Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Οι τελευταίες επαφές μας πριν τις εκλογές






Σας ενημερώνουμε ότι από τις συναντήσεις που έγιναν με τα κόμματα που διεκδικούν θέση στον νέο κυβερνητικό σχηματισμό λάβαμε τις εξής ανταποκρίσεις:



ΝΔ: Προκλητικά απούσα μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως και στα 2,5 χρόνια της διακυβέρνησής της. Μέχρι σήμερα το πρωί περιμέναμε επίσημη ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία του κόμματος η οποία ποτέ δεν ήρθε

ΣΥΡΙΖΑ: Εκδόθηκε η γνωστή ανακοίνωση. Με το κόμμα έγιναν πολλές επαφές και συναντήσεις τις οποίες συντόνιζε ο πρώην γραμματέας του Συλλόγου μας Γιάννης Στασινόπουλος μέλος της επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης του τμήματος οικονομικής πολιτικής του κόμματος. Οι πιο σημαντικές με τους υπεύθυνους οικονομικής πολιτικής κκ. Σταθάκη και Δραγασάκη αλλά και με αρκετούς βουλευτές

ΠΑΣΟΚ: Δεν ανταποκρίθηκαν

ΚΚΕ: Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

"Το ΚΚΕ είχε εκφράσει τη συμπαράστασή του στους ασφαλισμένους του ομίλου ΑΣΠΙΣ και της Commercial Value στους αγώνες και στις διεκδικήσεις τους.
Χιλιάδες ασφαλισμένοι πλήρωσαν τους ανταγωνισμούς, τις αντιθέσεις επιχειρήσεων και επιχειρηματιών. Πλήρωσαν τις συνέπειες του δρόμου ανάπτυξης με κριτήριο το κέρδος .
Πλήρωσαν την απελευθέρωση της αγοράς και την ανταγωνιστικότητα που αποτελεί την στρατηγική της ΕΕ .
Σήμερα πέντε χρόνια αργότερα οι ασφαλισμένοι εμπαίζονται ανάμεσα στις συμπληγάδες των υποσχέσεων, των νομικών αδιεξόδων και των χρονικών διαδικαστικών καθυστερήσεων.
Το ΚΚΕ πιστεύει ότι οι εργαζόμενοι, οι ασφαλισμένοι δεν ευθύνονται για τις εξελίξεις στην οικονομία ,δεν ευθύνονται για την κρίση ούτε για το χρέος για αυτό και δεν μπορεί να είναι εκείνοι που θα πληρώνουν  τα σπασμένα.
Η απαράδεκτη κατάσταση να μην έχει ακόμα λυθεί το ζήτημα αυτό, επιβεβαιώνει ότι ο μόνος δρόμος που έχει ο λαός μας είναι ο συνεχής αγώνας του  μέχρι την ανατροπή  συνολικά αυτής της πολιτικής.
Απέναντι σε προεκλογικές ή κυβερνητικές υποσχέσεις η μόνη εγγύηση είναι η συνέχιση των διεκδικήσεων, η  απαίτηση για εδώ και τώρα ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων σας .
Σε αυτό το δρόμο το ΚΚΕ θα είναι δίπλα σας.
Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές είναι προϋπόθεση για να υπάρχει αύριο μια ισχυρή πραγματική και αποτελεσματική αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή για τα συμφέροντα του λαού."


ΠΟΤΑΜΙ: Ενημερώθηκε ο πρόεδρος του κόμματος  μέσω του πρώην Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη  (υποψήφιος στην Β Αθηνών) ο οποίος γνωρίζει άριστα το θέμα και υποσχέθηκε ότι θα μας βοηθήσει. Ίσως εκδοθεί ανακοίνωση εντός της ημέρας

ΑΝΕΛ: Από τον επικεφαλή της γραμματείας τεκμηρίωσης κύριο Γκίκα, ο οποίος είναι πολύ καλός γνώστης του θέματος, λάβαμε την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει στήριξη όσον αφορά την εφαρμογή του νόμου 3867 και στηλίτευσε την ''ασυδοσία που επιτράπηκε εξαιτίας των ελεγκτικών αρχών που έκαναν τα στραβά μάτια. Η εκκρεμότητα αυτή πρέπει να λήξει άμεσα για το καλό των ασφαλισμένων και της ασφαλιστικής αγοράς''

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Σύλλογός μας ποτέ δεν στήριξε ούτε θα στηρίξει κάποιο κόμμα ή κάποιον υποψήφιο. Παραμένουμε ουδέτεροι και δίκαιοι κριτές και στο τέλος θα απονείμουμε τα εύσημα σε όποιους τα αξίζουν. Ήδη στα 5,5 χρόνια που όλοι καταταλαιπωρούμαστε με αυτήν την νοσηρή κατάσταση, έχουμε ακούσει χιλιάδες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις για την λύση του προβλήματος οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν.  Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να αναλάβουν την υπόθεση άνθρωποι ικανοί και συνεπείς προκειμένου να λήξει αυτή η αφάνταστη ταλαιπωρία όλων.

5 σχόλια:

  1. σε αυτη τη φαση μαθαμε πως ολοι ειναι μαζι μας,στην επομενη των εκλογων...απλα...δεν υπαρχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουνα νιός και γέρασα.Υποσχέσεις προεκλογικά και ...λήθη μετά,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι τουλάχιστον ειλικρινείς ότι ούτε έκαναν ούτε πρόκειται να κάνουν τίποτα. Ας ανταμειφθούν λοιπόν κατά το έργο τους όχι μόνο όσο αφορά τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ αλλά για όσα δεινά έχουμε υπομείνει εξ αιτίας τους. Ας δώσουμε την ευκαιρία στον κ. Τσίπρα ένα νέο παιδί με καθαρό βλέμμα,ειλικρίνεια, θέληση για δουλειά να υλοποιήσει το πρόγραμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΡΙΖΑ και πάλι ΣΥΡΙΖΑ.
    Ξεφτίλες πασόκοι και νεοδημοκράτες. Ληστέςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ'αρέσει που ''ποντάρουμε'' σε σοβαρά κόμματα:ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΝ.ΕΛ-ΠΟΤΑΜΙ.Αυτά ξέρουμε,αυτά εμπιστευόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.