Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Έπειτα από τις διαδοχικές επαφές που είχε το ΔΣ του Συλλόγου μας με τον ΓΓ του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εβδομάδες, λάβαμε την εξής επιστολή:



4 σχόλια:

  1. Eνημερώστε μας,σε ποιο σημείο βρίσκονται τα αποτέλεσματα των παρεμβάσεων για τα συμβόλαια ASSET των τελευταίων 2 ετών που δεν έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα; Να γνωρίζουμε για τι έχουμε να περιμένουμε γι αυτά, που είναι τα σοβαρότερα από τις απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κυριότερο πρόβλημα....την εξαίρεση 180 χιλ.συμβολαίων απο το χ/φ της ΑΣΠΙΣ, απο τον τελευταίο εκκαθαριστή, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωχ κατάλαβα άλλα 10 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε υποψη σας οτι ο χατζηνικολαου στο ραδιοφωνο , σε παρεμβαση ακροατη ειπε, οτι ειναι στη διαθεση οσων θελουν να καταγγειλουν νεα στοιχεια για την υποθεση ΑΣΠΙΣ να το κανουν; Αυτα εμεις θα τα λεμε ή μονο στη Θεσσαλονικη σε τηλεοπτικο σταθμο μονο δηλ με ασημαντη τηλεθεαση θα λεγονται; Εδω οι καταγγελιες επισυρουν ποινικες ευθυνες κ χανεται πολυτιμος χρονος ωστε να σταματησουν να βγαινουν αρνητικες αποφασεις κ δεδικασμενα.Θα κανετε κατι σχετικο ή μπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.