Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!
Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί, κατά την τελευταία συνέντευξη τύπου που κάναμε τον Ιούλιο, καταγγείλαμε με πολύ χαρακτηριστικό και τεκμηριωμένο τρόπο τις προσπάθειες των εκκαθαριστών να εκκαθαρίσουν τις περιουσίες των ασφαλισμένων, επιστρατεύοντας κάθε μέσο που διαθέτουν διαστρεβλώνοντας τους νόμους και χρησιμοποιώντας κάθε μεθόδευση  προς την εκπλήρωση του σκοπού τους που είναι: 

η διαιώνιση της εκκαθάρισης με τα χρήματα των ασφαλισμένων και η παρασιτική συντήρηση δεκάδων δικηγορικών γραφείων που ''ταΐζονται'' από τον μόχθο των χιλιάδων ζημιωθέντων. 
Τα ύπουλα σχέδιά τους ξεσκεπάστηκαν στα δικαστήρια, κατά την συζήτηση των ανακοπών για τα μη αναγγελθέντα συμβόλαια, τα οποία όχι μόνο δεν δέχτηκαν να ενταχθούν στον πίνακα δικαιούχων συναινετικά -όπως μας είχαν υποσχεθεί - αλλά απεναντίας προσκόμισαν δύο (γιατί η μία δεν τους έφτανε) γνωμοδοτήσεις καθηγητών Πανεπιστημίων για να διαστρεβλώσουν τους νόμους και να αποδείξουν με διασταλτικές ερμηνείες ότι όσοι δεν αναγγέλθηκαν δεν πρέπει να μπουν στους πίνακες.
Φυσικά ο Σύλλογός μας δεν έχει καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις αλλά έχει ετοιμαστεί πλήρως για να αντιμετωπίσει αυτές τις ποταπές μεθοδεύσεις με κάθε τρόπο όπως αναλυτικά έχουν ενημερωθεί τα μέλη. 
Η τελευταία μεθόδευση που επιχειρούν τώρα είναι η εμπλοκή του Εγγυητικού κεφαλαίου ζωής το οποίο σέρνουν -προσεπικαλώντας το- στα δικαστήρια για να γνωμοδοτήσει κι αυτό ενάντια στα   συμφέροντα των ασφαλισμένων τα οποία δεν είναι ούτε συντεχνιακά ούτε πολιτικά ούτε συνδικαλιστικά φυσικά. Κάνουν ότι είναι δυνατόν για να δημεύσουν  τις οικονομίες του κόσμου που με στερήσεις μιας ζωής αποταμίευσε.
Ερήμην της απούσας κυβέρνησης, διαστρεβλώνοντας τους νόμους, αγοράζοντας γνωμοδοτήσεις με την άνεση που τους δίνει η περιουσία μας την οποία ενώ δεν αναγνωρίζουν για εμάς,  αυτοί την χρησιμοποιούν για να ταΐζουν στρατιές νομικών συμβούλων, κάνοντας πάρτι μέσα στην κρίση. Χρησιμοποιούν την περιουσία μας για να στραφούν εναντίον μας!
Προειδοποιούμε ότι όσο είμαστε υγιείς και αναπνέουμε δεν θα αφήσουμε καμία μεθόδευση να περάσει ενάντια στα συμφέροντα των ασφαλισμένων.
Προσεπικαλούμε κι εμείς όλους εσάς να σταθείτε στο πλευρό μας και να συνταχθείτε μαζί μας διότι είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχουν πάρει απόφαση να μοιράσουν λίγα ψίχουλα στον κόσμο για το θεαθήναι και να πέσουν με τα μούτρα στην τεράστια περιουσία του Ομίλου διαιωνίζοντας τις παχυλές αργομισθίες τους έως όπου πάει. 
Είναι απολύτως αναγκαίο λοιπόν να μείνουμε συσπειρωμένοι γύρω από τον Σύλλογο, ο οποίος είναι στην ουσία ο μόνος φορέας που αντιστέκεται στα απολύτως καταστροφικά σχέδια για τις περιουσίες των ασφαλισμένων, σχέδια τα οποία έχουν ξεδιπλωθεί ορθάνοιχτα μπροστά μας.
Εμείς δίνουμε την υπόσχεση ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποτρέψουμε αυτές τις διαστροφικές μεθοδεύσεις και με την δύναμη που μας δίνει το δίκαιο του αγώνα μας είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε.
Σας ευχόμαστε καλό Φθινόπωρο και να είμαστε όλοι σε εγρήγορση για κάθε ενδεχόμενο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια 

