόσμος"




Tο 70% επί των ποσών που διεκδικούν θα λάβουν τα θύματα της ασφαλιστικής εταιρείας «Ασπίς-Πρόνοια Α.Ε. Γενικών Ασφαλίσεων» όπως αποφάσισε το Α΄ Τμήμα του Συμβουλίου της επικρατειας. Μάλιστα την αποζημίωση θα τη λάβουν αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να καταθέσουν σχετικές αγωγές στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας.
 
Όπως ανέφερε στον focus ο Πρόεδρος του συλλόγου ζημιωθέντων της Ασπις, Νίκος Κεχαγιάογλου:
Η απόφαση αφορά 260.000 κατόχους συμβολαίων και το ποσό των 600 εκατ . Ο κ. Κεχαγιάογλου τόνισε πως πάγια διεκδίκηση του συλλόγου είναι να ληφθεί δάνειο και να πληρωθεί άμεσα ο κόσμος . Το δάνειο συμπλήρωσε μπορεί να αποπληρωθεί από το εγγυητικό κεφάλαιο, το οποίο είναι 15 εκατ το χρόνο. Ποσό που συγκεντρώνεται από την καταβολή 0,50 με 1 ευρώ των κατόχων ιδιωτικών συμβολαίων.


8 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,

    Είναι κι η οικογένεια μου μια απο αυτές που χάσαμε χρήματα απο της aspis.
    Μπορείτε να με ενημερώσετε που μπορω να απευθυνθώ μήπως πάρω κι εγώ τα χρήματα μου πίσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο συλλογο εχει στην Αθηνα,Θεσσαλονοκη,Ηρακλειο

      Διαγραφή
  2. 4 άνοιξαν την πόρτα! Συγχαρητήρια στους ανθρώπους αυτούς. Από το 70% όποτε και όταν τα πάρουμε θα έχουν να λαμβάνουν το ποσοστό τους τα μεγαλοδικηγορικά γραφεία; Θα προκύψουν αρκετά ερωτήματα και θα παρακαλέσω το σύλλογο να παίρνει θέση στο μέτρο που μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για άλλη μια φορά τρώμε τη ΜΟΥΤΖΑ απο το κράτος της πρόνοιας(??????????)... ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ και περιμέναμε
    λέει το ΣτΕ να μας δικαιώσει....".κόρακας ,κοράκου το μάτι
    δεν το βγάζει...." !!!!!!!!!! Π.Σ.Βελισσαράτος




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΧΘΟΥΝ (ΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ 70%) ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΗΞΕΙ.ΚΙΝΗΤΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΑΠΟΘΕΜΑΤΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΡΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λύση αυτή ( το 70% επί των διεκδικούμενων ποσών ) είναι γνωστή εδώ και καιρό. Γιατί επαναλαμβάνεται τώρα ; Το άγνωστο είναι το πότε θα τα πάρουμε ; Απάντηση σ'αυτό υπάρχει επιτέλους ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα
    Εγω και η οικογένεια μου έχουμε τρία συμβόλαια σε ισχύ ,συνταξιοδοτικά,νοσοκομειακά και φοιτιτικο.που μπορώ να απευθυνθώ ώστε να μάθω αν μπορούμε να διεκδικήσουμε αποζημίωση.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ta omologa tou omilou aspis A.E apo pou tha ta diekdikiso? parakalo...na mou apadisei kai o sillogos....efharisto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.