Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Στον REAL FM για το ζήτημα ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Κεχαγιάογλου



Στον REAL FM και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Βασίλη Κουφόπουλου μίλησε το Σάββατο 23/09 ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων από ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

Ο κ. Κεχαγιάογλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ομηρεία των ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στους πίνακες δικαιούχων και οι οποίοι τρέχουν από δικαστήριο σε δικαστήριο εξουθενωμένοι οικονομικά και ψυχολογικά. Επίσης, μίλησε για όσους είναι στον πίνακα και πληρώνονται εξαιτίας των αγώνων του Συλλόγου. 


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Κεχαγιάογλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από τον Σύλλογο για την ενεργοποίηση του εγγυητικού και την καταβολή του υπολοίπου 70% στους ασφαλισμένους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πλήρη απουσία της κυβέρνησης από τον αγώνα των ασφαλισμένων και στις διασταλτικές ερμηνείες του νόμου και την καταστρατήγηση της απόφασης του ΣτΕ με σκοπό να μην αποζημιώσουν όσους έχουν συμβόλαια εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρων. 

Όπως ανέφερε ο κ. Κεχαγιάογλου: Υπάρχει διαφορία της πολιτείας και των ασφαλιστικών εταιρειών για τους ανθρώπους οι οποίοι είχαν συμβόλαια υγείας, ήταν μη ασφαλίσιμοι λόγω προβλημάτων υγείας ή ηλικίας και έχουν εγκαταλειφθεί στην μοίρα τους.

10 σχόλια:

  1. Τι γίνεται ,πέρασαν τόσες μέρες ,πότε θα βάλουν άλλη δόση;
    Κάθε 5 μέρες πρέπει να βάζουν για να μπορέσουμε σε 2-3 χρόνια να πληρωθούμε όλοι. όπως πάνε ούτε σε 30 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπήκε άλλη δόση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε θα δωθει η αλλη δοση μηπως γνωριζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καμμια ενημερωση για το ποτε θα δωθουν χρηματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πολιτεία, η εποπτική αρχή και η εκκαθαριστής με τις αποφάσεις και τις συμπεριφορές τούτους έχουν δημιουργήσει ασφαλιζομένους ζωής πολλών ταχυτήτων. Δεν έπρεπε όλα τα συμβόλαια ζωής να είναι αναρτημένα στον κατάλογο δικαιούχων; Γιατί έπρεπε να απαγγείλουμε τις απαιτήσεις μας απο συμβόλαια που είχε ζητηθεί εξαγορά; Μετά από έναν χρόνο να αναγγείλουμε στον εκκαθαριςτή απαιτήςεις από συμβόλαια ζωής γενικώς; Μετά είδαμε ότι πολλά συμβόλαια δεν ήταν στην λίστα και έπρεπε να κάνουμε ανακοπή με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη μας. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙΣΑ ΑΞΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΙΚΩΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ; ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ; ΑΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ-ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ., ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΣΤΗΝ ΔΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ; ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ; ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΡΩΝΕ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ: ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ LEBEN H THN INTERNATIONAL LIFE ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ; ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΣΠΙΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποτε θα παρουμε λεφτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα σας!ξερει κανεις ποτε θα βγει για τον οκτωβριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως γνωρίζετε πόσοι άσφαλισμένοι δεν πήραν καμιά δόση?
    και πότε θα δοθούν χρήματα και σε αυτούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στό άτομο που τα είπε καθαρά, ξάστερα και νομίζω ότι ήταν πολύ ευγενής.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ. Λυπάμαι που το γράφω αλλά έχασα τους γονείς μου σε διάστημα τεσσάρων (4)χρονών με τεράστια έξοδα {γιατρούς,νοσοκομεία, αποκλειστικές,φάρμακα,ταχίκλπ με τεράστια οικονομικά προβλήματα εγώ και η οικογένειά μου και τα χρήματά μας να τα επικαρπώνονται οι ΚΥΡΙΟΙ. Είμαι σε ενοίκιο τόσα χρόνια και κάθε τόσο μας βγάζουν έξω γιατί ζητάμε τη νόμιμη απόδειξη,ενώ θα μπορούσα να τελειώσω κάπως το δικό μου κεραμίδι??? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ! ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.