Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ!



Έξι χρόνια και 2 μήνες μετά την ανάκληση της άδειας της Ασπίς Πρόνοια, ο παραλογισμός όχι μόνο συνεχίζεται αλλά κορυφώνεται και μάλιστα παίρνει  ιδιαίτερα επικίνδυνες διαστάσεις.
Η ανάρτηση του οριστικού πίνακα δικαιούχων ασφάλισης  αναμενόταν με λυτρωτική προσμονή από τους πρώην ασφαλισμένους του Ομίλου Ασπίς, ως το τελευταίο στάδιο πριν την οριστικοποίηση του χρονοδιαγράμματος έναρξης των αποζημιώσεών τους. 
Κανείς δεν υποψιάστηκε αρχικά ότι η ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος - η οποία με αγωνία παρέπεμπε τους ασφαλισμένους για οποιοδήποτε σχετικό ερώτημα με τον πίνακα στους εκκαθαριστές - ότι ήταν μια κίνηση ''απελθέτω το ποτήριο τούτο από εμέ''. Οι υποψίες όμως για τους γνωρίζοντες τις πρακτικές τους άρχισαν αμέσως διότι ο πίνακας δημοσιεύτηκε χωρίς αιτιολογική έκθεση!! 


Τα πρώτα κρούσματα άρχισαν να σκάνε όταν διαπιστώθηκε ότι μια σειρά προϊόντων εφάπαξ καταβολών έλειπαν από τον πίνακα. Η προφορική δικαιολογία ήταν ότι αυτά τα προϊόντα δεν ήταν ασφαλιστικά!! 
  • Προφανώς τα πουλούσε χασαποταβέρνα ή εργαστήριο ζαχαροπλαστικής. 
  • Προφανώς το υπουργείο Εμπορίου το οποίο ενέκρινε τα προϊόντα αυτά προς διάθεση στους ασφαλισμένους στελεχωνόταν από ανεπάγγελτους περαστικούς
  • Προφανώς οι εκθέσεις της ΕΠΕΙΑ (κ. Χατζηβασίλογλου κλπ) που τα θεωρούσαν ασφαλιστήρια συμβόλαια ήταν για τα σκουπίδια. 
  • Προφανώς ο επόπτης χαρτοφυλακίου κ. Παντελίδης ο οποίος θα μεταβίβαζε το χαρτοφυλάκιο σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες πακετάρισε μαζί με ασφαλιστήρια και προϊόντα άλλης συνομοταξίας μήπως και βρεθεί κάποιο κορόιδο να τα αγοράσει. 
  • Προφανώς το ρητώς αναγραφόμενο δικαίωμα του ασφαλισμένου να μετατρέψει το εφάπαξ κεφάλαιο σε ισόβια σύνταξη δεν ενέχει ασφαλιστικό κίνδυνο 
  • Προφανώς το σύνολο των Ελληνικών και ξένων ασφαλιστικών εταιρειών οι οποίες πουλάνε προϊόντα ακριβώς του ίδιου τύπου, παρανομούν και δεν διαθέτουν ασφαλιστήρια αλλά κουρελόχαρτα
  • Προφανώς  η εγγύηση κεφαλαίου σε περίπτωση θανάτου δεν αποτελεί ασφαλιστικό κίνδυνο
  • Προφανώς το νόμιμο εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο δεν ενέχει ασφαλιστικό κίνδυνο για την ασφαλιστική εταιρεία... 

