Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Nέες καταβολές 05/09/2017

O ασφαλιστικός εκκαθαριστής ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 1,687 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 1,074 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 613 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ



Με  βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν την 5 Σεπτεμβρίου 2017 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων.
Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα συμβόλαια:
1,074 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια
613 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ  (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών www.aspispronia.gr.

10 σχόλια:

  1. οι ανθρωποι δεν υπαρχουν!!!!εστειλα τον φακελο μου στις 17/10/16 τη πρωτη μερα δηλαδη και ακομα πουθενα το συμβολαιο μου!με τι κριτηριο τα βγαζει μπορει να μου πει καποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζει κανείς πότε ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος πληρωμών και πότε ξεκινάει ο δεύτερος; Σχεδόν όλοι της Ασπίς Πρόνοια έχουμε πάρει ένα πρώτο ποσό της τάξεως του 7-9%. Η επόμενη δόση πότε; Έτσι όπως το πάνε πάντως θα φτάσουμε στο 2017 και ακόμη θα μιλάμε για καταβολές δόσεων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΕΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΠΑΛΙ ΝΑ ΥΟΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. οχι ολοι...να λες παλι καλα που εχεις παρει και αυτο το 7-9%...

      Διαγραφή
  3. Θα ήθελα πολύ να μάθω πότε θα πάρω κ εγώ το ποσοστό που μου αναλογεί γιατί έχουν αρχίσει να μιλάνε για δεύτερο κύκλο όσοι ήταν τυχεροί όμως να σκέφτονται λίγο ότι υπάρχουμε κι εμείς που ένα χρόνο μετά ακόμη ούτε ευρώ δεν έχουμε πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς που έχουμε δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις πότε θα ενταχθούμε στις καταστάσεις των δικαιούχων?? Γνώρίζει κάποιος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σας.
    Είναι εδώ κι έναν χρόνο περίπου που έχω στα χέρια μου τέσσερα ασφαλιστήρια-επενδυτικά της Ασπις. Δύο ασφαλιστήρια ζωής και δύο επενδυτικα. Τα είχε κάνει ο πατέρας μου αλλά όταν γινόταν οι αρχικές αιτήσεις δεν είχαμε τα χρήματα για να ενταχθούμε στο πρόγραμμα. Γενικά, την τελευταία πενταετία τα οικονομικά μας είναι σε άθλια κατάσταση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πληρωθούν αυτά τα ποσά; Ποιές είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν; Μιλάμε για ασφαλιστήρια&επενδυτικά είναι από το 1989 (ένα), 1992 (τα δύο) και 2008 (το τέταρτο). Σας παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείτε δεν είχατε τα χρήματα για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα ; Η ολη διαδικασία ήταν τελείως ανέξοδη, τα συμβόλαια έπρεπε απλά να προσκομίσετε στην εταιρία για να ενταχθείτε στη λίστα των δικαιούχων και από τον Οκτώβριο του 16 να πάτε τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις προσωρινές διανομές.Ολα αυτά χωρίς το παραμικρό κόστος επαναλαμβάνω... Καλύτερα να επικοινωνήσετε κατ ευθείαν με την Ασπίδα για να σας καθοδηγήσουν.

      Διαγραφή
    2. Όταν ζήταγε η εκκαθάριση να γίνει αναγγελία απαίτησης για να ζητήσουμε τα χρήματα μας δεν χρειαζοντουσαν χρήματα γι αυτή την αίτηση. Αν δεν είχε κάνει κάποιος αναγγελία απαίτησης και ήθελε να τα διεκδικήσει δικαστικώς τότε υπήρχαν κάποια έξοδα.

      Διαγραφή
  6. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 19 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 45.000.000 ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΩΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΥΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ. ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ-ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ; ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΚΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ! ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΥΤΟ; ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.