Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Συγκέντρωση ζημιωθέντων στην Αθήνα



Η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θέτει ενώπιον των ευθυνών τους όλους όσους κωλυσιεργούν την άμεση επίλυση του ζητήματος του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια το οποίο έχει φέρει σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας.


Ο Σύλλογός μας που συνέβαλλε καθοριστικά με εκατοντάδες παρεμβάσεις στην δημιουργία των νόμων  3867 και 4002, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης όλους τους ζημιωθέντες με σκοπό να αναδείξουμε την αποφασιστικότητά μας και την αναγκαιότητα της άμεσης εφαρμογής του νόμου χωρίς προφάσεις και δικαιολογίες από οποιονδήποτε.
Η συγκέντρωση θα γίνει

Την 10η Δεκεμβρίου στην ΑΘΗΝΑ

ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52

Και ώρα 17.00


5 σχόλια:

  1. Πολύς κόσμος και αρκετή ένταση.
    Περιμένουμε μία ανακεφαλαίωση των όσων ακούστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την γενναία αποφαση του Σ.τ.Ε , τι γίνεται με την εκκαθάριση ? Θα μας δώσουν πίσω τα λεφτά μας οι κλέφτες ή τα θέλουν για το Μνημόνιο ? Ο κύριος Παπακωσταντίνου που μας κατηγόρησε οτι εμπιστευτήκαμε τα λεφτα μας στον απατεώνα τον Ψωμιάδη , σήμερα γιατί στα Ειδικά Δικαστήρια . Θα έρθει δικαίωση για όλους , αληταράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χατίρι του κ.Στουρνάρα έγινε , η Τράπεζα της Ελλάδος δεν θα πληρώνει ΕΝΦΙΑ .Η ΑΣΠΙΣ , μια εταιρια που έχει κλέισει , και τα θύματα της περιμένουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω , θα συνεχίζει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ ? ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙ....ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.