5 σχόλια:

  1. Παρακαλω αν ξερει κανεις κυκλοφορει μια ειδηση τις τελευταιες ημερες πως προκειται να αποζημιωθουν αυτοι που εχουν χασει δικο τους ανθρωπο ισχυει;Αν ναι τι γινεται με τους υπολοιπους που εχουν νοσηλεια η' αποταμιευτικο;Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινάει μέρος των πληρωμών από 17 Οκτωβρίου 2016. Αναρτήθηκε σε πολλά σοβαρά sites!

      Διαγραφή
  2. Και τι θα κανετε ; αυτο πειτε μας. Να συσπειρωθουμε αλλα προς ποια κατευθυνση; Δεν πρεπει επιτελους να γινει κατι δυναμικο; Κατι που να προβληθει στα ΜΜΕ; Τωρα που ολα ειναι φθηνα για δημοσιοποιηση ; Ουτε τωρα γινεται να πληρωσετε καναλια για να γινει κουρνιαχτος; Εδω βγαινουν αρνητικες δικαστικες αποφασεις για τα ασετ.Τι λετε να γινει; Επι της ουσιας τι μας λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηνυσεις κ δικαστικες ενεργειες δεν μπορουν να γινουν κατα των εκκαθαριστων; Εδω γινεται ο κακος χαμος κ εμεις ακομα περιμενουμε; Αυτα μονο συλλογικα μπορουν να γινουν κ εσας περιμενουμε,αλλα τι αριβως περιμενουμε; Με εικασιες ειμαστε ακομα; Περιμενουμε να χασουμε παλι λεφτα με ασφαλιστικα κ αλλες δικαστικες κινησεις ο καθενας ξεχωριστα χωρις να ενεργησουμε αμεσα κατα των κακοδιαχειριστων κ της κωλυσιεργιας; Περιμενουμε να θυμαται η κοινη γνωμη την ασπιδα μετα απο 7 χρονια,οταν κρυβουμε την παρακμη της ιδιωτικης ασφαλισης για αλλους λογους; Το αντιθετο θα συμβει. Αν γινει βουκινο παντου οτι υπαρχει διαχειριστικο σκανδαλο, τοτε θα ξεκουνηθουν να κανουν κατι. Οσο το κρυβουμε κ εμεις με τετοιες ηπιες κ διπλωματικες ενεργειες, τοσο θα μας τα τρωνε κ δε θα δινονται λυσεις. Τελικα δεν ειναι στα χερια τους, στα χερια μας ειναι κ εμεις εξαντληθηκαμε στα ιδια κ στα ιδια τοσα απειρα χρονια. Πεθαινει ο κοσμος επιτελους κ ακομα τρεχουμε στα ασφαλιστικα για ν αποδειξουμε οτι τα ασφαλιστηρια μας δεν ηταν επενδυτικα. Κ αυτο ειναι αισχος. Καντε κατι . Κ οπως εγραψε καποιος, ο Γεωργιαδης με 17000 μιλαει κ λεει μπουρδες ενα μηνα ,εμεις δεν μπορουμε να προκαλεσουμε την κοινη γνωμη κ να καταγγειλουμε; Σερνεται η οικογενεια στουρναρα με εισαγγελειςκ εμεις φοβομαστε να καταγγειλουμε αρμοδια τι; για γελια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ επιβεβαιώστε ή διαψεύστε φήμες ότι η εκκαθάριση έχει μπλοκαριστέι από Αλεξιάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.