Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Nέες καταβολές 31/10/2017

O ασφαλιστικός εκκαθαριστής ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 3,053 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 1,932 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 1,121 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ

Με  βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν την 31 Οκτωβρίου 2017 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων.
Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα συμβόλαια:
1,932 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια
1,121 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ  (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών www.aspispronia.gr.

7 σχόλια:

  1. Ένα χρόνο για 23000 συμβολαια.δύο δλδ για 40000. Και άλλα τόσα για τις οριστικές? 7 Χρόνια και η εκκαθαριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5/9 καταβολή και 31/10 η άλλη.κέρδισαν πάλι ένα μήνα.όπως κέρδισαν τον αυγουστο του Πάσχα και σίγουρα θα κερδισουν και τον Χριστουγεννων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρει κανείς το μισθό του εκκαθαριστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζει κανείς πόσα ειναι όλα τα συμβόλαια της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ; παρακαλώ, ένας οικονομολόγος να κάνει μια ανάλυση με τα 1900 περίπου το μήνα και με το μικρό ποσοστό που δίνουν, πόσο καιρό θα πάρει να δοθούν όλες οι καταβολές. (πληρώσαμε 1000Ε σε κληρονομητήρια για τους δικαιούχους μας που απεβίωσαν- εμείς θα προλάβουμε να εξωφληθούμε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΞΟΙΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦ, ΤΑΜΕΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΙΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοντεύει χρόνος και ακόμα περιμένουμε την πρώτη δόση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.documentonews.gr/article/ekthesh-kolafos-ths-ee-gia-tis-trapezes-daneika-kai-agyrista-364-dis-apo-to-dhmosio-5a0d9fb2cd108

    KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ;;; ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΘΕΣΜΟΣ Κ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.