Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ;



Καλούνται από τον εκκαθαριστή της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value, όσοι δεν έχουν κάνει αναγγελία απαίτησης τα προηγούμενα χρόνια,  να το πράξουν έως 17/9/2015.
Όλα τα ενήμερα ταμειακά μέλη μας θα ενημερωθούν αναλυτικά από τον σύλλογο για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια 

6 σχόλια:

  1. γιατί στην ΤτΕ δεν εμφαίνονται πληροφορίες σχετικά με το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε εκλογές έρχονται να μη φανεί οτι ασχολούνται με το θέμα και πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πού μπορώ να κανω αναγγελία απαίτησης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω ειχα στειλει το συμβολαιο μου για εξαργυρωση 2 μηνες πριν κλεισει η εταιρια και δεν το εχω καν στα χερια μου! πως ξερω τι ποσο να βαλω για απαιτηση? Υποτιθετε οτι θα πηγαινε το συμβολαιο στην εταιρια και θα μου εκαναν εκαθαριση με το τι λεφτα θα επερνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ Commercial Value ΕΛΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 6200ΕΥΡΩ, ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ. ΓΥΡΙΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2016. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΝ ΒΑΛΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχα ζητήσει από τα τέλη του 2007 εξαργύρωση των συμβολαίων μου. Αφού έστειλα τα συμβόλαια στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ήμουν σε αναμονή. Μετά ακολούθησαν τα γνωστά τραγικά συμβάντα. Αυτή την στιγμή είμαι χωρίς συμβόλαια στα χέρια αλλά και λόγο ενός άτυχου συμβάντος έχω χάσει και τους αριθμούς των συμβολαίων. Υπάρχει τρόπος να διεκδικήσω την αποζημίωση αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.