Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Να κλαίει κανείς ή να γελάει;

ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ;
Αντιμετωπίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με την έναρξη των αποζημιώσεων των ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς. 
Η εμπιστοσύνη μας έχει προ πολλού χαθεί και αναμένουμε έργα προς όφελος των ζημιωθέντων για να πειστούμε ως προς την καθοριστική αλλαγή του κλίματος. Αύριο θα μελετήσουμε την αναλυτική ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ασπίδος και θα επανέλθουμε. 

Το ΔΣ του Συλλόγου μας έχει όλη την καλή διάθεση να συνεργαστεί προς την οριστική επίλυση του προβλήματος -αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της υπάρξεώς του- αλλά ταυτόχρονα αναμένει κινήσεις καλής θέλησης από αυτούς οι οποίοι έχουν σύρει στα δικαστήρια δεκάδες χιλιάδες αναίτιους ασφαλισμένους.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος:


06/10/2016 - Ανακοίνωση για τις υπό εκκαθάριση εταιρίες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAE 
Η Τράπεζα της Ελλάδος, ως εποπτική αρχή των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιριών, ανακοινώνει ότι, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διανομές ποσών στους δικαιούχους απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής των υπό εκκαθάριση εταιριών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAE.
Η διαδικασία θα υλοποιηθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με τους όρους και προϋποθέσεις που θα θέσει ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής. Ως ημερομηνία έναρξης της πιστοποίησης των δικαιούχων ορίζεται η 17η Οκτωβρίου 2016. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιριών http://www.aspispronia.gr.

3 σχόλια:

 1. Καλησπέρα το δικό μου συμβόλαιο δεν είναι στην λίστα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Τι συμβαίνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μηιως δεν εχεις στηλει τα δικαιολογητικα πριν ενα χρονο για να μπεις στη λιστα των δικαιουχων αποζημειωσης΄¨

   Διαγραφή
 2. Καλησπέρα όσοι δεν έχουν καταθέσει αναγγελία απαίτησης έχασαν την αποζημίωση.Δηλαδή αυτά τα χρήματα των χιλιάδων φαντάζομαι μικρών συμβολαίων ποιός θα τα καρπωθεί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.