Ζούμε ιστορικές στιγμές για τον θεσμό καθώς η ασφαλιστική ιστορία ξαναγράφεται από την εμπνευσμένη γραφίδα επιφανών  νέων επιστημόνων.
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων όμως αποτελεί το γεγονός ότι από τα 260.000 συμβόλαια του Ομίλου έχουν αναρτηθεί γύρω στα 40.000!! Επίσημη προφορική πάντα δικαιολογία των εκκαθαριστών  είναι ότι αυτά τα συμβόλαια  δεν αναγγέλθηκαν. 
Το ερώτημα όλων είναι το εξής: 
Σε ποιο σημείο ο νόμος 400/70 αναφέρει ότι είναι υποχρεωτική η αναγγελία; Στο άρθρο 10 παρ.3 είναι ξεκάθαρο ότι στην κατάσταση δικαιούχων περιλαμβάνονται και οι δικαιούχοι ασφαλίσματος ζωής και όσοι αναγγέλθηκαν στις τιθέμενες προθεσμίες. Οπότε σε ποια καινοφανή έμπνευση οφείλονται οι αποκλεισμοί; Επισημαίνουμε ότι έχουν γίνει συνολικά 2 αναγγελίες. Η πρώτη για τον Οκτώβριο του 2013 για τις απαιτήσεις προ των ανακλήσεων των εταιρειών και η δεύτερη -καθολική αναγγελία-  στις 3 Ιουνίου 2015 δηλαδή έξι χρόνια μετά την ανάκληση των εταιρειών, αναγγελία που εκτός του Συλλόγου μας ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του, ελάχιστοι πρόσεξαν. Σημειώνεται ότι στις διαμαρτυρίες μας υπήρξαν ρητές προφορικές και επαναλαμβανόμενες διαβεβαιώσεις από επιτελικό στέλεχος της εκκαθάρισης ότι οι αναγγελίες γίνονται μόνο για όσους έχουν κάποια εκκρεμότητα την οποία δεν γνωστοποίησαν στην εταιρεία και ότι όλοι οι υπόλοιποι εφόσον υπάρχουν στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας θα αναρτηθούν. Ένας ξεκάθαρος εμπαιγμός δηλαδή σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών οι οποίοι οδηγούνται ως πρόβατα στην σφαγή.
Με τις πρακτικές αυτές καταναγκάζονται οι ασφαλισμένοι και πάλι σε διαδικασίες δικαστικής και οικονομικής εξουθένωσης αφού θα πρέπει ως τις 14 Ιανουαρίου να προβούν σε ανακοπές καταβάλλοντας υψηλά ποσά σε δικηγορικά γραφεία για να διεκδικήσουν το αυτονόητο, δηλαδή την ανάρτηση του συμβολαίου τους στον πίνακα δικαιούχων!! 
Είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται όταν 220.000 δικαιούχοι θα πρέπει να προβούν σε δικαστικές ενέργειες. Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την χώρα. Τίποτα δεν μπορεί να εξηγήσει ποιο εύγλωττα το χάλι μας σαν κράτος από την διαχείριση της υπόθεσης Ασπίς. Το σκάνδαλο Ασπίς αποτελεί τον καθρέφτη  της Ελληνικής κοινωνίας.
Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια ήδη προετοιμάζει τις κινήσεις του για μαζική αντίδραση κατά των απαράδεκτων αυθαιρεσιών των υπευθύνων, σε δικονομικό και πολιτικό επίπεδο. 
Καλούνται όλοι οι ζημιωθέντες να παραμείνουν κοντά μας έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις πρακτικές με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

Το ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

33 σχόλια:

