Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Νέες καταβολές 14 Ιουνίου 2017

O ασφαλιστικός εκκαθαριστής ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 2.439 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 1.155 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 1.284 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ.
Με  βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν την 14η Ιουνίου 2017 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων.

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα συμβόλαια:
1.155 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια)
1.284 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια). 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών www.aspispronia.gr.

9 σχόλια:

  1. καλα μασ δουλευουνε τι ποσοστο χρηματων μπαινει? απο 8600 εκκαθερισι μου εβαλαν 430 ευρω το 0.05 %. τι γινεται ρε παιδια???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως έχεις κάνει λάθος την αριθμητική και είναι 5% που έχουμε πάρει όλοι στην Ασπιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει σχετικά.
    Οι καταβολές του Δεκεμβρίου 2016 χρειάζεται να δηλωθούν κάπου στη φορολογική δήλωση 2017 και αν ναι, που;

    Υπάρχουν οι κωδ. 781-782, για - Εφάπαξ ταμείων πρόνοιας και ασφαλιστικών οργανισμών ή λοιπές περιπτώσεις που δεν περιοδικό και μόνιμης προέλευσης εισόδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν νομιζω να θεωρουνται εισοδημα μερος των χαμενων αποταμιευσεων???

      Διαγραφή
  5. Εισόδημα φορολογήσιμο δεν πρέπει να θεωρείται αλλά ίσως δηλωτέο. Βέβαια συνήθως τα μη φορολογητέα έσοδα τα βάζει κάποιος στη δήλωση με το σκοπό να έχει συσσώρευση ποσού για να δικαιολογήσει κάποια αγορά στο μέλλον.
    Εν πάση περιπτώσει για αυτό ανέφερα τις λοιπές περιπτώσεις των κωδ. 781-782 που αναφέρονται σε μη περιοδικό και με μόνιμης προέλευσης εισόδημα. Εδώ βέβαια πρόκειται για αποζημίωση χαμένων ασφαλίστρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω δεν είμαι στις καταστασεις γιατι δεν παρακολουθουσα τις εξελιξεις και δεν υπεβαλλα τα χαρτια μου περυσι. μπορω να κανω κατι τωρα? ΔΗΜ ΚΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί να μου πει κάποιος, που έλεγε την πρώτη δόση τώρα, πότε είχε καταθέσει τα χαρτιά; Εγώ που τα κατέθεσα 15 Ιανουαρίου πότε περίπου να περιμένω να μπει η πρώτη δόση; Υπάρχουν κάποιοι που έχουν πάρει περισσότερες δόσεις ή πρώτα θα μπει η πρώτη δόση σε όλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.