  1. Πρεπει ΑΜΕΣΑ να καλεσετε ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμενους να συνταχθουν,να προστεθουν στα μελη του συλλογου, που σιγουρα πια ειναι ελαχιστα και να δωσουμε ολοι μαζι την τελευταια μαχη.Ενημερωστε ολον τον κοσμο, να σχηματισθει ενας καλος κουμπαρας να ξεκινησουν οι δημοσιευσεις.
    Να μαθει δια των ΜΜΕ το πανελληνιο οτι τα ασφαλιστηρια συμβολαια στην πλειονοτητα τους ακυρωνονται με αυθαιρεσιες και οτι δεν ειναι απιθανο να εχουν ολοι την ιδια τυχη.
    Αλλα, συσπειρωστε ολους τους ασφαλισμενους. Αφηστε μελη και μη μελη.
    Βαλτε ενα συμβολικο ποσο ,να συμμετασχουν ολοι.
    Δεν ειναι καιρος για πολυτελειες΄.Η μαζικοτητα πρεπει να ειναι μεγαλη και αυτη θα κρινει τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν ειναι οπως τα λετε και 220 χιλ συμβολαια ειναι στον αερα, απο 100 ευρω να πληρωσει ο καθε κακομοιρης, μαζευεται τετοιο ποσο που θα μπορουσε να επιδοτησει τις συνταξεις.
    Πλακα πλακα, ας δωσουμε κατευθειαν τα χρηματα αυτα στο υπουργειο να σωσει καμια πληρωμη.
    Ειναι το κρατος σε φαση να γεμιζουν ζεστο χρημα οι τσεπες πεντε ανθρωπων και να επικρατει οργη και πανικος αντι να διευκολυνουν τους ανθρωπους και να τελειωνει αυτος ο εφιαλτης;
    Να τους χρηματοδοτησουμε καλυτερα παρα να τα πεταξουμε στον αερα και παλι στους ιδιους που διαχειριζονται 6 χρονια τις τσεπες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ, ΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ- ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΠΕΙΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΕΤΕ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OI ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟ .ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΚΑΤΑΆΒΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ; ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΥΡΑ; ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ; ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ; ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ SUCCESS STORY. EXOYN TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οσο τουσ αφηνετε να κανουν την ζωούλα τουσ τόσο θα σας τρώνε τα ωραία σας λεφτά. ξυπνηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασπις, ο καθρεφτης της Ελληνικής κοινωνίας. ΑΥτή είναι η αλήθεια. Να το στείλετε και σε όλους τους βουλευτες, όχι πως θα πιάσει τόπο αλλά έτσι για να υπάρχει στο αρχείο τουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν εχω καταλάβει αν το συμβόλαιο μου δεν υπαρχει στην τελευταία ανάρτηση επειδή ειναι τύπου asset ή επειδή δεν συμμετείχα στη δεύτερη αναγγελία.
    Μήπως θα έπρεπε με μια εξώδικη πρόσκληση προς τον εκκαθαριστή να μάθουμε την αιτία που αποκλειστήκαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μηπως εχει σχεση το τεχνικο επιτοκιο ( μεχρι 9%) που εδινε το ΑΣΣΕΤ την περιοδο 2008-9 και τα BOND παλαιοτερα? Επειδη τα ειχαν απαγορευσει τα ψηλα επιτοκια σε ασφαλιστηρια ζωης ηδη σπο το 2007 με τα bond.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΠΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πρεπει επιτελους εδω που φτασαμε(μας φτασανε) ο συλλογος να παρει πρωτοβουλιες(συναντησεις-διμαρτυριες) και να μας πειτε αν γινει μια ομαδικη ανακοπη και για εμας που δεν γνωριζουμε!να μην χασουμε την προθεσμια να μας εξηγησετε την διαδικασια της ανακοπης και ποσο κοστιζει,ευχαρηστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενημερώστε μας για την ανακοπή, το κόστος, πως μπορούμε να γίνουμε μέλη...απαράδεκτος ο πίνακας...ντροπή μετά απο τόσα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δώστε μας κατευθύνσεις...έτσι θα περάσει αυτό...;τι χρειάζεται για ανακοπή, ποιο το κόστος,τι γίνετε αν δεν είμαστε μέλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΣΕΤ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οσα ειναι αναρτημενα ποτε θα αρχησει Η ΠΛΗΡΩΜΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παρακαλώ ενημερώστε έγκαιρα τα μέλη του συλλόγου για την ομαδική ανακοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δυστυχώς με ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπω φως στο τούνελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καποτε στην αρχη ειχατε πει,θα αγωνιστειτε εως να παρει τα λεφτα του και ο τελευταιος ασφαλισμενος.τωρα αποτι βλεπω μονο για τα μελη αναφερθηκατε.βαλτε ενα ποσο συμβολικο και για τα μη μελη να συσπηρωθουνε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σε επικοινωνια μου με την aspis μου ειπαν οτι δεν συμπεριλαμβανομαι στους πινακες και το μονο που μπορω να κανω ειναι τωρα ειναι ανακοπη μεσω δικηγορου , αλλιως χανω τα λεφτα μου .......ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΖΩΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΠΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ., ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 50.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΛΕΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σας παρακαλω ενοιμερωστε με δεν εχω κανει καμμια ενεργεια ποσο στοιχιζει η συμετοχη στο συλογο και τι ενεργειες να κανω .ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ακόμα μια αγωνιώδης προσπάθεια του κ.Κεχαγιαογλου στο Mega να κοινοποιήσει το πρόβλημα μας.Ομως απο πληροφορίες μου μέσα απο την ΤτΕ σας ενημερώνω οτι μας θεωρούν τελειωμένη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η εξαθλιωση δεν παει αλο.... εγω πραγματικα σκεφτομαι να ενεργησω πολυ ακρεα καλητερα τα παιδια μου να με βλεπουν φυλακη παρα να πεινανε... ολοι απατεωνες ειναι...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.